ببینید فکر کنم تایید حساب کاربری چند مرحله ای هستش ،در مرحله اول اگه هیچی رو شما تایید نکنید اگه اشتباه نکنم محدودیت برداشت 1 بیتکوین در روز رو داره و اگه ایمیل و شماره تلفن و آدرس تون رو تایید کنید فکر کنم محدودیت برداشت به 3 بیتکوین میرسه ،من خودم با شماره ایران ثبت نام کردم و مشکلی نبود،در مرحله بعد باید پاسپورت و یک قبض برای تایید ادرس بفرستین که فکر کنم اصلا قبول نمیکنه و ازش میگذره چون سایت برای امریکاست ولی اینا نادیده میگیرن که شما از ایرانی(به قولی هم خودشون سود میبرن از افزایش حجم مبادلات و هم به ایرانی ها دارن یه امتیاز غیر قانونی میدن) ولی حسابتون رو هم در مرحله آخر ارتقا نمیدن و من خودم با همون تاییدیه مرحله دوم که محدودیت 3 بیتکوین در روز هستش دارم کار میکنم.
با yobit کار نکردم.
اگه vps داشته باشین میتونین با poloniex کار کنین که بیشترین حجم رو تو اکسچنج ها داره ولی به شدت به ای پی ایران حساسه این سایت.
سایت های متفرقه بازم هست مثل سایت
c-cex
که یسری از کوین هارو داره و گویا اگه به قسمت واریز و برداشت دلارش نگاه کنین خیلی از حساب ها مثل payeer و پرفکت و اوکی پی و وبمانی رو که ایرانی ها باهاش کار میکنن قبول میکنه.
البته دوستان توجه کنن هر کوینی رو نخرن و خیلی مراقب باشید، خیلی از کوین هایی که در این سایتها هستن اسکم میشن بعد از مدتی و فقط برای خالی کردن جیب طمع کاران و افراد بی تجربه وارد بازارشون میکنن (be away from shitcoin) پس مراقب باشید و با مطالعه و تحقیق وارد این بازار بشید.