• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب در مورد Pocket PC ٠

وضعیت
موضوع بسته شده است.

king_nader27

Registered User
لایک‌ها
0
Card Export رو امتحان کردین؟
2lwnd75.gif

سلام دوستان
درخواست کمک دارم

می خوام یک کا جم و به کامپیوتر متصل کنم وفایل داخلش بریزم.
دوتارادارم:1-activesync
2-بلوتوث

مورداول بااینکه نرم افزار مربوطش رو در کامپیوتر نصب کردم به هیچ عنوان دستگاه کا جم رو نمی شناسه!

مورد دوم یعنی با بلوتوث کامپیوتر،با دستگاه کاجم ارتباط برقرار میشه و ازموبایل به داخل کامپیوترفایل فرستاده ام ولی در نرم افزار بلوتوث در کامپیوتر آیکون سرویس ftpخاموشه وبنابراین نمی توانم فایل به داخل موبایل بفرستم وبه هیچ عنوان هم این سرویس فعال نمی شود.

دیگه عقلم بجایی نمیرسه!
ازقبل ازتون متشکرم.

SOS SOS SOS
آقای فرهاد عزیز
این برنامه ایی رو که معرفی کردید باید در موبایل نصب کردومشکل من هم دقیقآ همینه!
اصلآ نمی توانم فایل به داخل موبایلم بریزم همانطوریکه توضیح دادم.

SOS SOS SOS

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
با سلام،
من چن تا سوال داشتم که ممنون می شم زودتر جوابشو بدین:
1) Jamin برای فیلم برداری خیلی بد فیلم می گیره و اصلا کیفیت نداره. آیا برنامه بهتری سراغ دارین که این کار رو به کیفیت بهتری انجام بده؟
آخرین ورژن کول کمرا(cool camera)رو نصب کنید،

2) من یه گوشی جمین دارم که نحوه زنگشو گذاشتم ویبراتور+زنگ، (البته تازه گرفتمش) ، این گوشی بعد از چند بار که درست زنگ میخوره و پاسخ میدیم، یه دفعه یه نفر دیگه که زنگ می زنه همینطوری ویبراتور به صورت ممتد میزنه و اصلا صدای زنگی شنیده نمی شه و گوشی هنگ میکنه و فقط باید باطری رو در بیاری و دوباره روشنش کنی تا درست بشه. آیا میشه کاریش کرد؟ دلیلش چیه؟
ویبره ممتد مختص تمام پاکت پی سی هاست که با یه پچ می شه از حالت ممتد خارج کرد،من لینک پچ رو ندارم اما اساتید حتما" لینکش رو براتون قرار خواهند داد،در رابطه با نشنیدن رینگ تون و هنگ دستگاه در هنگام دستگاه،من حدس می زنم که شما برنامه سنگینی رو نصب دارید که هنگامی که تماس برقرار می شه مصرف سی پی یو بالا می ره و گوشی هنگ می کنه،ببینید که چه برنامه هایی رو نصب دارید که با هربار سافت ریست فعال می شن،در نهایت هم پیشنهاد یه هارد ریست رو بهتون می دم، چون احتمالا" تداخل برنامه باعث این مشکلات شده،
3) می خواستم بدونم که آیا برنامه ای هست که بشه فایلهایی که با Access 2007 روی PC معمولی ساخته شدن رو توسط PPC باز کنه (تحت WM5)؟
بنده این برنامه رو ندیدم و ضمنا" این سوال رو شما در جاهای دیگه و به دفعات پرسیدید،اگر دوستان جواب ندادن خوب احتمالا" وجود نداره،
4) موقع نصب بعضی برنامه ها، چند تا فایل غیر اجرایی هست+ یه فایل Setup.xml وجود داره، اینا رو چطوری میشه نصب کنی.

البته تو ترد ها خیلی گشتم دنبال جواب ولی هم حجم ترها بالا بود، هم تو اونایی که گشتم چیزی پیدا نکردم. :wacko:
دوست من شما ترد کامپلیت رو خوب نخوندید،شما فایلهای کب رو نباید اکسترکت کنید،بلکه فایلهای کب رو کپی کنید توی دستگاه و سپس در پی پی سی با یه اکسپلورر بازش کنید تا برنامه نصب بشه،شما چند لحظه روی فایلهای زیپ کرسر موس رو نگه دارید،پسوند فایل که کب هست مشخص می شه،
ضمنا" می شد همه سوالات رو در یک ترد هم پرسید،و می تونستید شماره برای سوالاتتون بذارید تا برای جواب دادن نیازی به مولتی کوتا نباشه،
موفق باشید.

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام
گوشیه منk-jam ) qtek 9100 ) هستش ولی جوری طراحی شده که با نکه داشتن دکمه ها هارد ریست نمیشه و فقط با برنامه clear Storage هارد ریست میشه !

حالا گوشی داغون شده و برنامه هاش بعضی هاش کار نمی کنه و clear storage هم جزو هموناس !

واسه هارد ریست چیکار کنم ؟؟؟؟؟

سلام،
حتما" دقیقا" به مراحل هارد ریست و نحوه گرفتن دکمه ها دقت کنید،دفترچه منوال رو ببینید،اگر بازهم حل نشد و هارد ریست نشد،آخرین رام رو برای 9100 (البته بهتره آفیشال باشه؛اما می تونید آن آفیشال ویندوز موبایل 6 رو هم نصب کنید،هم فال و هم تماشا) دانلود کرده و نصب کنید؛مشکل شما حل خواهد شد انشاله،

farhad.m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آخرین ورژن کول کمرا(cool camera)رو نصب کنید،

ویبره ممتد مختص تمام پاکت پی سی هاست که با یه پچ می شه از حالت ممتد خارج کرد،من لینک پچ رو ندارم اما اساتید حتما" لینکش رو براتون قرار خواهند داد،در رابطه با نشنیدن رینگ تون و هنگ دستگاه در هنگام دستگاه،من حدس می زنم که شما برنامه سنگینی رو نصب دارید که هنگامی که تماس برقرار می شه مصرف سی پی یو بالا می ره و گوشی هنگ می کنه،ببینید که چه برنامه هایی رو نصب دارید که با هربار سافت ریست فعال می شن،در نهایت هم پیشنهاد یه هارد ریست رو بهتون می دم، چون احتمالا" تداخل برنامه باعث این مشکلات شده،

بنده این برنامه رو ندیدم و ضمنا" این سوال رو شما در جاهای دیگه و به دفعات پرسیدید،اگر دوستان جواب ندادن خوب احتمالا" وجود نداره،

دوست من شما ترد کامپلیت رو خوب نخوندید،شما فایلهای کب رو نباید اکسترکت کنید،بلکه فایلهای کب رو کپی کنید توی دستگاه و سپس در پی پی سی با یه اکسپلورر بازش کنید تا برنامه نصب بشه،شما چند لحظه روی فایلهای زیپ کرسر موس رو نگه دارید،پسوند فایل که کب هست مشخص می شه،
ضمنا" می شد همه سوالات رو در یک ترد هم پرسید،و می تونستید شماره برای سوالاتتون بذارید تا برای جواب دادن نیازی به مولتی کوتا نباشه،
موفق باشید.

ممنون از پاسختون.
کول کمرا رو نصب کردم خیلی خوب جواب داد.

ولی چند تا سوال دیگه داشتم.

1) اگه ممکنه در مورد Soft Reset و Hard Reset کمی توضیح بدین یا اگه تو این تالار قبلا راجع بهش صحبت شده لینکشو بگین.
2) آیا تا به حال برنامه ای برای منشی تلفنی برای جمین (WM5) نیومده. (این بحث قبلا هم دیدم که تو ترد ها شده ولی مال قبل بودن، جدیداً چی؟)

3) باز هم ممنون از راهنمایی :rolleyes:هاتون

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
ممنون از پاسختون.
کول کمرا رو نصب کردم خیلی خوب جواب داد.

ولی چند تا سوال دیگه داشتم.

1) اگه ممکنه در مورد Soft Reset و Hard Reset کمی توضیح بدین یا اگه تو این تالار قبلا راجع بهش صحبت شده لینکشو بگین.
2) آیا تا به حال برنامه ای برای منشی تلفنی برای جمین (WM5) نیومده. (این بحث قبلا هم دیدم که تو ترد ها شده ولی مال قبل بودن، جدیداً چی؟)

3) باز هم ممنون از راهنمایی :rolleyes:هاتون
1-سافت ریست و هارد ریست برای دستگاههای مختلف فرق می کنه و من از نحوه هارد ریست 9100 خبر ندارم،(مثل اینکه دکمه های دوربین و سبز و قرمز برای هارد ریست 9100 هست،البته فکر می کنم)اما می تونید از دفترچه منوال ببینید،
2-خیر،برای هیچ دستگاهی،البته آیتک باندها استثنا هستند(از لحاظ سخت افزاری)
3-خواهش می کنم،

farhad.m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
1-سافت ریست و هارد ریست برای دستگاههای مختلف فرق می کنه و من از نحوه هارد ریست 9100 خبر ندارم،(مثل اینکه دکمه های دوربین و سبز و قرمز برای هارد ریست 9100 هست،البته فکر می کنم)اما می تونید از دفترچه منوال ببینید،
2-خیر،برای هیچ دستگاهی،البته آیتک باندها استثنا هستند(از لحاظ سخت افزاری)
3-خواهش می کنم،

باز هم خیلی خیلی ممنون از پاسختون.
راجع به مورد اول اگه راجع به سافت ریست و هارد ریست جمین میدونین بگین، اگر هم که نه ... هیچی.

اما باز هم زحمت پاسخ به چند سوال رو می خواستم بهتون بدم:
1) نحوه وصل شدن به اینترنت از طریق Dial up و هم از طریق ADSL توسط PDA (جمین) به چه صورت هست؟
2) واسه جمین برنامه ای که کرک شده باشه واسه رادیو اومده یا نه؟
3) در مورد برنامه Microsoft ACCESS 2007 که قبلا گفتم چطور می تونم بفهمم که اصلا همچین چیزی وجود داره یا نه؟ اگه کسی هم بتونه واسم پیداش کنه که دیگه عالی میشه:cool:

خدا 10 در دنیا و 100000 در آخرت اجرتون بده:rolleyes:

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
باز هم خیلی خیلی ممنون از پاسختون.
راجع به مورد اول اگه راجع به سافت ریست و هارد ریست جمین میدونین بگین، اگر هم که نه ... هیچی.

اما باز هم زحمت پاسخ به چند سوال رو می خواستم بهتون بدم:
1) نحوه وصل شدن به اینترنت از طریق Dial up و هم از طریق ADSL توسط PDA (جمین) به چه صورت هست؟
2) واسه جمین برنامه ای که کرک شده باشه واسه رادیو اومده یا نه؟
3) در مورد برنامه Microsoft ACCESS 2007 که قبلا گفتم چطور می تونم بفهمم که اصلا همچین چیزی وجود داره یا نه؟ اگه کسی هم بتونه واسم پیداش کنه که دیگه عالی میشه:cool:

خدا 10 در دنیا و 100000 در آخرت اجرتون بده:rolleyes:
به خدا اگه می دونستم می گفتم،اما نمی دونم،به همین خاطر هم گفتم که دفترچه منوال رو بخونید(فرهاد کجایی:lol: البته منظورم فرهاد مدیرهست)
1-از طریق یو اس بی و برنامه مایکروسافت اکتیو سینک به پی سی وصل کنید پاکت پی سی رو حالا آی ای پاکت پی سی رو باز کنید،اگر مودم ای دی اس ال هم اکسز پوینت داشته باشه می تونید بدون وصل شدن به یو اس بی دیتا بگیرید،
2-نمی دونم،برای رادیو نیاز به تغییرات سخت افزاری دارید مگر اینکه از رادیو اینترنتی استفاده کنید که اونم نیاز به دیتا داره،
3-در این مورد هم باور کن من نمی دونم،
در مورد جمله آخرت هم باید بگم،خدا از دهنت بشنوه،انشاله،
یه نکته رو هم بگم که شما نی تونید با خوندن تردها به جواب سوالاتتون برسید،امیدوارم که کم کم کار خوندن ترد های مفید رو در دستور کارتون قرار بدید،
موفق باشید

farhad.m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به خدا اگه می دونستم می گفتم،اما نمی دونم،به همین خاطر هم گفتم که دفترچه منوال رو بخونید(فرهاد کجایی:lol: البته منظورم فرهاد مدیرهست)
1-از طریق یو اس بی و برنامه مایکروسافت اکتیو سینک به پی سی وصل کنید پاکت پی سی رو حالا آی ای پاکت پی سی رو باز کنید،اگر مودم ای دی اس ال هم اکسز پوینت داشته باشه می تونید بدون وصل شدن به یو اس بی دیتا بگیرید،
2-نمی دونم،برای رادیو نیاز به تغییرات سخت افزاری دارید مگر اینکه از رادیو اینترنتی استفاده کنید که اونم نیاز به دیتا داره،
3-در این مورد هم باور کن من نمی دونم،
در مورد جمله آخرت هم باید بگم،خدا از دهنت بشنوه،انشاله،
یه نکته رو هم بگم که شما نی تونید با خوندن تردها به جواب سوالاتتون برسید،امیدوارم که کم کم کار خوندن ترد های مفید رو در دستور کارتون قرار بدید،
موفق باشید

باز هم ممنون.

ولی نمیشه بدون وصل شدن به PC به صورت Dial up به اینترنت متصل شد؟ فرض کنیم جایی باشیم که فقط یه خط تلفن ثابت داره و یا یه خط موبایل و هیچ دستگاه دیگه ای به جز PPC اونجا نیست. آیا میشه به اینترنت وصل شد؟

IMAN.BESTBOY

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقا مجتبي خواستم تشكر كنم كه به سوالاي بچه ها جواب ميدي اين مديرا هم كه ييهو جيم مي زنن

مي بينم كه دست تنها موندي درسته منم تازه واردم ولي مي تونم تو جواب به بچه ها كمكت كنم اين چند روزه تمام صفحات رو از اول تا اينجا خوندم:rolleyes:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
باز هم ممنون.

ولی نمیشه بدون وصل شدن به PC به صورت Dial up به اینترنت متصل شد؟ فرض کنیم جایی باشیم که فقط یه خط تلفن ثابت داره و یا یه خط موبایل و هیچ دستگاه دیگه ای به جز PPC اونجا نیست. آیا میشه به اینترنت وصل شد؟

یه وسیله سخت افزاری هست (البته اگر یادم باشه sd ورودیش) میتونید به عنوان مودم استفاده کنید:)

لطفا سرچ کنید زیاد بحث شده:)

IMAN.BESTBOY

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشيد يه سوال دارم

در اول بگم كه من اولين كسي هستم كه تقريبا تو دو هفته تمام صفحات اين تاپيك رو خوندم و همه مطالب تو ذهنم هشت پس ميشه گفت من يك سرچ مادام العمر كردم براي همه چيز.

عرضم به حضور دوستان خوبم من گوشي قبليم نوكيا 6630 بوده و هميشه از پوشه mail كه حاوي مسجها بوده يه نسخه تو سي دي مي ذاشتم براي روز مبادا و بعدا برش مي گردوندم تو گوشي حالا مشكل اينه كه ايميت جمين گرفتم به تازگي و حالا تو جمين اصلا معلوم نيست مسجا كجا مي رن خواهش مي كنم اگه مي دونيد بهم بگيد چجوري مسجها رو از سي دي انتقال بدم به جمين به طوري كه خونده بشن وباز بشن تو گوشي ممنوم مي شم جواب بديد خواهش مي كنم بي تفاوت از اين مطلب نگدريد مصمعن باشيد اين مشكل خيلي از دوستان هست
;)

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام آقا مجتبي خواستم تشكر كنم كه به سوالاي بچه ها جواب ميدي اين مديرا هم كه ييهو جيم مي زنن

مي بينم كه دست تنها موندي درسته منم تازه واردم ولي مي تونم تو جواب به بچه ها كمكت كنم اين چند روزه تمام صفحات رو از اول تا اينجا خوندم:rolleyes:
نه من خودمم چند وقتی نبودم،به هر حال گرفتاری پیش میاد،مدیرای عزیز هم گرفتار درسشون هستن،حالا تو این 48 ساعته من وقت داشتم و در خدمتتون بودم،والا اینجا اینقدر اساتید هستن که اگر اونها بودن دیگه نیازی به پاسخ گویی من نبود،ضمنا" خوشحال میشیم که شما هم تو بحثها شرکت کنید،

یه وسیله سخت افزاری هست (البته اگر یادم باشه sd ورودیش) میتونید به عنوان مودم استفاده کنید:)

لطفا سرچ کنید زیاد بحث شده:)
دقیقا" مودم اس دی،سرچ چاره همه دردها در فروم است،

ببخشيد يه سوال دارم

در اول بگم كه من اولين كسي هستم كه تقريبا تو دو هفته تمام صفحات اين تاپيك رو خوندم و همه مطالب تو ذهنم هشت پس ميشه گفت من يك سرچ مادام العمر كردم براي همه چيز.

عرضم به حضور دوستان خوبم من گوشي قبليم نوكيا 6630 بوده و هميشه از پوشه mail كه حاوي مسجها بوده يه نسخه تو سي دي مي ذاشتم براي روز مبادا و بعدا برش مي گردوندم تو گوشي حالا مشكل اينه كه ايميت جمين گرفتم به تازگي و حالا تو جمين اصلا معلوم نيست مسجا كجا مي رن خواهش مي كنم اگه مي دونيد بهم بگيد چجوري مسجها رو از سي دي انتقال بدم به جمين به طوري كه خونده بشن وباز بشن تو گوشي ممنوم مي شم جواب بديد خواهش مي كنم بي تفاوت از اين مطلب نگدريد مصمعن باشيد اين مشكل خيلي از دوستان هست
;)
مشخص هست کجا می رن،اما من بعید می دونم که فرمتی که مسیجها در گوشی قبلیتون نگهداری می شده با فرمتی که در ویندوز موبایل نگهداری میشه،یکی باشه،در هر صورت امتحان کردنش ضرری نداره،شما می تونید یکیشو کپی کنید ببینید جواب می ده یا نه،
اما برای اینکه ببینید مسیجها کجا هستند،با یه فایل اکسپلورر در my device و در دایرکتوری ویندوز،دایرکتوریهای مختلفی می بینید که یکی از اونها مسیجینگ هست؛اگر دقت کنید به تعداد مسیجهای روی دستگاهتون اونجا هم یکسری فایلهایی رو می بینید،برنامه های بک آپ گیری از مسیجها هم از اینا کپی میگره ،برای اینکه امتحان هم کنید،باز می تونید یه دونه از این فایلها رو کات کنید و در جای دیگری کپی کنید،بعد در اینباکس مسیجهاتون اگر نگاه کنید می بینید که یه مسیج کم شده،حالا لگر مجددا" پیست کنید یه مسیج اضافه می شه و شما می تونید متنش رو بخونید،
موفق باشید.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
فرهاد جون
خیلی از راهنمائیت متشکرم.ولی من میخواستم بدونم اگه از تو همین سایت یو تیوب نسخه نهائیه Javascript رو دانلود کنیم میشه رو پاکت پی سی نصب و استفادش کرد یا نه؟
اگه نه پس میشه بپرسم آیا اینترنت بروزر دیگه ای برای PPC سراغ دارین که Javascript رو پشتیبانی بکنه؟
بازم از لطفتون سپاسگذارم
نه قربان، برای پخش مستقیم فایل ها باید Flash Player داشته باشید، سی پی یو حداقل 400 مگاهرتزی؛ در اون حالت هم می گن که تصویر خیلی بی کیفیت در می یاد از کار.. بهترین کار استفاده از همون برنامه 'ست ;)

دوستان
پاکت پی سیه من تقریبا هر 24 ساعت یکبار این مموری کارت رو از حافظه اش پاک میکنه یعنی درایو SD خود بخود ناپدید میشه که خوشبختانه با سافت ریسیت مشکل حل میشه تا 24 ساعت بعد !!!! میخواستم بپرسم آیا این مشکل طبیعیه؟!؟!؟!؟ دلیلش چی میتونه باشه؟!؟!؟!؟!؟
ممنون میشم راهنمائیم کنی:)

مارک SD تون چیه؟ جدیداً اینطوری شده؟

SOS SOS SOS
آقای فرهاد عزیز
این برنامه ایی رو که معرفی کردید باید در موبایل نصب کردومشکل من هم دقیقآ همینه!
اصلآ نمی توانم فایل به داخل موبایلم بریزم همانطوریکه توضیح دادم.
نادر خان، مشکل اکتیو سینک شما قابل حله به نظرم, ولی بهترین کار اینه که یه دونه ram reader تهیه کنید؛ اینطوری انتقال فایل ها خیلی راحت تر می شه براتون..

ببخشيد يه سوال دارم

;)

خیلی کار خوبی کردی ایمان جان، در اسرع وقت Complete رو هم بخون :)

در مورد سوال، منظورتون اینه که فولدر msg هایی که مال 6630 بوده رو انتقال بدید به جمینتون ؟ این کار شدنی نیست.
ولی اگه بتونید یه برنامه (سیمبین) پیدا کنید که مسیج هارو به Outlook کامپیوترتون منتقل کنه، بعد می تونید راحت انتقالشون بدید به ppc

برای بک آپ گرفتن از contact ها و sms و mms ها هم ازین به بعد، از برنامه PIM Backup استفاده کنید.. آخرشه!!

amiromario

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا فرهاد گل
مارک مموری کارتم Kingstone هست.یعنی شما میگی این طبیعی نیست که هر 24 ساعت یه بار درایو SD من محو بشه؟ آخه تو یه جایی خوندم که دوستان گفته بودن این یکی از باگهای ویندوز موبایل 5 است و پس از ارتقا به 6 این نقیصه درست میشه؟!:( خلاصه اینکه شما چی فکر میکنید؟ یعنی از SD یه؟
در مورد سوال بعدیم درباره رویت ویدیو های یوتیوب فرمودین که بایستی Flash Player داشته باشم. تو یکی از برنامه های Arabizer Suite موجود در سایت داخل برنامه Adobe Flash Player هم نصب میکنه؟ آیا منظورتون همونه؟ یعنی اگه اونو نصب کنم کارم راه میفته؟:blush:
از راهنمائیتون که خواهید کرد سپاسگذارم:)

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
آقا فرهاد گل
مارک مموری کارتم Kingstone هست.یعنی شما میگی این طبیعی نیست که هر 24 ساعت یه بار درایو SD من محو بشه؟ آخه تو یه جایی خوندم که دوستان گفته بودن این یکی از باگهای ویندوز موبایل 5 است و پس از ارتقا به 6 این نقیصه درست میشه؟!:( خلاصه اینکه شما چی فکر میکنید؟ یعنی از SD یه؟
در مورد سوال بعدیم درباره رویت ویدیو های یوتیوب فرمودین که بایستی Flash Player داشته باشم. تو یکی از برنامه های Arabizer Suite موجود در سایت داخل برنامه Adobe Flash Player هم نصب میکنه؟ آیا منظورتون همونه؟ یعنی اگه اونو نصب کنم کارم راه میفته؟:blush:
از راهنمائیتون که خواهید کرد سپاسگذارم:)

امیر خان، اگه اشتباه نکنم این یکی از مشکلات رایجه بین کسانی که از SD های Kingstone استفاده می کنن..

این تغییرات رو توی رجیستری اعمال کنید، ممکنه مشکل رو برطرف کنه:

Do the following reg. hack (numbers are in DECIMAL! hex equiv. is 0x2004):
[HKLM\System\StorageManager]
"PNPUnloadDelay" = dword:8196
[HKLM\System\StorageManager]
"PNPWaitIODelay" = dword:8196

البته بعضی از کاربرایی که از رام dopod استفاده می کردن، نوشتند که اگر بعد از هارد ریست، اجازه ندید برنامه های موجود در ext.rom اینستال بشن (موقعی که می نویسه Customizing سافت ریست کنید) ؛ مشکل برطرف می شه
اینجا هم یه نفر یه پچ برای مشکل SD card گذاشته که ظاهراً dopod براش ارسال کرده بوده

Flash Player رو ازین جا می تونید دانلود کنید. ولی باز هم خدمتتون عرض می کنم، برای دیدن کلیپ های youtube ، این روش اصلاً توصیه نمی شه
Just_Cuz_19.gif

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان هیچ مرورگری نیست که ما فارسی زبون ها رو تحویل بگیره و صفحات فارسی رو مثل آدم نشون بده ؟
و این که نمیشه یه کاری کرد که این ویدئو های youtube , google رو مستقیما از خود سایت نگاه کرد یعنی بدون این که دانلودشون کنیم .

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان هیچ مرورگری نیست که ما فارسی زبون ها رو تحویل بگیره و صفحات فارسی رو مثل آدم نشون بده ؟
و این که نمیشه یه کاری کرد که این ویدئو های youtube , google رو مستقیما از خود سایت نگاه کرد یعنی بدون این که دانلودشون کنیم .
این دومی رو فهمیدم چه جوریه . اگر تا الان نمیدوتستید میتونید با ورژن 8.65 beta کلیپ ها رو آنلاین تماشا کنید . البته جاوا رو هم به صورت کج و کول ساپورت میکنه ولی در کل وضع این ورژنش هنوز خیلی بحرنجه .

http://www.opera.com/download/mobile/?man=Windows+Mobile+5.0+Pocket+PC&ver=8.65b&heading=Windows

این مرورگر فارسی ساپورت پیدا نشد .
و این که یه دانلود منیجر پدر مادر دار به غیر از WMDA چی هست که امکاناتش مثل همین DAP که برای PC استفاده میکنیم باشه ؟

farhad.m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان یه مشکل واسه من پیش اومده که منو از هر چی پاکت پی سی هست زده کرده، قبلا هم اینجا در موردش صحبت کردم که برای رفعش کمکی بیاندیشین ولی جواب مناسبی ندادین.:eek:
من یه ایمیت جمین خریدم، وقتی که یه مدت (خیلی کم) روشن باشه و چند تا زنگ بهش بخوره، بطور شانسی و اتفاقی یه نفر که زنگ میزنه شمارشو میندازه ولی دیگه صدای زنگ شنیده نمیشه و فقط ویبره به صورت ممتد کار می کنه و دیگه هیچ دکمه ای کار نمی کنه و نمیشه جواب تلفن رو داد و فقط باید باطری رو در بیاری و دوباره جا بزنی و گوشی رو روشن کنی. بازم یه مدت کم خوبه و دوباره اینجوری میشه. منم زنگ خور بالایی رو به دلیل کارم دارم و این مشکل داره منو دیوونه میکنه و اعصابم رو ریخته به هم تا حدی که دیگه اگه ببینم هیچ کاریش نمیشه کرد می خوام گوشیمو عوض کنم.:(
ضمناً زنگ گوشیمو من روی زنگ+ویبره گذاشتم.

خواهشاً اونایی که وارد ترن راه حلی اندیشه نمایند.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دوستان یه مشکل واسه من پیش اومده که منو از هر چی پاکت پی سی هست زده کرده، قبلا هم اینجا در موردش صحبت کردم که برای رفعش کمکی بیاندیشین ولی جواب مناسبی ندادین.:eek:
من یه ایمیت جمین خریدم، وقتی که یه مدت (خیلی کم) روشن باشه و چند تا زنگ بهش بخوره، بطور شانسی و اتفاقی یه نفر که زنگ میزنه شمارشو میندازه ولی دیگه صدای زنگ شنیده نمیشه و فقط ویبره به صورت ممتد کار می کنه و دیگه هیچ دکمه ای کار نمی کنه و نمیشه جواب تلفن رو داد و فقط باید باطری رو در بیاری و دوباره جا بزنی و گوشی رو روشن کنی. بازم یه مدت کم خوبه و دوباره اینجوری میشه. منم زنگ خور بالایی رو به دلیل کارم دارم و این مشکل داره منو دیوونه میکنه و اعصابم رو ریخته به هم تا حدی که دیگه اگه ببینم هیچ کاریش نمیشه کرد می خوام گوشیمو عوض کنم.:(

دستگاه تون رو هارد ریست کنید. هر برنامه ای که نصب می کنید ، بعد از هارد ریست رو زیر نظر بگیرید ، ببینید کدام باعث این رفتار می شه ، و دیگه باهاش برای همیشه خداحافظی کنید

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

من به این مشگل بر خوردم:blush:

کاری که دانیال گفت رو انجام بده اما اگر...

فقط یک راه داری برادر فقط و فقط تغییر رام گوشی :blush:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا