• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

shahab_kookoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
58
دوستاني كه حسابهاي يكساله و مدت دار باز مي كنند (مثلا همين گردشگري يكساله ) پول رو چجوري به حساب منتقل مي كنن ؟ ميشه تو همون شعبه موقع افتتاح حساب از كارت يا حساب يه بانك ديگه مبلغ اوليه رو انتقال داد ؟

باید اول یه حساب تو بانک جدید باز کنی و از بانک قبلی و به ازای مبلغی که میخواهی جابه جا کنی یه چک بین بانکی برای اون حساب و بانک جدید بگیری؛ با پرداخت کارمزدی که مصوب هست
بعد دیگه اون مبلغ رو واریز میکنی به حساب بلند مدت
با POS هم میشه فک کنم که کوتاه تر میشه مسیر

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
دوستاني كه حسابهاي يكساله و مدت دار باز مي كنند (مثلا همين گردشگري يكساله ) پول رو چجوري به حساب منتقل مي كنن ؟ ميشه تو همون شعبه موقع افتتاح حساب از كارت يا حساب يه بانك ديگه مبلغ اوليه رو انتقال داد ؟
ساتنا بدون کارمزد
چک رمز دار کارمزد داره

jaymz2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
سلام من احتمالا مبلغی حدود ۲۰میلیون توی یه بانک معتبر به صورت روزشمار بذارم. به نظر شما گردشگری و آینده هرکدوم چقدر سود میدن؟

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
سلام من احتمالا مبلغی حدود ۲۰میلیون توی یه بانک معتبر به صورت روزشمار بذارم. به نظر شما گردشگری و آینده هرکدوم چقدر سود میدن؟
آینده 20 اما کارت و خدمات شتاب نداره

irbroker

Registered User
لایک‌ها
253
سلام
دوستانی که قصد سپرده گذاری 6 ماهه و 9 ماهه در بانک دولتی با سود مناسب "در سر رسید" را دارند پیام خصوصی بدهند (با ذکر مبلغ).
حداقل سرمایه 200 میلیون تومان

marco250

Registered User
لایک‌ها
340
من شنیدم که سه بانک آینده ، سرمایه و دی به ترتیب بالاترین بدهی رو به بانک مرکزی رو دارند. برای همین هم بالاترین سود رو برای جذب سرمایه پیشنهاد می دهند.
آیا کسی جدول رسمی منتشر شده از میزان بدهی بانکها به بانک مرکزی رو دازه ؟
سرمایه گذاری تو این بانکها به نظرتون چقدر ریسک داره ؟

ARR@W

کاربر فعال بازارچه
کاربر فعال
لایک‌ها
3,285
دوستانی که مایلن ضمن حفظ سپرده بانکیشون، در سرمایه گذاری هم مشارکت کنند میتونند برای اطلاع از جزئیات پیام دهند. کلیت این طرح اینه که روی سپرده مسدود شده اونها وام اخذ میشه و وام در کار سرمایه گذاری شده و سود سپرده و سود سرمایه گذاری را با هم دریافت خواهند کرد.

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
ملی بالای 20م،18درصد میده و اگه زیر 20 بیاد 10درصد

peyman1one

Registered User
لایک‌ها
562
از یکی از دوستان شنیدم بانک ایران زمین حساب روز شمار بالای ۲۰۰ میلیون باز میکنه با سود ۲۱ درصد

hamid.hd

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
دوستان امروز خبر رسید سودهای بانکی بالا رفته کسی اطلاع داره کدوم بانکها سودو بالا بردن؟

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
من شنیدم که سه بانک آینده ، سرمایه و دی به ترتیب بالاترین بدهی رو به بانک مرکزی رو دارند. برای همین هم بالاترین سود رو برای جذب سرمایه پیشنهاد می دهند.
آیا کسی جدول رسمی منتشر شده از میزان بدهی بانکها به بانک مرکزی رو دازه ؟
سرمایه گذاری تو این بانکها به نظرتون چقدر ریسک داره ؟
در مورد بانک آینده صفحات قبل بحث شده این اخبارم قدیمیه و اطلاعات جدیدی در مورد بدهی بانکها منتشر نشده .بعد از چند مدتم که بانک مرکزی گفت آینده بدهی زیاد داره رئیس بانک گفت فعلا تراز مثبتم شده یعنی نه نتها بدهی نداره بلکه تراز سبزه
بانک دی هم سود زیاد نمیده تقریبا مساوی بانک ملی .گردشگری هم از همه بانکها سود بیشتری میده که نشون میده خبری که به شما رسیده اشتباه
بانک تجارتم تا همین چند وقت پیش 22درصد بالای 100میلیون میداد در حالی که مثلا آینده 21میده و ملت20درصد!
در مورد ریسکم فقط مال این 3تا بانک نیست بانکهای زیادی هست که وضعیت خوبی ندارند .

marco250

Registered User
لایک‌ها
340
در مورد بانک آینده صفحات قبل بحث شده این اخبارم قدیمیه و اطلاعات جدیدی در مورد بدهی بانکها منتشر نشده .بعد از چند مدتم که بانک مرکزی گفت آینده بدهی زیاد داره رئیس بانک گفت فعلا تراز مثبتم شده یعنی نه نتها بدهی نداره بلکه تراز سبزه
بانک دی هم سود زیاد نمیده تقریبا مساوی بانک ملی .گردشگری هم از همه بانکها سود بیشتری میده که نشون میده خبری که به شما رسیده اشتباه
بانک تجارتم تا همین چند وقت پیش 22درصد بالای 100میلیون میداد در حالی که مثلا آینده 21میده و ملت20درصد!
در مورد ریسکم فقط مال این 3تا بانک نیست بانکهای زیادی هست که وضعیت خوبی ندارند .
اتفاقا بانک دی بالاترین سود رو برای مبالغ بالا پیشنهاد می ده و تقریبا هر روز ريیس شعبه اش داره زنگ می زنه.
چند هفته پیش داشتم مبلغ ۹۵۰ تومن رو از حسابم به بانک دیگه ای منتقل می کردم . از مسئول بادجه بگیر تا رئیس شعبه اومده بودند التماس برای این مبلغ. تا سود ۲۴٪ هم بهم پیشنهاد دادن.
بانک اینده هم که خیلی راحت بهت ۲۴٪ رو پیشنهاد میده.
اتفاقا بانکهایی که سود بالایی پیشنهاد می دهند از وضعیت خوبی پیش بانک مرکزی برخوردار نیستند و بدهی زیادتری دارند.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
اتفاقا بانک دی بالاترین سود رو برای مبالغ بالا پیشنهاد می ده و تقریبا هر روز ريیس شعبه اش داره زنگ می زنه.
چند هفته پیش داشتم مبلغ ۹۵۰ تومن رو از حسابم به بانک دیگه ای منتقل می کردم . از مسئول بادجه بگیر تا رئیس شعبه اومده بودند التماس برای این مبلغ. تا سود ۲۴٪ هم بهم پیشنهاد دادن.
اتفاقا بانکهایی که سود بالایی پیشنهاد می دهند از وضعیت خوبی پیش بانک مرکزی برخوردار نیستند و بدهی زیادتری دارند.
بانک دی برای ۱۲۰ تا

روزشمار چقدر میده ؟

rozz

Registered User
لایک‌ها
239
من توی فرشتگان حساب دارم
سود این ماه رو نریحتن بایستی 1ام میریختن زنگ زدم رئیس شعیه قت درگیر ادغام هستیم و کاسپین شدن
گقت پول بحسابمون نیومنده گفتند 10روزی طول میکشه این موضوع عحیب نیست؟

marco250

Registered User
لایک‌ها
340
بانک دی برای ۱۲۰ تا

روزشمار چقدر میده ؟
من برای این مبلغ رو نمی دونم . باید از شعبه بپرسید.
ولی از چند تا شعبه آمار بگیرید. چون ظاهرا باز بودن دست هر شعبه با شعبه دیگری در پیشنهاد دادن سود فرق داره.
من از ۲ شعبه گردشگری دو درصد مختلف شنیدم برای روزشمار. که خیلی برام عجیب بود.
وقتی که به شعبات برای استعلام می رفتم همشون به دایره جذب منابع زنگ می زدند و از انها استعلام می گرفتند. البته برای رقمهای بالا.

Ebehrooz

Registered User
لایک‌ها
175
اتفاقا اینده موقعیت خوبی ازلحاظ جذب سرمایه تو یکسال گذشته نسبت به بقیه بانکها مخصوصا خصوصی داشته از لحاظ تراز هم مثبت

فرستاده شده از SM-G925Fِ من با Tapatalk

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
این رقمهای بالا بانک ملی هم ممکنه سود بالا بهتون پیشنهاد بده
شما هم یک بار سوال می کنید بعد میایید جواب خودتون را می دهید خوب اگر اطلاع دارید دیگه سوال کردن نداره!

helllove11

Registered User
لایک‌ها
17
سلام دوستان مبلغ مسدودي رو تو بانك ايران زمين واسه دوستاني كه حساب دارن نشون ميده؟ واسه من نشون نميده كلا مبلغ مسدود شده رو، فقط مبلغ قابل برداشت رو نشون ميده، اين طبيعيه؟!

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
توجه داشته باشید اخره سال هست و این موقع همه بانک ها حتی ملی هم پیشنهادات خیلی خوبی میدن و الزاما مشکل دار نیست بانکی که پیشنهاد میده
ولی عقل سلیم حکم میکنه برای مبالغ بالای 200 دقت کرد و توی بانک های قدیمی سرمایه گزاری کرد
بانک دی هم بشدت بیخوده ! تا پول مورد نیازش رو جمع میکنه رفتار رئیس بانکش عوض میشه و میبینی چند روز بعدش سودت کم میشه طی چند مرحله
اینده هم همینطوره

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
من توی فرشتگان حساب دارم
سود این ماه رو نریحتن بایستی 1ام میریختن زنگ زدم رئیس شعیه قت درگیر ادغام هستیم و کاسپین شدن
گقت پول بحسابمون نیومنده گفتند 10روزی طول میکشه این موضوع عحیب نیست؟
سلام
گویا خبر ندارید متاسفانه بهم ریخته اوضاعشون و پول هیچکس رو 2 ماهی هست نمیدن !
چند مورد هم تجمع کردن ججلوی بانک مرکزی

بالا