• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
حجم تراکنش در حال حاضر از فرمول زیر محاسبه میشه:

in*148 + out*34 + 10 plus or minus 'in'

in :تعداد ورودی (که باید ببینید از اون مقدار که دریافت کردید در کیف پول از چه تعداد تراکنش بوده بطور مثال اگه تعداد دریافتی 1 تراکنش بوده اون رو باید 1 در نظر بگیرید)
out: تعداد خروجی (که معمولا برای تراکنش های شخصی دو در نظر گرفته میشه بطور مثال اگه به یک آدرس میخواید انتقال انجام بدید باید آن را 2 در نظر بگیرید یعنی حداقل 2 هستش که اون یک ثابت مربوط به شبکه هستش)
+10:همیشه ثابت
بعلاوه یا منهای تعداد ورودی بطور مثال اگه شما دو ورودی دارید یعنی از دو آدرس مبلغی رو دریافت کردید شما برای اینکه دست بالا فی رو بزنید همیشه جمع کنید یعنی +2 یا +1 و ...

Last edited:

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
یه مثال بزنم که روشن تر بشه ،من میخوام یه تراکنش انجام بدم که از دو ادرس دریافتی داشتم و میخوام به یک ادرس انتقال بدم طبق فرمول:
2*148 + (1+1)*34 +10 +2=376
بنابراین حجم تراکنش من 376 byte هستش

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
حالا از کجا بفهمیم تراکنشمون چند بایته ؟
ببخشید من متوجه نشدم یک بیتوکینو میشه حساب کنی چند بایت میشه ؟
@ali market

24nov1990

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
نیازی نیست حساب کنی چند بایته والت خودش مقدار فی مناسب رو پیشنهاد میده . ولی حالا که شبکه شلوغه بهتره مقدار فی رو بالاتر از اون مقدار پیشنهادی قرار بدی .

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
نیازی نیست حساب کنی چند بایته والت خودش مقدار فی مناسب رو پیشنهاد میده . ولی حالا که شبکه شلوغه بهتره مقدار فی رو بالاتر از اون مقدار پیشنهادی قرار بدی .
چقدر بیشتر ؟

24nov1990

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
blockchain برای هر بایت 120 ساتوشی در نظر میگیره . تو میتونی طبق جدولی که چند پست قبل گذاشته شده فی رو بالا ببری . اگه فی پیشنهادی بلاکچین (به ساتوشی تبدیل کن) رو تقسیم بر 120 کنی میفهمی تراکنش چند بایته

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
الان بر اساس همون سایت نرخ فی متدوال 0.0000036 BTC/byte هستش و اگه شما حجم تراکنشتون 674 باشه باید 0.0024264 btc فی بزنید ،البته برای 4 ورودی اگه سه ورودی باشه کمتر میشه چون دقیق نگفتید.
در ضمن اکثر کیف پول ها فی رو اتومات حساب میکنن و نمیخواد دستی تغییر داد مگر اینکه شبکه شلوغ باشه مثل این چند وقته که باید فی رو بیشتر زد تا تراکنش دیر تایید نشه

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
خبرهای خوبی از کنفرانس بلاک چین در نیویورک به گوش رسید برای نمونه همکاری Zcash با J.P.Morgan وهمچنین برای اتریوم مثل گذشته همکاری با شرکت های معتبر دنیا و همچنین بر سر سگویت بیتکوین توافق شده و به احتمال زیاد اجرایی بشه،ماه اگوست ماه خیلی مهمی برای بیتکوین هستش و احتمالا جنگ اصلی رو اون زمان خواهیم دید:)
در کل بیت کوین نشون داده از پس مشکلات بسیار خوب برمیاد
احتمالا دیگه همه شنیدن قضیه باج افزارو که مثل بمب ترکید اخبارش تو دنیا ولی ذره ای در اعتبار بیتکوین خدشه وارد نکرد ،خیلی ها معتقد بودن این خبر بدی میتونه باشه برای بیتکوین و بطور کل برای جامعه کریپتو کرنسی.البته میتونست کار خود جامعه crypto currency باشه که بیتکوین رو بر سر زبان ها بندازن البته بیتکوین احتیاجی به این جور کارها نداره و راه خودشو پیدا کرده ولی خب چیزی تو این دنیا غیر ممکن نیست و دنیای اقتصاد خیلی هم پاک و شفاف نیست ولی در هر صورت خیلی ها به بیتکوین ایمان آوردن و شالوده اون یعنی بلاک چین رو بعد از اینترنت بزرگترین اتفاق تکنولوژی در عصر حاضر میدونن.

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
حجم تراکنشتون 674 باشه باید 0.0024264 btc فی بزنید ،البته برای 4 ورودی اگه سه ورودی باشه کمتر میشه چون دقیق نگفتید
اون فرمولی که بالا گذاشتی فقط در صورتی درسته که ایشون از uncompressed PK استفاده کنه. اگه آدرس رو جدید درست کرده باشه حتما compressed هست و حجمش کمتر میشه.
(این قسمت بعیده) ولی اگه از multiSig استفاده کنه که حجمش بالاتر خواهد بود.

در هر صورت بدون دیدن آدرس نمیشه دقیق گفت.

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
مولتی سیگ که فکر نکنم کاربرای عادی استفاده کنند و بیشتر مورد استفاده برای چند نفر یا شرکتها و یا حتی شنیدم بعضی ها برای امنیت بیشتر که به علت چند امضایی و بالا بردن امنیت ازش استفاده میکنن، فکر کنم آدرس های مولتی سیگ با 3 شروع میشه برخلاف آدرس های معمولی که با 1 شروع میشن
اما در مورد آدرس های جدید که فشرده هستن من اطلاعی ندارم ،اگه لطف کنید نوع آدرسشون رو بگید پویا جان

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
خبرهای خوبی از کنفرانس بلاک چین در نیویورک به گوش رسید برای نمونه همکاری Zcash با J.P.Morgan وهمچنین برای اتریوم مثل گذشته همکاری با شرکت های معتبر دنیا و همچنین بر سر سگویت بیتکوین توافق شده و به احتمال زیاد اجرایی بشه،ماه اگوست ماه خیلی مهمی برای بیتکوین هستش و احتمالا جنگ اصلی رو اون زمان خواهیم دید:)
در کل بیت کوین نشون داده از پس مشکلات بسیار خوب برمیاد
احتمالا دیگه همه شنیدن قضیه باج افزارو که مثل بمب ترکید اخبارش تو دنیا ولی ذره ای در اعتبار بیتکوین خدشه وارد نکرد ،خیلی ها معتقد بودن این خبر بدی میتونه باشه برای بیتکوین و بطور کل برای جامعه کریپتو کرنسی.البته میتونست کار خود جامعه crypto currency باشه که بیتکوین رو بر سر زبان ها بندازن البته بیتکوین احتیاجی به این جور کارها نداره و راه خودشو پیدا کرده ولی خب چیزی تو این دنیا غیر ممکن نیست و دنیای اقتصاد خیلی هم پاک و شفاف نیست ولی در هر صورت خیلی ها به بیتکوین ایمان آوردن و شالوده اون یعنی بلاک چین رو بعد از اینترنت بزرگترین اتفاق تکنولوژی در عصر حاضر میدونن.

خب قیمت ها چطوری میشه ؟ صعودی ؟ نزولی ؟ ثابت ؟

Benyaminj

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
1,888
دوستان یک سوال از متخصصین بیت کویین دارم من..ممنوم میشم جواب بدید.

اگر من اول سال 2016 به پول ایران 3 ملیون تومان بیت کویین می خریدم و تا به امروز خرجش نکرده بودم و الان میخواستم به تومان بفروشمش چقدر ارزش داشت با تشکر.

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
دوستان یک سوال از متخصصین بیت کویین دارم من..ممنوم میشم جواب بدید.

اگر من اول سال 2016 به پول ایران 3 ملیون تومان بیت کویین می خریدم و تا به امروز خرجش نکرده بودم و الان میخواستم به تومان بفروشمش چقدر ارزش داشت با تشکر.

حتی فکر کردن به جواب این سوال هم به نظر من کار اشتباست .. هر چی بوده تموم شده رفته...

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
نزدیک 10 ساعته قیمت تکون نخورده حدود 2230 هستش

بالا