• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

F-May5th

کاربر فعال بخش پاتوق
لایک‌ها
10,538
دوستان سود حساب های معمولی ( کوتاه مدت بدون قرارداد) بانک سپه چند درصده ؟
من مبلغ ثابت توی حسابم ندارم که بتونم دقیق حساب کنم، اما هر جوری حساب میکنم بیشتر از 10 درصد میانگین موجودی میشه.:D حدود 15 یا حتی بیشتر

بانک ملت هم ظاهرا موجودی که از 15 یا 20 تومن بیشتر میشه، خود به خود 15 درصد میشه:general602:

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
حالا این پول چرا اسمش گذاشتن صندوق خوب همون سپرده بدند اینطوری کعه شمل گفتید فرقی با سپرده نداره فقط فرقش دفترچه هست که اونم میشه حل کرد
چون یه راه برای دور زدن قانون بانک مرکزی برای دادن سود بیشتر و فرقش اینه که گواهی شما میخرید سهم که هر کدوم قیمت داره تعداد میخرید و اونا باهاش تو بورس یا جایی درامد زایی میکنن و ممنه سودش بیشتر هم بشه اما کمتر از مقداری که تعیین کردن نمیدن البته اگر ذکر کرده باشن تو قرارداد، فرق دیگ اینه که باید یه مبلغی باشه تا صندوق باز کنن و دلخواه نیست و هر موقع خواستین میبندین بدون ضرر.

واقعا 22 درصد میده؟ تا حالا نشنیده بودم شما سوال کردید

بله من خودم باز کردم تو گواهی سپرده هم چاپ شده ۲۲ درصد .

Sent from my iPhone using Tapatalk

amgh

Registered User
لایک‌ها
388
سپرده سرمایه گذاری هست یا صندوق ؟ سودش چجوریه،هرماه وازیر میشه ؟

سپرده یکسالست ، سودش باید هرماه واریز بشه، من تازه باز کردم تا ماه دیگه معلوم میشه

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
سپرده یکسالست ، سودش باید هرماه واریز بشه، من تازه باز کردم تا ماه دیگه معلوم میشه

اگه 22 درصد باشه که عالیه برای مبلغ 10 میل . پس فردا حتما پیجورش میشم . ممنون از اطلاع رسانیت

Arash365

Registered User
لایک‌ها
2,434
سلام. دوستان من میخوام توی صندوق نگین رفاه پولمو بذارم. 20 درصد تضمین شده.
بعضی از دوستان میگن صندوق ها میگن مثلاً 20 درصد ولی در عمل خیلی کمتر میدن. آیا اینجوریه؟ سوال دیگه که دارم اینه که اصل پول تضمین شدست؟
ممنون
اگه کارمند بانک از تضمین سود حرفی زده حتما میخواد از جیب خودش بده !
تضمین سود نداریم
باید ببینی در گذشته عملکردشون چی بوده . براساس اون تصمیم بگیری
و امیدوار باشی روند گذشته رو ادامه بدن
http://www.neginrefahfund.com/Reports/FundSummary

اصل پول تضمین شدست . اگه واحد رو اول دوره 100 تومن بخری میتونی اول دوره بعد 100 تومن بفروشی

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
دوستان مؤسسه نور ، ملل و بانک گردشگری طرح های جذابی دارن بیخود گول کارمند و رئیس بانک هارو برای خرید واحد صندوق رو نخورید اونها به فکر خودشون و جذب منابع و دریافت پاداشن.

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
دوستان مؤسسه نور ، ملل و بانک گردشگری طرح های جذابی دارن بیخود گول کارمند و رئیس بانک هارو برای خرید واحد صندوق رو نخورید اونها به فکر خودشون و جذب منابع و دریافت پاداشن.
سود موسسه ملل خبر داری چجوریه ؟

milad2002b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
دوستان فکر نکنید اگر موسسه ای به شتاب وصل شد دیگه مشکلی براش پیش نمیاد. وقتی بانکی نتونه تامین اعتبار کنه زود سیستمش از شتاب قطع میشه. در قوانین مربوط به شبکه شتاب همه باید خدمات بدهند تا خدمات بگیرند. بقیه بانکها موظف نیستند به موسسه ای که پول نداره خدمات بدند.حتماً تا حالا به پیغام "پاسخی از بانک صادر کننده کارت دریافت نشد" برخوردید.انتقال از طریق پایا و ساتنا هم نیاز به تامین اعتبار و تاییدیه داره و اگر موسسه ای به مشکل بر بخوره هیچ پولی جا به جا نمیشه.
شتاب فقط یک خدمته و هیچ تضمینی برای عضو شدن در شتاب وجود نداره. موسسه ای که بتونه به اندازه کافی خودپرداز در سطح شهر نصب کنه میتونه مجوز شتاب رو بگیره تا هم خدمات بده هم بگیره و فقط گیرنده خدمات نباشه. همین

milad2002b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اگه کارمند بانک از تضمین سود حرفی زده حتما میخواد از جیب خودش بده !
تضمین سود نداریم
باید ببینی در گذشته عملکردشون چی بوده . براساس اون تصمیم بگیری
و امیدوار باشی روند گذشته رو ادامه بدن
http://www.neginrefahfund.com/Reports/FundSummary

اصل پول تضمین شدست . اگه واحد رو اول دوره 100 تومن بخری میتونی اول دوره بعد 100 تومن بفروشی

مگه عنوان این صندوق ها با در آمد ثابت نیست؟
هیچکدوم از صندوق ها یی که بانکها دارن از نظر قانونی سود تضمین شده ندارند؟

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
دوستان فکر نکنید اگر موسسه ای به شتاب وصل شد دیگه مشکلی براش پیش نمیاد. وقتی بانکی نتونه تامین اعتبار کنه زود سیستمش از شتاب قطع میشه. در قوانین مربوط به شبکه شتاب همه باید خدمات بدهند تا خدمات بگیرند. بقیه بانکها موظف نیستند به موسسه ای که پول نداره خدمات بدند.حتماً تا حالا به پیغام "پاسخی از بانک صادر کننده کارت دریافت نشد" برخوردید.انتقال از طریق پایا و ساتنا هم نیاز به تامین اعتبار و تاییدیه داره و اگر موسسه ای به مشکل بر بخوره هیچ پولی جا به جا نمیشه.
شتاب فقط یک خدمته و هیچ تضمینی برای عضو شدن در شتاب وجود نداره. موسسه ای که بتونه به اندازه کافی خودپرداز در سطح شهر نصب کنه میتونه مجوز شتاب رو بگیره تا هم خدمات بده هم بگیره و فقط گیرنده خدمات نباشه. همین
کی شده شتاب بانکی قطع بشه؟
شتاب فقط برداشت و انتقال پول نیست؛خرید با کارت هم هست؛
مساله پایا/ساتنا هم اتصال به بازار بین بانکی هست؛چه بسا مساله اعتبار گرفتن تنها نباشه بلکه موسسه مذکور در این بازار خودش اعتبار هم بده؛

ضمنا اگر برای اتصال به شتاب تهیه خودپرداز کافی است چرا ثامن و مهر اقتصادمتصل به شتاب نیستند

به هرحال قرار نیست چون اسمش موسسه هست وضعش‌بد باشه؛

اگر صورت مالی بسیاری از بانک ها رو مشاهده کرده باشین میبینید مشکل دارند؛یابانکی مثل سرمایه چرا بعد از این همه خبر منفی دچار مشکل نشد؟
چون هبچ هجومی نبود و اگر قرار بود کسی پولش رو برداشت کنه بی سر و صدا و آرام بدون نیاز به وجه نقد،از همین طرق انتقال میداد؛و بحزان نقدینگی بوجود نمیامد

ما نشنیدیم که شتاب بانک سرمایه قطع شود یا نشود با کارتهایش خرید کرد؛حتی سیستم پایاش هم کار میکند!
با اینکه همه میداند مشکل دارد و اختلاس شده!!

خلاصه اتصال موسسه مورد نظر به شتاب،خبری خوبی برای سپردهگذارانش هست و این نمود دارد؛
دقت کنید همین تبلیغ و اتصال وبتی که موسسه رقیب دچار مشکل شد، باعث اعتماد سازی بین سپرده گذارن شد و خروج پول و هجوم ایجاد نشد؛
این یعنی در بین سپرده گذاران اتصال به شتاب مساله ای اطمینان بخش هست

تا بحال شتاب بانک یا موسسه ای قطع نشده!

Sent from my MI 5 using Tapatalk

milad2002b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
کی شده شتاب بانکی قطع بشه؟
شتاب فقط برداشت و انتقال پول نیست؛خرید با کارت هم هست؛
مساله پایا/ساتنا هم اتصال به بازار بین بانکی هست؛چه بسا مساله اعتبار گرفتن تنها نباشه بلکه موسسه مذکور در این بازار خودش اعتبار هم بده؛

ضمنا اگر برای اتصال به شتاب تهیه خودپرداز کافی است چرا ثامن و مهر اقتصادمتصل به شتاب نیستند

به هرحال قرار نیست چون اسمش موسسه هست وضعش‌بد باشه؛

اگر صورت مالی بسیاری از بانک ها رو مشاهده کرده باشین میبینید مشکل دارند؛یابانکی مثل سرمایه چرا بعد از این همه خبر منفی دچار مشکل نشد؟
چون هبچ هجومی نبود و اگر قرار بود کسی پولش رو برداشت کنه بی سر و صدا و آرام بدون نیاز به وجه نقد،از همین طرق انتقال میداد؛و بحزان نقدینگی بوجود نمیامد

ما نشنیدیم که شتاب بانک سرمایه قطع شود یا نشود با کارتهایش خرید کرد؛حتی سیستم پایاش هم کار میکند!
با اینکه همه میداند مشکل دارد و اختلاس شده!!

خلاصه اتصال موسسه مورد نظر به شتاب،خبری خوبی برای سپردهگذارانش هست و این نمود دارد؛
دقت کنید همین تبلیغ و اتصال وبتی که موسسه رقیب دچار مشکل شد، باعث اعتماد سازی بین سپرده گذارن شد و خروج پول و هجوم ایجاد نشد؛
این یعنی در بین سپرده گذاران اتصال به شتاب مساله ای اطمینان بخش هست

تا بحال شتاب بانک یا موسسه ای قطع نشده!

مثلاً ساعت 11 تا 12 امکان خرید توسط کارت بانکی اکثر بانکها وجود ندارد. بخاطر تسویه وجوه.
عضو شتاب شدن خبر خوبیه در این شکی نیست ولی هیچ تضمینی در نقد شوندگی ایجاد نمیکنه.
مگه قراره یک خبر بد برای یک موسسه باعث بشه همه مشکل بر بخورند.
وقتی یک موسسه ای داره بر خلاف مقررات بانک مرکزی سود غیر متعارف میده چطور توقع دارید بانک مرکزی تضمینش بکنه. تضاد نیست؟

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
مثلاً ساعت 11 تا 12 امکان خرید توسط کارت بانکی اکثر بانکها وجود ندارد. بخاطر تسویه وجوه.
عضو شتاب شدن خبر خوبیه در این شکی نیست ولی هیچ تضمینی در نقد شوندگی ایجاد نمیکنه.
وقتی یک موسسه ای داره بر خلاف مقررات بانک مرکزی سود غیر متعارف میده چطور توقع دارید بانک مرکزی تضمینش بکنه. تضاد نیست؟
خیر تضادی نیست .خوشبختانه نهاد بالادستی ناظر مجوز رو صادر می کنه و توجهی به این توهمات و تحلیل های آبکی ندارد

milad2002b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
خیر تضادی نیست .خوشبختانه نهاد بالادستی ناظر مجوز رو صادر می کنه و توجهی به این توهمات و تحلیل های آبکی ندارد
خدا رو شکر که نهاد بالادستی حواسش به همه جیز هست و همه چیز شفافه و شعب مختلف وحدت رویه دارند و یک شعبه نمیگه 23 درصد یکی 25 درصد و یکی 27 درصد. خدا رو شکر که سود آذر ماه برای همه واریز شده.

milad2002b

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
بنده خودم 750 در همین موسسه دارم و حساب مربوط به سال 90 هست و یک و نیم ماهه دفترچه ام را به روز رسانی نکرده اند ولی موجودی را گفته اند که طبق آن برای آذر 10 درصد واریز شده. این مسایل هست که منو مردد کرده.

Last edited:

behnood_67

Registered User
لایک‌ها
518
خدا رو شکر که نهاد بالادستی حواسش به همه جیز هست و همه چیز شفافه و شعب مختلف وحدت رویه دارند و یک شعبه نمیگه 23 درصد یکی 25 درصد و یکی 27 درصد. خدا رو شکر که سود آذر ماه برای همه واریز شده.
خداروشکر رویه اش رو اونهایی که حساب دارن میدونن .کاملا مشخصه 23 و 25 برای چه حسابی از چه تاریخی و چه کف موجودی هست.

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110

تضمین نقد شوندگی کارت شتابی با بانک مرکزی هست؛این همه بانک مشکل دار داریم با این همه اختلاس که همه میدانند و شتابش قطع نشده!
اینطور که شما میفرمایید فقط‌ بانک ملی تضمین دارد!
در مورد سود؛خوب میدانید که سود تعدیل شده و شاید ۲-۳ درصد انهم برای مبالغ بالا و خاص اعمال میشه و رویه ای هست که همه بانک ها دارند؛
مگه ۲۲ درصد تجارت برای ۱۰۰ میلیون چیز عجیبی بود؟سهامدار اصلی بانک تجارت مگر دولت نیست؟

ضمنا همه چیز سود نیست،به وضعیت وام دهی موسسه مذکور دقت کنید متوجه میشین کمبود منابع دارد یا نه!
شعبه ۲۷ درصد رو نشون بدین من حساب باز کنم؛
سپرده های سررسید شده من رو که با۲۰‌و ۲۲ تمدید کرد(۲ سپرده مجزا)
کوتاه مدت برای مبالغ کم هم که ۱۰% و بالای ۱۵۰میلیون ۲۳‌هست!
بنده خودم 750 در همین موسسه دارم و حساب مربوط به سال 90 هست و یک و نیم ماهه دفترچه ام را به روز رسانی نکرده اند ولی موجودی را گفته اند که طبق آن برای آذر 10 درصد واریز شده. این مسایل هست که منو مردد کرده.
خوب اگه سود متعارف داده یعنی وحدت رویه!عدم تخطی از قوانین!و کفایت سرمایه؛
این ها که همه خوب هست!!
خداروشکر رویه اش رو اونهایی که حساب دارن میدونن .کاملا مشخصه 23 و 25 برای چه حسابی از چه تاریخی و چه کف موجودی هست.
شما خودت.ن رو ناراحت نکنین؛
به هرحال همانطور که شتاب برای سپرده گذاران خبر خوب هست،برای‌کسانی که فرصت سپرده گذاری رو از دست دادن خبر خوبی نیست!
دیگی که برای من نجوشه ........

بالا