• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
این حساب ایران زمین، اسم خاصی داره چون در سایتشون ندیدم.
تو سایت نمیزنن،اسم خاصی نداره ،حساب کوتاه مدت با سرفضل ۸۲۴ هست؛بری شعبه بپرسی ۱۸درصد با ۱۰۰ تومن برات باز میکنن
البته فکر کنم ملی روزشمار نیست سپرده است
نه،سپرده سرمایه گذازی کوتاه مدت یا همون روزشمار معروف هست

Sent from my E5823 using Tapatalk

ali700

Registered User
لایک‌ها
35
من پریسدم همون 18% و بالای 100میلیون 20% متاسفانه مهر هم مثل اینده زیر حرفشون میزنن و سود روزشمارشون را بعد از چند ماه خیلی کم می کنن
سلام
ولی من پرسیدم گفت بالای ۲۰ به بالا ۲۰٪ میدیم

pat7ick

Registered User
لایک‌ها
58
سلام
ولی من پرسیدم گفت بالای ۲۰ به بالا ۲۰٪ میدیم
نه مطمئنم بالای 100گفت 20% در ضمن الان زیر 100حساب دارم و دی ماه را همون 18% حساب کردن
ولی باز تعجب نمی کنم اگر شعبه دیگری نرخ دیگه ای بگه برای من بارها اتفاق افتاده
الان گزینه هایی بهتر از مهر است با سودهای 22و20 و اگر بالا نیارن مشتری از دست میدن مخصوصا اینکه هنوز مجوز بانک مرکزی را هم نداره
(البته من حساب روز شمار گفتم و سپرده یکساله را نپرسیدم)

اگر کسی هست که روز شمار زیر 100تومان 20%میگیره اعلام کنه

Last edited:

asire_eshgh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
سلام
بچه ها موسسه نور معتبره ؟؟
سود روز شمار واسه 100 تومن چقدر میده؟؟؟

Rascal

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,151
سلام
نور کلا روزشمار های جالبی نداره و بیشتر متمایل به بلند مدت هست سوداش ، میدونم جدیدا رقم های 24-25 میده به سپرده های یکساله تو طرح ویژه البته اگه بشناسنتون بهتون میگن ... مجاز هم هست
خبر بدی هم در موردش نیمده ولی با کاسپین با هم بودن موقعی که کاسپین 32 درصدی میداد نور 35 میداد
بنظرم توی شرایط فعلی که بانک ها هم زیر سوال هستند ...حساب تو موسسه باز کردن واقعا دل شیر میخواد.

azita57

Registered User
لایک‌ها
109
تعاونی وحدت کسی نره حساب باز کنه من پارسال پول سرمایه گذاری کردم الان پول منو نمیدن میگن بودجه نداریم حسابامون بلوکست گول سود بالا و حرف کارمندارو نخورید وضعشون خوب نیست نه تنها من خیلیای دیگه هم مثل پولشونو ندارن بدن دارن خورد خورد بهشون میدن
حدود ۱۰۰ میلیون پول پارسال توش گذاشتم معلوم تکلیفش چی بشه
الکی کلی بهونه بی منطق میارن .... ولی در کل اوضاعشون خوب نیست

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
سلام
کوتاه مدت قدیمی رو ۲۳-۲۵ میده اما برای جدیدها بعید میدونم باز کنه،باید حضوری بپرسی؛اما یکساله با این مبلغ برات ۲۴-۲۵ باز میکنن

اعتبار یک مساله نسبی و بر اساس معیار شخصی هست و ما هیچ معیار سنجش واحدی نداریم؛تنها معیار قابل قبول میتونه رتبه بندی بانک ها موسسات از طرف بانک مرکزی باشه
موسسه مجوز دار هست و تا الان حاشیه ای نداشته و تا الان داره بدون مشکل کار میکنه؛به شتباب متصل شده و کارت صادر میکنه(در برخی استان ها) و در حال اتصال به پایا/ساتنا و شبکه بین بانکی هست
به هرحال موسسات مجاز و بانک های خصوصی همگی بر اساس مجوز بانک مرکزی اعتبار دارند؛

Sent from my E5823 using Tapatalk

Last edited:

azita57

Registered User
لایک‌ها
109
تعاونی وحدت یکی از تعاونی هایی بود که جزو فردوسی بود و بعد هم آرمان شد قرار بود پارسال کاسپین بشه که امثال با کاسپین یکی نشد الان به اسم آرمان فعالیت میکنه ... شعبه ای که من توش حساب داشتم شعبه ائمه اطهار بود تو تهران ولی اگر شعبه های دیگه یا شهرهای دیگه هنوز خبری نیست حواستون باشه چون ممکنه به همه شهرها این موضوع کشیده بشه

peyman1one

Registered User
لایک‌ها
562
تعاونی وحدت کسی نره حساب باز کنه من پارسال پول سرمایه گذاری کردم الان پول منو نمیدن میگن بودجه نداریم حسابامون بلوکست گول سود بالا و حرف کارمندارو نخورید وضعشون خوب نیست نه تنها من خیلیای دیگه هم مثل پولشونو ندارن بدن دارن خورد خورد بهشون میدن

سود پولتون رو پرداخت میکنن سر ماه ؟ نمیتونید خورد خورد پولتون رو برداشت کنید ؟

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
با چ اعتمادی 100 میل پول توش گذاشتی

farzad.r

Registered User
لایک‌ها
281
واقعا تعجب میکنم از مردم!
اینهمه در این کشور تو روز روشن دزدی و اختلاس میشه. 4 سال هم هست که مملکت رکوده و اقتصاد رسما تعطیله...... بعد مردم ما برای 2-3 درصد سود بیشتر، بانک رسمی و قانونی رو ول میکنن، میرن دنبال موسسات و تعاونی و صندوق و ....
الان دارن میگن همین بانکها هم دارن ورشکست میشن!!! کاش یکمی به آینده مال و سرمایه خودمون فکر کنیم و مواظب باشیم...
متاسفانه بیشتر ضررها رو هم مردم طبقه پایین و متوسط میکنن که همه تخم مرغ هاشون رو میزارن در یک سبد!

lord_alone_dark

Registered User
لایک‌ها
205
منم
اینهمه در این کشور تو روز روشن دزدی و اختلاس میشه. 4 سال هم هست که مملکت رکوده و اقتصاد رسما تعطیله...... بعد مردم ما برای 2-3 درصد سود بیشتر، بانک رسمی و قانونی رو ول میکنن، میرن دنبال موسسات و تعاونی و صندوق و ....
الان دارن میگن همین بانکها هم دارن ورشکست میشن!!! کاش یکمی به آینده مال و سرمایه خودمون فکر کنیم و مواظب باشیم...
متاسفانه بیشتر ضررها رو هم مردم طبقه پایین و متوسط میکنن که همه تخم مرغ هاشون رو میزارن در یک سبد!
موندم اینا چه فکری می کنن میزارن موسسه

kiarashiiii

Registered User
لایک‌ها
1,736
دوستان بانکها هر لحظه احتمال ورشکستگی دارن مواظب باشین.

azita57

Registered User
لایک‌ها
109
سود پولتون رو پرداخت میکنن سر ماه ؟ نمیتونید خورد خورد پولتون رو برداشت کنید ؟
سودشو نن تا حالا برداشت نکرده بوم ولی اونایی که سودشونو میگیرن بهشون میدن ... اصل پولم خورد خورد دارن میدن اما طولانی و خیلی کم

azita57

Registered User
لایک‌ها
109
من پارسال باز کردم سپرده یک ساله اسمشونم آرمان بود چون اون موقع قرار بود مجوز بگیرن اما وقتی مجوز گرفتن و شدن کاسپین و این دو تا تعاونی البرز ایرانیان و وحدت پرت کردن بیرون جزو کاسپین نشد .... ما هم گول مجوز گرفتن و خوردیم .... که اوضاع اینطوری شد
حالا خدا کنه در نرن برن که دیگه دستمون به هیجا بند نیست

بالا