• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

fahim1368

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
دقیقا همه گفتن یکم یکم حالا هم که هیچ خبری نیست معلوم نیست چی شد ؟ چی نشد ؟ !!!!!

8030

Registered User
لایک‌ها
465

fahim1368

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
قیمت بیتکوین فعلا نزولی شده .فعلا معاملات رو الت کوینها بیشتر سود میده مثل لایت کوین و اتر کلاسیک.
https://www.cnbc.com/2017/08/01/bitcoin-holds-july-gains-ahead-of-expected-currency-split.html

Bitcoin falls, futures for new 'bitcoin cash' briefly leap nearly 50% as 'miners' officially split currency

الان بیت کوین 2748 دلار هست چه نزولی داشته اون وقت ؟؟
اتفاقا قیمت بیشتر رو به بالا هست تا پایین

8030

Registered User
لایک‌ها
465
الان بیت کوین 2748 دلار هست چه نزولی داشته اون وقت ؟؟
اتفاقا قیمت بیشتر رو به بالا هست تا پایین

اون زمان که من این پست رو زدم زیر 2700 بود.الان داره میره بالا.التکوینها هم کشیدن بالا.

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
چنگال سخت انجام شد و آلت کوین جدید bitcoin cash وارد بازار کریپتو کارنسی شد
IMG_20170802_004853.jpg

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
ییت کوین کش چرا ارزشش پائینه حدود 0.095 بیت کوین هست. بخریم احتمال داره بره بالا؟ مثلا بشه معادل 1 بیت کوین؟

herkool2000

Registered User
لایک‌ها
393
کارمزد انتقال بیت کوین اومده پایین؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
برا من که اومده پایین :general711:
یه حرکت مفید زدن بالاخره
بیترکس که همون 0.001 هست. من قبلاً بعضی سایتا 0.0002 و 0.0005 هم دیده بودم

والت bcc هنوز under maintenance هست.
بعضی سایتها بیت کوین هم under maintenance هست

ییت کوین کش چرا ارزشش پائینه حدود 0.095 بیت کوین هست. بخریم احتمال داره بره بالا؟ مثلا بشه معادل 1 بیت کوین؟
دیشب تا 0.2 هم رفته. میومد پایین میرفت بالا ، چند تراکنش انجام دادم تونستم مقداری سود کنم .. تازه من قیمت پایین تر می فروختم.

Last edited:

shahabshahab

Registered User
لایک‌ها
164
بیترکس که همون 0.001 هست. من قبلاً بعضی سایتا 0.0002 و 0.0005 هم دیده بودم

والت bcc هنوز under maintenance هست.
بعضی سایتها بیت کوین هم under maintenance هست
واسه بلاک چین حداقل یه صفر کمتر شده.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
bitfinex با ایران کار میکنه؟ میشه حساب رو وریفای کرد؟ gatecoin که گفت شرمنده

MR.Exchan9er

Registered User
لایک‌ها
359

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
محدودیت ویتدراو برای بیترکس وریفای نشده و 2fa فعال چقدر هست؟ 0.14 بیت کوین خواستم انتقال بدم نمیزاره
اینجا گفته 0.025 بیت کوین منظورش قبل 1 آگوست هست؟
  1. Unverified Accounts created before 08/01/17: 0.025 BTC (or equivalent) per day
Basic Accounts گفته 3 بیت کوین ، چطوره دریافتش میتونم بگیرم؟
بروزرسانی: اسم و مشخصات خودم رو دادم Basic Accountsv رو گرفتم. BASIC ACCOUNT APPROVED
به صورت ثبت نامی فقط فعالیت کن و نمیخواد وریفای کنی ولی فقط باید کریپتو withdraw کنی.
برای بیترکس همین کار رو میکنم ، اما بیتفینکس برای usdt احتیاج به وریفای داشت. پس با همون بیترکس کار میکنم بهتره

---------------

Last edited:

MR.Exchan9er

Registered User
لایک‌ها
359
من کلا اکانتم در هر دو سایت Bitfinex و Bittrex آنوریفاید هست و هم USD و هم USDT ترید میکنم. (البته برای withdraw فقط از بیت کوین استفاده میکنم) مبالغ ترید هم بیشتر از 4000$ هست. البته حدود 6 ماه پیش رجیستر مردم در این سایت ها.
دوستان نظرتون در مورد Bitcoin Cash چی هست؟
[داره میره بالا]

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
من کلا اکانتم در هر دو سایت Bitfinex و Bittrex آنوریفاید هست و هم USD و هم USDT ترید میکنم. (البته برای withdraw فقط از بیت کوین استفاده میکنم) مبالغ ترید هم بیشتر از 4000$ هست. البته حدود 6 ماه پیش رجیستر مردم در این سایت ها.
دوستان نظرتون در مورد Bitcoin Cash چی هست؟
[داره میره بالا]
من خواستم بیت کوین ویتدراو کنم نوشت از محدودیت روزانه بیشتره. یه جای سایت نوشته بود برای حسابهای قبل 8/1/2017 لیمیت رو زده بود 0.025 بیت کوین. Basic Account گرفتم تونستم ویتدارو کنم
.
bcc چقدر سریع رفت بالا من ساعت پیش روی 0.179 فروختم الان (زمان زدن پست) 0.2398 هست. چه سودی از دست دادم
ویرایش یک دقیقه نشده اومد روی 0.209 باز رفت روی 0.2276

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
بیت کوین کش 0.35btc رو هم رد کرد. یه سود 100درصدی رو از دست دادم

MR.Exchan9er

Registered User
لایک‌ها
359
من تمام موجودیم رو BCH خریدم البته رو قیمت 390$ ! فعلا که از لحاظ Market cap و 24h volume در رتبه 3 هست!
دوستانی که میخوان سرمایه گذاری کنن، رو مقداری سرمایه گذاری کنن که از دست دادنش براتون مهم نباشه ولی حداقل 5% از موجودیتون رو به این ارز اختصاص بدید. در ضمن در حساب Bittrexام به مقداری که بیت کوین در بالانسم داشتم، الان Bitcoin cash دارم. شما هم دارید.
------
آپدیت:
نوسانات وافعا خیلی شدیده! احتمال داره هر بیت کش به قیمت یک بیت کوین برسه. برای همین اکثر سرمایه گذار های ارز کریپتو سرمایشونو دارن به بیت کش تبدیل میکنن. (تو یک دقیقه 100 دلارافزایش نجومیه وافعا!)

Last edited:

8030

Registered User
لایک‌ها
465
من تمام موجودیم رو BCH خریدم البته رو قیمت 390$ ! فعلا که از لحاظ Market cap و 24h volume در رتبه 3 هست!
دوستانی که میخوان سرمایه گذاری کنن، رو مقداری سرمایه گذاری کنن که از دست دادنش براتون مهم نباشه ولی حداقل 5% از موجودیتون رو به این ارز اختصاص بدید. در ضمن در حساب Bittrexام به مقداری که بیت کوین در بالانسم داشتم، الان Bitcoin cash دارم. شما هم دارید.
------
آپدیت:
نوسانات وافعا خیلی شدیده! احتمال داره هر بیت کش به قیمت یک بیت کوینبرسه. برای همین اکثر سرمایه گذار های ارز کریپتو سرمایشونو دارن به بیت کش تبدیل میکنن. (تو یک دقیقه 100 دلارافزایش نجومیه وافعا!)

من دیشب رو 264 دلار چندتایی خریدم .سرمایه بیشتر دستم نبود وگرنه بیشتر میخریدم.لامصب بدون خبر هم فروشش اغاز شد و تا گشتم پیداش کردم و پول انتقال دادم بیت ترکس طول کشید .
قیمت داره به سرعت میکشه بالا والان 1100 دلار رو رد کرد.
اکسچنج kraken هم گویا دایم قطع میشه بخاطر هجوم خریدارها بهترین راه همون بیت ترکس هست.
خوشم اومد بیت ترکس زد poloniex و اکسچنجهای گردن کلفت دیگه رو قهوه ایی کرد.

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
------
آپدیت:
نوسانات وافعا خیلی شدیده! احتمال داره هر بیت کش به قیمت یک بیت کوین برسه. برای همین اکثر سرمایه گذار های ارز کریپتو سرمایشونو دارن به بیت کش تبدیل میکنن. (تو یک دقیقه 100 دلارافزایش نجومیه وافعا!)
البته همون طوری که رفته بالا ممکنه همونطوری هم با کله بیاد پایین و اینکه دپوزیت و برداشت اکسچنج ها قفله و اگه بازکنن برداشت و واریز بیتکوین کش رو قیمت احتمالا میفته،الان تو بیترکس قیمتش خیلی بالاتر از اکسچنجای دیگه هست.
تو اینجور مواقع مطمعنا خود اکسچنج ها قیمت رو دستکاری میکنن،تجربه شخصی که تا بحال دیدم

8030

Registered User
لایک‌ها
465
البته همون طوری که رفته بالا ممکنه همونطوری هم با کله بیاد پایین و اینکه دپوزیت و برداشت اکسچنج ها قفله و اگه بازکنن برداشت و واریز بیتکوین کش رو قیمت احتمالا میفته،الان تو بیترکس قیمتش خیلی بالاتر از اکسچنجای دیگه هست.
تو اینجور مواقع مطمعنا خود اکسچنج ها قیمت رو دستکاری میکنن،تجربه شخصی که تا بحال دیدم

همین الان میتونم بفروشمش و بیت کوین بگیرم و بیت کوین رو تبدیل کنم به هر ارزی که خواستم و انتقالش بدم.
بیت کوین کش یه shitcoin ساده نیست که این اتفاق براش بی افته.
اختلاف قیمت بخاطر اینه که خریدارها نمیتونن براحتی از اکسچنجهای دیگه خرید کنن بخاطر مشکلات فنی ناشی از هجوم خریدارها.

بالا