• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
به نظر من تا زیر 150 دلار بیت کوین کش میاد پایین سرمایتون به باد ندید

8030

Registered User
لایک‌ها
465
BCH رو تا کجا میخوان پابین بیارن؟ 0.0850
دیشب با 2-3 درصد سود می تونستم بیت کوین کش ها رو بفروشم. حالا اگه میفروختم 20-30 درصد میرفت بالا. نفروختم 50 درصد اومد پایین

قیمت تو yobit
  • 24High: 0.31701120
  • 24Low: 0.07678900

دوست گرامی مجبور که نیستی با این قیمت بفروشی.تازه اول کار این کوین هست و coinbase هم اطلاعیه زده که از اول سال 2018 از این فورک پشتیبانی میکنه.مشکل فعلا شبکه هست که کنده که گفتن دیفیکالتی رو دارن تنظیم میکنن.
من خودم هنوز چند تا از این تو بیت فنیکس دارم و میخوام انتقالش بدم والت.
کار حرفهای کسایی که تو فرومهای خارجی چرت و پرت میگن نداشته باش.میخوان ارزون بخرن بعدش گرون به شما بفروشن.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
دوست گرامی مجبور که نیستی با این قیمت بفروشی.تازه اول کار این کوین هست و coinbase هم اطلاعیه زده که از اول سال 2018 از این فورک پشتیبانی میکنه.مشکل فعلا شبکه هست که کنده که گفتن دیفیکالتی رو دارن تنظیم میکنن.
من خودم هنوز چند تا از این تو بیت فنیکس دارم و میخوام انتقالش بدم والت.
کار حرفهای کسایی که تو فرومهای خارجی چرت و پرت میگن نداشته باش.میخوان ارزون بخرن بعدش گرون به شما بفروشن.
بله .. با این قیمت نمی فروشم اگه بخوام بفروشم با کمترین ضرر میفروشم نه 50 درصد ضرر.
فقط اگه دیشب می فروختمش، یا یکی دوساعت زودتر bch از بیت ترکس می فرستادم به yobit هم سود میکردم.. هم الان داشتم ترید میکردم.
الان منتظرم که پولم با 0.01bcc کارمزد از yobit بیاد بیت ترکس، بعد قیمت دوباره بره بالا بعد بفروشم. اونوقت باز ترید کنم.

چند بار اینطوری بهم اومده تو فروش یه کریپتو مردد میشم بعد اون کریپتو یهو ریزش میکنه.

mrs1390

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
51
لایت کوین که هیچ افزایش قیمتی نداشت بعضی از دوستان میگفتن به زودی افزایش قیمت خوبی خواهد داشت
برنامه هاشون چطوره الان؟
افزایش قیمت خواهیم داشت به نظرتون

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
بیتفینکس هنوز ویتدراو زدکش رو انجام نداده. تیکت هم زدم جواب ندادن .. چه مزخرفه این سایت

LakeBTC الکسای 274000 رو داره بعد اینجا حجم معامله بیت کوین اون رو 14 میلیون و 500 هزار دلار زده. بیشتر از بیت ترکس . چطور امکان داره؟
کسی کار کرده با این سایت؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
داشتم قیمت bch رو تو سایت cryptocompare نگاه میکردم دیدم قیمت bch تو سایت livecoin رو 100 بیت کوین زده. رفتم سایت رو دیدم buying روی 10btc و selling هم روی 100 بود و ترید غیرفعال ، اما چند تا خرید و فروش ریز حتی به قیمت 100btc انجام شده بوده. حالا قیمتا اومده روی 0.085 , 0.076 و ترید فعال شده.

f3er

Registered User
لایک‌ها
165
دوستان یکم درباره این بیت کوین کش اطلاع میدید . از چه والتی استفاده میکنید ؟ بعد مثلا من تو بلاگچین یه مقدار بیت دارم به همون میزان بیت کوین کش اضافه میشه ؟

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
داشتم قیمت bch رو تو سایت cryptocompare نگاه میکردم دیدم قیمت bch تو سایت livecoin رو 100 بیت کوین زده. رفتم سایت رو دیدم buying روی 10btc و selling هم روی 100 بود و ترید غیرفعال ، اما چند تا خرید و فروش ریز حتی به قیمت 100btc انجام شده بوده. حالا قیمتا اومده روی 0.085 , 0.076 و ترید فعال شده.

این livecoin به نظرم یه چیزیش میشه

قیمت خرید و فروشش خیلی باهم اختلاف داره

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
بله .. با این قیمت نمی فروشم اگه بخوام بفروشم با کمترین ضرر میفروشم نه 50 درصد ضرر.
فقط اگه دیشب می فروختمش، یا یکی دوساعت زودتر bch از بیت ترکس می فرستادم به yobit هم سود میکردم.. هم الان داشتم ترید میکردم.
الان منتظرم که پولم با 0.01bcc کارمزد از yobit بیاد بیت ترکس، بعد قیمت دوباره بره بالا بعد بفروشم. اونوقت باز ترید کنم.

چند بار اینطوری بهم اومده تو فروش یه کریپتو مردد میشم بعد اون کریپتو یهو ریزش میکنه.
دقیقا هیچوقت نباید تو ضرر کوینی که روش سرمایه گذاشتی سل بزنی(البته بازم بستگی داره ببینی کوین آینده داری هست یا کوین بی ارزش و اسکم)،در ضمن استراتژی ترید هر کسی مربوط به خود شخص است و ممکنه هر کسی استراتژی های مخصوص به خودش رو داشته باشه،با اینکه من دیشب هشدار دادم شاید قیمت بریزه و اینطور هم شد ولی الان میگم امکانش هست بعدا قیمتش پامپ بشه ولی زمانش بستگی به اخبار و روند بازار داره و همینطور حمایتی که ازش میشه
منم خودم به شخصه چندتاشو نگه داشتم برای آینده

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
لایت کوین که هیچ افزایش قیمتی نداشت بعضی از دوستان میگفتن به زودی افزایش قیمت خوبی خواهد داشت
برنامه هاشون چطوره الان؟
افزایش قیمت خواهیم داشت به نظرتون
بله در آینده امکانش بالاست،متاسفانه یکی از نکات منفی در مورد لایت کوین بسته شدن سایت btc-e بودش ،چون معاملات Ltc/Usd حجم بالایی در این سایت داشتش وفکر کنم بالاترین حجم دلاری برای لایت تو اکسچنج ها مربوط به این سایت بود، با اینکه تو این چند روز گذشته فاندای خوبی هم داشت ،در هر صورت من خودم به لایت کوین خیلی امیدوارم در آینده

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
دوستان یکم درباره این بیت کوین کش اطلاع میدید . از چه والتی استفاده میکنید ؟ بعد مثلا من تو بلاگچین یه مقدار بیت دارم به همون میزان بیت کوین کش اضافه میشه ؟
طریقه برداشت بیتکوین کش bcc(در بعضی جاها bch) از والت هایی که در زمان فورک موجودی داشته و کلید خصوصی رو در اختیار یوزرها میذاشتن
https://bitcointalk.org/index.php?topic=2062488.0
در ضمن الان مولتی والت coinomi و والت electroncash فکر کنم ساپورت میکنن بغیر از فول نود کاملش که حجمی بالایی رو درگیر میکنه که coinomi رو من خودم به شخصه مبالغ سنگین ذخیره نمیکنم و electroncash هم در خود سایت هشدار داده که چون تازه لانچ شده و خیلی جدید هستش ممکنه باگی داشته باشه و گفته با مسئولیت خودتون استفاده کنید ولی به هر حال فکرمیکنم میتونه مثل electrum والت خوبی باشه و دارای والت اندروید و دسکتاپ میباشد
http://www.electroncash.org
با مسئولیت خودتان استفاده کنید

f3er

Registered User
لایک‌ها
165
طریقه برداشت بیتکوین کش bcc(در بعضی جاها bch) از والت هایی که در زمان فورک موجودی داشته و کلید خصوصی رو در اختیار یوزرها میذاشتن
در ضمن الان مولتی والت coinomi و والت electroncash فکر کنم ساپورت میکنن بغیر از فول نود کاملش که حجمی بالایی رو درگیر میکنه که coinomi رو من خودم به شخصه مبالغ سنگین ذخیره نمیکنم و electroncash هم در خود سایت هشدار داده که چون تازه لانچ شده و خیلی جدید هستش ممکنه باگی داشته باشه و گفته با مسئولیت خودتون استفاده کنید ولی به هر حال فکرمیکنم میتونه مثل electrum والت خوبی باشه و دارای والت اندروید و دسکتاپ میباشد

عزیز کلید خصوصی چیه ؟ . شما توصیه میکنید فعلا تو همون والت های خودشون نگه دارم؟ و نگفتید این والت شامل خود بلاکچین هم میشه ؟

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
عزیز کلید خصوصی چیه ؟ . شما توصیه میکنید فعلا تو همون والت های خودشون نگه دارم؟ و نگفتید این والت شامل خود بلاکچین هم میشه ؟
در پستهای قبلی کامل توضیح داده شده ،ببینید در اصل بیتکوین از سه گزینه آدرس والت شما,, کلید عمومی(public key) و کلید خصوصی(private key)تشکیل شده ،در اصل کلید خصوصی هسته اصلی آدرس بیتکوینی شما هستش که اگه کسی داشته باشه میتونه به بیتکوین های شما دسترسی داشته باشه!
واینکه هنوز در والتهای بلاکچین اینفو و یا جکس و غیره هنوز اضافه نشده و باید با داشتن پریویت کی اون آدرس رو استخراج کنید و روی مثلا والت کوینومی بالا بیارید گویا ،البته من خودم اینکارو نکردم و توی اون لینک بیتکوین تاک که فرستادم کامل توضیح داده شده ولی شما اگر مبتدی هستید به نظرم منتظر بمانید شاید در آپدیت های بعدی به این والتها اضافه بشه

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
البته تو این لینک گفته گویا الکترون کش مشکل داره و استفاده نکنید
https://bitcointalk.org/index.php?topic=2059091.0
من هنوز این والت رو نصب نکردم و بیتکوین کش رو تو اکسچنج نگه داشتم تا یه والت خوب بیاد انتقال بدم البته دوستانی که والت سخت افزاری لدجر نانو اس دارند میتونند با خیال راحت استفاده کنن

l3in

Registered User
لایک‌ها
103
یکی از دوستان میتونه برای ما تفاوت خوده BTC (بیت کوین) با لایت کوین و ... رو توضیح بده ؟
ممنون

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664

rasool26

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
دوستان کسی مطلبی چیزی در باره PIVX میدونه آیندش چجوریاست

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
پیش به سوی 3500$

dss

Registered User
لایک‌ها
198
صرافی ها قبلا دلار خرید بیت کوین رو 4000 حساب میکردند الان همه اوردند رو قیمت اسکناس.
https://digiarz.com/

بالا