• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
گرونتر هم شده. دیروز 2550 هم پیدا میشد. الان اکثر اکسچنجرها بالای 2650 دلاره

AlphaBay چیه؟ صاحبش رو دار زدن؟؟!!!

الکترام فقط برای بیت کوین هست. بقیه کوین ها چی؟
greenaddress یا exodus طوره؟
سایت alphabay یکی از سایتهای معروفی بود که تو دارک وب فعالیت میکرد و خدمات و اجناس غیرقانونی معامله میکرد،واینکه میگن صاحب این سایت خودشو دار زده تو زندان
https://cointelegraph.com/news/dark-web-market-alphabay-shut-down-by-us-authorities
در مورد greenaddress و exodus.io هم خیلی جاها گفتن والت های خوبی هستن البته من خودم بیشتر والت های متن باز رو قبول دارم مثل الکترام و احتیاج به اعتماد به شخص سوم نباشه،واینکه الکترام فقط برای بیتکوین هم نسخه دسکتاپ داره هم اندروید و برای لایت کوین هم فقط نسخه دسکتاپ داره ،برای لایت کوین ادرسش فرق داره و این ادرس هست https://electrum-ltc.org
ولی برای سایر آلت کوین ها کیف exodus گزینه خوبی هستش

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
بگو آقا لطفا، ما اونقدر کوین نداریم ببریم جای دیگه :general506:
یه تغییری هم که کرده انگار دیگه آدرس ثابت نداره درسته؟ یعنی با هر تراکنش و دریافت یه آدرس جدید میده! سری قبلی که والت بروز شد فقط آدرس تغییر کرده بود.
البته همه ادرس های شما داخل والت شما هستش و میتونید با همون ادرس های قبلی دریافت و پرداخت داشته باشید و از بین نمیره

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
دیروز بیت کوین روی 2530 فروختم و لایت کوین روی 43 خریدم - حالا بیت کوین حدود 2700 شده و لایت کوین 40

shahabshahab

Registered User
لایک‌ها
164
البته همه ادرس های شما داخل والت شما هستش و میتونید با همون ادرس های قبلی دریافت و پرداخت داشته باشید و از بین نمیره
آدرس جدید که تو بروزرسانی قبلی داد رو که الان اصلا هیچ کجای سایت ندیدم، اون آدرس قدیمیه فقط فعال مونده بود که مبلغ رو انتقال دادم به والت و آرشیوش کردم.
منظور شما هم فکر کنم اون آدرس آرشیو شده هست، چون ظاهرا اینایی که از این به بعد عوض میشن یه بار مصرفن!

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
آدرس جدید که تو بروزرسانی قبلی داد رو که الان اصلا هیچ کجای سایت ندیدم، اون آدرس قدیمیه فقط فعال مونده بود که مبلغ رو انتقال دادم به والت و آرشیوش کردم.
منظور شما هم فکر کنم اون آدرس آرشیو شده هست، چون ظاهرا اینایی که از این به بعد عوض میشن یه بار مصرفن!
خیر شما از قسمت "ستینگ>آدرس>منیج>آدرس های استفاده شده" میتونید همه آدرس هایی رو که استفاده کردید مشاهده کنید فقط قبلش یه اخطار میده با همچین مظمونی:
"مشاهده آدرس های مورد استفاده می تواند برای اهداف اشکال زدایی مفید باشد و فقط برای کاربران پیشرفته توصیه می شود. به دلایل خصوصی، ما به شدت از استفاده از هر آدرس بیش از یک بار اجتناب می کنیم"
در هر صورت برای حریم شخصی و ناشناس ماندن ادرس ها تغییر میکنن البته این بحث پنهان و غیر قابل ردیابی بودن خودش بحث قابل تاملی هستش که خیلی میشه درموردش صحبت کرد و اینکه در مورد خبر اخیر که صاحب btc-e رو تونستن track کنن

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
برای گرفتن private key هم در سایت بلاکچین اینفو باید از مسیر "setting>address<more options " رو برید و قبل از اینکه پریویت کی رو به شما بده قبلش یه اخطار امنیتی میده که دسترسی دیگران به کلیدخصوصی شما امکان ارسال بیتکوین شما را به اونها میده وممکنه بیت کوین خود رو از دست بدهید. پس مهمترین چیز کلید خصوصی (private key) هستش و بقول معروف ناموس دارایی شما تلقی میشه و نباید بدست کسی بیفته.

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
برای گرفتن private key هم در سایت بلاکچین اینفو باید از مسیر "setting>address<more options " رو برید و قبل از اینکه پریویت کی رو به شما بده قبلش یه اخطار امنیتی میده که دسترسی دیگران به کلیدخصوصی شما امکان ارسال بیتکوین شما را به اونها میده وممکنه بیت کوین خود رو از دست بدهید. پس مهمترین چیز کلید خصوصی (private key) هستش و بقول معروف ناموس دارایی شما تلقی میشه و نباید بدست کسی بیفته.
فقط دقت کنید پریویت کی که میده مربوط به همون آدرسی هست که import شده و هر آدرس( یا همان کلید عمومی) یک پریویت کی(کلید خصوصی) مخصوص خودش رو داره.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
لایت کوین اومد روی 0.0147btc بعد من خواستم بخرم رفت بالا، یه order روی 0.01497 گذاشته بودم. حالا اومدم دیدم لایت کوین اومده روی 0.144 |:

وقتی تو سایت دیگه buy order لایت کوین زده بودم ، قیمت buy order تو c-cex بالای 0.0152 بود الان نکبتها بالاترین شون 0.014 زده

Last edited:

shahabshahab

Registered User
لایک‌ها
164
دیشب از preev داشتم نرخ رو نگاه میکردم، 2550 بود، یه چندتا تب رفتم اونورتر برگشتم دیدم شده 2650 !
انقدر یهو سریع رفت بالا من دیشب فکر میکردم قیمت اولی رو اشتباه دیدم :general404:
BTC.png

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
لایت کوین اومد روی 0.0147btc بعد من خواستم بخرم رفت بالا، یه order روی 0.01497 گذاشته بودم. حالا اومدم دیدم لایت کوین اومده روی 0.144 |:

وقتی تو سایت دیگه buy order لایت کوین زده بودم ، قیمت buy order تو c-cex بالای 0.0152 بود الان نکبتها بالاترین شون 0.014 زده
به نظرم یکی از دلایلی که لایت اینقد اومده پایین, دان شدن سایت btc-e هستش چون بین اکسچنج ها بالاترین حجم رو نسبت به ltc به دلار داشت ،اگه btc-e بالا بیاد به احتمال زیاد قیمت لایتم میره بالا ،البته اصلا مشخص نیست وضعیت این اکسچنج

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
به نظرم یکی از دلایلی که لایت اینقد اومده پایین, دان شدن سایت btc-e هستش چون بین اکسچنج ها بالاترین حجم رو نسبت به ltc به دلار داشت ،اگه btc-e بالا بیاد به احتمال زیاد قیمت لایتم میره بالا ،البته اصلا مشخص نیست وضعیت این اکسچنج
همه اش تو این چند ساعت اتفاق افتاد 0.0152 کجا 0.014 کجا

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
همه اش تو این چند ساعت اتفاق افتاد 0.0152 کجا 0.014 کجا
بله درسته چون قیمت بیتکوین از دیشب دوباره افزایشی شده و تو این چند ساعت شتاب گرفته و همه آلت کوین ها ریزش داشتن حتی برخلاف سری های قبل که با پامپ شدن بیتکوین قیمت دلاری آلت کوین ها هم افزایش پیدا میکرد و فقط نسبت به بیتکوین کاهش داشتن اینسری هم نسبت به بیت ریزش داشتن هم نسبت به دلار

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
بیت کوین تو بعضی اکسچنجرها 2800 دلار رو رد کرده دیروز 390 دلار بیت کوینم رو گذاشته بودم حالا 430 دلار شده بود. اما حالا لایت کوین دارم کاش بتونم 380 دلار درش کنم

herkool2000

Registered User
لایک‌ها
393
این بیت فینیکیس برای برداشت از حساب نیاز به وریفای نداره که؟
حداقل چینج هم 0.02 بیت کوینه درسته؟
حالا کارمزدش چقدره؟

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
این قدیمیه. BCI این امکان رو برداشت. دیگه اجازه نمیده private key رو به راحتی بکشی بیرون. روشش همونطور که گفتم سخته و به قولی workaround حساب میشه.

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
BCI چندی پیش والت‌های خودش رو به Deterministic یا همون HD تغییر داد. توی این نوع همه private keyها از یه کلید اصلی یا Master بدست میان. اون کلید رو شما به صورت یه سری کلمات انگلیسی میبینین که بهش میگن Seed.
با اون Seed میتونین همه private keyها و در نتیجه آدرسهاتون رو بدست بیارین.

shahabshahab

Registered User
لایک‌ها
164
BCI چندی پیش والت‌های خودش رو به Deterministic یا همون HD تغییر داد. توی این نوع همه private keyها از یه کلید اصلی یا Master بدست میان. اون کلید رو شما به صورت یه سری کلمات انگلیسی میبینین که بهش میگن Seed.
با اون Seed میتونین همه private keyها و در نتیجه آدرسهاتون رو بدست بیارین.
نکنه منظورتون قسمت Phrase Backed هست؟
پس کلید عمومی تو اون قسمت که دوستمون اشاره کردن چیه؟

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
نکنه منظورتون قسمت Phrase Backed هست؟
پس کلید عمومی تو اون قسمت که دوستمون اشاره کردن چیه؟
یادم نیست اسمش چیه ولی یه سری کلمات. مثلا:
boat cat guy ....
راستش نمیدونم منظور ایشون چیه، فکر کنم کلیدهایی رو میگن که شما از بیرون وارد اون والت کردین (import)

shahabshahab

Registered User
لایک‌ها
164
یادم نیست اسمش چیه ولی یه سری کلمات. مثلا:
boat cat guy ....
راستش نمیدونم منظور ایشون چیه، فکر کنم کلیدهایی رو میگن که شما از بیرون وارد اون والت کردین (import)
آره من این کلمات رو گرفتم ولی از اینجا
آدرس ورودی رو هم آرشیو کردم چون گفتش ایمپورت شده رو پشتیبانی نمیکنه.

اینم قسمتی که ایشون گفتن.

so ؟

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
آره من این کلمات رو گرفتم ولی از اینجا
آدرس ورودی رو هم آرشیو کردم چون گفتش ایمپورت شده رو پشتیبانی نمیکنه.

اینم قسمتی که ایشون گفتن.

so ؟
pubkey به کار شما نمیاد (عکس دوم) اون برای ساختن همه public keyها هست نه private key یعنی مثلا میتونی اون xpub رو توی یه والتی مثل الکتروم وارد کنی و همه آدرسها رو داشته باشی تا بتونی بالانسشون رو ببینی. ولی فقط دیدنیه (watch only) قابل خرج کردن نیست. این برای وقتیه که میخوای فقط روی کامپوتر آنلانت بالانست رو ببینی و روی کامپیوتر آفلانت private keyها رو نگه داری. xpub رو به هیچ کس به هیچ وجه نده

اون عکس اول درسته. recovery phrase چیزیه که میخوای و باید نگهداری و محافظت کنی.

بالا