• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

سرمایه گذاری در بانک و بیشترین سود سپردۀ کوتاه مدّت

mehdi.agsi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
23
درود
دوستان اگر یه سرمایه اندک مثلا 5 تومن رو بخوام یجایی بزارم و ماه به ماه سود بگیرم ازش بهترین پیشنهاد شما چیه ؟
و این پیشنهادی که میفرمایید ماهیانه چقدر سود بهم میده مبلغشو بر اساس 5 میلیون میخوام بدونم
سپاس

manamsp

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان برای 10 میلیون سپرده یکساله آینده بهتره یا گردشگری یا ...؟

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
سلام
دوستان اگه میشه یه جمع بندی از سود بانک ها قرار بدید؟ با مبلغ 10 میلیون روز شمار کدوم بانک بهتره ؟ یکساله کدوم بانک بزاریم؟
گردشگری 22 درصد یک ساله
اقتصاد نوین 22 درصد 3 ماهه
روزشمار هم گردشگری و ایران زمین 18 درصد میدن .

havaye.khob

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام یکی از بچه ها میتونه به من کمک کنه خیلی خیلی ممنونش میشم
چون دیگه خودم دارم قاطی میکنم
به نظرتون کدوم سودش بیشتر میشه
اینده گفت دو تا طرح داریم
ببینین کدوم سودش برام بیشتر میشه
1-- 100.000.000 میلیون رو 22 درصد بزارم سالش میشه 22.000.000 تومان
که اینو ماه به ماه میده که میشه 1.808.000 و میتونم بریزم تو حساب 20 درصدی هر ماه
-----------------------------------------------------------------------
یاااااااااااااااااااااا
------------------------------------------------------------------------
2----- 100.000.000 میلیون رو بزارم تو 20 درصد یک ساله که سالش میشه 20 میلیون
اماااا در عوض همون لحظه کل 20.000.000 تومان رو بهم سودش رو میده
و همون موقعه میتونم اون 20.000.000 میلیون رو سپرده 1 ساله 22 درصد باز کنم
که خوده اونم سودسالش میشه 4.400 حدودا
تازه اگه نخوایم سود همین 4.400 رو هم که ماهیانه میریزه در نظر بگیریم

ایا با این وجود مورد 2 میشه سودش 24 درصد؟ یعنی به طور واقعی 2 درصد از مورد یک بیشتر دارم سود میکنم؟
یا دارم اشتباه حساب میکنم
خواهشششششششششششش میکنم هز کی بلده لطفااا بهم بگه داریم درست حساب میکنم یا نه خیلی خیلیییییییییییی ممنونش میشمممممم

Last edited:

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149
دوستان یک سوال البته نمیدونم جاش اینجاست یا خیر چرا با اینکه همه سپرده گذاران موسسه کاسپین نمیتونن اصل پولشونم از موسسه بگیرند ولی باز هم اسم موسسه کاسپین جزو موسسات دارای نظارت و مجاز بانک مرکزی هست؟
اینکه گفته شده مجوز این موسسه به شرط بوده و برای همین به مشکل برخورده الان باید از کجا فهمید موسسه نور و یا باقی موسساتی که جدیدا مجوز گرفته اند ایا به شرط خاصی مجاز بوده اند یا خیر که بعدا مشکلی پیش نیاد؟

pat7ick

Registered User
لایک‌ها
58
درود
دوستان اگر یه سرمایه اندک مثلا 5 تومن رو بخوام یجایی بزارم و ماه به ماه سود بگیرم ازش بهترین پیشنهاد شما چیه ؟
و این پیشنهادی که میفرمایید ماهیانه چقدر سود بهم میده مبلغشو بر اساس 5 میلیون میخوام بدونم
سپاس
الان اکثر بانکها برای سپرده یک ساله بین 20تا22درصد سود میدن منتها حداقل سپرده چقدر باید باشه را نمی دونم و بعضی بانکها هم روز شمار 18درصد میدن
که اونم شاید 3ماه بدن بعد کم کنن البته ممکنه تا یکسال هم همون نرخ را بدن، موسسات هم هستن که هیچ اطلاعی ندارم
پس اگر 18% باز کنید 5میلیون میشه ماهی75هزار تومان البته ماه های 30روزه 74 و 31 روزه76هزار
20% باز کنید میانگین 83هزار و 22% میانگین 91هزار

علی ریش نقره ای

Registered User
لایک‌ها
175
نشانه های تشابه نور و کاسپین
الان شما برو نور مشیز بگو کارسازانم بهت هیچ خدمتی نمیدن
شرط بانک مرکزی برای شتاب عزل رییس نور بود خاندان اسکندری همه کاره نورن
کارسازان سابقه خوبی نداشته بزنی اینترنت میبینی
پولها رو بردن مالزی و .....
الانم نه عضو پایا و ساتنا هست

نه کارت شتابش درست کار میکنه نیمی از بانک ها نمیشناسن کارتشو
از همه مهمتر اس ام اس تراکنش کارت نور وجود ندارد

بانک مرکزی به علت تخلفات زیاد کارسازان و خاندان اسکندری خیلی محتاط داره رفتار میکنه
بازرسی زیاد میشه واسه همین سودها رو در ظاهر آورده پایین
ولی باز خلافکارانه برای فرار از ورشکستگی
حساب جدید 25 باز میکنه
http://shafaonline.ir/fa/news/60675/موسسه-فامیلی-که-می-خواهد-بانکدار-شود

http://www.newsbank.ir/page/5617/هشدار-بانک-مرکزی-به-ارائه-خدمات-به-موسسه-مالی-کارسازان

حدس من کارسازان همون فرشتگان در کاسپین هست؟!
بزرگترین و خلاف ترین!
22 یکساله گردشگری و آینده چون بانکن و بانک مرکزی حدود دو سه برابر موسسات پول بلوکه شده رو بابت تضمین گرفته بهترن

آینده اگه نزنه زیر حرفش و بگه یه ساله نبوده خوبه.

خیلی ها اینجا میگفتن نور همه چیش تو دهه فجر اکی میشه
شباش که سه ماهه راه نیفتاده؟!

موسسات الان برای استفاده از بازار ارزی انحصاری که از آخر اسفند ایجاد میشه رقابت میکنن
نور هم واسه همین تن به تغییر مدیرش داد
ولی همه کاره بازم اسکندری هست شده رییس هیات رییسه
موسسه ای که فامیلیه خطرناکه

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
که اینو ماه به ماه میده که میشه 1.808.000 و میتونم بریزم تو حساب 20 درصدی هر ماه
یاااااااااااااااااااااا

ایا با این وجود مورد 2 میشه سودش 24 درصد؟ یعنی به طور واقعی 2 درصد از مورد یک بیشتر دارم سود میکنم؟
خواهشششششششششششش میکنم هز کی بلده لطفااا بهم بگه داریم درست حساب میکنم یا نه خیلی خیلیییییییییییی ممنونش میشمممممم
طرح دومی که میگین،سود مرکبش حدود ۲۴/۵ میشه

دوستان یک سوال البته نمیدونم جاش اینجاست یا خیر چرا با اینکه همه سپرده گذاران موسسه کاسپین نمیتونن اصل پولشونم از موسسه بگیرند ولی باز هم اسم موسسه کاسپین جزو موسسات دارای نظارت و مجاز بانک مرکزی هست؟
اینکه گفته شده مجوز این موسسه به شرط بوده و برای همین به مشکل برخورده الان باید از کجا فهمید موسسه نور و یا باقی موسساتی که جدیدا مجوز گرفته اند ایا به شرط خاصی مجاز بوده اند یا خیر که بعدا مشکلی پیش نیاد؟

فعلا کاسپین و بانک مرکزی دبه دراوردن؛
چون مشکل پیش امده مربوط به تعاونی فرشتگان هست؛بانک مرکزی که میگه هنوز کاسپین سپرده نگرفته و فقط تعاونی دامداران کرمانشاه رسما کاسپین شده و فرشتگان موسسه هست و ما بهش مسیولیت نداریم؛بانک مرکزی میگه مشکل فرشتگان رو کاشپسن باید حل کنه و مجوز کاسپین به شرط ادغام تعاونی هاست(که البته تو موجزش شرطی نوشته نشده)
کاسپین هم مشکل مدیریتی و اختلاف جدی داره و معلوم نیست کسری فرشتگان چی شده و چطور باید جبران بشه

این شرط در مجوز اصلا ذکر نشده و فقط بهانه ای هست برای در رفتن از مسیولیت؛
نور رو اطلاع دارم که الان همه ۳ تعاونیش به هم متصل شده اند و میشه از هر تعاونی به تعاونی دیگه واریز کرد یا برداشت کرد،نرم افزارشون یکپارچه شده؛به شتاب وصل شده و پایا؛
و اگه از. طریق سایر بانک ها بخوای حواله بزنی موسسه اعتباری نور هم جزو گزینه هاشون هست و به رسمیت شناخته شده؛کارت های شتابیشم در همه بانک ها شناخته شده هست؛و کارتشون هیچ محدودیت بیشتری نسبت به سایر کارت های شتابی نداره!
پس میشه نتیجه گرفت ادغام هر ۳ تعاونی نهایی شده(چند استان کاملا عملیاتی شده و باقی کشور تا اخر سال قول انجام میشه) و البته همه اینها طی چند ماه گذشته که بانک مرکزی مدیرعامل جدید رو تایید کرد انجام شد؛پس بنوعی میشه نتیجه گرفت بانک مرکزی کاملا در جریان امورش هست

Sent from my E5823 using Tapatalk

Last edited:

havaye.khob

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
خب یعنی طرح اولی چند میشه؟
اونم همین میشه ؟
اصلا درست حساب کردم؟
میخوام ببینم الکی من هول شدم فقط
یا درست دارم فکر میکنم؟
چی رو از قلم انداختم؟
اصلا طرح دومیه مزیت داره نسبت به اولی؟
ممنونم
...............................
یکی از دوستان اگه حوصله داره راهنماییم کنه ممنون میشم

amin885

Registered User
لایک‌ها
1,149

فعلا کاسپین و بانک مرکزی دبه دراوردن؛
چون مشکل پیش امده مربوط به تعاونی فرشتگان هست؛بانک مرکزی که میگه هنوز کاسپین سپرده نگرفته و فقط تعاونی دامداران کرمانشاه رسما کاسپین شده و فرشتگان موسسه هست و ما بهش مسیولیت نداریم؛بانک مرکزی میگه مشکل فرشتگان رو کاشپسن باید حل کنه و مجوز کاسپین به شرط ادغام تعاونی هاست(که البته تو موجزش شرطی نوشته نشده)
کاسپین هم مشکل مدیریتی و اختلاف جدی داره و معلوم نیست کسری فرشتگان چی شده و چطور باید جبران بشه

این شرط در مجوز اصلا ذکر نشده و فقط بهانه ای هست برای در رفتن از مسیولیت؛
نور رو اطلاع دارم که الان همه ۳ تعاونیش به هم متصل شده اند و میشه از هر تعاونی به تعاونی دیگه واریز کرد یا برداشت کرد،نرم افزارشون یکپارچه شده؛به شتاب وصل شده و پایا؛
و اگه از. طریق سایر بانک ها بخوای حواله بزنی موسسه اعتباری نور هم جزو گزینه هاشون هست و به رسمیت شناخته شده؛کارت های شتابیشم در همه بانک ها شناخته شده هست؛و کارتشون هیچ محدودیت بیشتری نسبت به سایر کارت های شتابی نداره!
پس میشه نتیجه گرفت ادغام هر ۳ تعاونی نهایی شده(چند استان کاملا عملیاتی شده و باقی کشور تا اخر سال قول انجام میشه) و البته همه اینها طی چند ماه گذشته که بانک مرکزی مدیرعامل جدید رو تایید کرد انجام شد؛پس بنوعی میشه نتیجه گرفت بانک مرکزی کاملا در جریان امورش هست

البته بنده کارت شتاب نور رو گرفتم ولی اسمس تراکنش بهم نمیاد و اینترنت بانک هم گفتن فعلا نداریم البته کارت رو فقط در کشاورزی تست کردم جواب داد اما نمیشه حتی فهمید گردش حساب رو مگر مراجعه کرد به خود شعبه.
اما با توجه به اینکه در ضفحه بانک مرکزی موسسات اعتباری مجوز دار هنوز هم اسم کاسپین هم هست و این مشکلات بهشون پیش آمد و الان همه مردم درگیر این مشکلات هستند بعید نیست که هر موسسه ای چه نور چه ملل و چه هر کدام موسسات که مجوز دارن توی همون فایل pdf فردا روزی بگن مششکل مالی مواجه شدن بانک مرکزی بگه به شرط فلان گفته بودیم و موسسه هستن و بانک نیستن و شونه خالی کنن از مسئولیت پذیرفتن برای موسسات حتی مجاز با توجه به مشکلات فعلی.

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
یاااااااااااااااااااااا

دوست عزیز فرقش اینه که شما دیگه نمیتونید از سودی که بانک بهتون میده استفاده کنید چون اونم یکساله سرمایه گذاری کردید در حقیقت قبلا بانک ها حساب هایی باز میکردند به نام سود در سر رسید یعنی بعد از یکسال و در پایانش سود شما رو میدادند شما الان دارید همون طرح بانک رو خودتون اجرا میکنید

pat7ick

Registered User
لایک‌ها
58
یاااااااااااااااااااااا

مورد 1: 23% میشه بشرطی که مبلغ 1.808(البته ماه 31 روزه 1.868میشه میانگین 1.833) را تو روز شمار 10 درصد بریزید سود مرکب سودهای 1.833 هم تو یکسال حدود 1میلیون میشه 1میلیون+22میلیون میشه جمعا 23%،طبعا اگر تو روز شمار 18 یا20درصد بریزید حدود 1درصد اضافه میشه وحدود23.8%تا24%میشه
مورد 2 :24.6%میشه 20میلیون سودش ماهی 366هزار سالی 4.400سود مرکب 366هزار با روزشمار 10% 200هزار جمعا 20+4.400+0.200
میشه 24.600،طبعا اگر 366هزار را روز شمار 18 یا 20 بزارید بیستر میشه حدود 24.8%

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
البته بنده کارت شتاب نور رو گرفتم ولی اسمس تراکنش بهم نمیاد و اینترنت بانک هم گفتن فعلا نداریم البته کارت رو فقط در کشاورزی تست کردم جواب داد اما نمیشه حتی فهمید گردش حساب رو مگر مراجعه کرد به خود شعبه.
اما با توجه به اینکه در ضفحه بانک مرکزی موسسات اعتباری مجوز دار هنوز هم اسم کاسپین هم هست و این مشکلات بهشون پیش آمد و الان همه مردم درگیر این مشکلات هستند بعید نیست که هر موسسه ای چه نور چه ملل و چه هر کدام موسسات که مجوز دارن توی همون فایل pdf فردا روزی بگن مششکل مالی مواجه شدن بانک مرکزی بگه به شرط فلان گفته بودیم و موسسه هستن و بانک نیستن و شونه خالی کنن از مسئولیت پذیرفتن برای موسسات حتی مجاز با توجه به مشکلات فعلی.

همیشه این رو بیاد داشته باشید:اگر از سرمایه گذاری در جایی احساس خطر میکنید یا برایتان ریسک بیش از اندازه دارد،سریع تمام سرمایه را خارج کنید یا در حد پذیرش ریسک سرمایه را کاهش بدین؛
این بهتر از این هست که ذهنتان رو مشغول شک و تردید و سوال کردن کنید؛

پس اگر فکر میکنید پس فردا برای نور مشکل بوجود خواهد امد،بهتر هست حساب های خودتون رو خارج کنید

aloochy

Registered User
لایک‌ها
214
دقیقا همینطوره.یادمه کاسپین که مجوز گرفت یکی اومد همینجا پرسید ممکنه براش مشکلی پیش بیاد؟؟همه گفتن نه و امکان نداره و اگه پیش بیاد مملکت به هم میریزه ولی دیدید که شد و هیچی هم نشد!!!آرشیو تاپیک رو بخونید متوجه میشید.به همین دلیل هر بانک و موسسه ای هم مشکلی بخوره هیچ اتفاق خاصی نمیفته و مردم باید از نیرو انتظامی کتک بخورن و ساکت بشینن!!تجربه نشون داده مجوز بانک مرکزی فقط فرمالیته س ومردم نباید اصلا بهش اعتماد داشته باشن.
مثلا اگه یه بانک ورشکست بشه بانک مرکزی میگه مدیراش اختلاس کردن و به ما ربطی نداره و هزار بهانه ی دیگه...

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
خب یعنی طرح اولی چند میشه؟
اونم همین میشه ؟
اصلا درست حساب کردم؟
میخوام ببینم الکی من هول شدم فقط
یا درست دارم فکر میکنم؟
چی رو از قلم انداختم؟
اصلا طرح دومیه مزیت داره نسبت به اولی؟
ممنونم
...............................
یکی از دوستان اگه حوصله داره راهنماییم کنه ممنون میشم
طرح دومی اگه سودش به حساب کوتاه مدت ۲۰ درصد بره حدود ۲۴ سود مرکبش هست و اگه کوتاه مدت ۱۸ بره حدود ۲۳

bikaran1384

Registered User
لایک‌ها
188
همیشه این رو بیاد داشته باشید:اگر از سرمایه گذاری در جایی احساس خطر میکنید یا برایتان ریسک بیش از اندازه دارد،سریع تمام سرمایه را خارج کنید یا در حد پذیرش ریسک سرمایه را کاهش بدین؛
این بهتر از این هست که ذهنتان رو مشغول شک و تردید و سوال کردن کنید؛

پس اگر فکر میکنید پس فردا برای نور مشکل بوجود خواهد امد،بهتر هست حساب های خودتون رو خارج کنید

من هم موافق این دوستمون هستم من خودم 150 تومان در نور دارم و اس ام اس بانک و کارت شتابش تو استان البرز در همه عابر بانک ها کار میکنه ولی بهترین اتفاق برای انسان راحت بودن اعصاب اگر فکر می کنید نمیتونید اعصاب راحتی داشته باشید توی نور سرمایه گذاری نمنید ولی من این کار رو کردم و فعلا راضیم ازشون انتقال بین شعبه 45 متری گلشهر و چهار راه طالقانی کرج هم براحتی انجام میشه توی دفترچشون هم برخلاف کاسپین با نام موسسه اعتباری نور قرار داد میبندند

havaye.khob

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
مورد 1: 23% میشه بشرطی که مبلغ 1.808(البته ماه 31 روزه 1.868میشه میانگین 1.833) را تو روز شمار 10 درصد بریزید سود مرکب سودهای 1.833 هم تو یکسال حدود 1میلیون میشه 1میلیون+22میلیون میشه جمعا 23%،طبعا اگر تو روز شمار 18 یا20درصد بریزید حدود 1درصد اضافه میشه وحدود23.8%تا24%میشه
مورد 2 :24.6%میشه 20میلیون سودش ماهی 366هزار سالی 4.400سود مرکب 366هزار با روزشمار 10% 200هزار جمعا 20+4.400+0.200
میشه 24.600،طبعا اگر 366هزار را روز شمار 18 یا 20 بزارید بیستر میشه حدود 24.8%

سلامممم
خیلی خیلی ممنونم از زمانی که گذاشتین برام
خیلی ممنونم
تو مرد اولی که فرمودین
1833 تو 6 ماه اول سال
و 1.808 تو 6 ماه دوم سال
هر ماه که واریز بشه میریزم تو حساب 20 درصدیم
پس مورد اول کلا میشه 24%
--------------------------
مورد دومم سودش که واریز بشه واریز میکنم تو 20 درصدی که طبق قرمایش شما میشه 24.8%
پس این همه دارم خودمو میکشم 8 دهم درصد پس فرق میکنه
منو بگو گفتم 2 درصد بیشترر!!!
البته خب تو سالش میشه 800.000 تومان البته کاچی بعض هیچیه

پس فرق کل این دو طرح با هم 800.000 تومان فرق داره رو 100 میلیون

طرح دومی اگه سودش به حساب کوتاه مدت ۲۰ درصد بره حدود ۲۴ سود مرکبش هست و اگه کوتاه مدت ۱۸ بره حدود ۲۳

سلام
ممنونم از جواب دوبارتون پس شمام اتفاق نظر دارین که طرح دومی بهتره انگاری
پس سود مرکب اولی کمتر میشه اینجوری که مبفرمایین

اون یکی دوستمون میگه 24.8% میشه

fade2black

Registered User
لایک‌ها
12
درود.
دوستان الان بالاترین سود کوتاه مدت رو کدوم بانک میدن ؟
من خودم یکساله صندوق دی باز کرده بودم که 20/5 سود میداد. الان نزدیکای پایان قراردادمه میخوام ببینم اگه بخوام دوباره صندوق بذارم کدوم بانکها بهترن ( سابقا یادمه آینده 25% میداد ) و یا اینکه بلند مدت بهترین شرایط برای کجاست ؟
ممنون میشم راهنمایی کنین .

mashhad_boy65

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
37
سلام
یکی از دوستان می خواد پولهاش رو بین بانکها و موسسات تقسیم کنه و چند تا از اینا رو انتخاب کنه .
می خواستم بدونم از نظر شما به ترتیب اعتبار کدوم یکی از 9 بانک خصوصی و موسسات زیر معتبر تر هستن و وضع بهتری دارند ؟
بانک ایران زمین
بانک گردشگری
بانک آینده
بانک سرمایه
بانک قوامین
موسسه کوثر
موسسه ملل
موسسه نور
موسسه کاسپین

qlzmnpam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
سلام؛ من حدود ۱۰ الی ۱۲ روز پیش صندوق یکم کشاورزی پول گذاشتم؛ گفتن ۱۸% سود روزشمار؛ بعدا زنگ زدم گفتن تضمین سپرده هم هست
امروز ۰.۵ % کمتر از مقدار وجهی که برای سود ماهانه باید بریزن ، ریختن به حسابم
یعنی برای ده روز سود یک ماه با نرخ ۱۷.۵% مگه میشه همچین چیزی چرا انقد زیاد واریز کردن
اون پول اضافه برای رند کردن 30 روز بوده و از اصل پول خودتون کم میکنند. برفرض مثال اگر 10 م صندوق باز کردید, موقع بستن, اون پول اضافه ای که اول بهتون دادن ازش کم میشه و مثلا میشه 9500 و درمورد اون 0.5% کمتر, من تو صندوق موسسه کوثر همین مشکل رو داشتم و همیشه 0.5% کمتر میریختن (اون موقع صندوقش 22% بود که 21.5% میریختن)
من نمیدونم اگه صندوق های تضمینی سود میدن خوب بانک همون سود در قالب سپده بدن بعد مثلا خودش بزاره تو صندوق دیگه چرا پیچیدش میکنن
هیچ تضمینی برای سود صندوق وجود نداره (روی برگه ای که بهتون میدن هیچ درصدی نوشته نشده) و هروقت بخوان می تونند سودش رو کم کنند. اگر اشتباه نکنم صندوقها مربوط به سازمان بورس میشن و بانک مرکزی نمی تونه توش دخالتی داشته باشه

یک پیشنهاد, تو این شرایط که بانکها دارن سودهای بالا به سپرده ها میدن, صندوق گذاشتن گزینه زیاد مناسبی نیست

بالا