قیمت بیتکوین فعلا نزولی شده .فعلا معاملات رو الت کوینها بیشتر سود میده مثل لایت کوین و اتر کلاسیک.
https://www.cnbc.com/2017/08/01/bitcoin-holds-july-gains-ahead-of-expected-currency-split.html
Bitcoin falls, futures for new 'bitcoin cash' briefly leap nearly 50% as 'miners' officially split currency
الان بیت کوین 2748 دلار هست چه نزولی داشته اون وقت ؟؟
اتفاقا قیمت بیشتر رو به بالا هست تا پایین
برا من که اومده پایین :general711:کارمزد انتقال بیت کوین اومده پایین؟
بیترکس که همون 0.001 هست. من قبلاً بعضی سایتا 0.0002 و 0.0005 هم دیده بودمبرا من که اومده پایین :general711:
یه حرکت مفید زدن بالاخره
دیشب تا 0.2 هم رفته. میومد پایین میرفت بالا ، چند تراکنش انجام دادم تونستم مقداری سود کنم .. تازه من قیمت پایین تر می فروختم.ییت کوین کش چرا ارزشش پائینه حدود 0.095 بیت کوین هست. بخریم احتمال داره بره بالا؟ مثلا بشه معادل 1 بیت کوین؟
واسه بلاک چین حداقل یه صفر کمتر شده.بیترکس که همون 0.001 هست. من قبلاً بعضی سایتا 0.0002 و 0.0005 هم دیده بودم
والت bcc هنوز under maintenance هست.
بعضی سایتها بیت کوین هم under maintenance هست
به صورت ثبت نامی فقط فعالیت کن و نمیخواد وریفای کنی ولی فقط باید کریپتو withdraw کنی.bitfinex با ایران کار میکنه؟ میشه حساب رو وریفای کرد؟ gatecoin که گفت شرمنده
برای بیترکس همین کار رو میکنم ، اما بیتفینکس برای usdt احتیاج به وریفای داشت. پس با همون بیترکس کار میکنم بهترهبه صورت ثبت نامی فقط فعالیت کن و نمیخواد وریفای کنی ولی فقط باید کریپتو withdraw کنی.
من خواستم بیت کوین ویتدراو کنم نوشت از محدودیت روزانه بیشتره. یه جای سایت نوشته بود برای حسابهای قبل 8/1/2017 لیمیت رو زده بود 0.025 بیت کوین. Basic Account گرفتم تونستم ویتدارو کنممن کلا اکانتم در هر دو سایت Bitfinex و Bittrex آنوریفاید هست و هم USD و هم USDT ترید میکنم. (البته برای withdraw فقط از بیت کوین استفاده میکنم) مبالغ ترید هم بیشتر از 4000$ هست. البته حدود 6 ماه پیش رجیستر مردم در این سایت ها.
دوستان نظرتون در مورد Bitcoin Cash چی هست؟
[داره میره بالا]
من تمام موجودیم رو BCH خریدم البته رو قیمت 390$ ! فعلا که از لحاظ Market cap و 24h volume در رتبه 3 هست!
دوستانی که میخوان سرمایه گذاری کنن، رو مقداری سرمایه گذاری کنن که از دست دادنش براتون مهم نباشه ولی حداقل 5% از موجودیتون رو به این ارز اختصاص بدید. در ضمن در حساب Bittrexام به مقداری که بیت کوین در بالانسم داشتم، الان Bitcoin cash دارم. شما هم دارید.
------
آپدیت:
نوسانات وافعا خیلی شدیده! احتمال داره هر بیت کش به قیمت یک بیت کوینبرسه. برای همین اکثر سرمایه گذار های ارز کریپتو سرمایشونو دارن به بیت کش تبدیل میکنن. (تو یک دقیقه 100 دلارافزایش نجومیه وافعا!)
البته همون طوری که رفته بالا ممکنه همونطوری هم با کله بیاد پایین و اینکه دپوزیت و برداشت اکسچنج ها قفله و اگه بازکنن برداشت و واریز بیتکوین کش رو قیمت احتمالا میفته،الان تو بیترکس قیمتش خیلی بالاتر از اکسچنجای دیگه هست.من تمام موجودیم رو BCH خریدم البته رو قیمت 390$ ! فعلا که از لحاظ Market cap و 24h volume در رتبه 3 هست!
دوستانی که میخوان سرمایه گذاری کنن، رو مقداری سرمایه گذاری کنن که از دست دادنش براتون مهم نباشه ولی حداقل 5% از موجودیتون رو به این ارز اختصاص بدید. در ضمن در حساب Bittrexام به مقداری که بیت کوین در بالانسم داشتم، الان Bitcoin cash دارم. شما هم دارید.
------
آپدیت:
نوسانات وافعا خیلی شدیده! احتمال داره هر بیت کش به قیمت یک بیت کوین برسه. برای همین اکثر سرمایه گذار های ارز کریپتو سرمایشونو دارن به بیت کش تبدیل میکنن. (تو یک دقیقه 100 دلارافزایش نجومیه وافعا!)
البته همون طوری که رفته بالا ممکنه همونطوری هم با کله بیاد پایین و اینکه دپوزیت و برداشت اکسچنج ها قفله و اگه بازکنن برداشت و واریز بیتکوین کش رو قیمت احتمالا میفته،الان تو بیترکس قیمتش خیلی بالاتر از اکسچنجای دیگه هست.
تو اینجور مواقع مطمعنا خود اکسچنج ها قیمت رو دستکاری میکنن،تجربه شخصی که تا بحال دیدم