• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

همه چیز درباره Sony Ericsson P990i ٠

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
نه تورو خدا بیا و بگو صداش از 7610 کمتره!! خب معلومه که بالا تره! در ضمن، با هم رده خودش مقایسه کن، مثلا P910i... اونوقته که جوابتو می گیری...

آخه خيليا ميگن صداي 7610 زياده !:blush:

نسبت به 910 هم خيلي فرقي نميكنه ! البته با آپديت جديد !

انصافا الآن صداي قابل قبولي داره !

حتي 1 روز خونه يكي از دوستام بودم كه ضبطشون 7000 وات بود ! و وقتي گوشيم زنگ زد (خيلي ناراحت شدم ! آخه چرا يه گوشي رو از جنسي ميسازند كه با يكم نم هوا زنگ ميزنه ؟‌!) ديگه صداي اون

ضبطه شنيده نميشد ! آخه ضبظشون خاموش بود !

pastgirls

Registered User
لایک‌ها
9
ولی من میگم از 7610 کمتره واسه من خدا بیامرز این جوری بود حالا شما رو نمیدونم (شاید جدیدا این جوری بلند شده تو این آپدیت جدیده )

Mr.Afshari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

آخه خيليا ميگن صداي 7610 زياده !:blush:

نسبت به 910 هم خيلي فرقي نميكنه ! البته با آپديت جديد !

انصافا الآن صداي قابل قبولي داره !

حتي 1 روز خونه يكي از دوستام بودم كه ضبطشون 7000 وات بود ! و وقتي گوشيم زنگ زد (خيلي ناراحت شدم ! آخه چرا يه گوشي رو از جنسي ميسازند كه با يكم نم هوا زنگ ميزنه ؟‌!) ديگه صداي اون

ضبطه شنيده نميشد ! آخه ضبظشون خاموش بود !

آدم چه چیزا که نمی شنوه! اگه 7610 صداش بلنده که P910 سیستم صوتی حساب میشه!
به نظر من صداش از همون اول بس بود. ولی یه چیز حالب اینه که صدای مدیاپلیر توی آپدیت جدید حداقل 10% کم شده... :hmm:

princess

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان در مورد ساعتsms فرموده بودید timezone رو روی Honolulu تنظیم کنیم. اگه میشه لطف کنید بگید
Current time zone
Home time zone
Zone of intrest
رو دقیقا روی چه منطقه هایی بذاریم. ممنون

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
دوستان در مورد ساعتsms فرموده بودید timezone رو روی Honolulu تنظیم کنیم. اگه میشه لطف کنید بگید
Current time zone
Home time zone
Zone of intrest
رو دقیقا روی چه منطقه هایی بذاریم. ممنون
مال من به این صورت تنظیم شده:

Current time zone:Honolulu

Home time: Greenwich

Interest:فرق نمیکنه

decilion69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
دیشب برای اولین بار موبایلم را update کردم ! به نکاتی برحوردم که شاید برای شما اساتید قابل توجه باشه :

1) قبل از update حتما از اینکه USP port هاتون صحیح نصب شدن اطمینان داشته باشد.

2) اگر موقع نصب موبایل به سیستم ، دستگاه با درگاه USB دیگه ای به سیستم وصل کنید احتمال اینکه موبایلتون restart بشه هست. پس تا زمانی که فایل های update در حال download شدن باشن اتفاق به حصوصی نمی افته ولی در صوذتی که در حال انتقال فایلها به p990i باشه ..... خدا رحم کنه ....

3) در انتهای update که ترانسفر بین سیستم و موبایل انجام میشه از اجرای برنامه های سنگین که cpu usage زیادی دارند خودداری کنید.

4) فایلهای Update در صورت update 100% روی سیستم save می شوند.( حتی 99% هم بشه و DC بشی به درد نمی خوره)

5) حتی الامکان از USB hub برای وصل کردن سیم رابط موبایل و سیستم استفاده نکنید...

6) در صورتی که بعد از update به هر مشکلی برخوردید، جهت update مجدد باید دوباره به اینترنت وصل بشد تا SESU از ابتدا برنامه اش را initialize و finalize کند. اگر 100% فایلها را download کرده باشید این مرحله download چند ثانیه بیشتر طول نمی کشد.

7) از نادر مشکلاتی که ممکن است بعد از Update کردن پیش بیاد اینه که وقتی p990 را روشن می کنید صفحه مشکی و سفید میشه... در فارومهای خارجی به دنبال رفع این مشکل گشتم ولی کسانی که به این مشکل برخورد کرده بودن مجبور به فلش کردن گوشی شان شده بودن ولی !
می تونید با remove کردن تمامی device های usb در device manager کامپیوترتون و Update مجدد این مشکل را رفع کنید.... ( این را خودم کشف کردم)

8) در صورتی که Mrouter و Pc suit موبایل شما را به هنگام اتصال شناسایی کند( و حتی گزینه هایش کار کند) ولی ویندوز پیغام usb device not recognized بدهد ، اقدام به update نکنید که بلای شماره 7 که به سر من اومد به سر شما هم می آید...

9) پیشنهاد : در صورتی موبایلتون را update کنید که مطمئن باشید یک مشکل بزرگش در firmware جدید برطرف میشه...( مثل کمی صدا)

در انتها برای alireza_farshid آرزوی موفقیت میکنم(خودش میدونه چرا:cool:)

hamid268

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام

خوب اگر در هنگام اتصال به کامپیوتر پیغام usb device not recognized بود باید چیکار کرد؟
ضمن اهمیتی داره ویندوز sp1 باشه یا 2 ؟

Mr.Afshari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
...

2) اگر موقع نصب موبایل به سیستم ، دستگاه با درگاه USB دیگه ای به سیستم وصل کنید احتمال اینکه موبایلتون restart بشه هست. پس تا زمانی که فایل های update در حال download شدن باشن اتفاق به حصوصی نمی افته ولی در صوذتی که در حال انتقال فایلها به p990i باشه ..... خدا رحم کنه ....

...

9) پیشنهاد : در صورتی موبایلتون را update کنید که مطمئن باشید یک مشکل بزرگش در firmware جدید برطرف میشه...( مثل کمی صدا)

ممنون از اطلاعات فوق العادت، ولی من هم یه سری نکته رو باید بگم.
هرگز، هرگز، و هرگز با آپدیت بلایی سر گوشی شما نمیاد، پس به رحم خدا توی مورد دوم هیچ احتیاجی نیست.
هر مشکلی که بعد از آپدیت داشتید، اعم از ریست شدن، سیاه سفید شدن، آبی شدن، و و و... همه و همه با یک بار دیگه آپدیت کردن حل میشه و هرگز از طریق آپدیت کار شما به فلش یا سوختن گوشی نمیکشه، پس با اعتماد به نفس کامل این کار رو بکنین و از چیزی نترسید.

در مورد قسمت 9، شما ممکنه توی یک آپدیت احتیاجاتت برطرف نشه، ولی ممکنه کلی چیز بهتر گیرت بیاد، مثل من، که دنبال مورد اس ام اس بودم، و برطرف نشد، ولی به جاش 15 مگابایت رم گیرم اومد که درخور تحسینه. پس، هروقت آپدیتی اومد، در گرفتنش شک نکنید. ;) و باز هم میگم، هنگام آپدیت از هییییییییچ چیز نترسید، از اون چیزی که دوستان ازش یک هیولا ساختن خییییییلی ریز تره. :)

Mr.Afshari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

خوب اگر در هنگام اتصال به کامپیوتر پیغام usb device not recognized بود باید چیکار کرد؟

اون موقع باید یه دیسک Microsoft Windows XP Service Pack 2 یگذاری توی CD-ROM و گزینه Install رو بزنی!!
سرویس پک 1؟!! آخه چرا اون؟! احتمالش هست که مشکل از اون باشه چون سیستم مدیریت یو.اس.بی هاش مال زمان ساخت نوکیا 3310 هست!
یا مشکل از اونجاست یا از ورژن PC Suit و یا SEUS. اگر باز هم نشد، PC Suit رو ببند و SEUS رو اجرا کن، اگر باز هم نشد، برگرد پستم رو از اول بخون!! :D

Mr.Afshari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون ولی این تنظیمات ساعت sms گوشی من رو تنظیم نکرد ;)

سلام، به Persian Tools خوش اومدی :D
همونطور که توی صفحات قبل گفته شده، این مشکل هنوز توسط سونی رفع نشده و از سیستم عامل سرچشمه میگیره، راه حلی نیست و باید باهاش ساخت! :wacko:

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
ممنون ولی این تنظیمات ساعت sms گوشی من رو تنظیم نکرد ;)
سیم کارت شما ایرانسله؟؟

اگه از سیم کارت مخابرات استفاده میکنید شماره مرکز سرویس رو روی 500 قرار بدید

Mr.Afshari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سیم کارت شما ایرانسله؟؟

مال من روی هین شمارست و مشکل داره. بیشتر به شماره سرویس سنتر کسی ارتباط داره که اس ام اس رو میفرسته، من با این شماره برای خودم که میفرستم فقط 3 دقیقه خطا داره ولی بقیه که میفرستند خیلی بیشتره...

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
مال من روی هین شمارست و مشکل داره. بیشتر به شماره سرویس سنتر کسی ارتباط داره که اس ام اس رو میفرسته، من با این شماره برای خودم که میفرستم فقط 3 دقیقه خطا داره ولی بقیه که میفرستند خیلی بیشتره...
Time zone رو روی کدوم منطقه تنظیم کردید؟

مال من روی هونولولو تنظیمه و ساعت همه مسیج هام به جز اونایی که از سیم کارت ایرانسل ارسال میشه تقریبا" درسته(3 دقیقه اختلاف)

Mr.Afshari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Time zone رو روی کدوم منطقه تنظیم کردید؟

مال من روی هونولولو تنظیمه و ساعت همه مسیج هام به جز اونایی که از سیم کارت ایرانسل ارسال میشه تقریبا" درسته(3 دقیقه اختلاف)

روی کابل افغانستان! :lol::f34r:
همون خواص رو داره ضمن اینکه افغان برادر فارسه و حداقل نزدیکمونه! :lol:
روی هونولولو هم بی اثر بود در ضمن، من گذاشتم روی کابل تا مشکل سینک با پی سی نداشته باشم.

princess

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سیم کارت شما ایرانسله؟؟

نه من سیم کارتم ایرانسل نیست وsms service center=+9891100500. باید تغییرش بدم؟

decilion69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
با سلام

باید usb port ها را از device manager computer از خالت نصب خارج کنی... کامپیوتر را ریست کنی و درایورهای usb را از اول نصب کنی... بعد usb موبایلت را وصل کنی تا ببینی که میگه p990 وصل شده. از همان device manager هم میتونی ببینی که دز قسمت USB یک گزینه Sony erricson بهش اضافه شده....

decilion69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
روی کابل افغانستان! :lol::f34r:
همون خواص رو داره ضمن اینکه افغان برادر فارسه و حداقل نزدیکمونه! :lol:
روی هونولولو هم بی اثر بود در ضمن، من گذاشتم روی کابل تا مشکل سینک با پی سی نداشته باشم.

این مشکل را من با مدل nokia 6630 هم داشتم ولي نیم ساعت بیشتر اختلاف نداره.... هنوز موندم که چرا این مشکل حل نمیشه !
:eek:

بالا