• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
اره دیدم وریفای میخواد
پس بخوایم با تتر کار کنیم توی bittrex چیکار باید بکنیم ؟
میشه این توکنش رو داد به سایت های اکسچنجر تا مستقیم پول رو بزنن به کیف پول توی bittrex ؟؟
اینو نمیدونم چون امتحان نکردم ولی شاید بشه تتر رو بطور مثال از اکسچنج بیترکس به بیتفاینکس انتقال داد البته دوستمون گفتن برای برداشت و خارج کردن تتر باید حتما در بیتفاینکس وریفای کرد!در ضمن به نظرم نگه داری دلار و کوین ها در اکسچنج ریسک خودشو داره

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
آخه approved شده. میترسم کنسل کنم باز یک ساعت منتظر شم approved شه.

تتر که با ایران مشکل داره مثل ریپل. من برای معامله با دلار تو اونجا گفتم. مثلا لایت کوین داری، بفرستی بیترکس، اونجا لاین کوین رو به دلار تتر بفروشی. بعد با دلار تتر، بیت کوین بخری. همچین چیزی
بخوای تتر داشته باشی باید به والت اکسچنجری چیزی بفرستی. تازه برداشت تتر از بیتفینکس وریفای میخواد

پس با این کارمزد خرید و فروش کوین ها توی ایران چه سوددهی داره این سایت

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
اگهapproved شده مشکل از اکسچنج نیست اونا فرستادن شماره تراکنش رو پیگیری کن از طریق بلاک اکسپلور خود زد کش ببین کانفرم خورده؟وضعیت چطوریه؟
وضعیت Processing هست. فکر کنم ویتدارو رو قبول کردن اما هنوز نفرستادن. .. بفرستن تبدیل به complete بشه.
پس با این کارمزد خرید و فروش کوین ها توی ایران چه سوددهی داره این سایت
بیترکس؟
بعضی وقتا بوسیله آربیتراژ با بیترکس چند درصدی سود کردم.
یا مثلا همین کاری که یوزر 8030 گفت انجام بدم. bcc تو بیترکس فروختم و ریپل خریدم. بعد ریپل رو به بیتفیکنس انتقال دادم.

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
وضعیت Processing هست. فکر کنم ویتدارو رو قبول کردن اما هنوز نفرستادن. .. بفرستن تبدیل به complete بشه.

بیترکس؟
بعضی وقتا بوسیله آربیتراژ با بیترکس چند درصدی سود کردم.
یا مثلا همین کاری که یوزر 8030 گفت انجام بدم. bcc تو بیترکس فروختم و ریپل خریدم. بعد ریپل رو به بیتفیکنس انتقال دادم.
اره
باز توی btce دلارش نزدیک به دلار واقعی بود خرید و فروشش یه سودی داشت
اینجا من نمیدونم دقیقا چطوری میشه سود کرد توی کوتاه مدت

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
اره
باز توی btce دلارش نزدیک به دلار واقعی بود خرید و فروشش یه سودی داشت
اینجا من نمیدونم دقیقا چطوری میشه سود کرد توی کوتاه مدت
گفتم من با آربیتراژ چند باری سود کردم.
برای آریبتراژ هم باید چک کرد با کدوم اکسچنجر ها و کدوم کارنسی میشه آربیتراژ کرد. من بعضی وقتا چندتا سایت و چند کارنسی رو چک میکنم

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
گفتم من با آربیتراژ چند باری سود کردم.
برای آریبتراژ هم باید چک کرد با کدوم اکسچنجر ها و کدوم کارنسی میشه آربیتراژ کرد. من بعضی وقتا چندتا سایت و چند کارنسی رو چک میکنم
آریبتراژ دیگر چیست

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
آریبتراژ دیگر چیست
مگه چندبار اینجا نگفتن .. کسب سود از اختلاف قیمت دو بازار هست
فرضاً در بیترکس لایت کوین 42 دلار هست در سایت بیتفینکس 43. تو سایت بیترکس ، لایت کوین میخری. ویتداراو میکنی میفرستی بیتفینکس ،تو بیتفینکس میفروشی.

بعضی وقتا تو من 5 درصد کارمزد دادم (برای اکسچنج پولها) برای اینکه میتونستم 8 درصد سود کسب کنم.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
قیمت بیت کوین کش تو بیترکس هم اومد پایین. 0.178 هست. تو بیتفینکس 0.129ویتدراو
انگار دپوزیت/ویتدراو بیت کوین کش تو بیترکس رو آزاد کردن

Last edited:

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
مگه چندبار اینجا نگفتن .. کسب سود از اختلاف قیمت دو بازار هست
فرضاً در بیترکس لایت کوین 42 دلار هست در سایت بیتفینکس 43. تو سایت بیترکس ، لایت کوین میخری. ویتداراو میکنی میفرستی بیتفینکس ،تو بیتفینکس میفروشی.

بعضی وقتا تو من 5 درصد کارمزد دادم (برای اکسچنج پولها) برای اینکه میتونستم 8 درصد سود کسب کنم.

با توکن میشه بین مارکت ها کوین ها رو ترانسفر کرد ؟ یا باید اول ببریم توی والتمون ؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
با توکن میشه بین مارکت ها کوین ها رو ترانسفر کرد ؟ یا باید اول ببریم توی والتمون ؟
توکن چیه؟

اینجا هم گفتن بهترین روش انتقال کریتوهایی هست که تو اکثر اکسچنجرها وجود داره. مثلا ریپل برای بیتفینکس و بیترکس. لایت کوین و داگ و بیت کوین تقریبا همه سایتها ساپورت میکنن

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
bcc BitConnectCoin دیگه چیه. تو بیترکس برای بیت کوین کش نوستن bcc تو بقیه سایتها نوشتن bch

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
ببینید همونطور که بالاتر گفتم پروسه برداشت تو سایتهای اکسچنج دو مرحله هست یک مرحله پردازش هست که باید خود سایت واریز رو انجام بده و به حساب شما بزنه و مرحله بعدی کانفیرم شدن تو شبکه اون کوین ،حالا هر کوینی میخواد باشه ،درسته بعضی کوین ها ادعای سرعت بالا تو کانفیرم شدن شبکه شون رو میکنن ولی در هر صورت به نظرم مرحله اول مهم تر هست و بستگی به اکسچنج داره و ممکنه با تاخیر بزنن
همین مرحله اول که سایت اکسچنجر باید انجام بده، بعضی سایتها دیدم سریع انجام میدن. bitfinex خیلی طول کشید. چند ساعته هنوز این مرحله اول رو انجام ندادن.
اون کانفیرم، ریپل خیلی سریع انجام میشه. زدکش باید 20 کانفیرم بخوره. لایت کوین هم تقریباً کند هست

8030

Registered User
لایک‌ها
465

sha19425

Registered User
لایک‌ها
21
3 ماهه با دنیای کریپتو آشنا شدم . بنظرم دامپ و پامپ که رسما کلاهبرداریه ترید هم که با این روند سینوسی یه عده خبره سود میکنن و تازه کار ها ضرر که بمن حال نمیده!
میخواستم بدونم اگه یه تیم یکی از این آلت کوین های ارزون که پتانسیل بالایی داشته باشه رو بخرن روش کار کنن براش برنامه داشته باشن میشه به 100 یا 1000 برابر کردنش ظرف چند سال امید داشته باشن ؟
مثلا کوین های pnd html gcn و... ارزونند اگر روش کار کنن و ... شاید بشه 1000 برابرش کرد! تخیلیه ؟!

8030

Registered User
لایک‌ها
465
3 ماهه با دنیای کریپتو آشنا شدم . بنظرم دامپ و پامپ که رسما کلاهبرداریه ترید هم که با این روند سینوسی یه عده خبره سود میکنن و تازه کار ها ضرر که بمن حال نمیده!
میخواستم بدونم اگه یه تیم یکی از این آلت کوین های ارزون که پتانسیل بالایی داشته باشه رو بخرن روش کار کنن براش برنامه داشته باشن میشه به 100 یا 1000 برابر کردنش ظرف چند سال امید داشته باشن ؟
مثلا کوین های pnd html gcn و... ارزونند اگر روش کار کنن و ... شاید بشه 1000 برابرش کرد! تخیلیه ؟!

بستگی داره سازندهاش چه چیز جدیدی رو عرضه کنن که بدرد بخور باشه.
معرفی ارز مجازی به سرمایه گذارها داخل کنفرانسها هم تاثیر داره.
ساپورت نرم افزاری قوی هم مهمه.مثلا کیف پول براحتی رو ویندوز کار کنه و برای نقل و انتقال مشکلی نباشه.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
بیت کوین کش تو بیترکس روی 0.182 خریدم که ببرم yobit .. اونجا بالای 0.22 بود. پول من نرسیده yobit دامپ کردن پدر سگها. 3 کانفیرم خورده بود 0.19 بود. کانفیرم شد تا 0.106 هم پایین آوردن ... زیر قیمت بیتفینکس.
نمیدونم چه یابویی 50 درصد زیر فیمت بیترکس می فروخت. نمیشد قبل دامپ پول من میرسید...

حالا روی0.13 - 0.14 هست انگار دارن پمپ میکنن

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
بیت کوین کش دوباره پمپ میشه؟

تا bcc من از بیت ترکس به yobit رسید (چند ساعت طول کشید کانفیرم بشه) 50 درصد قیمتش رو آوردن پایین .. یکی دوساعت قبل رسیدن bcc من به اونجا 0.22 - 0.23 معامله میشد یهو دامپ کردن . آوردن زیر قیمت بیتفینکس.
اگه همون موقع که پست زدم دپوزیت/ویتدارو bcc تو بیت ترکس آزاد شد ویتدراو میکردم به سود میرسیدم.

دوباره پولم رو از shitbit به بیت ترکس ویتدارو کردم چند ساعته رو processing هست. کارمزد برداشت هم 0.01bcc گذاشتن پدرسگها. از اونور ویتدراو زدکش از بیتفینکس هنوز کامل نشده همه پولی که گذاشتم رو هوا هست

Last edited:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
BCH رو تا کجا میخوان پابین بیارن؟ 0.0850
دیشب با 2-3 درصد سود می تونستم بیت کوین کش ها رو بفروشم. حالا اگه میفروختم 20-30 درصد میرفت بالا. نفروختم 50 درصد اومد پایین

قیمت تو yobit
  • 24High: 0.31701120
  • 24Low: 0.07678900

بالا