دوست عزيز بنده هم نگفتم پشتيباني خوبي نداشتيد، اتفاقا پشتيباني تون خيلي هم خوب بوده و دمتون گرم ،بابت اون توهین معذرت میخوام اما خودت ببین وقتی داشتم باهات تو تلگرام صحبت میکردم 5 دیقه بعدش دیدم شما اینجا همچین نظری گذاشتی ادم کفری میشه
من از لحاظ پشتیبانی چیزی کم نزاشتم
من تا جایی ک یادمه به همه مشتری ها این رو گفتم حالا اینجور ک مشخص هستش فراموش کردم و ب شما نگفتم (بازم درست یادم نیست چون عادت دارم ک بگم تا بعد مقل الان مشکل پیش نیاد )
در ضمن من کارم تو وب هستش وقتی بخوام برم از وب لیست همه مشتری هارو دارم اون موقع سورس رو میدم
در ضمن بهتون شماره تلفنم رو هم دادم ک مشکلی بود زنگ بزنید
این یکی دوروز هم من سرم شلوغ بوده و انلاین نبودم (دانسجو ام و امتحانام فشرده بودن با اینحال انلاین میشدم و جواب میدادم ب پیام ها )
شما خودت بگو تا حالا شده به پیامیت جواب ندم ؟
بحث اينه كه سهوا يا عمدا توضيحات اسكريپت رو كامل ننوشتيد و همين باعث سوء تفاهم ميشه، خب الان اتفاقيه كه افتاده تازه نميشه كاريش كرد، منم مستقيم نيومدم اينجا داد و بيداد كنم و فيدبك منفي بدم، قبلش به شما گفتم ولي زير بارش نرفتيد،
گفتيد تو تاپيك اين مورد رو نوشتيد ولي اينطور نبود،
گفتيد هميشه قبل واريز به مشتري ها ميگيد كه به ما نگفتيد، آخر سر هم با كنجكاوي اتفاقي بنده بود كه فهميديم....
شما اين وسط اشتباهي رو مرتكب شديد كه منطق و وجدان حكم به جبرانش ميكنه كه قبول نكرديد، حتي گفتم بنده هزينه اين يكي دو ماه كه اسكريپت پست زده رو ميدم و شما بقيه مبلغ رو عودت بديد كه بازهم قبول نكرديد و كار به اينجا كشيد ....