لایت کوین خیلی نچسبه.. اگه واسه بلند مدت میخوای به نظر من اتر ، اتر کلاسیک ، ریپل گزینه های خوبی هستند..
به نظرم بعضی از دوستان خیلی انتظار زیادی دارن اونم از لایت کوینی که تا چند ماهه پیش بعنوان یک کوین با ثبات ازش استفاده میکردند و در مواقعی که بازار نوسان داشت برای کاهش ریسک تبدیل به لایت میکردند، بعد از اتفاقات سگویت این کوین از 4 دلار رسیده به 30 دلار در عرض چند ماه ،شاید نسبت به اتریوم رشدش کمتر بوده ولی رشد بسیار خوبی کرده ،فقط یک نکته اینکه رفتار بگ هولدرای لایت کوین که اغلب چینی هستن یکم عجیبه و نمیذارن زیاد شتاب بگیره ،دلیلشو هنوز خودم متوجه نشدم.
تو همین چند روزم اگه دقت کرده باشین قیمتش نسبت به بیتکوین افزایش داشته ltcbtc
و اینکه 19 jun یعنی 3 روز دیگه به بیت استمپ یکی از بزرگترین صرافی های اروپایی اضافه میشه و امکان خریدش با یورو میسر میشه.
در مورد اتریوم کلاسیک هم من خودم خیلی بهش خوشبین هستم البته چند ماهه پیش هم یه پست زدم و گفتم بزودی دولاپراش آپدیت های خوبی انجام میدن و یکی از شرکت های معتبر سرمایه گذاری خوبی کرده رو این کوین
https://grayscale.co
و ازون موقع رشد خوبی کرده و از 2.5 دلار الان حدودا 17 دلار شده
اتریوم هم به نظرم ico هایی که داره پشت هم برگزار میشه قیمتشو اینقدر بالا برده و قابلیت اسمارت کانترکتش ،ولی خودم یکم ازش میترسم و قبلا هم دلیلشو گفتم ،منتها این ترسم باعث نمیشه که از خریدش منصرف بشم بخصوص برای شرکت در ico های ارزشمند مثل استاتوس