• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
cryptocapital با ایران کار میکنه؟ ایران تو لیست کشورهاش هست
فکر میکنم اکسچنج نیست و یک نوع واسطه پرداختی برای تبادل فیات با اکسچنج ها باشه اگه اشتباه نکنم قبلا چندجایی اسمش رو دیده بودم و گویا تو کشور پاناما ثبت شده ولی اطلاعات بیشتری ندارم اگه کسی از دوستان اطلاعات بیشتری داره لطفا اینجا به اشتراک بذاره

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
فکر میکنم اکسچنج نیست و یک نوع واسطه پرداختی برای تبادل فیات با اکسچنج ها باشه اگه اشتباه نکنم قبلا چندجایی اسمش رو دیده بودم و گویا تو کشور پاناما ثبت شده ولی اطلاعات بیشتری ندارم اگه کسی از دوستان اطلاعات بیشتری داره لطفا اینجا به اشتراک بذاره
بله بعضی اکسچنجرها برای برای دپوزیت و ویتدارو ازش استفاده میکنن. تو بعضی ، برای دپوزیت فی نسبتاً خوبی داره

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
bittrex چطوری میشه توش دلار ریخت ؟ دلار قبول میکنه یا تتر ؟

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
bittrex چطوری میشه توش دلار ریخت ؟ دلار قبول میکنه یا تتر ؟
اونجا قیمتها به usdt (تتر) هست. دلار هم زیاد لازم نیست. میشه کریپتو از سایتی خرید و برای بیترکس فرستاد. بعد تو بیترکس به دلار تتر فروخت..

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
بله بعضی اکسچنجرها برای برای دپوزیت و ویتدارو ازش استفاده میکنن. تو بعضی ، برای دپوزیت فی نسبتاً خوبی داره
خب باید بصورت سوئیفت انتقال داد اگه با ایران هم مشکلی نداشته باشه !فکر نمیکنم الان بانکی در ایران انتقال سوئیفت انجام بده

arashranjbar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
سلام دوستان
کسی سرمایه گذاری تو ethereum رو پیشنهاد میکنه؟
به نظرتون خرید مستقیم برا سرمایه گذاری بهتره یا خرید هش پاور از سایت های خارجی؟
کسی اطلاعاتی داره و میتونه راهنمایی کنه لطفا بهم پخ بده
با تشکر

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
اونجا قیمتها به usdt (تتر) هست. دلار هم زیاد لازم نیست. میشه کریپتو از سایتی خرید و برای بیترکس فرستاد. بعد تو بیترکس به دلار تتر فروخت..

دلار تتر الان قیمتش چنده ؟

8030

Registered User
لایک‌ها
465
قیمت بیت کش هم اکنون 0.215 در بیترکس :)
50 درصد!!!!به نظرم فقط فقط پول viabtc داره بلاک های بیت کش رو ماین میکنه و اون چندتا هم که نامشخصه احتمالا از viabtc خط میگیرن.
البته بازهم هیچ چیزی مشخص نیست و شاید یک روزی هم از بیت کوین بزنه جلو ،چون تو این بازار همه چیز ممکنه ولی فعلا چنین پتانسیلی نداره!و قیمت به هیچ وجه قابل پیش بینی نیست
دوست عزیز من دیشب هشدار دادم که قیمت ممکنه بیاد پایین اما شما قبول نداشتی ،اول اینکه واقعا ازت ممنون هستم اینجا تجربیات خودتون رو با بقیه به اشتراک میذارید ولی باید این رو هم در نظر بگیریم ما نباید از روی احساسات با قضیه ترید برخورد کنیم و ممکنه بعضی از دوستان که تجربه ای در این بازار ندارن بدون اینکه خودشون هم مطالعه و تحقیق داشته باشن صرفا با سیگنال ما دست به خرید بزنن و ضرر کنن البته باز هم چون تو این بازار ضرر بعد از گذشت زمان و صبر تبدیل به سود میشه ولی افراد مبتدی متاسفانه ممکنه از نظر روانی و عجول بودن ضرر زیادی به خودشون بزنن، ولی باز هم ازتون خواهش میکنم که حدالمقدور اگه میخواید سیگنالی بدید وبه بقیه دوستان کمک کنید بوسیله تحلیل تکنیکال و چارت و یا فاندامنتال و اخبار باشه وحداقل دلایلی برای تحلیل خودتون ارائه بدید ،به نظرم نباید با این بازار بصورت احساسی رفتار کرد ،البته تکنیکال و فاندا هم ممکنه بر اساس پیش بینی و استدلال ما پیش نره و کاملا برعکس واکنش نشون بده اما بر هر ترتیب ضریب خطا و ضرر رو کاهش میده.

این هم اضافه کنم در ابتدا تاپیک هم گفتیم که قطعا هر شخصی مسئول سرمایه گذاری خودش هست و اینجا ما فقط و فقط تجربیات خودمون رو با هم به اشتراک میذاریم.

در پایان دوست عزیز من به هیچ عنوان شمارو خطاب قرار ندادم و کلی گفتم حتی به خودم هم یاد آوری کردم که خدایی ناکرده باعث حاشیه و ناراحتی برای هم نشیم تو این تاپیک و مطمعن هستم شما هم قصدتون کمک به دیگر دوستان هست چون دیدم خیلی وقت میذارید و پست های خوبی گذاشتید.

مشکل این بود منبابعی که من ازشون اطلاعات گرفته بود گفتن ساپورت ماینرها رو حداقل 50 درصد رو داره.نه تنها از نظر ماینر مشکل داره بلکه از نظر کیف پول و کد نویسی این کوین کلا مشکلاتی داره .
معلوم نیست اینا تو این مدت چه غلطی داشتن میکردن که تست درست حساب نکردن همه چیز رو.
متاسفانه مدت زمانی طول کشید بعد از فروش تا مشخص شد این کوین فعلا زباله ایی بیش نیست جز نام بیت کوین رو یدک میکشه.
البته کسایی که همون ساعت اولیه خریدن سودهای بسیار خوبی کردن بخاطر هجوم زیاد خریدارهای از همه جا بی خبر.

8030

Registered User
لایک‌ها
465
سلام دوستان
کسی سرمایه گذاری تو ethereum رو پیشنهاد میکنه؟
به نظرتون خرید مستقیم برا سرمایه گذاری بهتره یا خرید هش پاور از سایت های خارجی؟
کسی اطلاعاتی داره و میتونه راهنمایی کنه لطفا بهم پخ بده
با تشکر

هش پاور منظورت کلود ماینینگ هست؟
اصلا طرف کلود ماینینگ نرو.
ترید سود داره منتها 50 50 هست سود و ضررش مثل تمام معاملات.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
خب باید بصورت سوئیفت انتقال داد اگه با ایران هم مشکلی نداشته باشه !فکر نمیکنم الان بانکی در ایران انتقال سوئیفت انجام بده
فکر کردم کارش مثل ای‌کارنسی ها هست. از یه اکسچنجر بشه ویتدراو کرد و جای دیگه دپوزیت کرد. یکی دوجا که با کریپتو کاپیتال کار میکنن دیدم برای واریز/برداشت با اون وریفای میخوان. پس دور اینم خط بکشم.

دلار تتر الان قیمتش چنده ؟
هر 1 دلار تتر معادل 1 دلار هست (قیمتش ثابته) اما تو بعضی اکسچنجرها یکم بیشتر خرید فروش میشه.

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
راه اندازی سایت ethfinex بوسیله سایت bitfinex و معامله توکن های اتریوم بوسیله اتریوم در آینده ای نزدیک،به نظر خبر جالبی باید باشه در حوزه اکسچنج ها

http://blog.bitfinex.com/announcements/announcing-ethfinex/

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
برای برداشت از bitfinex ریپل بهتر نیست؟ سریعتر انجام نمیشه؟
چون ریپل سریع انتقال داده میشه. یا نه کلاً برداشت از bitfinex طول میکشه. چه ریپل باشه چه بیت کوین چه ...
دو ساعته برداشت زدکش رو انجام ندادن. تو این مدت زد کش اومد پایین

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
چون ریپل سریع انتقال داده میشه. یا نه کلاً برداشت از bitfinex طول میکشه. چه ریپل باشه چه بیت کوین چه ...
ببینید همونطور که بالاتر گفتم پروسه برداشت تو سایتهای اکسچنج دو مرحله هست یک مرحله پردازش هست که باید خود سایت واریز رو انجام بده و به حساب شما بزنه و مرحله بعدی کانفیرم شدن تو شبکه اون کوین ،حالا هر کوینی میخواد باشه ،درسته بعضی کوین ها ادعای سرعت بالا تو کانفیرم شدن شبکه شون رو میکنن ولی در هر صورت به نظرم مرحله اول مهم تر هست و بستگی به اکسچنج داره و ممکنه با تاخیر بزنن

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
فکر کردم کارش مثل ای‌کارنسی ها هست. از یه اکسچنجر بشه ویتدراو کرد و جای دیگه دپوزیت کرد. یکی دوجا که با کریپتو کاپیتال کار میکنن دیدم برای واریز/برداشت با اون وریفای میخوان. پس دور اینم خط بکشم.

هر 1 دلار تتر معادل 1 دلار هست (قیمتش ثابته) اما تو بعضی اکسچنجرها یکم بیشتر خرید فروش میشه.
والتش چطوریه ؟ کارمزد خودش چطوریه ؟ قیمتش دیدم توی ایران بالاتر از دلار معمولی هستش 4300 تومن شده

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
والتش چطوریه ؟ کارمزد خودش چطوریه ؟ قیمتش دیدم توی ایران بالاتر از دلار معمولی هستش 4300 تومن شده
من خودم والت تتر رو باهاش کار نکردم چون بشدت با ایران مشکل داره بدلیل تبادلات با فیات و قوانین تحریم های آمریکا ،اگه میخواید کار کنید کمی ریسک داره و حتما از vps استفاده کنید
https://tether.to

8030

Registered User
لایک‌ها
465

کنسلش کن دوباره بزن.چند روزی هست مشکل دارن.منم دو روز پیش به مشکل خوردم و به نیم ساعت نرسیده کنسلش کردم.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
کنسلش کن دوباره بزن.چند روزی هست مشکل دارن.منم دو روز پیش به مشکل خوردم و به نیم ساعت نرسیده کنسلش کردم.
آخه approved شده. میترسم کنسل کنم باز یک ساعت منتظر شم approved شه.

تتر که با ایران مشکل داره مثل ریپل. من برای معامله با دلار تو اونجا گفتم. مثلا لایت کوین داری، بفرستی بیترکس، اونجا لاین کوین رو به دلار تتر بفروشی. بعد با دلار تتر، بیت کوین بخری. همچین چیزی
بخوای تتر داشته باشی باید به والت اکسچنجری چیزی بفرستی. تازه برداشت تتر از بیتفینکس وریفای میخواد

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
من خودم والت تتر رو باهاش کار نکردم چون بشدت با ایران مشکل داره بدلیل تبادلات با فیات و قوانین تحریم های آمریکا ،اگه میخواید کار کنید کمی ریسک داره و حتما از vps استفاده کنید
https://tether.to

اره دیدم وریفای میخواد
پس بخوایم با تتر کار کنیم توی bittrex چیکار باید بکنیم ؟
میشه این توکنش رو داد به سایت های اکسچنجر تا مستقیم پول رو بزنن به کیف پول توی bittrex ؟؟

8030

Registered User
لایک‌ها
465
آخه approved شده. میترسم کنسل کنم باز یک ساعت منتظر شم approved شه.

تتر که با ایران مشکل داره مثل ریپل. من برای معامله با دلار تو اونجا گفتم. مثلا لایت کوین داری، بفرستی بیترکس، اونجا لاین کوین رو به دلار تتر بفروشی. بعد با دلار تتر، بیت کوین بخری. همچین چیزی
بخوای تتر داشته باشی باید به والت اکسچنجری چیزی بفرستی. تازه برداشت تتر از بیتفینکس وریفای میخواد

اگهapproved شده مشکل از اکسچنج نیست اونا فرستادن شماره تراکنش رو پیگیری کن از طریق بلاک اکسپلور خود زد کش ببین کانفرم خورده؟وضعیت چطوریه؟

بالا