8030
Registered User
من بیت کوین دارم ولی متاسفانه هرچی تلاش کردم از این سایتی که دادین چیزی نفهمیدم.امکانش هست توضیح مختصر بدین روش کارشو؟
اول ثبت نام میکنی:
https://bittrex.com/Account/Register
بعد لینک فعال سازی میفرستن به ایمیلت باید تایید کنی بعدش وارد سایت میشی و گزینه بالا سمت راست wallets رو انتخاب میکنی بعدش گزینه بیت کوین رو پیدا میکنی و رو علامت + کلیک میکنی یه ادرس بهت میده باید بیت کوین رو به این ادرس بفرستی.از کیف پولت بیت کوین رو که فرستادی حالا جلوی همون گزینه bitcoin مقداری که فرستادی{باید کانفرم بگیره تراکنش مصیبت بیت کوین همینجاست امکان داره تا 2 روز هم طول بکشه این انتقال!!} رو حالت pending هست بعد که کانفرم تمام شد مقدار balance رو نشون میده.الان هر کوینی که میخوای بخری کافی تو همون کادر search بالا تایپ کنی. مثلا xrp.
میری تو صفحه مورد نظر و خرید میکنی.یادت باشه موقع خرید اگر ask رو بزنی خریدت زودتر انجام میشه ولی گرونتر میخری ولی اگر bid رو بزنی باید صبر کنی قیمت فروش نزدیک bid بشه تا خرید اتوماتیک انجام بشه یا اگه قیمت افت نکنه هیچ خریدی انجام نمیشه.بستگی به خودت داره که چه قیمتی بخوای بخری.
یه چیز دیگه هم هست .مثلا درخواست 3000 تا از یه کوین رو دادی میبینی فقط 100 تا خرید شد و تراکنش انجام نمیشه بخاطر اینه که قیمت خرید از قیمت درخواستی شما بالاتر هست و باید صبر کنی قیمت بیاد پایین تا درخواست انجام بشه.