• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

8030

Registered User
لایک‌ها
465
بنظرم ark اینده داره.کلا یک پلتفرم جدید هست مثل Stratis
منتها مشکل این دو پلتفرم اینه که قابل ماین نیستن(به صورت pow( .یکی از ویژگیهای پلتفرم اتریوم درامد زا بودنش هست حتی اگه هیچ سهامی نداشته باشی با سخت افزار کامپیوترت میتونی ماینش کنی و پول در بیاری.(البته فعلا).
پروژه mona هم خوبه منتها از بس کلاه برداری تو اینترنت زیاد شده نمیشه به این راحتی اعتماد کرد.

rasool26

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
نظرتون در باره Reddcoin چیه میشه بفرمایید

dss

Registered User
لایک‌ها
198
خوب مشکل با آپدیت جدید بیت کوین اینه در صورتی که سایت هایی که توشون کوین دارید bip 148 ساپورت نکنند بعد ۱ آگوست کوین هاتون از بین میره. کارایی ماینرها هم مثل اینکه کم میشه.

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
نظرتون در باره Reddcoin چیه میشه بفرمایید
Rdd فکر کنم یه کوینی هستش که مثل استیم بر پایه شبکه اجتماعی هستش ،یجورایی مثل یوتیوب و ردیت البته بطور نامتمرکز مدیریت میشن، من خودم استیم رو بیشتر قبول دارم و اطلاعی در مورد ردکوین ندارم،فقط الان چارتشو نگاه میکردم پامپ خوبی زده تو این چند وقت اخیر بعد از چند سال ،در هر صورت من خودم به شخصه کوینی که صعود زیادی کرده رو خرید نمیکنم مگر اینکه یک تکنیکال خیلی خوب و یا فاندای خیلی قوی داشته باشه
https://www.reddcoin.com
این سایتشون هست ،میتونید اطلاعات رو مشاهده کنید

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
خوب مشکل با آپدیت جدید بیت کوین اینه در صورتی که سایت هایی که توشون کوین دارید bip 148 ساپورت نکنند بعد ۱ آگوست کوین هاتون از بین میره. کارایی ماینرها هم مثل اینکه کم میشه.
خیر،bip148 برای پشتبانی uasf هست که اگر اکثریت ماینرها به اقلیت که سگویت ماین میکنن حمله کنن، فول نودها از ماینرهای سگویت دفاع میکنن و اتفاقا خیلی خوب هم هست که قدرت ماینرها باید کم بشه بخصوص با رسوایی اخیر شرکت bitmain

dss

Registered User
لایک‌ها
198
بله درست میگید رفتم بیشتر گشتم. ممنون. با این حساب ارزش بیت باید بالاتر برده. ولی تکلیف کیف پول ها چی میشه.باید یک جای مطمین پیدا کنم.

dss

Registered User
لایک‌ها
198
جواب blockchain.info در سوال ساپورت از bip148

کد:
Hello,

At this time Blockchain.info has no official stance on this debate. With that said you always have 100% control over your funds and private keys. Your wallet recovery phrase is compatible with any other BIP39/BIP44 wallet. So in essence no matter what happens you have control of these funds and can import them into any other wallet that our mnemonic/seed is compatible with.

Thanks,

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
الان اگه بخوام از طریق بروکر معامله نکنم چه راه مطمئن و سریعتری برای خرید فروش بیتکوین وجود داره؟

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
چنتا سایت تحلیل قیمت بیتکوین معرفی کنید

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
الان اگه بخوام از طریق بروکر معامله نکنم چه راه مطمئن و سریعتری برای خرید فروش بیتکوین وجود داره؟
اگه به ریال باشه که صرافی های معتبر داخلی خودمون،
و اگه به دلار باشه که همون اکسچنج های معتبر که در پست های قبلی معرفی شدن البته اونایی که با ایران مشکلی ندارن.

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
https://www.tradingview.com
این سایت یک سایت کامل و عالی هستش برای تحلیل انواع ارزها مثل یورو به دلار و همچنین تحلیل انواع کریپتو کارنسی ها مثل بیت به دلار و غیره ،بخش رایگان سایت کلا همه چی داره و من خودم اعتبار نخریدم چون تقریبا کامل هستش.
توجه کنید که در قسمت سرچ سایت بعد ازین که ثبت نام کردید بطور مثال نماد هر ارز رو بطور مثال ما میخوایم تحلیل های اتریوم کلاسیک به دلار رو مشاهده کنید ،ETCUSD رو وارد میکنیم که نمودار اونرو در همه اکسچنج های معتبر میاره و همچنین تحلیل هایی که هر شخصی انجام داده
دوستان توجه کنن که حتما اگه از تحلیلی استفاده میکنید به فالوورها و میزان لایک و اعتبار اون شخص توجه کنن و همیشه یادشون باشه خیلی از تحلیل ها میتونه درست نباشه ولی میتونید استفاده خوبی از این تحلیل ها بکنید
در ضمن خودتون هم میتونید تحلیل بذارید و بقیه هم در مورد تحلیل شما نظر میدن.
فکر کنم کامل ترین سایت در زمینه تحلیل باشه و چارت اکثر اکسچنج های معتبر رو داره و همه ابزار لازم مثل اندیکاتورها و اسیلاتورها و غیره. یه قسمتی هم شامل چت اعضا داره و خلاصه برای دوستان تکنیکال کار فکر کنم این سایت عالی باشه.
دوستان تکنیکال کار ازشون تقاضا میکنم اگه تحلیل در زمینه بیتکوین و کریپتو انجام میدن اینجا بذارن تا بقیه دوستان هم استفاده کنن و نظر بدن.
در ضمن باز هم میگم این تاپیک رو زدیم که همه بیان اگه تجربه ای در خصوص بیت کوین و کریپتو کارنسی دارن در اختیار همه بذارن تا جامعه ما هم بتونه ازین فرصت نهایت استفاده رو بکنه.

Last edited:

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
اگه به ریال باشه که صرافی های معتبر داخلی خودمون،
و اگه به دلار باشه که همون اکسچنج های معتبر که در پست های قبلی معرفی شدن البته اونایی که با ایران مشکلی ندارن.
صرافی های خودمون؟ یعنی واقعا انقدر سریع هستن که من بخوام خرید کنم فوری برام واریز میکنن؟
البته در حد بروکر ها سریع نباشن هم اشکال نداره من نمیخوام از نوسانات لحظه ای استفاده کنم اما یه جوری باشه در تایم چند دقیقه بیتکوین رو بهم برسونن و موقع فروش هم همینطور
یه نکته خیلی مهم
قیمت صرافیها هم دقیقا مانند قیمت btc-e مدام در حال تغییر هست و بر همون معیاره؟

Last edited:

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
https://www.tradingview.com
این سایت یک سایت کامل و عالی هستش برای تحلیل انواع ارزها مثل یورو به دلار و همچنین تحلیل انواع کریپتو کارنسی ها مثل بیت به دلار و غیره ،بخش رایگان سایت کلا همه چی داره و من خودم اعتبار نخریدم چون تقریبا کامل هستش.
توجه کنید که در قسمت سرچ سایت بعد ازین که ثبت نام کردید بطور مثال نماد هر ارز رو بطور مثال ما میخوایم تحلیل های اتریوم کلاسیک به دلار رو مشاهده کنید ،ETCUSD رو وارد میکنیم که نمودار اونرو در همه اکسچنج های معتبر میاره و همچنین تحلیل هایی که هر شخصی انجام داده
دوستان توجه کنن که حتما اگه از تحلیلی استفاده میکنید به فالوورها و میزان لایک و اعتبار اون شخص توجه کنن و همیشه یادشون باشه خیلی از تحلیل ها میتونه درست نباشه ولی میتونید استفاده خوبی از این تحلیل ها بکنید
در ضمن خودتون هم میتونید تحلیل بذارید و بقیه هم در مورد تحلیل شما نظر میدن.
فکر کنم کامل ترین سایت در زمینه تحلیل باشه و چارت اکثر اکسچنج های معتبر رو داره و همه ابزار لازم مثل اندیکاتورها و اسیلاتورها و غیره. یه قسمتی هم شامل چت اعضا داره و خلاصه برای دوستان تکنیکال کار فکر کنم این سایت عالی باشه.
دوستان تکنیکال کار ازشون تقاضا میکنم اگه تحلیل در زمینه بیتکوین و کریپتو انجام میدن اینجا بذارن تا بقیه دوستان هم استفاده کنن و نظر بدن.
در ضمن باز هم میگم این تاپیک رو زدیم که همه بیان اگه تجربه ای در خصوص بیت کوین و کریپتو کارنسی دارن در اختیار همه بذارن تا جامعه ما هم بتونه ازین فرصت نهایت استفاده رو بکنه.
من برای تحلیل تکنیکال در خدمتتون هستم و چند سالی در این زمینه سابقه تدریس و ترید داشتم و دارم اما با این ارزها به اندازه کافی آشنایی ندارم اگر کسی بتونه برای من یه توضیح فاندامنتالی در مورد بیتکوین و سایر ارزهای این چنینی که من حتی اسمشونم نمیدونم بده میتونم در زمینه تحلیل در خدمتتون باشم چون بدون شناخت کافی از مارکت به نظرم کار صحیحی نیست که تحلیلی ارائه بشه

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
صرافی های خودمون؟ یعنی واقعا انقدر سریع هستن که من بخوام خرید کنم فوری برام واریز میکنن؟
بله فکر میکنم که دیگه تو این بازار که رقابت شدید شده باید بسرعت وقتی مشتری ریال میزند بیت رو بدن (البته شاید بخاطر شلوغی شبکه، بیتکوین ارسالی دیرتر کانفیرم بشه)و به عکس،، البته که خرید بیتکوین در اکثر سایت های معتبر الان بصورت اتومات هستش ولی فروشش بصورت دستی انجام میشه.
و اگه پولتون رو نگه دارن مدتی این نشانه ضعف یک صرافی هستش و باید لحظه ای پرداخت کنن

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
من برای تحلیل تکنیکال در خدمتتون هستم و چند سالی در این زمینه سابقه تدریس و ترید داشتم و دارم اما با این ارزها به اندازه کافی آشنایی ندارم اگر کسی بتونه برای من یه توضیح فاندامنتالی در مورد بیتکوین و سایر ارزهای این چنینی که من حتی اسمشونم نمیدونم بده میتونم در زمینه تحلیل در خدمتتون باشم چون بدون شناخت کافی از مارکت به نظرم کار صحیحی نیست که تحلیلی ارائه بشه
پست های بالاتر رو بخونید توضیح داده شده، تو سایت https://coinmarketcap.com میتونید نماد هر ارز ،میزان عرضه و رنکینگ اونرو در بازار و میزان حجم و مارکت کپش (میزان اون ارز ضربدر قیمت روز اون ارز) رو مشاهده کنید بعلاوه سایت مخصوص و انجمن های مخصوص هر ارز و چارت کلی هر ارز از زمان عرضه اون به بازار و.....
https://www.tradingview.com این سایتم یک سایت بین المللی تحلیل هستش و فکر کنم میتونید تو اینجا برای تمام آلت کوین ها که مورد نظرتون هست و با توجه به هر اکسچنجی تحلیل خودتون رو انجام بدید

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
سایت های خبری هم که خیلی زیاد هستش میتونید با سرچ در گوگل از اون ها استفاده کنید و هم چنین از یوتیوب هم میتونید استفاده کنید و هم چنین این سایت یعنی یوتیوب نامتمرکز که امیدوارم جای یوتیوب رو بگیره حداقل در بین جامعه کریپتو https://steemit.com

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
بله فکر میکنم که دیگه تو این بازار که رقابت شدید شده باید بسرعت وقتی مشتری ریال میزند بیت رو بدن (البته شاید بخاطر شلوغی شبکه، بیتکوین ارسالی دیرتر کانفیرم بشه)و به عکس،، البته که خرید بیتکوین در اکثر سایت های معتبر الان بصورت اتومات هستش ولی فروشش بصورت دستی انجام میشه.
و اگه پولتون رو نگه دارن مدتی این نشانه ضعف یک صرافی هستش و باید لحظه ای پرداخت کنن
امکانش هست مطلبی که ویرایش کردم هم پاسخ بدید
من فکر میکنم منظورمو درست متوجه نشدید که قصدم دقیقا چیه

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
امکانش هست مطلبی که ویرایش کردم هم پاسخ بدید
من فکر میکنم منظورمو درست متوجه نشدید که قصدم دقیقا چیه
به اون شکل به نظرم فقط باید از همون اکسچنجها مثل btc-e و bitfinex و bittrex استفاده کنید.
صرافی های داخلی تقریبا با استفاده از ماژول هایی که براشون تعبیه شده بر اساس نرخ جهانی به روز هستن فکر میکنم مثلا از coindesk قیمت رو به دلار میگیرن و به ریال تبدیل میکنن

بالا