• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

keivanpro

Registered User
لایک‌ها
173
بانک آينده يه صندوقي داره بنام "تجربه ايرانيان" که اونم هر سه ماه يه بار سود ميده و البته برخلاف صندوقاي ديگه تو برگه‌اي که داده ميشه دقيقاً سود 23 درصد را ذکر کرده که البته اگه زير يکسال حساب و ببندي 19 درصد محاسبه ميشه که البته همينم تو سندي که داده ميشه ذکر شده است . براي کساني که مبلغ بالاي 50 ميليون دارن و يکسال به پولشون نياز نداشته باشند اين صندوق گزينه‌ي خوبي مي تونه باشه.

تو این صندوق موقع تسویه حساب چیزی از اصل پول کم می کنن؟

یکی از دوستان مبلغ بالا 100 توی بانک آینده گذاشته بود تو همین صندوق سرمایه گذاری بورس که سودش سه ماهی یکبار میدن،دیروز ظهر رفت درخواست انصراف داد امروز صبح کل پول تو حسابش بود.در کل میگفت تو این 6 ماهی که حساب داشته تو آینده واقعا از خدمات دهیشون راضی بوده.

دوست عزیز موقع فروش سهام صندوق اونها را به همون قیمت اولیه ازش خریدن؟ یا از چیزی از اصل پولش کم کردن؟

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
نکاتی که هیچ کس موقع باز کردن حساب در بانکها توجه نمیکنه( فقط سریع فرم پر و امضاء میکنند)

نکاتی که برای افتتاح و محاسبه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ سود سپرده‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های سرمايه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌گذاری مدت‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌دار ريالی شامل کوتاه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌مدت، کوتاه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌مدت ويژه و بلندمدت بايد بدانيد:

برای برخورداری از نخستين سودِ سپرده‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های سرمایه‌گذاری کوتاه‌مدت، داشتن دست‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کم 500هزار ريال موجودی به مدت یک‌ماه ضروری‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ست.
پس‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌از دريافت نخستين سودِ سپرده‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های سرمايه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌گذاری کوتاه‌مدت، در ماه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌های بعدی فقط برای آن روزهايی که موجودی سپرده بيش‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌از 500هزار ريال باشد، سود پرداخت می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌شود.
برای افتتاح سپرده‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ سرمايه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌گذاری کوتاه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌مدت ويژه و بلندمدت در بانک ....، دست‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌کم مبلغ 1ميليون ريال لازم است. افزون‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌بر اين، مبلغ سپرده‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ شما نيز باید ضریبی از 1ميليون ریال باشد.
درصورت بستن تمام يا بخشی از يک سپرده‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ سرمايه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌گذاری کوتاه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌مدت ویژه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ یا بلندمدت، پيش‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌از پايان دوره‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ سپرده‌گذاری، سود اين بخش از سپرده، با نرخ سود سپرده‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ متناظر و کاهش ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌0/5درصد به‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌عنوان جريمه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ فسخ قرارداد محاسبه شده و به شما پرداخت می‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌شود.

arianarvin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
40
تو این صندوق موقع تسویه حساب چیزی از اصل پول کم می کنن؟
والا من همين سوال شما رو پرسيدم و متصدي گفت که؛ اصل پول شما + سود 23 درصد ساليانه از طرف بانک آينده تضمين شده است و شما کاري به خريد و فروش سهام نداشته باشيد موقع بستن حساب پولي که سرمايه‌گذاري کرديد و مي گيريد ... البته اينجا ايرانه .... الله اعلم

ali700

Registered User
لایک‌ها
35
مجوز دار غیر مجوز دار نداره
مملکتی که هر ساعت یک قانون داره...

اینکه دیگه بانک وای به حال موسسه...
مجبورید 35 تا بانک درست کنید و بعد به چه کنم چه کنم بیفتید

انحلال یا ادغام بانک صنعت و معدن
http://banker.ir/m?newsid=177105
سلام
اقا هنوز بانک مهر اقتصاد مجوز نگرفته

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
دوستان الان وضعیت بانک سرمایه چجوریاس ؟ واقعا شرایط درحدی هست که در آستانه برشکستگی باشه ؟
اوایل شهریور 96 سررسید یکساله سپردم تو بانک سرمایه هست با این اخبار ضدونقیض یه مقدار ترسیدم که مشکلی پیش بیاد
اگرم بخوام پیش از موعد ببندم مبلغ زیادی رو ضرر میکنم

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
دوستان الان وضعیت بانک سرمایه چجوریاس ؟ واقعا شرایط درحدی هست که در آستانه برشکستگی باشه ؟
اوایل شهریور 96 سررسید یکساله سپردم تو بانک سرمایه هست با این اخبار ضدونقیض یه مقدار ترسیدم که مشکلی پیش بیاد
اگرم بخوام پیش از موعد ببندم مبلغ زیادی رو ضرر میکنم
اگه پولت تا ۱۰۰هست اصلا نگران نباش؛
اگر هم بیشتر باشه،اگه سود خوبی میگیری با توجه به بانک بودن و ضرر بستن زودتر،بنظرم ارزش ریسک رو داره؛
باید ببینی میتونی ریسک کنی و اگه پولت یه مدت بلوکه شد میتونی سر کنی یا نه؛
اما هرچی هست پولت از بین نمیره

Sent from my MI 5 using Tapatalk

senator@

Registered User
لایک‌ها
1,662
تو بانک کشاورزی بنر زده سپره صندوق یکم با سود حداقل 18% کسی حساب باز کرده راضی هستید؟؟؟
از رئیس بانک پرسیدم گفت 18% تا حداکثر ممکنه تا 24% سود ماهانه واریز بشه

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
سلام
اقا هنوز بانک مهر اقتصاد مجوز نگرفته
نه نگرفته کلی وقته ازشون می پرسیم پس مجوز چی شد میگند در دست اقدامه:eek: اما من تعجبم چطور تابلوش را عوض کرده به بانک اما مجوز نداره .کلا پشتش ظاهرا آدمهای کلفتی هستند .شعبه هم خیلی زیاد کرده حدود 800تا شعبه داره!!!

Eh3

Registered User
لایک‌ها
24
سپرده با ارزش رو به خاطر یه شایعه اونم تو سایت دست چندم بستید؟ اشتباه کردی بردار گرامی
استرسی که بعد از شنیدن شایعات به آدم وارد میشه ( مخصوصا زمانی که ساعت اداری نیست و بانکها بسته اند ) خیلی آزاردهنده تر از احساس خرسندی چند درصد سود بیشتره.
البته باید بگم که تو دوتا از شهرستان ها این قضیه شایعه نبوده و حساب مردم رو بلوکه کرده بودند.
اما اینجا هیچ مشکلی نبود.

parviz_r

کاربر فعال بخش کار و سرمایه
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18,052
اس ام اس تبلیغاتی

سرمایه ات را به ثمر برسان
«سپرده ثمر سرمایه» با نرخ ویژه
دریافت اطلاعات تکمیلی در شعب بانک سرمایه
*بانک خوب سرمایه است*

پی نوشت: باز چه دامی پهن کردن در شعبه :D

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
اس ام اس تبلیغاتی

سرمایه ات را به ثمر برسان
«سپرده ثمر سرمایه» با نرخ ویژه
دریافت اطلاعات تکمیلی در شعب بانک سرمایه
*بانک خوب سرمایه است*

پی نوشت: باز چه دامی پهن کردن در شعبه :D
امروز با اون شعبه ای که حساب باز کرده بودم تماس گرفتم درمورد سپردم سوال بپرسم خیلی خوب جوابم رو دادن و بهم گفتن اگه لازمه حسابتو قبل از سررسید ببندی مشکلی نیست ولی قبل از سررسید ماهانه سودی بهش تعلق نمیگیره
حالا منم باس صبر کنم تا شنبه هفته دیگه که میشه سررسید ماهانم. ایشالا تا شنبه هفته اینده هم ورشکست نشه :D
البته جدا از هرگونه شوخی فکر کنم این شایعه ورشکست شدن سرمایه یه مقدار زیادی بهش بال و پر داده شد
تو شهر ما یه مدتی شایعه شده بود موسسه ثامن الائمه در شرف ورشکستگیه. هرکیو که من میشناختم اونجا حساب داشت رفته بود پولاشو گرفته بود :D درصورتی که بدون مشکل داره کار میکنه. تازه ثامن الائمه موسسه هست که حتی مجوز رسمی بانک مرکزی رو هم نداره دیگه چه برسه به بانک سرمایه که بیش از 10 ساله بصورت بانکه و تحت نظر بانک مرکزیه.

ehsan640

Registered User
لایک‌ها
87
من که امروز رفتم همه پولامو گذاشتم قوامین روزشمار 18 درصد.
میخواستم بذارم بانک سرمایه 20.5 درصد ولی از بس همه اطرافیان نفوس بد زدن پشیمون شدم

Sent from my LG-D858HK using Tapatalk

AM1N

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,574
دوستانی که بلندمدت 20 درصد قوامین ( برای + 50 ) افتتاح کردن میشه درمورد شرایط و قوانین حساب توضیح بدن ؟
ایا قابلیت بستن حساب در سررسید ماهانه بدون جریمه رو داره یا نه ؟
این مورد آپشن خیلی خوبیه که یه سری بانکها مثه سرمایه و ایران زمین برای حسابای یکساله بلندمدتشون درنظر گرفتن

hosseinmousavi7

Registered User
لایک‌ها
401
درود
عزیزان بانکی سراغ دارید با خوابوندن 5 تومان حدود 20 تومان وام بدهد

gamekhor2007

Registered User
لایک‌ها
19
من که امروز رفتم همه پولامو گذاشتم قوامین روزشمار 18 درصد.
میخواستم بذارم بانک سرمایه 20.5 درصد ولی از بس همه اطرافیان نفوس بد زدن پشیمون شدم

Sent from my LG-D858HK using Tapatalk
بانک سرمایه روز شمار میده این درصد رو؟مشکلش چی هست؟

بالا