• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
ببینید بیتکوین هم الان به زبان ساده یک نوعی از پول هستش و شما نباید انتظار داشته باشید یک سایتی و یا هر شخصی به شما بیتکوین رو مجانی بده و شما باید به سایت یا کسانی که این ادعا را دارن مشکوک باشید.
شما با خرید اون و یا با ارائه خدمات و فروش هر محصولی و در ازای اون با دریافت بیتکوین میتوانید صاحب بیت کوین شوید مثل هر ارز دیگری.
در ضمن دوستان ازتون خواهش میکنم تو این تاپیک از معرفی سایتهای کلود ماینیگ, هایپ, شرط بندی و از این دسته سایتها خودداری کنید.
با تشکر از همگی دوستان عزیز
poloniex شبیه همین btce عمل میکنه ؟

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
Blockchain کار کردم مشکلی نبوده .. اما والت ها و اکسپلورر های دیگه هم هست ، چه واسه دسکتاپ و چه موبایل ..

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287

Captive

لایک‌ها
16,664
ممنون
اگر کانفریم نشه این سایت ها بازم میفرستن ؟ همون طور که میدونید بلاکچین ممکنه با تاخیر چندین روزه کانفریم بزنه

خب کانفرم نشه که فایده نداره :دی ، باید فی رو جوری بذارید که کانفرم بشه حتما ، حداقل 250satushi per kB

Captive

لایک‌ها
16,664
نظرتون در مورد Byteball چی هست؟

8030

Registered User
لایک‌ها
465
نظرتون در مورد Byteball چی هست؟

منفی .احتمال سقوط زیاد قیمت وجود داره وضرر هنگفتی میزنه.
تعداد 1 میلیون حداکثر تعداد این کوین هست و 189 هزار تاش فعلا تو معامله هست و قیمت هر کوین زیاد هست و قابل ماین هم نیست کلا چه pow چه pos.ویژگی خیلی خاصی هم نداره.
مدیریت قیمت براحتی امکان پذیره و این خطرناکه.

8030

Registered User
لایک‌ها
465
ReddCoin
Verge
BitBean
از اینا کدومش برا خرید خوبه ؟
ReddCoin
ارزش داره .بخصوص pos هم هست و فردا میتوین با کوینهایی که خریدین ماین کنین و درامد هم کسب کنین.
البته بستگی داره والت Electrum چقدر مورد استفاده قرار بگیره.

vbd

Registered User
لایک‌ها
948

khavaj

Registered User
لایک‌ها
225
دوستان کوین"ریپل" یا همون "xrp" ارزش خرید و سرمایه گذاری تا 6 ماه رو داره واسه سود 50 درصدی؟

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
خدارو شکر درست از آب در اومد از 2100 تا الان که قیمتش 2728 هست یعنی 600 دلار سود

دیشب فکر کردم مثل همون دفعه های قبل دوباره برمیگرده بعد دوباره 100 تایی کشید روش

الانم معلوم نیستش
از شانس ما بخریم سقوط میکنه نخریم میره تا 3000

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
دیشب فکر کردم مثل همون دفعه های قبل دوباره برمیگرده بعد دوباره 100 تایی کشید روش

الانم معلوم نیستش
از شانس ما بخریم سقوط میکنه نخریم میره تا 3000
3000 احتمال زیاد رد میکنه

Captive

لایک‌ها
16,664
ریپل تقریبا 4 سال ارزشش تکون نخورد و از 2017 به بعد داره جون میگیره... در مورد سرمایه گذاری هم به نظر من اگر مثلا بخواهید 500 الی 1 میل خرید کنید مشکلی نیست فوقش همون مقدار به احتمال زیاد دوباره زنده میشه اما اگر بخواهید مقدار خیلی بالایی خرید بزنید باید ریسکشم بپذیرید ...

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,990
رو 2760 خریدم سریع اومد رو 2752 احتمالا میره برای دامپ

شانسه منه دیگه

8030

Registered User
لایک‌ها
465
رو 2760 خریدم سریع اومد رو 2752 احتمالا میره برای دامپ

شانسه منه دیگه

اگر تا 1000 هم سقوط کرد نفروش فقط نگهش دار .اصلا اهمیت نده چقدر سقوط میکنه فقط نگهش دار.تا حالا هزاران بار بیت کوین قیمتش اومده پایین وبعد کشیده بالا .اکثر کوینها از جمله اتریوم هم همین وضعیت رو داره.
هر کس تو ارزون شدن از ترس از دست دادن سرمایه بفروشه ضرری میکنه که حالا حالاها جبران نمیشه .
سرمایه ایی رو بزارین برای این کار که احتیاج فوری بهش ندارین چون مدت زمان تقریبا زیادی باید بگذره تا سود خوبی کنین .

khavaj

Registered User
لایک‌ها
225
دوستان وقتی میخوایم کوین هایی که قیمت شون پایین هست بخریم سایتی هست که در موردشون اطلاعات گذاشته باشه و اینکه مثلا حامیانش چه کسایی هستند یا اینکه کلا این سکه چه تعداد تولید میشه و غیره؟مثلا در مورد "ریپل"

khavaj

Registered User
لایک‌ها
225
دوستان یه سوال شاید خنده دار باشه ولی برا من ابهامه:
مثلا من سرمایه گذاری رو توی سایت"بیت رکس"شروع میکنم و معال یک میلیون تومن بیت کوین وارد سایت میکنم حالا من باید یه سکه بخرم ،فرضا"ریپل" میخرم حالا این نتیجه گیری من درسته با علم به اینکه موقع برداشت دوباره باید ریپل رو به بیت کوین تبدیل کنم؟:
1-اگر بیت کوین و ریپل هر دو گرون بشن من سود کردم.
2-اگر بیت کوین گرون بشه ولی ریپل گرون نشه بازم من سود کردم.
3-اگر بیت کوین ثابت بمونه ولی ریپل گرون بشه باز سودآوری داشتم.
4-اگر بیت کوین و ریپل هر دو ارزون بشن ضرر کردم.
5-اگر بیت کوین ارزون بشه ولی ریپل تغییر نکنه ضرر کردم.
6-اگر بیت کوین مثلا 30 درصد ارزون بشه و در عوض ریپل 30 درصد گرون بشه سود و زیانی نکردم.
آیا این 6 تا نتیجه درسته؟

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
دوستان وقتی میخوایم کوین هایی که قیمت شون پایین هست بخریم سایتی هست که در موردشون اطلاعات گذاشته باشه و اینکه مثلا حامیانش چه کسایی هستند یا اینکه کلا این سکه چه تعداد تولید میشه و غیره؟مثلا در مورد "ریپل"
http://coinmarketcap.com
هر کوینی ارزش سرمایه گذاری نداره

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
اگر تا 1000 هم سقوط کرد نفروش فقط نگهش دار .اصلا اهمیت نده چقدر سقوط میکنه فقط نگهش دار.تا حالا هزاران بار بیت کوین قیمتش اومده پایین وبعد کشیده بالا .اکثر کوینها از جمله اتریوم هم همین وضعیت رو داره.
هر کس تو ارزون شدن از ترس از دست دادن سرمایه بفروشه ضرری میکنه که حالا حالاها جبران نمیشه .
سرمایه ایی رو بزارین برای این کار که احتیاج فوری بهش ندارین چون مدت زمان تقریبا زیادی باید بگذره تا سود خوبی کنین .
دقیقا وقتی میاد پایین بهترین موقع هست برای خرید نه فروش ،البته باید یکم با تکنیکال آشنایی داشت تا بتونیم کف و یا نزدیک به کف قیمت خرید زد،همونطوری که تو چند تا پست قبل اشاره کردم بیت تارگت 2800 دلارو زد ،حالا رو این نقطه مقاومت داره واحتمالا این نقطه رو رد کنه.
در کل دوستان قیمت رو کسی نمیتونه دقیق بهتون بگه چون حرفه ای های تکنیکال هم همیشه اشتباه دارن ،بخصوص تو این بازار که با توییت و خبر کلی تکون میخوره و بازار جوانی هست و هنوز به 100 میلیارد دلار نرسیده و جای رشد زیادی داره،و فقط میشه با بالا بردن اطلاعات و اشنایی با اصول تکنیکال و پیگیری اخبار درصد خطا رو پایین تر آورد.در بلند مدت به احتمال خیلی بالا قیمت بیت کوین میتونه به 10000 هزار دلارم برسه طبق پیش بینی ها ،توجه کنن که ممکنه فردای روزی بره 4000 دلار دوباره تا 2500 ریزش کنه چون بازار سبکی هست بطور مثال در برابر بورس امریکا و فارکس.
در کل روند بیت کوین در آینده همچنان که عنوان شده صعودی هست با موانعی در پیش رو و افت و خیزهای فراوان

بالا