rightahead
Registered User
من خودم لایت رو هفته اول اگوست بالای 150 دلار می بینم
دوستان جایی سراغ دارید لاین کوین بفروشه داخل ایران؟یعنی نیاز نباشه بریم بیت کوین بخریم بعد تبدیلش کنیم لاین کوین.
به نظر من سرمایه گذاری روی کریپتوها کلا باید از مازاد پول و سرمایتون باشه که هیچ نیازی بهش ندارین و اصولا بود و نبودش تو زندگیتون مهم نیست. من اینجوری کردم و سرمایه ای که روی کریپتوها گذاشتم اصلا برام مهم نیست. الان قیمت صفر هم بشه چیز مهمی از دست ندادم تو زندگیم. برا همین راحتم و زود به استرس نمیفتم که بفروشم یا نفروشم. گذاشتم همینجوری مونده. شاید این موجها رد بشن و قیمتها بکشن بالااین جمله رو بزنید سر در تاپیک
Risk is extremely high in crypto generally but reward will be that high as well.
به نظر من سرمایه گذاری روی کریپتوها کلا باید از مازاد پول و سرمایتون باشه که هیچ نیازی بهش ندارین و اصولا بود و نبودش تو زندگیتون مهم نیست. من اینجوری کردم و سرمایه ای که روی کریپتوها گذاشتم اصلا برام مهم نیست. الان قیمت صفر هم بشه چیز مهمی از دست ندادم تو زندگیم. برا همین راحتم و زود به استرس نمیفتم که بفروشم یا نفروشم. گذاشتم همینجوری مونده. شاید این موجها رد بشن و قیمتها بکشن بالا
سلام به دوستان عزیز
ایا کسی خبر معتبر داره که چه بلایی سر کوین ها امده که به یک باره همه قیمت ها داره سقوط میکنه؟ به نظرتون تا کجا ادامه داره؟ و کدوم ارزش داره برای خرید؟
ولت سخت افزاری لدجر نانو اسسلام به نظرتون آینده ریپل چطوره برای یه سرمایه گذاری میان مدت؟؟ میشه به سایت بیترکس به عنوان والت اطمینان کرد مخصوصا که ما ایرانیا اکانتمون وریفای نمیشه و شاید تحریم رو بهونه کنن و اکانت رو ببندن!
جای مطمئنی برای والت ریپل کسی میشناسه ؟؟؟
دوستان به نظرتون برای کوتاه مدت چی خوبه و رشد سریعی داره؟؟
دوستان حتما تا قبل از 1 آگوست اگه بیتکوین تو اکسچنج ها دارید به والت های شخصی منتقل کنید.
و اینکه قبل و بعد از 1 آگوست انتقال بیتکوین انجام ندید.