واقعا 22 درصد میده؟ تا حالا نشنیده بودم شما سوال کردیدبانک گردشگری با ده میلیون یکساله ۲۲ درصد میده.
Sent from my D6633 using Tapatalk
واقعا 22 درصد میده؟ تا حالا نشنیده بودم شما سوال کردیدبانک گردشگری با ده میلیون یکساله ۲۲ درصد میده.
چون یه راه برای دور زدن قانون بانک مرکزی برای دادن سود بیشتر و فرقش اینه که گواهی شما میخرید سهم که هر کدوم قیمت داره تعداد میخرید و اونا باهاش تو بورس یا جایی درامد زایی میکنن و ممنه سودش بیشتر هم بشه اما کمتر از مقداری که تعیین کردن نمیدن البته اگر ذکر کرده باشن تو قرارداد، فرق دیگ اینه که باید یه مبلغی باشه تا صندوق باز کنن و دلخواه نیست و هر موقع خواستین میبندین بدون ضرر.حالا این پول چرا اسمش گذاشتن صندوق خوب همون سپرده بدند اینطوری کعه شمل گفتید فرقی با سپرده نداره فقط فرقش دفترچه هست که اونم میشه حل کرد
واقعا 22 درصد میده؟ تا حالا نشنیده بودم شما سوال کردید
سپرده سرمایه گذاری هست یا صندوق ؟ سودش چجوریه،هرماه وازیر میشه ؟بانک گردشگری با ده میلیون یکساله ۲۲ درصد میده.
سپرده سرمایه گذاری هست یا صندوق ؟ سودش چجوریه،هرماه وازیر میشه ؟
اگه 22 درصد باشه که عالیه برای مبلغ 10 میل . پس فردا حتما پیجورش میشم . ممنون از اطلاع رسانیتسپرده یکسالست ، سودش باید هرماه واریز بشه، من تازه باز کردم تا ماه دیگه معلوم میشه
Sent from my iPhone using Tapatalk
اگه کارمند بانک از تضمین سود حرفی زده حتما میخواد از جیب خودش بده !سلام. دوستان من میخوام توی صندوق نگین رفاه پولمو بذارم. 20 درصد تضمین شده.
بعضی از دوستان میگن صندوق ها میگن مثلاً 20 درصد ولی در عمل خیلی کمتر میدن. آیا اینجوریه؟ سوال دیگه که دارم اینه که اصل پول تضمین شدست؟
ممنون
سود موسسه ملل خبر داری چجوریه ؟دوستان مؤسسه نور ، ملل و بانک گردشگری طرح های جذابی دارن بیخود گول کارمند و رئیس بانک هارو برای خرید واحد صندوق رو نخورید اونها به فکر خودشون و جذب منابع و دریافت پاداشن.
اگه کارمند بانک از تضمین سود حرفی زده حتما میخواد از جیب خودش بده !
تضمین سود نداریم
باید ببینی در گذشته عملکردشون چی بوده . براساس اون تصمیم بگیری
و امیدوار باشی روند گذشته رو ادامه بدن
http://www.neginrefahfund.com/Reports/FundSummary
اصل پول تضمین شدست . اگه واحد رو اول دوره 100 تومن بخری میتونی اول دوره بعد 100 تومن بفروشی
کی شده شتاب بانکی قطع بشه؟دوستان فکر نکنید اگر موسسه ای به شتاب وصل شد دیگه مشکلی براش پیش نمیاد. وقتی بانکی نتونه تامین اعتبار کنه زود سیستمش از شتاب قطع میشه. در قوانین مربوط به شبکه شتاب همه باید خدمات بدهند تا خدمات بگیرند. بقیه بانکها موظف نیستند به موسسه ای که پول نداره خدمات بدند.حتماً تا حالا به پیغام "پاسخی از بانک صادر کننده کارت دریافت نشد" برخوردید.انتقال از طریق پایا و ساتنا هم نیاز به تامین اعتبار و تاییدیه داره و اگر موسسه ای به مشکل بر بخوره هیچ پولی جا به جا نمیشه.
شتاب فقط یک خدمته و هیچ تضمینی برای عضو شدن در شتاب وجود نداره. موسسه ای که بتونه به اندازه کافی خودپرداز در سطح شهر نصب کنه میتونه مجوز شتاب رو بگیره تا هم خدمات بده هم بگیره و فقط گیرنده خدمات نباشه. همین
مثلاً ساعت 11 تا 12 امکان خرید توسط کارت بانکی اکثر بانکها وجود ندارد. بخاطر تسویه وجوه.کی شده شتاب بانکی قطع بشه؟
شتاب فقط برداشت و انتقال پول نیست؛خرید با کارت هم هست؛
مساله پایا/ساتنا هم اتصال به بازار بین بانکی هست؛چه بسا مساله اعتبار گرفتن تنها نباشه بلکه موسسه مذکور در این بازار خودش اعتبار هم بده؛
ضمنا اگر برای اتصال به شتاب تهیه خودپرداز کافی است چرا ثامن و مهر اقتصادمتصل به شتاب نیستند
به هرحال قرار نیست چون اسمش موسسه هست وضعشبد باشه؛
اگر صورت مالی بسیاری از بانک ها رو مشاهده کرده باشین میبینید مشکل دارند؛یابانکی مثل سرمایه چرا بعد از این همه خبر منفی دچار مشکل نشد؟
چون هبچ هجومی نبود و اگر قرار بود کسی پولش رو برداشت کنه بی سر و صدا و آرام بدون نیاز به وجه نقد،از همین طرق انتقال میداد؛و بحزان نقدینگی بوجود نمیامد
ما نشنیدیم که شتاب بانک سرمایه قطع شود یا نشود با کارتهایش خرید کرد؛حتی سیستم پایاش هم کار میکند!
با اینکه همه میداند مشکل دارد و اختلاس شده!!
خلاصه اتصال موسسه مورد نظر به شتاب،خبری خوبی برای سپردهگذارانش هست و این نمود دارد؛
دقت کنید همین تبلیغ و اتصال وبتی که موسسه رقیب دچار مشکل شد، باعث اعتماد سازی بین سپرده گذارن شد و خروج پول و هجوم ایجاد نشد؛
این یعنی در بین سپرده گذاران اتصال به شتاب مساله ای اطمینان بخش هست
تا بحال شتاب بانک یا موسسه ای قطع نشده!
Sent from my MI 5 using Tapatalk
خیر تضادی نیست .خوشبختانه نهاد بالادستی ناظر مجوز رو صادر می کنه و توجهی به این توهمات و تحلیل های آبکی نداردمثلاً ساعت 11 تا 12 امکان خرید توسط کارت بانکی اکثر بانکها وجود ندارد. بخاطر تسویه وجوه.
عضو شتاب شدن خبر خوبیه در این شکی نیست ولی هیچ تضمینی در نقد شوندگی ایجاد نمیکنه.
مگه قراره یک خبر بد برای یک موسسه باعث بشه همه مشکل بر بخورند.
وقتی یک موسسه ای داره بر خلاف مقررات بانک مرکزی سود غیر متعارف میده چطور توقع دارید بانک مرکزی تضمینش بکنه. تضاد نیست؟
خدا رو شکر که نهاد بالادستی حواسش به همه جیز هست و همه چیز شفافه و شعب مختلف وحدت رویه دارند و یک شعبه نمیگه 23 درصد یکی 25 درصد و یکی 27 درصد. خدا رو شکر که سود آذر ماه برای همه واریز شده.خیر تضادی نیست .خوشبختانه نهاد بالادستی ناظر مجوز رو صادر می کنه و توجهی به این توهمات و تحلیل های آبکی ندارد
خداروشکر رویه اش رو اونهایی که حساب دارن میدونن .کاملا مشخصه 23 و 25 برای چه حسابی از چه تاریخی و چه کف موجودی هست.خدا رو شکر که نهاد بالادستی حواسش به همه جیز هست و همه چیز شفافه و شعب مختلف وحدت رویه دارند و یک شعبه نمیگه 23 درصد یکی 25 درصد و یکی 27 درصد. خدا رو شکر که سود آذر ماه برای همه واریز شده.
مثلاً ساعت 11 تا 12 امکان خرید توسط کارت بانکی اکثر بانکها وجود ندارد. بخاطر تسویه وجوه.
عضو شتاب شدن خبر خوبیه در این شکی نیست ولی هیچ تضمینی در نقد شوندگی ایجاد نمیکنه.
مگه قراره یک خبر بد برای یک موسسه باعث بشه همه مشکل بر بخورند.
وقتی یک موسسه ای داره بر خلاف مقررات بانک مرکزی سود غیر متعارف میده چطور توقع دارید بانک مرکزی تضمینش بکنه. تضاد نیست؟
شعبه ۲۷ درصد رو نشون بدین من حساب باز کنم؛خدا رو شکر که نهاد بالادستی حواسش به همه جیز هست و همه چیز شفافه و شعب مختلف وحدت رویه دارند و یک شعبه نمیگه 23 درصد یکی 25 درصد و یکی 27 درصد. خدا رو شکر که سود آذر ماه برای همه واریز شده.
خوب اگه سود متعارف داده یعنی وحدت رویه!عدم تخطی از قوانین!و کفایت سرمایه؛بنده خودم 750 در همین موسسه دارم و حساب مربوط به سال 90 هست و یک و نیم ماهه دفترچه ام را به روز رسانی نکرده اند ولی موجودی را گفته اند که طبق آن برای آذر 10 درصد واریز شده. این مسایل هست که منو مردد کرده.
شما خودت.ن رو ناراحت نکنین؛خداروشکر رویه اش رو اونهایی که حساب دارن میدونن .کاملا مشخصه 23 و 25 برای چه حسابی از چه تاریخی و چه کف موجودی هست.
بله در برخی استانها شده.دوستان من شنیدم موسسه نور عضو شتاب شده
کسی حضوری رفته از شعب بپرسه؟
اطلاعی دارید؟