تا 0.092 اومد پایین باز رفت بالا، روی 0.097 فروختم. یه کریپتو دیگه خریدم، اون پایین اومد (حالا یکم بالا رفت)، بیت کوین کش تا نزدیکای 0.0102 رفت:general710:
یه ساعت پیش خواستم این کار رو بکنم اما نکردم. بیت کوین کش پایین اومد. اون کریپتو تا 8 درصد بالا رفت.
بیترکس بودم. اون کریپتو نمیدونم سیویک بود چی بود رو با 3درصد سود فروختم. (دیروز میتونستم بخرم ،اگه میخریدم سود خوبی میکردم)داگ خریدم برم مارکت دیگه. اگه قیمت داگ نیاد پایینالان تو کدوم مارکت داری معامله میکنی ؟
اين نوسانات اخير بيت كوين بازار كريپتوكارنسي ها به شدت به هم ريخته. التكوين ها تقريبا 50 درصد ارزش خودشون از دست دادن.بیترکس بودم. اون کریپتو نمیدونم سیویک بود چی بود رو با 3درصد سود فروختم. (دیروز میتونستم بخرم ،اگه میخریدم سود خوبی میکردم)داگ خریدم برم مارکت دیگه. اگه قیمت داگ نیاد پایین
چند روزه خر تو خری شده. قیمتا زیاد بالا پایین میشهاين نوسانات اخير بيت كوين بازار كريپتوكارنسي ها به شدت به هم ريخته. التكوين ها تقريبا 50 درصد ارزش خودشون از دست دادن.
هر موقع قيمت بيت كوين پايين مياد بازار ميره سمت دلار . هر موقع قيمت بيت كوين بالا ميره ميرن سمت بيت كوين ( نتيجه در هر حال چه بالا چه پايين = سقوط آلتكوين )
بنظرم بازار يكطرفه براي بيت كوين شده. قيمت بيت كوين شبيه حباب ناشي از تقاضاي خريد بالاي بازار شده . آلتكوين ها همين جور داره sell مي خوره مياد پايين. داگ رو نگاه كنين چقدر كاهش قيمت داشته.
خريد و فروش هيجاني در اين بازار بسيار زياد شده . با كوچكترين تغييري صف طولاني sell تشكيل مي شه. اگه در اين زمان دارندگان منابع عظيم بيت كوين اقدام به فروش كنند قيمت بيت كوين به شدت مي تونه ريزش كنه.چند روزه خر تو خری شده. قیمتا زیاد بالا پایین میشه
بعضی از آلت کوین کشیدن بالا. مثل AdEx که بالای 260 درصد بالا رفته. civikبالای 50 درصد FunFair بالای 40 درصد.
داگ 9 درصد کشیده پایین.
پیش به سوی 5000$پیش به سوی 3500$
اگه چندتا کندل سبز داشته باشه چی؟؟؟ مثلا pay فردا هم صعودی هست؟دوستان در مورد خرید و فروش altcoin ها و توکن ها با توجه به نمودار candlestick معامله کنید. ساده ترین حالت برای یک معامله پر سود اینه که نمودار رو روی 1D تنظیم کنید و اگر فکر میکنید ارز های بالا دست (که در 24 ساعت اخیر حداقل 400 بیت کوین تریدینگ ولووم داشته) یک کندل با وضعیت صعودی داشته >> اواسط کندل روز بعد (اگر صعو.دی و سبز بود) خرید کنید.
توجه داشته باشید ارزها اکثرا 3 تا کندل سبز رو پامپ دارند. (بعضی ها هم 4 تا).
قیمت Tenx به Yunbi اکسچنج چینی بستگی داره که فردا میخوان قیمت رو بکشن پایین با نه. احتمال اینکه بیاد پایین زیاد هست!اگه چندتا کندل سبز داشته باشه چی؟؟؟ مثلا pay فردا هم صعودی هست؟
موقع انتقال بايد حتما چند مورد در نظر بگيريد كه مهم ترينش طبق تجربه شخصي من قسمت wallet status ماركت انتقال دهنده و گيرنده هستش كه بايد sync باشن. وگرنه مثل من يكي انتقال ميده txid هم صادر ميشه اما اونور هيچي نمياد تا يكي پيدا بشه و بلاك جديد ماين كنه.من الان تتر خریدم برای بیترکس ولی نوشته شبکه ش در حال تعمیره
اگر ارسال بشه چه اتفاق می افت ه؟
بنظرم اين سير صعودي بيت كوين ناشي تقاضاي خريد بالاست و ريسك ريزش قيمت رو بالا مي بره.بیت کوین تا 4300-4500 بالا میره بعد از اون تا زیر 3700 میاد