دیشب برای اولین بار موبایلم را update کردم ! به نکاتی برحوردم که شاید برای شما اساتید قابل توجه باشه :
1) قبل از update حتما از اینکه USP port هاتون صحیح نصب شدن اطمینان داشته باشد.
2) اگر موقع نصب موبایل به سیستم ، دستگاه با درگاه USB دیگه ای به سیستم وصل کنید احتمال اینکه موبایلتون restart بشه هست. پس تا زمانی که فایل های update در حال download شدن باشن اتفاق به حصوصی نمی افته ولی در صوذتی که در حال انتقال فایلها به p990i باشه ..... خدا رحم کنه ....
3) در انتهای update که ترانسفر بین سیستم و موبایل انجام میشه از اجرای برنامه های سنگین که cpu usage زیادی دارند خودداری کنید.
4) فایلهای Update در صورت update 100% روی سیستم save می شوند.( حتی 99% هم بشه و DC بشی به درد نمی خوره)
5) حتی الامکان از USB hub برای وصل کردن سیم رابط موبایل و سیستم استفاده نکنید...
6) در صورتی که بعد از update به هر مشکلی برخوردید، جهت update مجدد باید دوباره به اینترنت وصل بشد تا SESU از ابتدا برنامه اش را initialize و finalize کند. اگر 100% فایلها را download کرده باشید این مرحله download چند ثانیه بیشتر طول نمی کشد.
7) از نادر مشکلاتی که ممکن است بعد از Update کردن پیش بیاد اینه که وقتی p990 را روشن می کنید صفحه مشکی و سفید میشه... در فارومهای خارجی به دنبال رفع این مشکل گشتم ولی کسانی که به این مشکل برخورد کرده بودن مجبور به فلش کردن گوشی شان شده بودن ولی !
می تونید با remove کردن تمامی device های usb در device manager کامپیوترتون و Update مجدد این مشکل را رفع کنید.... ( این را خودم کشف کردم)
8) در صورتی که Mrouter و Pc suit موبایل شما را به هنگام اتصال شناسایی کند( و حتی گزینه هایش کار کند) ولی ویندوز پیغام usb device not recognized بدهد ، اقدام به update نکنید که بلای شماره 7 که به سر من اومد به سر شما هم می آید...
9) پیشنهاد : در صورتی موبایلتون را update کنید که مطمئن باشید یک مشکل بزرگش در firmware جدید برطرف میشه...( مثل کمی صدا)
در انتها برای alireza_farshid آرزوی موفقیت میکنم(خودش میدونه چرا

)