• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

8030

Registered User
لایک‌ها
465
من بیت کوین دارم ولی متاسفانه هرچی تلاش کردم از این سایتی که دادین چیزی نفهمیدم.امکانش هست توضیح مختصر بدین روش کارشو؟

اول ثبت نام میکنی:
https://bittrex.com/Account/Register
بعد لینک فعال سازی میفرستن به ایمیلت باید تایید کنی بعدش وارد سایت میشی و گزینه بالا سمت راست wallets رو انتخاب میکنی بعدش گزینه بیت کوین رو پیدا میکنی و رو علامت + کلیک میکنی یه ادرس بهت میده باید بیت کوین رو به این ادرس بفرستی.از کیف پولت بیت کوین رو که فرستادی حالا جلوی همون گزینه bitcoin مقداری که فرستادی{باید کانفرم بگیره تراکنش مصیبت بیت کوین همینجاست امکان داره تا 2 روز هم طول بکشه این انتقال!!} رو حالت pending هست بعد که کانفرم تمام شد مقدار balance رو نشون میده.الان هر کوینی که میخوای بخری کافی تو همون کادر search بالا تایپ کنی. مثلا xrp.
میری تو صفحه مورد نظر و خرید میکنی.یادت باشه موقع خرید اگر ask رو بزنی خریدت زودتر انجام میشه ولی گرونتر میخری ولی اگر bid رو بزنی باید صبر کنی قیمت فروش نزدیک bid بشه تا خرید اتوماتیک انجام بشه یا اگه قیمت افت نکنه هیچ خریدی انجام نمیشه.بستگی به خودت داره که چه قیمتی بخوای بخری.
یه چیز دیگه هم هست .مثلا درخواست 3000 تا از یه کوین رو دادی میبینی فقط 100 تا خرید شد و تراکنش انجام نمیشه بخاطر اینه که قیمت خرید از قیمت درخواستی شما بالاتر هست و باید صبر کنی قیمت بیاد پایین تا درخواست انجام بشه.

C'Tun

Registered User
لایک‌ها
22
4 روزه ارسالی م توی پندینگ هست!!!! این چه وعضشه آخههه!؟؟ نهایت تایم انجام تراکنش ها چقدر هست که بعدش ریجکت بشه ؟

فایل های ضمیمه

• Untitled.png
    Untitled.png
    9.6 KB · نمایش ها: 29

navik68

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
اول ثبت نام میکنی:
بعد لینک فعال سازی میفرستن به ایمیلت باید تایید کنی بعدش وارد سایت میشی و گزینه بالا سمت راست wallets رو انتخاب میکنی بعدش گزینه بیت کوین رو پیدا میکنی و رو علامت + کلیک میکنی یه ادرس بهت میده باید بیت کوین رو به این ادرس بفرستی.از کیف پولت بیت کوین رو که فرستادی حالا جلوی همون گزینه bitcoin مقداری که فرستادی{باید کانفرم بگیره تراکنش مصیبت بیت کوین همینجاست امکان داره تا 2 روز هم طول بکشه این انتقال!!} رو حالت pending هست بعد که کانفرم تمام شد مقدار balance رو نشون میده.الان هر کوینی که میخوای بخری کافی تو همون کادر search بالا تایپ کنی. مثلا xrp.
میری تو صفحه مورد نظر و خرید میکنی.یادت باشه موقع خرید اگر ask رو بزنی خریدت زودتر انجام میشه ولی گرونتر میخری ولی اگر bid رو بزنی باید صبر کنی قیمت فروش نزدیک bid بشه تا خرید اتوماتیک انجام بشه یا اگه قیمت افت نکنه هیچ خریدی انجام نمیشه.بستگی به خودت داره که چه قیمتی بخوای بخری.
یه چیز دیگه هم هست .مثلا درخواست 3000 تا از یه کوین رو دادی میبینی فقط 100 تا خرید شد و تراکنش انجام نمیشه بخاطر اینه که قیمت خرید از قیمت درخواستی شما بالاتر هست و باید صبر کنی قیمت بیاد پایین تا درخواست انجام بشه.
mercc babate hame chii

navik68

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
اول ثبت نام میکنی:
ی سوال دیگه تو این سایت با دلاری که از سایت های کلیکی بدست اوردم میتونم خرید کنم؟

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
سلام راهی هست بیتکوین رو از بلاک چین بیرون کشید ؟
یکی میگفت ده روزه که کانفریم نخورده
درست میشه ؟ علتش چیه ؟

Miladran

Registered User
لایک‌ها
34
Last edited:

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
4 روزه ارسالی م توی پندینگ هست!!!! این چه وعضشه آخههه!؟؟ نهایت تایم انجام تراکنش ها چقدر هست که بعدش ریجکت بشه ؟
شما بایت از یه والت درست حسابی استفاده کنی تا بهت فی رو درست اعلام کنه. همه این دور و ور دارن از blockchain.info اشغال استفاده میکنن :general208:
نهایتی نداره.
در حدود 72 ساعت ممکنه که شبکه tx رو فراموش کنه ولی بالاخره یه node پیدا میشه که tx رو داشته باشه و ادامه بده به فرستادن.

اگه هنوز گیری tx ID بده یه نگا بندازم اگه مشکله اساسی نداشته باشه سعی میکنم نیم ساعته برات کانفیرم کنم :general403:

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
:general705:
2117

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
آقا این بلاکچین کی درست میشه؟

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
سلام راهی هست بیتکوین رو از بلاک چین بیرون کشید ؟
یکی میگفت ده روزه که کانفریم نخورده
درست میشه ؟ علتش چیه ؟
البته من منظورتون را کامل متوجه نشدم اما اگه منظورتون اینه که تراکنشتون کانفیرم نشده باید صبر کنید ،چند تا راه هم داره که یکیش اینه اگه از کیف پولهای با قابلیت RBF استفاده کنید یعنی میتونه امکان ارسال مجدد همان تراکنش با کارمزد بالاتر رو بده، فکر کنم کیف پول electrum و greenaddress این قابلیتو دارن
البته چند راه تخصصی دیگه هم وجود داره
یه راه ساده هم اینه که دوباره همان تراکنش را با فی بالاتر بزنید از داخل کیف پولتان که البته این راه پیشنهاد نمیشه چون نودهای بیتکوین این تراکنش را اکثرا double spend شده میدونن و در نتیجه اونرو در نظر نمیگیرن البته من یک جایی دیدم که گفته شده بود اگه کلید خصوصی اون والت رو اینپورت کنید داخل یک والت دیگه و ازونجا دوباره همان تراکنش رو با فی بالاتر بزنید امکانش بیشتره ولی در کل شاید این روش جواب نده
یک راه دیگر استفاده از استخرها هستش بطور مثال viabtc و btc.com این کارو برای شما انجام میدن، البته btc.com فکر میکنم هزینه برای تراکنش شما میگیرد و viabtc هم حداقل کارمز فی به ازای سایزی رو داراست که باید اون حداقل رو داشته باشین و البته بصورت محدود این تراکنش ها را انجام میدهد.
البته اگه ماینری هم سراغ داشته باشید میتونید با دادن tx با ماینر و دادن مبلغی بهش تراکنش رو براتون انجام بده البته اینکار برای مبالغ بالا شاید بصرفه چون احتمالا ماینر پول زیادی میگیره

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
بعضی دوستان میگن که در انتقال مشکل دارن اولا اینکه سایت blockchain.info میتونید خودتون بصورت دستی فی را بالاتر بزنید چون این روزها شبکه تعداد بالایی تراکنش کانفیرم نشده داره
و اینکه فی رو ازین سایت چک کنید نسبت به سایز تراکنشتون و همیشه فی رو متناسب با سایز تراکنش با فی خوب بزنید تا تراکنشونون دیر کانفیرم نشه
https://bitcoinfees.21.co
دقت کنید که این فی همیشه بصورت شناور در حال تغییر هست و بستگی به شلوغی شبکه داره و هر لحظه اپدیت میشه
2017-05-22_17.13.00.jpg
دوستان همونطور که میبینید بطور مثال کارمزد متناسب که اذیت نشین 300 ساتوشی بر بایت هستش که تراکنش شما زودتر تو صف قرار میگیره برای تایید توسط ماینرها
و اینکه با خط آبی مشخص کردم میتونید واحد رو تغییر بدید به btc که راحتتر باشید

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
البته دوستان خیلی ها احتمالا ناراحتن این روزها بخصوص اونایی که مبلغ تراکنششون کمه و مجبورن بخاطر سایز تراکنش بالا فی بالایی بزنن ،احتمالا در چند ماهه اینده همون طور که قبلا گفتم با انجام سگویت خیلی از مشکلات حل میشه،البته شاید نواقصی هم داشته باشه ولی مزایای زیادی هم داره که شاهد خواهیم بود

Last edited:

the boy

ستاره پاتوق
کاربر فعال
لایک‌ها
7,287
البته دوستان خیلی ها احتمالا ناراحتن این روزها بخصوص اونایی که مبلغ تراکنششون کمه و مجبورن بخاطر سایز تراکنش بالا فی بالایی بزنن ،احتمالا در چند ماهه اینده همون طور که قبلا گفتم با انجام سگویت خیلی از مشکلات حل میشه،البته شاید نواقصی هم داشته باشه ولی مزایای زیادی هم داره که شاهد خواهیم بود
ممنون من تراکنشی انجام ندادم هنوز
Which fee should I use?
The fastest and cheapest transaction fee is currently 0.0000036 BTC/byte, shown in green at the top.
For the median transaction size of 226 bytes, this results in a fee of 0.0008136 BTC.

الان این فی که زده به ازای چقدر بیتکوین هست ؟ یعنی مثلا ما نیم بیتکوین بخوایم بفرستیم طبق جمله بالا باید چقدر فی زد ؟

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
فی رایج برای انتقال 1 بیتکوین چقدر هستش ؟

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
دوستان عزیز توجه کنید که اصلا مبلغ تراکنش مهم نیست ،بطور مثال چه 0.1 بیتکوین چه 1000 بیتکوین،چیزی که مهمه همون طور که گفتم سایز تراکنش شماست!شما ابتدا باید بدونید سایز تراکنشتون چه مقدار (بایت)هستش و از روی اون بر اساس اون سایتی که دادم و نرخ روز تقریبی بر اساس حجم هستش (Btc/byte ) تعیین کنید که چه مقدار فی بزنید ،در روزهایی که شبکه شلوغ تر هست طبیعتا این فی یعنی میزان Btc بر اساس حجم(byte) افزایش پیدا میکنه،الان طبق اون چیزی که در سایت گفته شده میزان فی 0.0000036 btc/byte هستش یعنی اگه تراکنش شما بطور مثال 1000 بایت حجمش باشه فی رو باید 0.0036 در نظر بگیرین که خودش هم یه مثال زده برای 226 بایت که معمولا تراکنش ها در حد همین 200 الی 300 بایت هستش اگه ورودی و خروجی در حد متعارف باشه.
امیدوارم که بدردتون بخوره بازم اگه جایی برای دوستان نامفهومه بگن که من اگه سوادم برسه توضیح بدم

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
دوستان عزیز توجه کنید که اصلا مبلغ تراکنش مهم نیست ،بطور مثال چه 0.1 بیتکوین چه 1000 بیتکوین،چیزی که مهمه همون طور که گفتم سایز تراکنش شماست!شما ابتدا باید بدونید سایز تراکنشتون چه مقدار (بایت)هستش و از روی اون بر اساس اون سایتی که دادم و نرخ روز تقریبی بر اساس حجم هستش (Btc/byte ) تعیین کنید که چه مقدار فی بزنید ،در روزهایی که شبکه شلوغ تر هست طبیعتا این فی یعنی میزان Btc بر اساس حجم(byte) افزایش پیدا میکنه،الان طبق اون چیزی که در سایت گفته شده میزان فی 0.0000036 btc/byte هستش یعنی اگه تراکنش شما بطور مثال 1000 بایت حجمش باشه فی رو باید 0.0036 در نظر بگیرین که خودش هم یه مثال زده برای 226 بایت که معمولا تراکنش ها در حد همین 200 الی 300 بایت هستش اگه ورودی و خروجی در حد متعارف باشه.
امیدوارم که بدردتون بخوره بازم اگه جایی برای دوستان نامفهومه بگن که من اگه سوادم برسه توضیح بدم

مگه حجم تراکنش به مقدارش بستگی نداره ؟

بالا