• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
امروز گفتن ٢٣ ميليون ته حساب بايد باشه ١٤ درصد سود ميدن و پايان هر ماه هم اوراق ميتوني بخري كه اونم رو ١١ ١٢ درصده
خوب چقدر بهش اوراق تعلق میگیره؟
23 میلیون بعد سه ماه چند میلیون اوراق تعلق میگیره؟
یک سوال اگر اوراق نفروشی چطوری بهش سود تعلق میگیره؟ این سودش بعدش ما نمی بینیم؟
چون قبلا اوراق بهش تعلق گرفت ولی سودش ندیدیم سود همان پولی که تو حساب بود می امد بعد که اوراق فروختیم علاوه بر پول تبدیل اوراق سودش هم داد
فکنم 3 میلیون اوراق تعلق گرفت نزدیک 2 میلیون وقتی تسویه کردیم داد فکنم اوراق نزدیک شش وهفت ماهی بود

pat7ick

Registered User
لایک‌ها
58
چون قبلا اوراق بهش تعلق گرفت ولی سودش ندیدیم سود همان پولی که تو حساب بود می امد بعد که اوراق فروختیم علاوه بر پول تبدیل اوراق سودش هم داد
فکنم 3 میلیون اوراق تعلق گرفت نزدیک 2 میلیون وقتی تسویه کردیم داد فکنم اوراق نزدیک شش وهفت ماهی بود
سپرده ممتاز سر فصلهای مختلفی داره اول ببینید کدوم سرفصله
که بعضی سپرده ها با سود و بعضی سپرده ها بدون سود است
و یک نکته را توجه کنید که بانک تخصیص اوراق سر موعد را تضمین نمی کنه مثلا ممکنه موعد 6ماهه شما سر رسیده باشه ولی اوراق تعلق نگیره و برید تو صف دریافت اوراق

شما علاوه بر سود روز شمار 11%یا هر% که تو قراردادتونه بعد از دریافت اوراق می تونید اوراق را تو بورس بفروشید در حال حاضر هر برگه 500هزار تومانی 80هزار تومان معامله میشه و اگر هم فکر میکنی قیمت اوراق میره بالاتر خب نگه می داری و بالاتر می فروشی

djff

Registered User
لایک‌ها
24
l1o6qlhnbla13ldl4quh.jpg

بانک ملی روزشمار 18 درصد مگه داریم؟؟؟

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
سپرده ممتاز سر فصلهای مختلفی داره اول ببینید کدوم سرفصله
که بعضی سپرده ها با سود و بعضی سپرده ها بدون سود است
و یک نکته را توجه کنید که بانک تخصیص اوراق سر موعد را تضمین نمی کنه مثلا ممکنه موعد 6ماهه شما سر رسیده باشه ولی اوراق تعلق نگیره و برید تو صف دریافت اوراق

شما علاوه بر سود روز شمار 11%یا هر% که تو قراردادتونه بعد از دریافت اوراق می تونید اوراق را تو بورس بفروشید در حال حاضر هر برگه 500هزار تومانی 80هزار تومان معامله میشه و اگر هم فکر میکنی قیمت اوراق میره بالاتر خب نگه می داری و بالاتر می فروشی
حساب ممتاز عادی گفته
سود 11درصد
میگم نفهمیدم اوراق تعلق گرفت چرا نزدیک دومیلیون تو حسابم امد
تعجب کروم

s_mina_1369

همکار بازنشسته ، کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
3,146

اونو نپرسيدم مقدار اوراق رو

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
شانس مارو باش
6 شهریور یه حساب +50 تومن 18.5 درصد یکساله بانک سرمایه باز کردم بعد الان سودش رو کرد 22.5 درصد ؟ این اعداد و ارقامی که گفته شده معتبره ؟ آخه بانک ملی حتی بالای 50 تومن هم بعید میدونم کوتاه مدت 18 درصد بده
22.5 سرمایه هم برام عجیبه ! واریز دو مرحله ای یعنی چی ؟ یعنی هیچ فرقی با حسابی که 22.5 درصد سود یک مرحله ای بده و ماهیانه سود رو واریز کنه نداره ؟

saman19-6

Registered User
لایک‌ها
399
شانس مارو باش
6 شهریور یه حساب +50 تومن 18.5 درصد یکساله بانک سرمایه باز کردم بعد الان سودش رو کرد 22.5 درصد ؟ این اعداد و ارقامی که گفته شده معتبره ؟ آخه بانک ملی حتی بالای 50 تومن هم بعید میدونم کوتاه مدت 18 درصد بده
22.5 سرمایه هم برام عجیبه ! واریز دو مرحله ای یعنی چی ؟ یعنی هیچ فرقی با حسابی که 22.5 درصد سود یک مرحله ای بده و ماهیانه سود رو واریز کنه نداره ؟

سرمایه بالای 500 میلیون 22.5 هست . نه +50 . تو تصویر واضح توضیح داده نشده . منبع شعبه حضوری . نگران نباش

keivanpro

Registered User
لایک‌ها
173
صندوق سرمایه گذاری برای مبالغ بالا خیلی مناسب نیست
نکته 1: شما پولتون میزارید صندوق بعضی بانک ها به نرخ 2 روز بعد براتون صندوق باز میکنن که این برای مبالغ بالا مثلا 100 میلون همین میشه حداقل 100 هزارتومن

نکته 2 :صندوق روزی که میخوایید پولتون بر دارید به نرخ ابطال پولتون میده (معمولا نرخ ابطال از50 تا 200 تومن کمتر از نرخ صدور هست )مثلا برای 100 میلیون یکچیزی میشه حداقل 100 هزارتومن

نکته 3 :بعضی صندوق ها مثل گردشگری میگن که پولو از زمان ابطال یکهفته طول میشکه بهتون بدن ..برای 100 میلیون با نرخ مثلا 20 درصد 7 روز میشه حداقل 380 هزارتومن

بانک ها یکقرون دوزار هم حساب کتاب میکنن ..

صندوق حواستون نباشه تو یک بازه 1 ماه برای صد میلیون حدود 580 هزاتومن حداقل ضرر میدهید !

برای مبالغ بالا تو بازه زمانی 1 تا 3 ماه صندوق پیشنهاد نمیشه

من همین قضیه را دقیقا" چند ماه پیش تو همین تاپیک پرسیدم
چند تا از دوستان که خودشون هم توی کار بانک بودن گفتن صندوق های بانک ها بر خلاف صندوق های بورسی و صندوق های سهام به این روش کار نمی کنن.. تضمین نقد شوندگی که می گن دقیقا" به همین معنیه.. یعنی بانک موقعی که شما قصد فروش اوراق صندوق را داشته باشید به همون قیمت خرید ازتون می خره... یعنی اصل سرمایه ای که گذاشتید را تضمین می کنه...
الان با این توضیحی که شما دادید من نمی دونم کدوم درسته؟!!!!!
دوستان اینجا کسی تجربه سرمایه گذاری توی صتدوق های بانکی با درآمد ثابت و تضمین نقد شوندگی را داشته؟

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
چند تا از دوستان که خودشون هم توی کار بانک بودن گفتن صندوق های بانک ها بر خلاف صندوق های بورسی و صندوق های سهام به این روش کار نمی کنن.. تضمین نقد شوندگی که می گن دقیقا" به همین معنیه.. یعنی بانک موقعی که شما قصد فروش اوراق صندوق را داشته باشید به همون قیمت خرید ازتون می خره... یعنی اصل سرمایه ای که گذاشتید را تضمین می کنه...
دوستان اینجا کسی تجربه سرمایه گذاری توی صتدوق های بانکی با درآمد ثابت و تضمین نقد شوندگی را داشته؟

هیچ وقت به حرف استناد نکنید؛فقط شرایط و قوانین مکتوب!
این دقیقا جمله ای هست که در سایت صندوق ارمان شهر بانک شهر نوشته:
"قیمت ابطال هر واحد سرمایه گذاری بر اساس قیمت ابطال روز پس از ارایه درخواست ابطال محاسبه می شود."
http://www.ganjinearmanshahr.com/investmentHelp.do
از این جمله میشه برداشت کرد که قیمت ابطال در پس گرفتن اصل سرمایه موثر هست؛
اگه فرصت مطالعه اساسنامه صندوق رو هم داشته باشین،بهتر متوجه میشن

حالا دوستان شما که اون ادعا رو در مورد ضمانت نقدشوندگی دارند باید بصورت مکتوب بتونن ثابتش کنن؛وگرنه حرف باد هواست!

Sent from my E5823 using Tapatalk

irbroker

Registered User
لایک‌ها
253
شانس مارو باش
تا جایی که بنده اطلاع دارم سود 22.5 برای +500 هست نه +50 !

pat7ick

Registered User
لایک‌ها
58
راستش سوال منم بود که ایا در صندوق با ضامن نقد شوندگی اصل پول ضمانت شده است؟
یا فقط ضمانت سود و ضمانت نقد شوندگی با قیمت ابطال را میکنه؟(البته صفحه قبل کاربر mersa1989 توضیحاتی داد)
شخصا از 2 بانک پرسیدم و متاسفانه کارمند ها اطلاعی نداشتن

نمی دونم چرا قوانین این صندوق ها و حساب ممتاز بانک مسکن اینقدر گنگه؟
که نه تو سایتاشون توضیح درستی دادن و نه کارمند ها اطلاع دارن
ویرایش:در حال تایپ بودم که کاربر mersa1989توضیحاتی دادن

Last edited:

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
راستش سوال منم بود که ایا در صندوق با ضامن نقد شوندگی اصل پول ضمانت شده است؟
یا فقط ضمانت سود و ضمانت نقد شوندگی با قیمت ابطال را میکنه؟(البته صفحه قبل کاربر mersa1989 توضیحاتی داد)
شخصا از 2 بانک پرسیدم و متاسفانه کارمند ها اطلاعی نداشتن

نمی دونم چرا قوانین این صندوق ها و حساب ممتاز بانک مسکن اینقدر گنگه؟
که نه تو سایتاشون توضیح درستی دادن و نه کارمند ها اطلاع دارن
ویرایش:در حال تایپ بودم که کاربر mersa1989توضیحاتی دادن

دقيقا همين سوال شمارو من امروز از بانك پرسيدم
بانك شهر
بانك شهر ضمانت كتبي داد كه اصل پول برگشت داده ميشه و هيچ مشكلي نداره
دقيقا بانك خودش ميدونه كجا سرمايه بزاره كه ضرر نكنه بعدشم با كل پول كه صرف نميشه ٣٠ درصشو بورس و اوراق كار ميكنه باقيش خود بانك كار ميكنه
اما سود از هر بانكي پرسيدم گفت قطعي نيست گفت ممكنه سود بانك كم كنه دو ماه ديگه اينا هم كم كنن

اما اصل پول سر جاشه و سودش روز شماره يعني تا زمان انصراف حتي روز شمار باهاتون حساب ميشه و مثل معمولي كه قرار داد يك ساله ميبندي و اگه زودتر برداري درصدي كم ميشه و ... اونجوري نيست

يك كلام ميگم ريسكي هست

يا هر ماه ٢٠ درصدتو ميگيري يا ٢ ماه ديگه ميشه ١٨ درصد

ريسكيه

اگه اهلشي انجام بده نيستي نه

ببين رك مگم اين صندوق يه راه هست براي سود ٢٠ درصد
و به قول اون دوستمون برگشت پول مردم به بانك ها
چون اون ١٥ درصد كه شد حدود ٤٠ دوصد مردم پولاشونو در اوردن و نقدينحي خالي شد برا بانك ها اون ها هم نتونستن بحن دوباره ٢٠ درصد
اومدن اين طرح ها و صندوق و .... اوردن رو كار

الان بري بانك ها ٩٠ دوصدشون اين صندوق دارن
چيز مندراوردي نيست كه هركي هركي باشه

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
دقيقا همين سوال شمارو من امروز از بانك پرسيدم
بانك شهر
بانك شهر ضمانت كتبي داد كه اصل پول برگشت داده ميشه و هيچ مشكلي نداره
دقيقا بانك خودش ميدونه كجا سرمايه بزاره كه ضرر نكنه بعدشم با كل پول كه صرف نميشه ٣٠ درصشو بورس و اوراق كار ميكنه باقيش خود بانك كار ميكنه
اما سود از هر بانكي پرسيدم گفت قطعي نيست گفت ممكنه سود بانك كم كنه دو ماه ديگه اينا هم كم كنن

اما اصل پول سر جاشه و سودش روز شماره يعني تا زمان انصراف حتي روز شمار باهاتون حساب ميشه و مثل معمولي كه قرار داد يك ساله ميبندي و اگه زودتر برداري درصدي كم ميشه و ... اونجوري نيست

يك كلام ميگم ريسكي هست

يا هر ماه ٢٠ درصدتو ميگيري يا ٢ ماه ديگه ميشه ١٨ درصد

ريسكيه

اگه اهلشي انجام بده نيستي نه

ببين رك مگم اين صندوق يه راه هست براي سود ٢٠ درصد
و به قول اون دوستمون برگشت پول مردم به بانك ها
چون اون ١٥ درصد كه شد حدود ٤٠ دوصد مردم پولاشونو در اوردن و نقدينحي خالي شد برا بانك ها اون ها هم نتونستن بحن دوباره ٢٠ درصد
اومدن اين طرح ها و صندوق و .... اوردن رو كار

الان بري بانك ها ٩٠ دوصدشون اين صندوق دارن
چيز مندراوردي نيست كه هركي هركي باشه
برای این 40درصد مدرک و سند دارید یا نظر خودتونه ؟؟؟؟
من بعید می دونم حرفتون درست باشه چون طرف اگر پول را از بانک خارج می کنه بالاخره قراره جای دیگه سرمایه گذاری کنه که 20درصد براش داشته باشه حالا اون جای سرمایه گذاری کجاست که 20درصد بدون ریسک میده و طرف 15بانک بدون ریسک را رها می کنه و به دنبال20درصد میره

تا اونجا هم که من می دونم سود صندوق روزشمار حساب میشه اما زودتر از 3ماه هم خواستید بردارید ازتون جریمه کسر میشه .هزینه ابطال و صدور هم هست از اون طرف سود سپرده ماه به ماه میاد حسابتون و می تونید برداشت کنید یا تو حساب 9درصدی نگه دارید دوباره روی سودش سود میاد و از طرفی خیلی افراد نیاز دارند که سود پولشون را دریافت کنند که در صندوقها این امکان نیست غیر اینکه هر ماه مثلا یک واحد را ابطال کنیدو..

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
110 تا روز شمار توی ثامن گذاشتیم کلاه 1.5 میریزه

بانک و موسسه دیگه ای نیستش رمز شمار بهتری بده ؟

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
برای این 40درصد مدرک و سند دارید یا نظر خودتونه ؟؟؟؟
من بعید می دونم حرفتون درست باشه چون طرف اگر پول را از بانک خارج می کنه بالاخره قراره جای دیگه سرمایه گذاری کنه که 20درصد براش داشته باشه حالا اون جای سرمایه گذاری کجاست که 20درصد بدون ریسک میده و طرف 15بانک بدون ریسک را رها می کنه و به دنبال20درصد میره

تا اونجا هم که من می دونم سود صندوق روزشمار حساب میشه اما زودتر از 3ماه هم خواستید بردارید ازتون جریمه کسر میشه .هزینه ابطال و صدور هم هست از اون طرف سود سپرده ماه به ماه میاد حسابتون و می تونید برداشت کنید یا تو حساب 9درصدی نگه دارید دوباره روی سودش سود میاد و از طرفی خیلی افراد نیاز دارند که سود پولشون را دریافت کنند که در صندوقها این امکان نیست غیر اینکه هر ماه مثلا یک واحد را ابطال کنیدو..

اول نشونم بدين كجا گفتم ٤٠ درصد
شما همه چيو اشتباه خوندين با دقت بخونين متوجه ميشين
سوما بانك شهر كه من الان اوكي كردم
برات يه حساب باز ميكنه به حساب كه پول توشه مربوط ميشه و ماه به ماه سود ٢٠ درصد رو ميريزن توش و با عابر بانك متونين برداشت كنين
جريمه هم نداره مثل عادي ها نيست
ديقا در صندوق بانك شهر اين امكان هست و ماه به ماه سود براتون يكم به يكم واريز ميكنه

متوجه حرفهاي من نميشين برين بپرسين از خود بانك
من امروز همونجا اوكي كردم

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
دوستان کسی اقتصاد نوین حساب داره؟ واقعا روزشمار 17% میده؟
آرمان شهر بانک شهر چطور؟ شرایط خاصی داره؟

اين ١٧ همون طرحيه شبيه صندوق ٣ ماهه
مثل بانك مسكن كه اسمشو گذاشته ويژه

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
اول نشونم بدين كجا گفتم ٤٠ درصد
شما همه چيو اشتباه خوندين با دقت بخونين متوجه ميشين
سوما بانك شهر كه من الان اوكي كردم
برات يه حساب باز ميكنه به حساب كه پول توشه مربوط ميشه و ماه به ماه سود ٢٠ درصد رو ميريزن توش و با عابر بانك متونين برداشت كنين
جريمه هم نداره مثل عادي ها نيست
ديقا در صندوق بانك شهر اين امكان هست و ماه به ماه سود براتون يكم به يكم واريز ميكنه

متوجه حرفهاي من نميشين برين بپرسين از خود بانك
من امروز همونجا اوكي كردم
40درصد را در نوشته خودتون که نقل قول کرده بودم پر رنگ کرده بودم
شما نوشته منو درست نخوندید من 40درصدی که گفتید پول را از بانک خارج کردند گفتم نه اینکه سود صندوق 40 درصده!!!!

بانک شهرم یک صندوق خاص باز کرده ممنون که اطلاع رسانی کردید اما دیگه دعوا نداره

s_mina_1369

کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
40درصد را در نوشته خودتون که نقل قول کرده بودم پر رنگ کرده بودم
شما نوشته منو درست نخوندید من 40درصدی که گفتید پول را از بانک خارج کردند گفتم نه اینکه سود صندوق 40 درصده!!!!

بانک شهرم یک صندوق خاص باز کرده ممنون که اطلاع رسانی کردید اما دیگه دعوا نداره

شما ٩٩ درصد كارمند بانكين وحرنه اينجور طرفداري نميكردين
من هرچي اين چند روز فهميدمو اينجا گفتم نظراتم كه خوندم
خيليا اينجا يا كارمند بانك هستن يا چيز ديگه كه اكثرا راهنمايي هاي غلط ميكنن تا كسي پولشو از سپرده ١٥ درصد خارج نكنه چون مواردي هست كه به نفع خود بانكه اينجور

من هرچي ديده و شنيده بودم گفتم

خدا نگه دار همه

بالا