RolandE-iS-The-BesT
Registered User
- نوشتهها
- 118
- لایکها
- 143
دوستان میشه لطفا یه سایت معتبر خارجی که همه کوین ها رو بشه باهاش خرید و فروش کرد معرفی کنید که پی پال، کردیت کارت و پرفکت مانی رو قبول کنه. مرسی
بله بازار هيجاني شده. سير صعودي بيت كوين ميتونه ناشي تقاضاي خريد بسيار بالا باشه. نرخ برابري آلتكوين ها در مقابل بيت كوين در حال سقوطه. يعني دارن ميفروشن ميرن سمت بيت كوين.مقاومت 4100 دردسر شده. سایتی که همه کوین ها باشه نداریم ولی خودم الان c-cex کار میکنم برای دلار گزینه های خوبی داره و تنوع کوین هاشم خوبه
این شاید مفید باشه برا دوستان
تحلیل قیمت بیت کوین ۹۶٫۰۵٫۲۲
تو بیترکس هم میتونی کوین با کوین معامله کنیدوستان میشه لطفا یه سایت معتبر خارجی که همه کوین ها رو بشه باهاش خرید و فروش کرد معرفی کنید که پی پال، کردیت کارت و پرفکت مانی رو قبول کنه. مرسی
Very gOod ,more buy on Earth for the MOON,Lolپایان سال
One BTC = Earth!!
اين نوسان قيمت بيت كوين آربيتراژ آلتكوين رو سخت مي كنه. خيلي ريسكيه . بنظرم بازار اونقدر هيجاني شده كه هر لحظه امكان داره قيمت بيت كوين بشكنه با يه خبر منفي.تا 4300 رو میره انشالله
البته من روی 4129 خریدم و احتمالا سقوط تا 2129 هم میدم بهش![]()
آره انگار چراغ خاموش داره حركت مي كنه. بنظرم هر چه تعداد block explorer و ماركت كوين بيشتر باشه قابليت اعتماد رو بيشتر مي كنهدوستان عزیز حواستون به NEO باشه. داره میاد پایین. این کوین shitcoin نیست و قرار هست که جای اتریوم رو بگیره. چون زبان های برامه نویسی جاوا و c# رو پشتیبانی میکنه برای ساخت ICO و همچنین تمام چینی ها در این بازار دارن ساپورتش میکنند! چون یک کوین اصالتا چینی هست! احتمال داره تا 30 دلار برسه!و بعد برسه به 50 دلار.
----
سود و ضرر به خاطر نواسانات بیت کوین زیاد هست در نتیجه ریسک بازار بسیار بالاست.
نزولیدوستان نظرتون در مورد BCH چی هست؟ پیش بینیتون برای این هفته چی هست؟
شخصا دوست دارم بدونم بر چه اساس در قیمت 4129 تصمیم به خرید گرفتی و خریدی دوست عزیز؟تا 4300 رو میره انشالله
البته من روی 4129 خریدم و احتمالا سقوط تا 2129 هم میدم بهش![]()
دو سه روزی بود ضرر خاصی نکرده بودم گفتم دست به کار بشمشخصا دوست دارم بدونم بر چه اساس در قیمت 4129 تصمیم به خرید گرفتی و خریدی دوست عزیز؟
خخخخخدو سه روزی بود ضرر خاصی نکرده بودم گفتم دست به کار بشم
خخخخخ
ایشالا اوکی بشه
ممکنه تاریخ و ساعت دقیق خریدتو بهم بگی
میتونی هم نگی البته ولی ممنون میشم اگه بگی :دی
Sent from my SM-G570F using Tapatalk
خخخخ08/13/2017 01:22:27 PM
یاد شخصیت خمیری تو فیلم a bronx tale می افتم![]()
خخخخ
به تایم کجا گفتی؟
Sent from my SM-G570F using Tapatalk