درسته جناب افشاری
اشتباه از بنده بود
تصحیح شد
سلام شاید جاش اینجا نباشه اما میگم لطاف راهنمایی کنید :
چند تا برنامه میخوام واسه p990
1) برنامه نقاشی کشیدن روی عکس . اصلا هست یا نه ؟
2) برنامه تبدیل فلاش به چراغ قوه
3) فلش پلیر برای فایلهای swf
4) دیکشنری سیمبیان انگلیسی به فارسی sis
5) برنامه word
6) منشی تلفنی
7) ضبط مکالمات تلفنی
ببخشید زیاد شد اگه لینک هر کردوم رو دارید راهنمایی کنید لطفا . تشکر
ولی ببخشید من دقیقا متوجه نشدم کجاش تصحیح شد!
دوست عزیز تصویر گام ششم تصحیح شد .![]()
باز هم ایرد! اگر تصحیحات مرحله 6 رو اعمال کنیم، در مرحله 10 Setting وجود نخواهد داشت!
وقتی میخوای 1 مطلبی رو آموزش بدی یکم دقت کن دوست من!![]()
یکی از دوستان من، بعد از سه یا شاید چهار روز تحقیق و رفتن به این پاساژ و آون پاساژ، بلاخره چهارشنبه هفته گذشته، یک P990i از پاساژ علاءالدین خرید به قیمت 341 هزار تومن، از قضاء روی لیبل پشت گوشی Made in France خورده بود. (حالا اینکه لیبل چسبونده بودند روش یا نه، خدا عالمه) البته دوستم هم یکم در خرید سخت گیری کرده بود و بعد کلی تست پیکسل سوخته، پر پر زدن LCD، تست خود SE، تست صدا و غیره بلاخره گوشی را خریده بود. نیم ساعتی هم دست من بود، که یکم با گوشی ور رفتم، البته در اون نیم ساعت نظر خاصی نمیتونم راجب این گوشی بدم، اما در نگاه اول چیز جالبی بود.
دیروز دوستم زنگ زد و گفت اون Psiloc Crystal Arabic که همون شب اول نصب کرده، بعد از اینکه Expire شده، بعدش هم باعث شده که گوشیش در هنگام Boot مکررا Reset بشه و چون من چندین صفحه از این تاپیک رو دنبال کرده بودم، شستم خبر دار شد که چه بلایی سرش آمده. امروز بعد از ظهر به همراه دوستم رفتم یک کافی نت بعد از Download برنامه Update و Flash Player و در آوردن سیم کارت مشغول به Update کردن گوشی شدیم، که ختم به خیر شد و همه چیز درست شد و فریمور نسبت به نسخه قبلی Update شد.
بر خلاف چیزی که فکر میکردم، خیلی راحت Update شد و بعد از Update هم Wizard معروف SE رو رویت کردیم و همه چیز به خیر خوبی گذشت. ما ساعت 7 وارد کافی نت شدیم و کارمون تا 8:30 طول کشید. (البته کافی نت هم یکم شلوغ بود و سرعت هم نچندان مطلوب)
البته برخلاف تجربه بعضی از دوستان، ما به پیغام «USB device not recognized» در هنگام Update بر نخوردیم. بعد از Update هم با گوشی به چند جا زنگ زدیم که مطمئن بشیم صدای مکالمه گوشی افت نکرده باشه (بعضی از عزیزان مشکل افت صدای مکالمه را بعد از Update مطرح کرده بودند) که خوشبختانه صدای مکالمه هم مثل روز اول خرید بود و تغییری حاصل نشده بود، اما مشکل معروف زمان دریافت SMS نمود پیدا کرد. :wacko:
این مشکل زمان دریافت SMS هم ظاهراً چارهای نداره، مگر اینکه SE یه فکری به حال ما بکنه!![]()
دوستان توی اون منو هم رفتم مشکل من حل نشد
به نظر شمما نباید کدی به سیم کارت داد
موقعیکه امتحان می کنم و از گوشی خواهرم به گوشی خودم زنگ میزنم اپراتور شبکه میگه مشترک مورد نظر در شبکه موجود نمیابشد
لطفا راهنمایی کنید
یه نکته دیگه اون دو تا ابر ایرفون رو چطوری باید تو ایرقون جا بدم
در ضمن این هم اطلاعات گوشی من تو سایت نامبرینگ برای شماره سریال کسی میتونه بگه چیو میخواد بگه
[/URL][/IMG]![]()
دوستان مي تونيد بگيد اين crystal Arabic كجاست كه منم به اين بلا دچار نشم و اشتباهي نصبش نكنم ممنون ميشم
دوست گرامی برای طرح اینگونه مباحث به نرم افزار UIQ3 مراجعه کنید
1. شما اگه گزینه ادیت رو برای عکس بزنید خود گوشی داره
2. من هنوز ندیدم . شاید باشه
3.دیکشنری جاوا هست اما سیس هنوز نه . البته به علت عدم ساپورت فارسی همون جاوا هم درست کار نمیکنه
4. ورد رو در پوشه آفیس داره خود گوشی ( باز هم آب در کوزه و ...)
4و5 . به علت عدم ساپورت سخت افزاری گوشی این 2 برنامه اصلا برای 990 وجود نداره
من چند وقت پیش دیدم که یک دیکشنری انگلیسی به فارسی برای UIQ 3.0 منتشر شده. (فقط جهت اطلاع)
مثل اینکه مستر رسیده که میزنم کد فون کد رو میخواد منظورشو نمیدونم لطفا یه راه حلی دیگری بذارید دستوری چیز نمیشه به گوشی داد
خیلی عالیه دوست گرامی . اما screen shot ی که گذاشتین مال uiq3 هست؟؟
به هر حال اگه پیداش کردید معرفی کنید ما هم استفاده کنیم
یا حق
گوشی من هم فرم ور R9F011 روش نصبه..ولی این قابلیتی که شما میگین رو نداره!!!راستی چطور میتونم مثل قبل شورتکات هاش رو گرافیکی کنم؟
یه قابلیت هم به اسم Transition تو قسمت کنترل پنل- دیوایس اضافه شده ،عملکرد اون چیه؟
باید بری تو کنترل پنل- Device اونجا باید باشهگوشی من هم فرم ور R9F011 روش نصبه..ولی این قابلیتی که شما میگین رو نداره!!!![]()
چرا؟![]()
پ ن: این ورژن بعد از آپدیت توسط تعمیر کار به دست اومد
گوشی من هم فرم ور R9F011 روش نصبه..ولی این قابلیتی که شما میگین رو نداره!!!![]()
چرا؟![]()
RPG جان , تو مسیر زیر برو . باید باشه
tools/ control panel / device/transistions
باید بری تو کنترل پنل- Device اونجا باید باشه
Transition
جناب افشاری جاب بسی خوشنودیست که شما اینقدر با دقت و سعه صدر روی مطالب دقت دارید و این امر باعث اراتقاء سطح مباحث خواهد شد .
اما در مورد مسئله مذکور به تصویر زیر دقت کنید!
![]()
ممنون رفقا ولی نیست؟!!!!
یه چیز دیگه اون خطی هم که موقع لودینگ زبر لوگوی سونی اریکسون پر میشه هم توی گوشی من وجود نداره!!