MR.BEAN
Registered User
منم تا حالا گوشي قشنگ تر و خوشتيپ تر و باكلاس تر از جمين نديدم![]()
و پر مشکل سخت افزری تر:weird: به به مديران همه 2 شب به بعد ميان چه خبره ؟؟؟ :eh: کسی خبر نداره n560 سيمنس_فوجيتسو چنده؟

منم تا حالا گوشي قشنگ تر و خوشتيپ تر و باكلاس تر از جمين نديدم![]()
سلام
ایمان جان, قبلاً نگفتم!؟آره دیگه من فرستادم گارانتی و اونا جک هندزفری رو عوض کردن و.. مشکل حل شد![]()
![]()
سلام
حسین جان؛ شده تاحالا موقع تایپ یه بار به مانیتورت نگاه کنی ببینی چی نوشتی؟!![]()
بچه ها به من كمك كنيد
شما جاي من بوديد چي كار مي كرديد؟
هنوزم با آی ای باز میشه یا Opera؟؟؟دو تا سئوال برام پیش امده
1. من داشتم با یک جس جار کار می کردم ، بعد هر وقت که از ساسپند در می یاد ، برای 3 ثانیه سکته می زنه و جواب هیچ کاری رو نمی ده ولی بعدش سرعتش خوب می شه .دلیل ش چیه ، آخرین نسخه رام دبلیو ام 5 روشه
2. روی دستگاه من که یک برنامه تحت اچ تی ام ال طراحی شده نصب هست( برنامه medcalc3000) من این برنامه رو مرتب استفاده می کنم ، وقبلا با همین پاکت آی ای باز می شد.ولی اپرا رو ریختم بعد نتونستم آن اینستالش کنم و موند رو دستگاه ، حالا وقتی صفحه شو باز می کنم ، نوشته ها با فونت هندی می یاد :blink:
به نظر شما اشکال کجاست؟
آقا حسین بازم که غلت داری:lol: بکم؟؟؟؟چی بکم فرهاد الان دارم میخونم از خنده دارم ممیرم (پاکت پشی:lol![]()
بورو جلو ایمان من پشتتمخدا كسي رو محتاج خلقش نكنه ممنون به خاطر اين همه پيشنهاد كمك
ولي دوتا بچه اينجا هست كه دنياي من هستن يكي مهرداد يكي نيما اينا واقعا دوست هستن البته فرهاد و فرانك هم معلومه بچه هاي خوبين:happy:
آقا حسین بازم که غلت داری:lol: بکم؟؟؟؟
موفق و پیروز باشید:happy:
بورو جلو ایمان من پشتتتمنه جدا از شوخی ما همه پشتتیم و تمام تلاش بچه ها توی این ترد اینه که به هم کمک کنن نه اینکه سر همو به باد بدن برادر.
موفق و پیروز باشید:happy:
ایمان این رو نگفتم که یادآوری کنم خواستم بگم ما ها همه پشت همدیگه ایم عزیزآقا من شرمنده ام تو رو فراموش كرده بودم ببخشيد بخدا
البته تو احتياج به تعريف و تمجيد نداري جيگرررررررررررر
تو ديگه انننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننندشي:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
هنوزم با آی ای باز میشه یا Opera؟؟؟
یه احتمال 50 % Encodingاش عوض شده دانیال..... فکر کنم از رجیستری بورو چک کن ببین مثل همین عکسه رجیستریت؟؟؟
موفق و پیروز باشید:happy:![]()
آقا این اسلات TV-Out که تو سریهای Ultimate هست دقیقا به چه دردی می خوره؟!!![]()
تابلو ه که عزیز اون بالا هست بورو توی Root و بقیش لون بالا معلومهمرسی از توجهت ، با اپرا باز می شه ، من توی صفحه خود اپرا انکدوینگ رو عوض کردم به همه گزینه های دیگه بی فایده بود.
فکر می کنم اشکال جای دیگه است
در ضمن ، توی اسکرین شات معلوم نیست این مسیر کجای رجیستری هست
بچه ها به من كمك كنيد مي بينيد كه گير افتادم به خدا شما هم اگر در جنوب كشور هر مشكلي داشتيد من در خدمتم ولي باور كنيد من دستم به تهران و نمايندگي ايميت نمي رسه
شما جاي من بوديد چي كار مي كرديد؟
تابلو ه که عزیز اون بالا هست بورو توی Root و بقیش لون بالا معلومه![]()