قضیه نداره بالای ملیارده این سپرده بری بپرسی هم همینو میگن،دوستان جريان اين 24 درصد بانك ملي چيه؟
قضیه نداره بالای ملیارده این سپرده بری بپرسی هم همینو میگن،دوستان جريان اين 24 درصد بانك ملي چيه؟
مجوز مشروط چیه؟
همون صندوق آینده 23 درصد سه ماه یکبار فکر کنم خوب باشه (حداقل 20 میلیون)دو سالی بود تو آینده سپرده داشتم ( از قبل مجوز گرفتنش ) 27% بود پارسال هم با همون نرخ تمدید کرده بودن... امسال میدونستم قراره کمش کنن یه بار حضوری و یه بار تلفنی پرسیده بودم گفته بودن با همون نرخ تمدید میشه!
امروز صبح که اس ام اس های ماهیانش اومد دیدم لطف کردن و 15% کردنش! ( کلا تو این مملکت ناف ها با دروغ بسته شده )
تا 10 صفحه قبل رو مطالعه کردم مورد خاصی از طرف دوستان معرفی نشده بود...
برای مبلغ زیر 100 تومن دوستان لطفا بانک مجوز دار معرفی کنند
با سپاس
اگه بالا پنجاه ملیونی قوامین 20 درصد و سرمایه هم روز شمار 20 درصد ، صندوق بانک آینده هم 23 درصد پرداخت سود سه ماه یکبار، اگه بالا صد ملیون بودی الان فقط تجارت 22 درصد ماهانهدو سالی بود تو آینده سپرده داشتم ( از قبل مجوز گرفتنش ) 27% بود پارسال هم با همون نرخ تمدید کرده بودن... امسال میدونستم قراره کمش کنن یه بار حضوری و یه بار تلفنی پرسیده بودم گفته بودن با همون نرخ تمدید میشه!
امروز صبح که اس ام اس های ماهیانش اومد دیدم لطف کردن و 15% کردنش! ( کلا تو این مملکت ناف ها با دروغ بسته شده )
تا 10 صفحه قبل رو مطالعه کردم مورد خاصی از طرف دوستان معرفی نشده بود...
برای مبلغ زیر 100 تومن دوستان لطفا بانک مجوز دار معرفی کنند
با سپاس
همون صندوق آینده 23 درصد سه ماه یکبار فکر کنم خوب باشه (حداقل 20 میلیون)
اگه بالا پنجاه ملیونی قوامین 20 درصد و سرمایه هم روز شمار 20 درصد ، صندوق بانک آینده هم 23 درصد پرداخت سود سه ماه یکبار، اگه بالا صد ملیون بودی الان فقط تجارت 22 درصد ماهانه
اگه بالا پنجاه ملیونی قوامین 20 درصد و سرمایه هم روز شمار 20 درصد ، صندوق بانک آینده هم 23 درصد پرداخت سود سه ماه یکبار، اگه بالا صد ملیون بودی الان فقط تجارت 22 درصد ماهانه
ظاهرا با شرایط حال حاضر بهترین مورد همینه و ممنون
بالای 50 ولی زیر 100 تومنه... خود آینده گفت مدارک بیار 20% باز کنیم!
ولی صندوق منهای واریزی 3 ماه یه بارش ظاهرا منطقی تره
قوامین برای 100 میلیون به بالا 20 درصد 1 ساله باز میکنه و مقدار کمتر 18 درصد روزشمار کوتاه مدت باز میکنه.اطلاعات غلط ندید!اگه بالا پنجاه ملیونی قوامین 20 درصد و سرمایه هم روز شمار 20 درصد ، صندوق بانک آینده هم 23 درصد پرداخت سود سه ماه یکبار، اگه بالا صد ملیون بودی الان فقط تجارت 22 درصد ماهانه
قوامین برای 100 میلیون به بالا 20 درصد 1 ساله باز میکنه و مقدار کمتر 18 درصد روزشمار کوتاه مدت باز میکنه.اطلاعات غلط ندید!
هفته پیش به من قوامین گفت بالای پنجاه یکساله بیست درصد! بالای صد ملیون باشی چرا قوامین بذاره آدم وقتی روز شمار سرمایه،20.5 درصد هست ، و بهتر از اون شش ماهه تجارت 22 درصد؟؟؟قوامین برای 100 میلیون به بالا 20 درصد 1 ساله باز میکنه و مقدار کمتر 18 درصد روزشمار کوتاه مدت باز میکنه.اطلاعات غلط ندید!
نه. حتی 18 درصد هم گفت از این تاریخ تا 1 سال 18 % سود میگیری ولی بعدش معلوم نیست... بعدشم 1 ساله ها 20% در صورتی که حساب رو ببندید جریمه میشید و ارزش نداره به نظرم!نگفتن تا کی اینطوری باز میکنن؟ یک ساله ۲۰ درصد تضمینی میدن یا ممکنه ۱۵ کنن بدون اینکه خبر بدن؟ همه شعبه ها اینطوریه اگر نه لطفا شعبه ایی که اطلاع دارین بگین، ممنون
Sent from my iPhone using Tapatalk
نه. حتی 18 درصد هم گفت از این تاریخ تا 1 سال 18 % سود میگیری ولی بعدش معلوم نیست... بعدشم 1 ساله ها 20% در صورتی که حساب رو ببندید جریمه میشید و ارزش نداره به نظرم!
حساب 18% هم که باز میکنه 2 میلیون بلاک میشه و روی دفترچه مینویسه 1 ساله رمضان! و حداقل موجودی 2 میلیون باید باشه... مشکل اصلی هم که این بانک داره نداشتن انتقال وجه ساتنا در اینترنت بانک و موبایل بانکشه...
درود بر شما دوست عزیز ،
نکته ای رو در نظر نگرفتید . با ذکر یک مثال سعی میکنم موضوع رو روشن کنم :
ما در کل کشور تعداد زیادی آژانس و نمایشگاه برای معاملات خودرو داریم . در طرف دیگه شرکتهای تولید کننده بزرگی هم مثل ایران خودرو و سایپا داریم . اما اگر تمام آژانسها هم با هم متحد بشن نخواهند تونست تاثیر زیادی روی قیمت خودرو بگذارند . اونچه که روی قیمت خودرو موثر هست عرضه قطره چکانی خودرو در بازار توسط ایران خودرو یا سایپاست . این شرکتها اگر بخوان قیمت یک خودرو رو بالا ببرن عرضه اون رو برای مدتی در بازار کم میکنن در نتیجه قیمت اون خودرو در تمام کشور بالا خواهد رفت .
در بازار ارز هم دقیقا همین حالت حکمفرماست . بانک مرکزی حکم همون شرکتهای تولید کننده خودرو رو داره چون قسمت اعظم ارز کشور توسط بانک مرکزی تامین میشه . پس با کاهش عرضه قیمت ارز رو بالا و با افزایش عرضه قیمت اون رو پایین میاره .
سایر عواملی که معمولا از رسانه های ارتباط جمعی به عنوان عوامل تاثیر گذار بر روی نرخ ارز نام برده میشن مثل : دلالان ارز ، جمشید بسم الله ، ایام اربعین ، ایام کریسمس ، زمان تصفیه حساب شرکتها ، مسافرتهای نوروزی و ... بیشتر نقش گمراه کردن عوام رو ایفا میکنن .
اصل قضیه اینه که شاخص جهانی دلار افزایش پیدا کرده و بانک مرکزی باید با توجه به این واقعیت و در پیش بودن انتخابات با تنظیم عرضه ارز ،قیمت ارزهای مختلف رو در حد معقولی تنظیم کنه .
یه مساله دیگه ای هم که هست ایران تحریم دلاره که قرار بود بردارن ولی امریکا زد زیرش و تقریبا همه مراودات نفتی ایران با یورو هست . از اونور چون ارزش جهانی دلار رفته بالا یورو ریخته با خاطر همین دلار رو دولت میبره بالا تا با یورو بالانس کنه ودرود ، ممنون از وقتی که برای پاسخ گذاشتید ، بسیار مفید بود .