• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
سلام دوستان . کسی از سایت های بازی های آنلاین یا ... درامد داشته ؟ هیچکدومشون برای من پرداختی نداشتن ( بیتکوین)
سراغ سایت های هایپ و کلیکی و ... نرید عزیزان،من تا اونجا که شنیدم از خیلی ها یا وقت تلف کردنه یا سودی نمی کنید هیچ پولتون رو هم از دست میدید ،موفق باشید

محمدمحمدی

Registered User
لایک‌ها
288
نظر شما در مورد این سایت bitminer چی هست ؟ یک هفته ای میشه درخواست واریز دادم اما انجام نمیدن

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
نظر شما محترمه ولی من دقیقا خلاف نظر شما دارم دلیل هم زیاد داره که مهمترین همش سرعت انتقال است.من زیاد با اتریوم کار میکنم نهایت معطلی که تا حالا داشتم 15 دقیقه بوده اونم چون تعداد زیاد بود ولی با بیتکوین حتی مبالغ کم هم با فی انتقال بالا حداقل بیست دقیقه تا دو روز طول میکشه.
بنظرم اتریوم تو دراز مدت حتی از بیت کوین هم جلو میزنه.
xrp هم اینده خوبی داره.
البته سرعت تراکنش اصلا به مبلغ ربطی نداره و همون طور که تو یک پست توضیح دادم به سایز تراکنش (ورودی و خروجی و..) بستگی داره و به احتمال خیلی زیاد این مشکل با سگویت و لاتنیگ نتورک و تدابیری از قبیل پیمنت چنل حل خواهد شد،البته من هم قبول دارم اتریوم کوین خوبیه و خیلی ها الان پشتش هستن به قولی یک نوع پلتفرمه که میتونه روش برنامه های زیادی سوار بشه و قابلیت smart contract ( قرار داد هوشمند) بارزترین خصوصیت اتریوم هستش و در اصل قدرت اتریوم به برنامه ها و توکن هایی(asset) مثل همین گولم و آگور و آراگون و خیلی دیگر از توکن هاش هستش که میشه روش سوار کرد و هر روز ico هایی که برگزار میشه گواه این قضیه هستش،
راستی چند وقته دیگه قرار ico استاسوس برگزار بشه که اگه بتونم توضیحاتشو به موقع در اینجا میذارم تا اگه هر کدوم از بچه ها خواستن بتونن شرکت کنن ،در مورد گولم و اراگون من خودم شرکت کردم و اتفاقا اینجا هم میخواستم اطلاع رسانی کنم منتها می دیدم که استقبال چندانی نمیشه ازین بحثها من هم منصرف شدم.
ولی بحث اصلی اینه که در جامعه کریپتو امروز همه بیتکوین رو مقدم و یک جورایی خدای کوینها میدونن و کامیونیتی قدرتمندی پشتش هست و در اصل میشه گفت برای نقل و انتقالات مالی در نظر گرفته شده ولی اتریوم بیشتر تکیه اش بر اساس قراردادهای هوشمندی که میشه بر روی اون تعریف کرد و یک نوع سیستم عامل بنیادی عظیم غیر متمرکز در نظر گرفتش و بیشتر مشکلش هم از این جا ناشی میشه که میتونه در آینده دچار باگ های زیادی بشه بخصوص بخاطر زبان برنامه نویسی عام اون و تک لایه ای بودنش.
البته خوب شد این بحث رو باز کردید دقیقا امروز یک مقاله ای خودندم تو یک سایت ایرانی که ادعا کرده بود امنیت اتریوم از بیت کوین بالاتره و خلاصه به نظرم کاملا این قضیه برعکسه!!!
در مورد ریپل هم که باید گفت این ارز رو نمیشه غیر متمرکز دونست و عملا در آینده شاید ببینیم که کنترل این ارز رو بانک ها در دست بگیرن ،و چند جایی خوندم که احتمالا با شرکت سوئیفت قرار داد ببندن و در زمینه سوئیفت و انتقال بین المللی پول بزودی توسط بانک ها مورد استفاده قرار بگیره.
و تیم ریپل چیزی در حدود 60 میلیارد از 100 میلیارد این کوین رو ریختن داخل یک والت و اون رو قفل کردن بخاطر تعداد بالا و از پیش تولید شده این کوین ،به طور قطع اگه این کوین ها به یکباره وارد بازار بشه قیمت خودش رو از دست میده.ولی خیلی ها ریپل رو کوین آینده داری میدونن

البته این مثال ها بیشتر شوخیه ولی در کل به نظرم هیچ کوینی جای بیتکوین رو نمیتونه بگیره با اینکه نوکیا جایگاه خودش رو در زمینه تلفن همراه و پیش رو بودن از دست داد و یا حتی برزیل دیگه اون تیم سابق نیست ولی بیتکوین همیشه بیتکوینه :general304:

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
نظر شما در مورد این سایت bitminer چی هست ؟ یک هفته ای میشه درخواست واریز دادم اما انجام نمیدن
راستش من اصلا با اینگونه سایتها کار نکردم و شناختی روی این سایتی هم که شما گفتید ندارم ولی همون طور که از اسمش پیداست باید یک نوع سایت کلود ماینیگ باشه که ادعا میکنه سرمایه گذاری های کاربران رو در بالا بردن قدرت هش استخراجشون استفاده میکنن ،ولی دیر یا زود اینگونه سایت ها اسکم میشن حتی اگه در چند نوبت دریافتی داشته باشین

Last edited:

محمدمحمدی

Registered User
لایک‌ها
288
روش های صد در صد تضمینی کسب بیتکوین چی هست ؟بازم ممنون

ATH24

Registered User
لایک‌ها
12
با اجازه دوستان
راستشو بخوای من از دو سایت شرط بندی که پایین معرفی میکنم خیلی استفاده میکنم نیازی نیست حتما هم پول بریزی به حسابشون با اینکه پولم ریختم تا حالا هیچ مشکلی هم نبوده
من بدون پول ریختن با مقداری که میده شرط بندی میکنم و تا حالا هم زیاد بردم نه خیلی خیلی که بخوای بهش افتخار کنم.
https://www.bitsler.com/?ref=ath2424
https://primedice.com/?c=ali24
طرز کارشونم اینه که هر سه دقیقه یک مقدار ساتوشی میدن بعد باید هی شرط بندی کنی و پولت 300 یا 400 هزار ساتوشی شد میتونی برداشت کنی لولتم برده بالا بیشتر پول میگیری
اگر از لینک خودمم ثبت نام کردی خودم یک روش خوب برای شرط بندی دارم بیا خصوصی بعدا بهت بگم

محمدمحمدی

Registered User
لایک‌ها
288
با اجازه دوستان
راستشو بخوای من از دو سایت شرط بندی که پایین معرفی میکنم خیلی استفاده میکنم نیازی نیست حتما هم پول بریزی به حسابشون با اینکه پولم ریختم تا حالا هیچ مشکلی هم نبوده
من بدون پول ریختن با مقداری که میده شرط بندی میکنم و تا حالا هم زیاد بردم نه خیلی خیلی که بخوای بهش افتخار کنم.
https://www.bitsler.com/?ref=ath2424
https://primedice.com/?c=ali24
طرز کارشونم اینه که هر سه دقیقه یک مقدار ساتوشی میدن بعد باید هی شرط بندی کنی و پولت 300 یا 400 هزار ساتوشی شد میتونی برداشت کنی لولتم برده بالا بیشتر پول میگیری
اگر از لینک خودمم ثبت نام کردی خودم یک روش خوب برای شرط بندی دارم بیا خصوصی بعدا بهت بگم

اتفاقا سایت اول خودم عضو هستم لول هاش خیلی سخت بالا میره . اومدم خصوصی . ممنون

hreza1374

Registered User
لایک‌ها
146
این پست رو من 19 روز پیش گذاشتم و شاید بعضیا جدی نگرفتن قضیه رو .به قیمتهای امروزشون دقت کنید:
ubiq الان 0.95
golem الان 0,44
waves الان 3,18
sia الان 0,007
https://coinmarketcap.com/
حدسم هم در مورد ubiq کاملا درست از اب در اومد و بیشترین جهش رو داشت.
من کلا رو ubiq سرمایه گذاری کرده بودم و خریدم دونه ایی 0,25 بود .
سلام. به نظرتون الان فرصت خوبیه این کوین ها رو بخرم؟ به خصوص ubiq. روند صعودیشون ادامه داره؟

8030

Registered User
لایک‌ها
465
سلام. به نظرتون الان فرصت خوبیه این کوین ها رو بخرم؟ به خصوص ubiq. روند صعودیشون ادامه داره؟

ببین از این پستی که نقل قول کردی 40 ساعت هم نگذشته قیمت ubq الان 1,4 دلار شد.رشد خیلی سریع داشت بعلاوه هش ریت و سختی شبکه هم خیلی کشید بالا حتی نشد درست ماینش کنیم!!
دوست گرامی من تو این بازار به هیچکس هیچ توصیه ایی نمیکنم ولی بنظرم ubq تو دراز مدت چند برابر الان قیمتش میشه .
ای کاش همون 22 روز پیش که پست دادم خریده بودید هر چی پول داده بودید 6 برابر شده تا الان تقریبا!!

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
سلام اکسنچی هست که بیتکوینو به صورت آنی و با قیمت روز به ریال بخره ؟ با توجه به این که ممکنه چند روز طول بکشه کانفریم بشه
یا اکسچنجی هست که بشه بیتوکینو به صورت آنی از بلاکچین دریافت کنه و پرفکت برامون بفرسته ؟

ATH24

Registered User
لایک‌ها
12
سلام اکسنچی هست که بیتکوینو به صورت آنی و با قیمت روز به ریال بخره ؟ با توجه به این که ممکنه چند روز طول بکشه کانفریم بشه
یا اکسچنجی هست که بشه بیتوکینو به صورت آنی از بلاکچین دریافت کنه و پرفکت برامون بفرسته ؟
https://exchanging.ir/
این سایت خرید و فروش بیت کوینه و مورد اعتماده

siavash-61

Registered User
لایک‌ها
444
این کوین ها رو میتونید از اکسچنج بیترکس بخرید ،این سایت تابحال با ایران مشکلی نداشته ولی نمیتونید وریفای کنید فکر کنم
https://bittrex.com

البته از اون سایتهایی که قبلا معرفی کردم هم میتونید چنج کنید البته با بیتکوین
https://changelly.com
https://shapeshift.io

البته فکر کنم با اکسچنج ها بصرفه تره و فی کمتری پرداخت میکنید، بهترین اکسچنج که والیوم بالایی داره سایت http://poloniex.com هستش که متاسفانه با ایرانی ها کار نمیکنه و اگه ip ایران حتی برای یک ثانیه در سایتشون ثبت بشه حساب شخص رو فریز میکنه البته کوین های شما رو خوشبختانه بالا نمیکشه و ازتون آدرس والت شخصیتون رو میگیره و براتون واریز میکنه و حساب شما را میبنده ،البته بعضی از دوستان با استفاده از vps یا همون سرور مجازی ازین سایت استفاده میکنن ،توجه کنین که از...vpان بخاطر قطعی های ناگهانی استفاده نکنین و اگه تمایل دارین از این اکسچنج بخاطر کامل بودن و والیومش استفاده کنین vps تهیه کنین.
من خودم به شخصه از اکسچنج bittrex استفاده کردم و تا حالا برام مشکلی پیش نیومده
آقا این bittrex برای یوزر بیسیک شدن اطلاعات خودت و فک و فامیلت رو میخواد. آدرس و ...
این چجوریه؟ شما بیسیک هستین توش؟ اطلاعات رو درست وارد کردین یا غیر از ایران زدین؟
با yobit.net کار کردین؟ اگه کار کردین نظرتون دربارش چیه؟
راستی changelly این ubiq رو نداره.
کلا به نظرتون کدوم سایت برای ترید خوبه و با ایران مشکلی نداره؟ البته من با بیتکوین کار میکنم و کاری به پرفکت و وبمانی و ... کلا دلار ندارم. متاسفانه btc-e خیلی از کوینها رو نداره و محدود هست مارکت کوینش.

8030

Registered User
لایک‌ها
465
آقا این bittrex برای یوزر بیسیک شدن اطلاعات خودت و فک و فامیلت رو میخواد. آدرس و ...
این چجوریه؟ شما بیسیک هستین توش؟ اطلاعات رو درست وارد کردین یا غیر از ایران زدین؟
کلا به نظرتون کدوم سایت برای ترید خوبه و با ایران مشکلی نداره؟ البته من با بیتکوین کار میکنم و کاری به پرفکت و وبمانی و ... کلا دلار ندارم. متاسفانه btc-e خیلی از کوینها رو نداره و محدود هست مارکت کوینش.

فقط یه ایمیل معتبر میخواد که لینک فعال سازی رو میفرسته رو اون ایمیل هیچی دیگه نمیخواد.فعلا با ip ایران موردی نداره .
ubiq فعلا دو جا معامله میشه bittrex
Cryptopia

https://coinmarketcap.com/currencies/ubiq/#markets

فعلا بهترین همین bittrex هست با توجه به متنوع بودن زیاد کوینهاش.

yobit هم خیلی از کوینها رو نداره.

siavash-61

Registered User
لایک‌ها
444
فقط یه ایمیل معتبر میخواد که لینک فعال سازی رو میفرسته رو اون ایمیل هیچی دیگه نمیخواد.فعلا با ip ایران موردی نداره .
ubiq فعلا دو جا معامله میشه bittrex
Cryptopia

https://coinmarketcap.com/currencies/ubiq/#markets

فعلا بهترین همین bittrex هست با توجه به متنوع بودن زیاد کوینهاش.

yobit هم خیلی از کوینها رو نداره.
پس این نوع یوزری که مشخص میکنه تو تنظیمات و میگه نیو یوزر هستی و برای بیسیک یوزر شدن میگه اطلاعات رو پرکن (آدرس و ...) اینا لازم نیست برای ترید کردن؟ یا محدودیت ترید داره برای نیو یوزر؟
حالا بحث آی پی نیست من فکر کردم شاید اینکه دو نوع یوزر داره حتما محدودیت ترید داره برای نیو یوزر و بیسیک شدن هم که آدرس و ... میخواست. برای همین خواستم بدونم دقیقا شما چیکار کردین تو این سایت؟ نیو یوزر هستین یا بیسیک؟ و اگه بیسیک هستین اطلاعات آدرس و ... رو ایران زدین یا الکی؟
خودش که اصلا حرفی از نیویوزر نزده تو سوالات متداولش ولی اینو یه مطالعه کنید. فکر کنم بدون وریفای و اسکن مدارک و ... نمیشه ازش withdraw کرد. شما تا حالا برداشت کردین ازش؟
https://bittrex.zendesk.com/hc/en-us/articles/215282838
yobit آره ubiq و خیلی از کوینها رو نداره ولی دیگه مثل btc-e نیست که 4 تا کوین داشته باشه. فی ترید هم از bittrex کمتره.
bittrex فی رو 0.25 درصد میگیره. yobit فی رو 0.2 درصد میگیره.
ممنون

Last edited:

8030

Registered User
لایک‌ها
465
پس این نوع یوزری که مشخص میکنه تو تنظیمات و میگه نیو یوزر هستی و برای بیسیک یوزر شدن میگه اطلاعات رو پرکن (آدرس و ...) اینا لازم نیست برای ترید کردن؟ یا محدودیت ترید داره برای نیو یوزر؟
حالا بحث آی پی نیست من فکر کردم شاید اینکه دو نوع یوزر داره حتما محدودیت ترید داره برای نیو یوزر و بیسیک شدن هم که آدرس و ... میخواست. برای همین خواستم بدونم دقیقا شما چیکار کردین تو این سایت؟ نیو یوزر هستین یا بیسیک؟ و اگه بیسیک هستین اطلاعات آدرس و ... رو ایران زدین یا الکی؟
خودش که اصلا حرفی از نیویوزر نزده تو سوالات متداولش ولی اینو یه مطالعه کنید. فکر کنم بدون وریفای و اسکن مدارک و ... نمیشه ازش withdraw کرد. شما تا حالا برداشت کردین ازش؟
https://bittrex.zendesk.com/hc/en-us/articles/215282838
yobit آره ubiq و خیلی از کوینها رو نداره ولی دیگه مثل btc-e نیست که 4 تا کوین داشته باشه. فی ترید هم از bittrex کمتره.
bittrex فی رو 0.25 درصد میگیره. yobit فی رو 0.2 درصد میگیره.
ممنون
الان یک سالی هست با این اکسچینجر کار میکنم برای withdraw یه ایمیل میفرسته باید تایید کنی.
محدودیت ترید احتمالا برای خریدهای بالای 10 هزار دلار باید باشه چون تو بعضی از اکسچینجرها همینطوره ولی تا حالا خریدهای من به این مقدار نرسیده و دقت هم نکردم تو این موضوع.
ادرس اگر خواست یه چیز همینطوری بزن من یادم نیست ادرس دادم یانه چون حرف الان نیست ثبت نام من!!
برداشت هم تا دلتون بخواد داشتم و مشکلی نبوده.
برای بار اول یه مبلغ کمی امتحان کنین تا با روال کار اشنا بشین.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664

پی سی پی

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697

ببینید فکر کنم تایید حساب کاربری چند مرحله ای هستش ،در مرحله اول اگه هیچی رو شما تایید نکنید اگه اشتباه نکنم محدودیت برداشت 1 بیتکوین در روز رو داره و اگه ایمیل و شماره تلفن و آدرس تون رو تایید کنید فکر کنم محدودیت برداشت به 3 بیتکوین میرسه ،من خودم با شماره ایران ثبت نام کردم و مشکلی نبود،در مرحله بعد باید پاسپورت و یک قبض برای تایید ادرس بفرستین که فکر کنم اصلا قبول نمیکنه و ازش میگذره چون سایت برای امریکاست ولی اینا نادیده میگیرن که شما از ایرانی(به قولی هم خودشون سود میبرن از افزایش حجم مبادلات و هم به ایرانی ها دارن یه امتیاز غیر قانونی میدن) ولی حسابتون رو هم در مرحله آخر ارتقا نمیدن و من خودم با همون تاییدیه مرحله دوم که محدودیت 3 بیتکوین در روز هستش دارم کار میکنم.
با yobit کار نکردم.
اگه vps داشته باشین میتونین با poloniex کار کنین که بیشترین حجم رو تو اکسچنج ها داره ولی به شدت به ای پی ایران حساسه این سایت.
سایت های متفرقه بازم هست مثل سایت c-cex
که یسری از کوین هارو داره و گویا اگه به قسمت واریز و برداشت دلارش نگاه کنین خیلی از حساب ها مثل payeer و پرفکت و اوکی پی و وبمانی رو که ایرانی ها باهاش کار میکنن قبول میکنه.
البته دوستان توجه کنن هر کوینی رو نخرن و خیلی مراقب باشید، خیلی از کوین هایی که در این سایتها هستن اسکم میشن بعد از مدتی و فقط برای خالی کردن جیب طمع کاران و افراد بی تجربه وارد بازارشون میکنن (be away from shitcoin) پس مراقب باشید و با مطالعه و تحقیق وارد این بازار بشید.

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
ببینید بیتکوین هم الان به زبان ساده یک نوعی از پول هستش و شما نباید انتظار داشته باشید یک سایتی و یا هر شخصی به شما بیتکوین رو مجانی بده و شما باید به سایت یا کسانی که این ادعا را دارن مشکوک باشید.
شما با خرید اون و یا با ارائه خدمات و فروش هر محصولی و در ازای اون با دریافت بیتکوین میتوانید صاحب بیت کوین شوید مثل هر ارز دیگری.
در ضمن دوستان ازتون خواهش میکنم تو این تاپیک از معرفی سایتهای کلود ماینیگ, هایپ, شرط بندی و از این دسته سایتها خودداری کنید.
با تشکر از همگی دوستان عزیز

Last edited:

siavash-61

Registered User
لایک‌ها
444
ببینید فکر کنم تایید حساب کاربری چند مرحله ای هستش ،در مرحله اول اگه هیچی رو شما تایید نکنید اگه اشتباه نکنم محدودیت برداشت 1 بیتکوین در روز رو داره و اگه ایمیل و شماره تلفن و آدرس تون رو تایید کنید فکر کنم محدودیت برداشت به 3 بیتکوین میرسه ،من خودم با شماره ایران ثبت نام کردم و مشکلی نبود،در مرحله بعد باید پاسپورت و یک قبض برای تایید ادرس بفرستین که فکر کنم اصلا قبول نمیکنه و ازش میگذره چون سایت برای امریکاست ولی اینا نادیده میگیرن که شما از ایرانی(به قولی هم خودشون سود میبرن از افزایش حجم مبادلات و هم به ایرانی ها دارن یه امتیاز غیر قانونی میدن) ولی حسابتون رو هم در مرحله آخر ارتقا نمیدن و من خودم با همون تاییدیه مرحله دوم که محدودیت 3 بیتکوین در روز هستش دارم کار میکنم.
با yobit کار نکردم.
اگه vps داشته باشین میتونین با poloniex کار کنین که بیشترین حجم رو تو اکسچنج ها داره ولی به شدت به ای پی ایران حساسه این سایت.
سایت های متفرقه بازم هست مثل سایت c-cex
که یسری از کوین هارو داره و گویا اگه به قسمت واریز و برداشت دلارش نگاه کنین خیلی از حساب ها مثل payeer و پرفکت و اوکی پی و وبمانی رو که ایرانی ها باهاش کار میکنن قبول میکنه.
البته دوستان توجه کنن هر کوینی رو نخرن و خیلی مراقب باشید، خیلی از کوین هایی که در این سایتها هستن اسکم میشن بعد از مدتی و فقط برای خالی کردن جیب طمع کاران و افراد بی تجربه وارد بازارشون میکنن (be away from shitcoin) پس مراقب باشید و با مطالعه و تحقیق وارد این بازار بشید.
بله همون لیمیت برداشت 1 و 3 و 10 بیت در روز هست ولی من ترسیدم یه وقت همون 1 بیت رو هم نذاره.
برای من حسابهای دلاری زیاد مهم نیستند چون بیتکوین توش دیپازیت میکنم و با اون کار میکنم کلا.
کوینهای جدید هم برای تریدهای یک الی 7 روزه بد نیستند و یه مقدار تجربه که کسب کنید راحت میشه ازشون سود معقولی کسب کرد قبل از اسکم شدن.

mohammad8711

Registered User
لایک‌ها
118
اگر فقط با کوین ها کار می کنید میتونید از Bitfinex هم استفاده کنید، برای ایرانی ها امکان deposit/withdraw با دلار وجود نداره، ولی مشکلی برای deposit/withdraw با بیت کوین نیست
Hello Mohammad
Thanks for your message

Iranian residents cannot become verified and deposit / withdraw USD

They can deposit, trade and withdraw bitcoins and other cryptocurrencies

Kind regards,
Stephen
Bitfinex Support Team

بالا