• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

shahabshahab

Registered User
لایک‌ها
164
درود
دوستان یه سوال خارج از تاپیک داشتم، ممنون میشم اگه کسی میدونه جواب بده.
این سایتهای خرید و فروش بیت کوین، همین داخلیا، کلی تراکنش انجام میشه واسشون، خب این روی کارمزدشون تاثیر نمیذاره؟!
شاید چون من تصورات بلاک چینی دارم این سوال واسم پیش اومده که چطور این فی ها فضایی نمیشه واسشون !
به API ربط داره ؟
سپاس

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283
سخت 1 عدد همینجوری دادن چون به خیلی چیزا بستگی داره. باید در ابتدا ترید کردن رو بلد بود. بعد شناخت مارکت و انتخاب درستش و خیلی چیزای دیگه تا بشه از اون بات بهینه استفاده کرد.
در نهایت هم بر میگرده به 1 ذره شانس.
من كه ديگه اعصابم خراب شد از اين كوين هايي كه سايت تبديل نميگه سيستم پرداختش سينك نيست و دلاي شده كلي ضرر كردم.انتقال ميدم Txid هم ميده .بعد سايت ميگه بلاك 24 ساعته حركت نكرده و پولت پريد.

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
یکی از سایتها نوشته دپوزیت/ویتدراو بیت کوین 2 روز دیگه بسته میشه تا بعد حل و فصل مسائل مربوط به شبکه.. نمیدونم مربوط به سایت خودشون هست یا کلاً بیت کوین

Dear client, BTC deposit/withdrawal will be closed July 29 as well as tokens based on BTC. Trading will be available as usual. Deposit/withdrawal will be opened after the successfull resolution of possible network issues and/or after we finish crediting of our clients with new BTC forks.

8030

Registered User
لایک‌ها
465
سخت 1 عدد همینجوری دادن چون به خیلی چیزا بستگی داره. باید در ابتدا ترید کردن رو بلد بود. بعد شناخت مارکت و انتخاب درستش و خیلی چیزای دیگه تا بشه از اون بات بهینه استفاده کرد.
در نهایت هم بر میگرده به 1 ذره شانس.

haasbot چطوره؟
کریپتوتریدر چطوره؟
دو تا بات open source هم پیدا کردم با جاوا کار میکنن ولی اجرا نمیشن.(اگه اجرا کردی یه راهنمایی کن).gekko و zenbot

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
haasbot چطوره؟
کریپتوتریدر چطوره؟
دو تا بات open source هم پیدا کردم با جاوا کار میکنن ولی اجرا نمیشن.(اگه اجرا کردی یه راهنمایی کن).gekko و zenbot
من فقط Gekko رو شنیدم که میگن خوبه. خودم با هیچ‌کدوم کار نکردم... فقط از دیگران میشنوم بعضی اوقات.

یکی از سایتها نوشته دپوزیت/ویتدراو بیت کوین 2 روز دیگه بسته میشه تا بعد حل و فصل مسائل مربوط به شبکه.. نمیدونم مربوط به سایت خودشون هست یا کلاً بیت کوین
مربوط به Hard Fork یک آگوست هست.

dvb595959

Registered User
لایک‌ها
323
خبر جدیدی از سایت بی تی سی نشد؟؟؟
قید پولمون رو باید بزنیم؟؟؟
راستی اینجا توکن رایگان میده
https://wcex.co/?ref=alPDbQCp
بعد از ثبت نام بهتون توکن میده،، زمانی که اکسچنجراه اندازی شد میتونید بفروشید.
سنگ مفت گنجشک هم مفت،ضرر نداره

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
چند ساعت پیش من یه بار دیدم نوشته بودن سایت در درست تعمیره و پوزش میخوایم

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
دوست گرامی لینک رف نذارید خواهشا چون از فردا این تاپیک هم میشه پر از لینک های عضو گیری! البته اگر سایتی یا خدماتی باشه که در رابطه با کریپتو باشه مشکلی نداره و ما هم خوشحال میشیم معرفی بشه بغیر از سایتهای هایپ و کلیکی و کلودماینیگ ولی این گونه لینک ها رو از دوستان عزیز خواهش میکنم تو این تاپیک نذارین تا تاپیک از موضوع اصلی خودش منحرف نشه.

صاحب سایت btc-e متهم به پولشویی شده و طبق یسری مدارک صاحب اصلی سایت که شخصی روس بوده به اسم vinnik از مدت ها قبل و بصورت مخفیانه تحت تعقیب Fbi بوده و طی سفرش به یونان بازداشت شده ،ابتدا ادعا کردن که سایت در حال آپدیت هستش ولی احتمالا خودشون بخاطر اینکه اطلاعات دست اف بی ای نیوفته دیتا سایت رو از دسترس خارج کردن ،کلا اتهامات سنگینی به vinnik وارده و اونو ربط دادن به هک سایت MtGox و پولشویی بیتکوین های این سایت و چند سایت دیگه و حتی گفته شده در فروم بیتکوین تالک هم یمدت یک شخص با نام مستعار wme زیر قیمت بازار کوین هایی رو میفروخته که گفته میشه همین شخص بوده ،البته هنوز دادگاهی برگزار نشده و هنوز چیزی صد درصد نیست ولی امیدواریم که سرمایه کاربران رو برگردونن ،خودشون که دیروز توییت دادن و گفتن طی 5 الی 10 روزه اینده سایت بالا میاد که کاربرا بتونن سرمایه خودشون رو خارج کنن،بعضی ها این قضیه رو با سایت لیبرتی رزرو و ایگلد مقایسه کردن و میگن پول سرمایه دارا صددرصد پریده ولی به نظرم تا حدودی این قضیه فرق داره، اونموقع قضیه فیات بوده و خیلی راحت همه چی ثابت شد ولی خب اینجا قضیه کریپتو هستش و پیگیری تراکنشات یکم پیچیده تر هستش و هم اینکه کلا سایت btc-e در کشور آمریکا ثبت نشده که بتونن اموالشو مصادره کنن توسط مقامات قضایی آمریکا ،اگه اشتباه نکنم یا در بلغارستان یا در روسیه ثبت شده این سایت و اصلا با سیتیزن های آمریکا و بانکهای آمریکایی هم کار نمیکردن،من خودم هنوز یکمی امید دارم که سرمایه کاربرا رو برگردونن و متاسفانه خیلی از ایرانی ها هم با این سایت ترید میکردن و پول خیلی ها گیر کرده
البته همون طور که قبلا گفته شده اصلا نباید پولی تو اکسچنج ها نگه داری کرد و فقط باید در حد نیاز ازین اکسچنج ها استفاده کرد و بعد از اتمام خرید و فروش کوین هاتون رو به والت شخصی انتقال بدید و یا حداقل سرمایه رو بین چندتا اکسچنج معتبر پخش کرد برای کسایی که ترید روزانه میکنن چون واقعا اکسچنج ها سابقه بدی دارن متاسفانه و هر ساله چندتا اکسچنج هک میشن البته این اکسچنج هک نشده ولی به هر حال مساله حاد هستش و خبر بدیه و حتی سایتهای بلومبرگ و رویترز هم خبرشو زدن.
http://blog.wizsec.jp/2017/07/comments-on-mark-karpeles-trial.html?m=1

https://news.bitcoin.com/greek-auth...medium=telegram&utm_campaign=Telegram Channel

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
تو این چند روز خبر های بدی اومده ولی خب فعلا که خبری از ریزش سنگین نشد که خیلی ها پیش بینی کرده بودن خبرهایی مثل دستگیری صاحب اکسچنج btc-e و دان شدن این اکسچنج ،بسته شدن سایت دارک وب AlphaBay و دار زدن صاحب این سایت در سلول زندان،parity wallet hack,sec rulling ,و همچنین قضیه هارد فورک bitcoin cash

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
دوستان همون طور که قبلا گفتم حتما بیت کوین هاتون رو به والت های امن مثل الکترام انتقال بدید تا قبل از 31 جولای در صورتی که هارد فورک bitcoin cash صددرصد شد بتونید این الت کوین رو داشته باشید البته گویا اکسچنج bitfinex هم یک اطلاعیه داده و گفته به کسانی که در والت این اکسچنج بیتکوین دارن بهشون به همون مقدار bitcoin cash تعلق میگیره

shahabshahab

Registered User
لایک‌ها
164
درود
دوستان یه سوال خارج از تاپیک داشتم، ممنون میشم اگه کسی میدونه جواب بده.
این سایتهای خرید و فروش بیت کوین، همین داخلیا، کلی تراکنش انجام میشه واسشون، خب این روی کارمزدشون تاثیر نمیذاره؟!
شاید چون من تصورات بلاک چینی دارم این سوال واسم پیش اومده که چطور این فی ها فضایی نمیشه واسشون !
به API ربط داره ؟
سپاس
جواب این سوال نامشخصه یا منظورم رو نرسوندم؟:rolleyes:
یه سوال دیگه هم دارم، این بحث که الان باید(بهتره) بیت کوین رو به والت ـمون انتقال بدیم، شامل موجودیمون در هر سایتی میشه یا منظور فقط ایکسچنج ها ؟!
سپاسگزارم

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
جواب این سوال نامشخصه یا منظورم رو نرسوندم؟:rolleyes:
یه سوال دیگه هم دارم، این بحث که الان باید(بهتره) بیت کوین رو به والت ـمون انتقال بدیم، شامل موجودیمون در هر سایتی میشه یا منظور فقط ایکسچنج ها ؟!
سپاسگزارم
ربطی به api نداره در هر صورت باید فی رو به ازای هر تراکنش بدن فی هم ربطی به میزان تراکنش نداره بلکه مربوط به سایز تراکنش و tx هستش ،در پست های قبلی بطور کامل توضیح داده شده اگه مطالعه کنید
در مورد سوال دوم هم که همون طور توضیح داده شده باید به والت های معتبر انتقال بدید تا کوین جدیدی اگه بوجود بیاد دریافت کنید حالا فرقی نمیکنه چه از اکسچنج یا هر سایت دیگه ای ،از بین اکسچنج ها هم bitfinex گفته از کوین جدید در صورت انشقاق حمایت میکنه
والت سخت افزاری و والت برای ویندوز الکترام توصیه میشه برای موبایل هم mycelium توصیه میشه چون private key رو در اختیارتون میذاره.

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
اگه توی blockchain.info آشغال بیت‌کوین دارین و می‌خواین private key رو بکشین بیرون بگین راهنمایی کنم...

hemn1367

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
19
مگر قرار نشد كوين تقسيم نشه؟
الان مثلا موجودي bittrex رو بيارم كيف پول كلي ضرر ميكنم كلي الت كوين خريد كردم كه اين مدت ريزش داشتن نصبت به بيت كوين و ميشه كلي ضرر! راه چاره چيه بنظر شما؟

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
مگر قرار نشد كوين تقسيم نشه؟
الان مثلا موجودي bittrex رو بيارم كيف پول كلي ضرر ميكنم كلي الت كوين خريد كردم كه اين مدت ريزش داشتن نصبت به بيت كوين و ميشه كلي ضرر! راه چاره چيه بنظر شما؟
به آلت کوینها که بیتکوین کش (البته اگه بیاد) تعلق نمیگیره !فقط بیتکوین و در ضمن بیترکس و بیتفاینکس اطلاعیه دادن به کسانی که بیتکوین در والت هاشون دارن این آلت کوین تعلق میگیره

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
تو این چند روز خبر های بدی اومده ولی خب فعلا که خبری از ریزش سنگین نشد که خیلی ها پیش بینی کرده بودن خبرهایی مثل دستگیری صاحب اکسچنج btc-e و دان شدن این اکسچنج ،بسته شدن سایت دارک وب AlphaBay و دار زدن صاحب این سایت در سلول زندان،parity wallet hack,sec rulling ,و همچنین قضیه هارد فورک bitcoin cash
گرونتر هم شده. دیروز 2550 هم پیدا میشد. الان اکثر اکسچنجرها بالای 2650 دلاره

AlphaBay چیه؟ صاحبش رو دار زدن؟؟!!!
دوستان همون طور که قبلا گفتم حتما بیت کوین هاتون رو به والت های امن مثل الکترام انتقال بدید تا قبل از 31 جولای در صورتی که هارد فورک bitcoin cash صددرصد شد بتونید این الت کوین رو داشته باشید البته گویا اکسچنج bitfinex هم یک اطلاعیه داده و گفته به کسانی که در والت این اکسچنج بیتکوین دارن بهشون به همون مقدار bitcoin cash تعلق میگیره
الکترام فقط برای بیت کوین هست. بقیه کوین ها چی؟
greenaddress یا exodus طوره؟

Last edited:

shahabshahab

Registered User
لایک‌ها
164
اگه توی blockchain.info آشغال بیت‌کوین دارین و می‌خواین private key رو بکشین بیرون بگین راهنمایی کنم...
بگو آقا لطفا، ما اونقدر کوین نداریم ببریم جای دیگه :general506:
یه تغییری هم که کرده انگار دیگه آدرس ثابت نداره درسته؟ یعنی با هر تراکنش و دریافت یه آدرس جدید میده! سری قبلی که والت بروز شد فقط آدرس تغییر کرده بود.

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
بگو آقا لطفا، ما اونقدر کوین نداریم ببریم جای دیگه :general506:
یه تغییری هم که کرده انگار دیگه آدرس ثابت نداره درسته؟ یعنی با هر تراکنش و دریافت یه آدرس جدید میده! سری قبلی که والت بروز شد فقط آدرس تغییر کرده بود.
اجازه بدین ببینیم اصلا Fork اتفاق میافته یا نه بعد. فعلا هنوز کدشون هم آماده نیست. تازه دیروز پریروز Replay Protection رو کلا عوض کردن!!! در ضمن اگه شما زیاد نداری خودت رو زیاد اذیت نکن. قیمت BCC اونقدر پایین هست و پایین‌تر میاد که احتما زیاد اصلا به دردسرش نمیارزه
اون تغییر جدید هم بله. هر بار از 1 آدرس بیت‌کوین استفاده میکنین باید بعدش عوض کنین برین 1 دونه جدید استفاده کنین. اینکه BC.I تازه اینو اضافه کرده از بی‌کفایتیشون هست! :)

بالا