deremel400
Registered User
- نوشتهها
- 4,466
- لایکها
- 3,760
البته فکر کنم ملی روزشمار نیست سپرده استکف مبلغ بالاتر؛مثلا ملی با ۲۰م،۱۸%میده
بهترین همین ایران زمین هست بنظرم
Sent from my E5823 using Tapatalk
البته فکر کنم ملی روزشمار نیست سپرده استکف مبلغ بالاتر؛مثلا ملی با ۲۰م،۱۸%میده
بهترین همین ایران زمین هست بنظرم
Sent from my E5823 using Tapatalk
تو سایت نمیزنن،اسم خاصی نداره ،حساب کوتاه مدت با سرفضل ۸۲۴ هست؛بری شعبه بپرسی ۱۸درصد با ۱۰۰ تومن برات باز میکنناین حساب ایران زمین، اسم خاصی داره چون در سایتشون ندیدم.
نه،سپرده سرمایه گذازی کوتاه مدت یا همون روزشمار معروف هستالبته فکر کنم ملی روزشمار نیست سپرده است
سلاممن پریسدم همون 18% و بالای 100میلیون 20% متاسفانه مهر هم مثل اینده زیر حرفشون میزنن و سود روزشمارشون را بعد از چند ماه خیلی کم می کنن
بالش معتبر تر از بانکهپستای بالا رو خوندم بانک معتبر تر میخوام
نه مطمئنم بالای 100گفت 20% در ضمن الان زیر 100حساب دارم و دی ماه را همون 18% حساب کردنسلام
ولی من پرسیدم گفت بالای ۲۰ به بالا ۲۰٪ میدیم
نور کلا روزشمار های جالبی نداره و بیشتر متمایل به بلند مدت هست سوداش ، میدونم جدیدا رقم های 24-25 میده به سپرده های یکساله تو طرح ویژه البته اگه بشناسنتون بهتون میگن ... مجاز هم هستسلام
بچه ها موسسه نور معتبره ؟؟
سود روز شمار واسه 100 تومن چقدر میده؟؟؟
کوتاه مدت قدیمی رو ۲۳-۲۵ میده اما برای جدیدها بعید میدونم باز کنه،باید حضوری بپرسی؛اما یکساله با این مبلغ برات ۲۴-۲۵ باز میکننسلام
بچه ها موسسه نور معتبره ؟؟
سود روز شمار واسه 100 تومن چقدر میده؟؟؟
تعاونی وحدت کسی نره حساب باز کنه من پارسال پول سرمایه گذاری کردم الان پول منو نمیدن میگن بودجه نداریم حسابامون بلوکست گول سود بالا و حرف کارمندارو نخورید وضعشون خوب نیست نه تنها من خیلیای دیگه هم مثل پولشونو ندارن بدن دارن خورد خورد بهشون میدن
حدود ۱۰۰ میلیون پول پارسال توش گذاشتم معلوم تکلیفش چی بشه
الکی کلی بهونه بی منطق میارن .... ولی در کل اوضاعشون خوب نیست
با چ اعتمادی 100 میل پول توش گذاشتیتعاونی وحدت کسی نره حساب باز کنه من پارسال پول سرمایه گذاری کردم الان پول منو نمیدن میگن بودجه نداریم حسابامون بلوکست گول سود بالا و حرف کارمندارو نخورید وضعشون خوب نیست نه تنها من خیلیای دیگه هم مثل پولشونو ندارن بدن دارن خورد خورد بهشون میدن
واقعا تعجب میکنم از مردم!تعاونی وحدت کسی نره حساب باز کنه من پارسال پول سرمایه گذاری کردم الان پول منو نمیدن میگن بودجه نداریم حسابامون بلوکست گول سود بالا و حرف کارمندارو نخورید وضعشون خوب نیست نه تنها من خیلیای دیگه هم مثل پولشونو ندارن بدن دارن خورد خورد بهشون میدن
موندم اینا چه فکری می کنن میزارن موسسهواقعا تعجب میکنم از مردم!
اینهمه در این کشور تو روز روشن دزدی و اختلاس میشه. 4 سال هم هست که مملکت رکوده و اقتصاد رسما تعطیله...... بعد مردم ما برای 2-3 درصد سود بیشتر، بانک رسمی و قانونی رو ول میکنن، میرن دنبال موسسات و تعاونی و صندوق و ....
الان دارن میگن همین بانکها هم دارن ورشکست میشن!!! کاش یکمی به آینده مال و سرمایه خودمون فکر کنیم و مواظب باشیم...
متاسفانه بیشتر ضررها رو هم مردم طبقه پایین و متوسط میکنن که همه تخم مرغ هاشون رو میزارن در یک سبد!
سودشو نن تا حالا برداشت نکرده بوم ولی اونایی که سودشونو میگیرن بهشون میدن ... اصل پولم خورد خورد دارن میدن اما طولانی و خیلی کمسود پولتون رو پرداخت میکنن سر ماه ؟ نمیتونید خورد خورد پولتون رو برداشت کنید ؟
من پارسال باز کردم سپرده یک ساله اسمشونم آرمان بود چون اون موقع قرار بود مجوز بگیرن اما وقتی مجوز گرفتن و شدن کاسپین و این دو تا تعاونی البرز ایرانیان و وحدت پرت کردن بیرون جزو کاسپین نشد .... ما هم گول مجوز گرفتن و خوردیم .... که اوضاع اینطوری شدواقعا تعجب میکنم از مردم!
اینهمه در این کشور تو روز روشن دزدی و اختلاس میشه. 4 سال هم هست که مملکت رکوده و اقتصاد رسما تعطیله...... بعد مردم ما برای 2-3 درصد سود بیشتر، بانک رسمی و قانونی رو ول میکنن، میرن دنبال موسسات و تعاونی و صندوق و ....
الان دارن میگن همین بانکها هم دارن ورشکست میشن!!! کاش یکمی به آینده مال و سرمایه خودمون فکر کنیم و مواظب باشیم...
متاسفانه بیشتر ضررها رو هم مردم طبقه پایین و متوسط میکنن که همه تخم مرغ هاشون رو میزارن در یک سبد!
دوستان بانکها هر لحظه احتمال ورشکستگی دارن مواظب باشین.
خود ترازنامه و سیستم مالی خود بانک ها در بورسمنبع خبر؟
Sent from my iPhone using Tapatalk