• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

rightahead

Registered User
لایک‌ها
167
من خودم لایت رو هفته اول اگوست بالای 150 دلار می بینم

khavaj

Registered User
لایک‌ها
225
دوستان جایی سراغ دارید لاین کوین بفروشه داخل ایران؟یعنی نیاز نباشه بریم بیت کوین بخریم بعد تبدیلش کنیم لاین کوین.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
دوستان جایی سراغ دارید لاین کوین بفروشه داخل ایران؟یعنی نیاز نباشه بریم بیت کوین بخریم بعد تبدیلش کنیم لاین کوین.

سلام

تلگرام پیام بدید ..

fahim1368

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
سلام
به نظرتون الان کدام یک از کوین ها با توجه به سختی که دارن ارزش ماین کردن دارن ؟؟؟
از دوستان ممنون میشم نظر خودشونو بگن

siamak222

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
ETH هر چی باشه یک جایگاهی برا خودش پیدا کرده می تونه اینده خوبی داشته باشه بخاطر قردادهای هوشمند

fahim1368

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
فعلا به شدت داره قیمت بیت کوین کم میشه - بعضی جاها کم شدن قیمت تا 1400 را هم پیشبینی کردن

siavash-61

Registered User
لایک‌ها
444
این جمله رو بزنید سر در تاپیک
Risk is extremely high in crypto generally but reward will be that high as well.
به نظر من سرمایه گذاری روی کریپتوها کلا باید از مازاد پول و سرمایتون باشه که هیچ نیازی بهش ندارین و اصولا بود و نبودش تو زندگیتون مهم نیست. من اینجوری کردم و سرمایه ای که روی کریپتوها گذاشتم اصلا برام مهم نیست. الان قیمت صفر هم بشه چیز مهمی از دست ندادم تو زندگیم. برا همین راحتم و زود به استرس نمیفتم که بفروشم یا نفروشم. گذاشتم همینجوری مونده. شاید این موجها رد بشن و قیمتها بکشن بالا

navik68

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام به دوستان عزیز
ایا کسی خبر معتبر داره که چه بلایی سر کوین ها امده که به یک باره همه قیمت ها داره سقوط میکنه؟ به نظرتون تا کجا ادامه داره؟ و کدوم ارزش داره برای خرید؟

8030

Registered User
لایک‌ها
465
به نظر من سرمایه گذاری روی کریپتوها کلا باید از مازاد پول و سرمایتون باشه که هیچ نیازی بهش ندارین و اصولا بود و نبودش تو زندگیتون مهم نیست. من اینجوری کردم و سرمایه ای که روی کریپتوها گذاشتم اصلا برام مهم نیست. الان قیمت صفر هم بشه چیز مهمی از دست ندادم تو زندگیم. برا همین راحتم و زود به استرس نمیفتم که بفروشم یا نفروشم. گذاشتم همینجوری مونده. شاید این موجها رد بشن و قیمتها بکشن بالا

دقیقا همینطور باید باشه .وگرنه اگر پولی باشه که قرض و وام و یا مایحتاج زندگی باشه قطعا و بدون شک طرف بازنده هست و سرمایه ش میره .حتی اگه شده پول تا یک سال بخوابه که قیمت از خرید بره بالاتر باید گذاشتش تا ضرر نکنید.تا زمانی که نفروختید ضرر نکردید .اگه قیمت کمتر از خرید فروختید پول شما رفته .

8030

Registered User
لایک‌ها
465
سلام به دوستان عزیز
ایا کسی خبر معتبر داره که چه بلایی سر کوین ها امده که به یک باره همه قیمت ها داره سقوط میکنه؟ به نظرتون تا کجا ادامه داره؟ و کدوم ارزش داره برای خرید؟

سر جریان اپگرید بلاک های بیت کوین هست.سرمایه دارهای گردن کلفت بازار میترسن ارزش بیت کوین سقوط کنه و همینطور همراهش سایر کریپتوها. برای همین شروع به نقد کردن پولشون کردن و یه ریزش بهمن وار شروع شد.

vahid1993

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به نظرتون آینده ریپل چطوره برای یه سرمایه گذاری میان مدت؟؟ میشه به سایت بیترکس به عنوان والت اطمینان کرد مخصوصا که ما ایرانیا اکانتمون وریفای نمیشه و شاید تحریم رو بهونه کنن و اکانت رو ببندن!
جای مطمئنی برای والت ریپل کسی میشناسه ؟؟؟
دوستان به نظرتون برای کوتاه مدت چی خوبه و رشد سریعی داره؟؟

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
سلام به نظرتون آینده ریپل چطوره برای یه سرمایه گذاری میان مدت؟؟ میشه به سایت بیترکس به عنوان والت اطمینان کرد مخصوصا که ما ایرانیا اکانتمون وریفای نمیشه و شاید تحریم رو بهونه کنن و اکانت رو ببندن!
جای مطمئنی برای والت ریپل کسی میشناسه ؟؟؟
دوستان به نظرتون برای کوتاه مدت چی خوبه و رشد سریعی داره؟؟
ولت سخت افزاری لدجر نانو اس
هیچ کدوم از اکسچنج ها جای مطمعنی برای نگه داری طولانی مدت کوین ها نیست

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
دوستان حتما تا قبل از 1 آگوست اگه بیتکوین تو اکسچنج ها دارید به والت های شخصی منتقل کنید.
و اینکه قبل و بعد از 1 آگوست انتقال بیتکوین انجام ندید.

fahim1368

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
21
دوستان حتما تا قبل از 1 آگوست اگه بیتکوین تو اکسچنج ها دارید به والت های شخصی منتقل کنید.
و اینکه قبل و بعد از 1 آگوست انتقال بیتکوین انجام ندید.

به چه دلیلی این حرف را میزنید ؟؟

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
به دلیل اینکه ممکنه شبکه بیتکوین به دوکوین یا حتی بیشتر تقسیم بشه (البته خیلی بعیده) و اگر این اتفاق بیفته اگر شما بیتکوین در اکسچنج داشته باشید در اصل صاحب بیتکوین نیستید و کلید خصوصی را دراختیار ندارید وممکنه بعد از انشقاق و دو تکه شدن هر اکسچنجی از یک کدوم از کوین های ایجاد شده پشتیبانی کنه ولی اگر تو والت های شخصی مورد اطمینان که کلید خصوصی را هم در اختیار دارید بیتکوین بعد از هارد فورک از هر دوی آنها را در اختیار خواهید داشت.بطور مثال دو بیت کوین شما تبدیل میشود به 2 توکن از کوین a و توکن از کوین b

بالا