• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سوال و جواب در مورد Pocket PC ٠

وضعیت
موضوع بسته شده است.

narcis_a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
احتمالاً درموردش حرف زدین ... (jamin دارم)قفل که می کنه دیگه هیچ کاریش نمی تونم بکنم . هزار بار رستش می کنم. اما درست بشو نیست. بدشانسی lock کردم و می خوام unlock کنم نمی شه! تا کی این مشکل رو باید تحمل کنم؟!مثلاً من می خوام حرف G رو بزنم خودش حرف A یا l رو می زنه!:(

farhad.m

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دستگاه تون رو هارد ریست کنید. هر برنامه ای که نصب می کنید ، بعد از هارد ریست رو زیر نظر بگیرید ، ببینید کدام باعث این رفتار می شه ، و دیگه باهاش برای همیشه خداحافظی کنید

دستت درد نکنه، حالا من الان یه هارد ریست میکنم ببینم چی میشه.:(

من به این مشگل بر خوردم:blush:

کاری که دانیال گفت رو انجام بده اما اگر...

فقط یک راه داری برادر فقط و فقط تغییر رام گوشی :blush:

یعنی تو رام گوشیتو عوض کردی درست شد؟
من که این قدر تو ترد مربوط به رام گوشیها گفته بودن عواقب تعویض رام با خودتون هست و اگه رام رو عوض کنی ممکنه گوشیتون بسوزه و ... جرات نمی کنم اینکارو انجام بدم:wacko:

بازم ممنون از راهنماییتون.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
احتمالاً درموردش حرف زدین ... (jamin دارم)قفل که می کنه دیگه هیچ کاریش نمی تونم بکنم . هزار بار رستش می کنم. اما درست بشو نیست. بدشانسی lock کردم و می خوام unlock کنم نمی شه! تا کی این مشکل رو باید تحمل کنم؟!مثلاً من می خوام حرف G رو بزنم خودش حرف A یا l رو می زنه!:(

گوشی رو یه بار کالیبره کنید:)

amiromario

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امیر خان، اگه اشتباه نکنم این یکی از مشکلات رایجه بین کسانی که از SD های Kingstone استفاده می کنن..

این تغییرات رو توی رجیستری اعمال کنید، ممکنه مشکل رو برطرف کنه:

البته بعضی از کاربرایی که از رام dopod استفاده می کردن، نوشتند که اگر بعد از هارد ریست، اجازه ندید برنامه های موجود در ext.rom اینستال بشن (موقعی که می نویسه Customizing سافت ریست کنید) ؛ مشکل برطرف می شه
اینجا هم یه نفر یه پچ برای مشکل SD card گذاشته که ظاهراً dopod براش ارسال کرده بوده

Flash Player رو ازین جا می تونید دانلود کنید. ولی باز هم خدمتتون عرض می کنم، برای دیدن کلیپ های youtube ، این روش اصلاً توصیه نمی شه
Just_Cuz_19.gif

فرهاد جان
نمیدونم مشکلم درست میشه یا نه ولی واقعا دستتو میبوسم که به خاطر یه نفر من اینقدر به خودت زحمت دادی و مطلب گرد اوری کردی که منو راهنمائی کنی.باید گفت دست مریزاد و بقول خودمون : بابا تو دیگه کی هستی؟!!!
ارادتمند و دستبوس-امیر

semorena

Registered User
لایک‌ها
2
آقا ميشه از رام گوشي يه بكاپ گرفت كه اگه تعطيل شد خودمون اون رام رو بريزيم رو گوشي؟

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
این مرورگر فارسی ساپورت پیدا نشد .
و این که یه دانلود منیجر پدر مادر دار به غیر از WMDA چی هست که امکاناتش مثل همین DAP که برای PC استفاده میکنیم باشه ؟

272.gif

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
فرهاد جان
نمیدونم مشکلم درست میشه یا نه ولی واقعا دستتو میبوسم که به خاطر یه نفر من اینقدر به خودت زحمت دادی و مطلب گرد اوری کردی که منو راهنمائی کنی.باید گفت دست مریزاد و بقول خودمون : بابا تو دیگه کی هستی؟!!!
ارادتمند و دستبوس-امیر

خواهش می کنم امیر جان :happy:
نتیجه ی یه سرچ کوچیک بود و 7-8 دقیقه گشتن بین مطالب..:

کد:
Googled: 
[B]site:forum.xda-developers.com[/B] [COLOR="RoyalBlue"][B]prophet SD disappearing[/B][/COLOR]

amiromario

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان
بنده دنبال یک Registry Editor مشد برای پاکت پیسی میگشتم.هر چه در سایت جستجو کردم متاسفانه یا مثل PHM Registry Editor اصلا کار نمیکنند یا مثل Kilmist که توی صفحه http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=204771&postcount=24
گذاشته شده لینکش منقضی شده.از عزیزان خواهشمندم اگه لینک یه رجیستری ادیتور رو دارند به بنده نیز لطف کنند. شنیدم همین Kilmist خیلی خوبه.
ممنون

HUNTERBOY

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا کسی میدونه که آیا میشه کیبورد PC
رو به PPC وصل کرد.

اگه میشه. چطوری.

ممنون:blink:

mr.hami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
رام imate jam اپدیت میشه؟
منظورم wm5 یا wm6,البته بگم من از club imate هم نتونستم اپدیتاشو بگیرم. اگه یه لینک سالم هم از اون بدید ترکوندید دیگه!!!!!!!:p:p:p

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
رام imate jam اپدیت میشه؟
منظورم wm5 یا wm6,البته بگم من از club imate هم نتونستم اپدیتاشو بگیرم. اگه یه لینک سالم هم از اون بدید ترکوندید دیگه!!!!!!!:p:p:p

نه متاسفانه:blush:

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
خوب دیگه مثل این که کسی ما رو اینجا آدم حساب نمیکنه
286.gif
چی کار کنیم دیگه روزگاره
285.gif

ما بریم پی زندگیمون
233.gif

296.gif

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
خوب دیگه مثل این که کسی ما رو اینجا آدم حساب نمیکنه
286.gif
چی کار کنیم دیگه روزگاره
285.gif

ما بریم پی زندگیمون
233.gif

296.gif

چی مشگلت عزیزم :)

اگر بتونم حتما کمکت میگنم:)

در ضمن شما سرور مایی:)

MR.BEAN

Registered User
لایک‌ها
1
آقا کسی میدونه که آیا میشه کیبورد PC
رو به PPC وصل کرد.

اگه میشه. چطوری.

ممنون:blink:

تو تردcomplete بحث شد انجا را بخون خلاصش اینکه بايد رو پی پی سی خودتون درايور صفحه کليد برايه پی پی سی رو نصب کنی

MR.BEAN

Registered User
لایک‌ها
1
خبرگزاري انتخاب : یکی از افراد مطلع در مخابرات در گفتگو با انتخاب از مردم خواست تا در صورتيکه با تلفن همراه کابران تماسي برقرار شد و در نمايشگر گوشي شان پيغام ( XALAN ) ظاهر شد از پاسخ دادن به ان خودداري نموده و تماس را به سرعت قطع کنند.
:eek:

۳۰ آذر ماه ۱۳۸۵ ساعت : ۳۶ , ۱۴
خبرگزاري انتخاب : عده ای شیاد الکترونیکی با تلفن همراه مشترکین تماس بر قرار نموده و در آن شخص يا اشخاصي ادعا می نمایند که از مهندسين شرکت مخابرات هستند و قصد چک کردن خط مشترکین را دارند و از افراد می خواهند تا عددي را شماره گيري کرده و بدون هيچ گونه شماره گيري فورا تماس را قطع نمایند .

به گزارش خبرنگار سرویس اجتماعی خبرگزاری «انتخاب» ، این افراد شیاد با این کار به سيم کارت افراد دسترسي يافته و از طريق خط مشترکین و با هزينه آنان تماسهاي تلفني بر قرار می نمایند.

یکی از افراد مطلع در مخابرات در گفتگو با «انتخاب» از مردم خواست تا در صورتيکه با تلفن همراه کابران تماسي برقرار شد و در نمايشگر گوشي شان پيغام ( XALAN ) ظاهر شد از پاسخ دادن به ان خودداري نموده و تماس را به سرعت قطع کنند.

وی همچنین ضمن هشدار از مردم خواست در صورت جواب دادن به تماس این افراد شیاد گوشي تلفن همراه ويروسي شده و اطلاعات IMEI و IMSI را از روي گوشي و سيم کارت مشترکین پاک خواهد کرد که اين امر باعث قطع ارتباط شما با شبکه تلفن شده و مشترکین مجبور خواهند شد گوشي ديگري خريداري نمايند.

وی از مردم خواست تا چشمان خود را باز نگه دارند و فریب شیادان را نخورند.

mr.hami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:blush: یه سوال دیگه!
من یه mp3 player رو گوشیم نصب کردم. از وقتی پاکش کردم media player دیگه فایل های mp3 رو از file explorer نمیشناسه ولی از توی library بازشون می کنه. چیکار باید بکنم؟

HUNTERBOY

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تو تردcomplete بحث شد انجا را بخون خلاصش اینکه بايد رو پی پی سی خودتون درايور صفحه کليد برايه پی پی سی رو نصب کنی

آقا این ترد Complete کجا هست. درایور صفحه کلید رو از کجا باید بیاریم و چه جوری نصب کنیم.
کیبورد کامپیوتر PPC رو نمی سوزونه.

خیلی ممنون میشم اگه یه کم توضیح بدین

MR.BEAN

Registered User
لایک‌ها
1
درايور رو يا خودت ميسازی يا از سايت خود شرکتی که صفحه کليد را ساخت می گيری کلاً بيخيال اینکار شی فکر کنم بهتره:D. ترد٠ Complete Idiots Guide to PDA بالايه صفحه رويه pdaو pocket pc کليک کن بعد از بالا هشتمی:happy:

amiromario

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان
بنده دنبال یک Registry Editor مشد برای پاکت پیسی میگشتم.هر چه در سایت جستجو کردم متاسفانه یا مثل PHM Registry Editor اصلا کار نمیکنند یا مثل Kilmist که توی صفحه http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=204771&postcount=24
گذاشته شده لینکش منقضی شده.از عزیزان خواهشمندم اگه لینک یه رجیستری ادیتور رو دارند به بنده نیز لطف کنند. شنیدم همین Kilmist خیلی خوبه.
ممنون

آی مردم!!!
یه شیر پاکخورده ای پیدا نمیشه جواب این درخواست ما رو بده؟؟؟به خدا خودم نتونستم پیدا کنم وگرنه مزاحم نمیشدم. یکی به داد برسه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:(

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا