• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

farogh_90

Registered User
لایک‌ها
191
بابت اون توهین معذرت میخوام اما خودت ببین وقتی داشتم باهات تو تلگرام صحبت میکردم 5 دیقه بعدش دیدم شما اینجا همچین نظری گذاشتی ادم کفری میشه

من از لحاظ پشتیبانی چیزی کم نزاشتم
من تا جایی ک یادمه به همه مشتری ها این رو گفتم حالا اینجور ک مشخص هستش فراموش کردم و ب شما نگفتم (بازم درست یادم نیست چون عادت دارم ک بگم تا بعد مقل الان مشکل پیش نیاد )

در ضمن من کارم تو وب هستش وقتی بخوام برم از وب لیست همه مشتری هارو دارم اون موقع سورس رو میدم
در ضمن بهتون شماره تلفنم رو هم دادم ک مشکلی بود زنگ بزنید
این یکی دوروز هم من سرم شلوغ بوده و انلاین نبودم (دانسجو ام و امتحانام فشرده بودن با اینحال انلاین میشدم و جواب میدادم ب پیام ها )
شما خودت بگو تا حالا شده به پیامیت جواب ندم ؟
دوست عزيز بنده هم نگفتم پشتيباني خوبي نداشتيد، اتفاقا پشتيباني تون خيلي هم خوب بوده و دمتون گرم ،
بحث اينه كه سهوا يا عمدا توضيحات اسكريپت رو كامل ننوشتيد و همين باعث سوء تفاهم ميشه، خب الان اتفاقيه كه افتاده تازه نميشه كاريش كرد، منم مستقيم نيومدم اينجا داد و بيداد كنم و فيدبك منفي بدم، قبلش به شما گفتم ولي زير بارش نرفتيد،
گفتيد تو تاپيك اين مورد رو نوشتيد ولي اينطور نبود،
گفتيد هميشه قبل واريز به مشتري ها ميگيد كه به ما نگفتيد، آخر سر هم با كنجكاوي اتفاقي بنده بود كه فهميديم....
شما اين وسط اشتباهي رو مرتكب شديد كه منطق و وجدان حكم به جبرانش ميكنه كه قبول نكرديد، حتي گفتم بنده هزينه اين يكي دو ماه كه اسكريپت پست زده رو ميدم و شما بقيه مبلغ رو عودت بديد كه بازهم قبول نكرديد و كار به اينجا كشيد ....

farshad-fr4

Registered User
لایک‌ها
743
دوست عزيز بنده هم نگفتم پشتيباني خوبي نداشتيد، اتفاقا پشتيباني تون خيلي هم خوب بوده و دمتون گرم ،
بحث اينه كه سهوا يا عمدا توضيحات اسكريپت رو كامل ننوشتيد و همين باعث سوء تفاهم ميشه، خب الان اتفاقيه كه افتاده تازه نميشه كاريش كرد، منم مستقيم نيومدم اينجا داد و بيداد كنم و فيدبك منفي بدم، قبلش به شما گفتم ولي زير بارش نرفتيد،
گفتيد تو تاپيك اين مورد رو نوشتيد ولي اينطور نبود،
گفتيد هميشه قبل واريز به مشتري ها ميگيد كه به ما نگفتيد، آخر سر هم با كنجكاوي اتفاقي بنده بود كه فهميديم....
شما اين وسط اشتباهي رو مرتكب شديد كه منطق و وجدان حكم به جبرانش ميكنه كه قبول نكرديد، حتي گفتم بنده هزينه اين يكي دو ماه كه اسكريپت پست زده رو ميدم و شما بقيه مبلغ رو عودت بديد كه بازهم قبول نكرديد و كار به اينجا كشيد ....
الان تو تاپیک نوشتم (برای باقی مشتری ها )
زیربارش نرفتم چون قبلا ازم سو استفاده شده بود و توضیح دادم

در مورد هزینه هم وقتی من وقت گذاشتم و انجام دادم و بیشتر پست ها برات ارسال شدن (و گذشت چند ماه مشخص هستش ک کسی بر نمیگردونه)

در هر صورت عذر میخوام
من باید برم
خداحافظ شما

soheil-pc

Registered User
لایک‌ها
240
من میخوام قیمتو با تخفیف بهم ارسال کنید.
البته نوع پست زدن هم میشه اعمال کرد به برنامه؟

maddak01

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام،
لطفا چند نمونه از سایت‌هایی که در حال حاضر از این اسکریپت استفاده می‌کنند رو ارسال کنید.

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

farshad-fr4

Registered User
لایک‌ها
743

sayaweb

Registered User
لایک‌ها
220
درود,برای موزیک و فیلم که دارید را پ.خ کنید نمونه و توضیحات کامل + عکس

موزیک و فیلم اگر مناسب باشه,اسکریپت و ارشیو باهم میخوام ،فقط یک نکته,باید سرور تهیه کنیم؟هاست فقط اسکریپت نصب میشه و میاد بالا روی آن یا خیر فایل های اصلی مانند همان موزیک هم اونجا قرار میگیره؟
از چه منابعی میگیرد

و اینکه
برای سایت اپلیکیشن
سایت اخبار(مانند زوم ایت)
و سایت عکس

برای این 3مورد ممنون میشم قیمت بدید و توضیحات

farshad-fr4

Registered User
لایک‌ها
743
سلام
برای دوستان اطلاعات درخواستیشون ارسال شد

ehsanina

Registered User
لایک‌ها
335
سلام
نمونه و دمو رو بفرس

Vikernes

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
سلام
جناب نمونه سایت فیلم (برای اسکریپت فیلم) رو کامل با امکاناتش و اسکرین شات یا دمو بدید تا بررسی کنم اوکی بود خرید کنم.
1-سایت های فیلمی که استفاده میکنن رو ارسال کنید
2- نمونه پستهای ارسالی این اسکریپت (مخصوص فیلم نه موزیک) رو هم بفرستید

farshad-fr4

Registered User
لایک‌ها
743
سلام
جناب نمونه سایت فیلم (برای اسکریپت فیلم) رو کامل با امکاناتش و اسکرین شات یا دمو بدید تا بررسی کنم اوکی بود خرید کنم.
1-سایت های فیلمی که استفاده میکنن رو ارسال کنید
2- نمونه پستهای ارسالی این اسکریپت (مخصوص فیلم نه موزیک) رو هم بفرستید
سلام براتون ارسال شدش

RadioCMS

Registered User
لایک‌ها
225
توضیحات رو ارسال کنید کامل

آیا با تم ما هماهنگ میشه ؟
آیا میشه مبدا رو مشخص کرد ؟
آیا خودش به چند کیفیت تبدیل میکنه ؟

mr.s3ri0s

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
402
سلام،
لطفا چند نمونه از سایت‌هایی که در حال حاضر از این اسکریپت استفاده می‌کنند رو ارسال کنید.

سيد عليرضا ..

Registered User
لایک‌ها
761
سلام
چند تا نمونه سایت ارسال کنید
بعد از یک ماه تقریبا چه تعداد ورودی از گوگل میگیره بدون بک لینک گرفتن؟
میخام ببینم سرعت رشدش در حالت عادی چقدره ؟
لطفا جواب این سوالات رو هم برای من بفرستید تشکر.

بالا