vbd
Registered User
- نوشتهها
- 1,899
- لایکها
- 948
در مورد کوین ها چند وقتیه تور رو زیر نظر دارم بنظرم 15 هزار تا کف مناسبی براشه اگه بار دیگه اومد کمی میخرم چون دوبار ازش برگشته و کف نسبتا قدرتمندی شدهتارگت اول که 2700 بود خورد ولی 3000 رو فعلا فکر نکنم بتونه بزنه،یادمه قبلا هم تو تایم فریم 4 ساعته هم تحلیل گذاشته بودم شما گفتید تو اون تایم هم زیاد اعتبار نداره!البته من اصلا هیچ ادعایی ندارم و اصلا تجربه خاصی ندارم ولی خیلی دیدم که تکنیکال کارهای حرفه ای رو این تایم فریم ها برای بیت تحلیل میزنن. از دوستان عزیز حرفه ای هم چند بار خواهش کردم اگه تحلیلی دارن اینجا بذارن همه استفاده کنن،شما هم اگه تحلیل دارید من همچنان خوشحال میشم اینجا بذارید استفاده کنیم.چون اینجا باید اشتباهات و حتی نقطه نظرای مختلف رو با هم به شکل دوستانه به بحث بذاریم تا بتونیم بهترین تصمیم رو بگیریم.
من یادمه چند ماهه پیش در مورد لایت کوین و اتر کلاسیک اینجا به دوستان گفتم فاندای خوبی در پیش دارن و خداروشکر فکر کنم ازون موقع بالای 100 درصد هر کدومشون رشد داشتن.حالا نمیدونم دوستان استفاده کردن یا نه !دیروز هم ico استاتوس رو پیشنهاد دادم برای بلند مدت البته خودم خیلی اذیت شدم برای خریدش [emoji1] وضع شبکه اتریوم بدلیل شلوغی افتضاح بود دیروز
دوستان هم اگه روی کوین خاصی نظری دارن بگن با هم بررسی کنیم
با هم کار کردن هم لذت بخشه هم قدرتمند تر میتونیم عمل کنیم تا فردی