سلام به همه :lol: این سفر ما هم منو کشت تو این 3 روز فقط تونستم Tsubasa Chronicle رو تموم کنم ( یاس فلسفی گرفتم) ولی خودمونیم تو ماشین به انیمه نگاه کردن هم خیلی حال میده (البته تو PSP نگاه کردنو نمیونم چون صفحه اش یه ذره کوچیکه) و همچنین در مورد این انیمه که شخصیتهاش بسیار به شخصیتهای انیمه Magic Knight ray earth شباهت داره:f34r: عکسهاشو بعدا میزارم خودتون ببینید
سلام فریدا ساما خیلی ممنون :happy: همین که به فکر مایید برام از 100 تا جشن و اینجور چیزا با ارزش تره:blush: همینجا از همه دوستان و اساتید تشکر میکنم و میگم من کوچیک همهتون هستم:happy:
من یه شرکت انیمیشن سازی دارم و انماتور هستم:happy: در مورد وقت هم باید بگم شبانه روز فکر کنم 3 ساعت از 24 ساعت رو نمیخوابم:blink: (هر چیزی بهایی داره برای اینکه انیمه ببینم باید از خوابم بزنم)
===========================
Off Topic
ممنون خوب منم بعنوان یه استراتژیک باز کارکشته (بازی استراتژیکی پیدا نمیکنید که من نشناسم) که حدودا یه 2 سالی میشه DOW بازی میکنم یه چیزایی حالیمه تو Winter Assult وقتی با نژاد Chaos بازی میکنی ( تو مرحله هاش) تو یکی از قسمتها خیلی خوشم اومد که Blood Thirsty امد و سر این آواتار رو قطع کرد دل من خنک شد
کجا رفتی؟ تازه ميخواستيم برات جشن بگيريم!
عنوان اولين کاربر فعال هنرهای نمایشی رو بهت تبريک ميگم.
اميدوارم هميشه موفق باشی!
سلام فریدا ساما خیلی ممنون :happy: همین که به فکر مایید برام از 100 تا جشن و اینجور چیزا با ارزش تره:blush: همینجا از همه دوستان و اساتید تشکر میکنم و میگم من کوچیک همهتون هستم:happy:
تبریک به بابک عزیز ....
منم به استاد كاكاشي تبريك مي گم!
ما هم به نوبه خودمون به استاد عزیز تبریک می گیم
به به .... تبريك
با اينكه مدت كمي هست كه عضو هستم ولي مطمئن هستم كه واقعا لياقت اين منسب رو داشتن
منم تبریک میگم
===========================کاکاشی جان کاربر فعال شدنت مبارک!
اون وقت شما براي گذران زندگي كاري چيزي هم انجام ميدينبزنم به تخته چه همه وقت دارين !!!
من یه شرکت انیمیشن سازی دارم و انماتور هستم:happy: در مورد وقت هم باید بگم شبانه روز فکر کنم 3 ساعت از 24 ساعت رو نمیخوابم:blink: (هر چیزی بهایی داره برای اینکه انیمه ببینم باید از خوابم بزنم)
===========================
Off Topic
انقدر با اطلاعاتت حال کردم که توهینت رو به Avatar می بخشم!
ممنون خوب منم بعنوان یه استراتژیک باز کارکشته (بازی استراتژیکی پیدا نمیکنید که من نشناسم) که حدودا یه 2 سالی میشه DOW بازی میکنم یه چیزایی حالیمه تو Winter Assult وقتی با نژاد Chaos بازی میکنی ( تو مرحله هاش) تو یکی از قسمتها خیلی خوشم اومد که Blood Thirsty امد و سر این آواتار رو قطع کرد دل من خنک شد