• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

C'Tun

Registered User
لایک‌ها
22
من چون فعال ترین تاپیک بیت کوین اینجاس میپرسم
سایتی هست برای تبدیل بیت کوین به آلت کوین ها ؟خارجی ایرانی معتر باشه و با انصاف

mohammad8711

Registered User
لایک‌ها
118

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
BTC-E $1600 رو زد ...

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
من چون فعال ترین تاپیک بیت کوین اینجاس میپرسم
سایتی هست برای تبدیل بیت کوین به آلت کوین ها ؟خارجی ایرانی معتر باشه و با انصاف
با دورد،من خیلی وقته متاسفانه نمیرسیدم زیاد سر بزنم به فروم،ممنون از همه دوستان که اینجا مشارکت دارن برای کمک به همدیگه
https://changelly.com
https://shapeshift.io
دوتا از بهترین اکسچنجرای تبدیل بیت کوین به آلت کوین ها فقط روزانه محدودیت داره برای هر کوینی که میخواید تبدیل کنید که فکر میکنم برای خیلی از دوستان کافی باشه،لازم نیست از اکسچنج های مثل چینجر دات کام که فی خیلی بالایی میگیرن استفاده کنین.
در ضمن کیف پول jaxx که هم اوپن سرس هست و با اکسچنجر شیپ شیفت که در بالا لینکشو دادم همکاری میکنه و میتونید مستقیم از همین کیف پول بیت کوین و آلت کوین هاتونو چنج کنید کیف پول مطمعنی هست و میتونید تعدادی از آلت کوین هارو بغیر از بیت کوین در اون نگهداری کنید ،از داخل سایت میتونید هم نسخه اندروید هم ios و هم نسخه دسکتاپ داره دانلود کنید و با خیال راحت استفاده کنید ،فقط دوستان توجه کنن که در موقعی که پول رو نصب کردید شما در قسمت منو کیف پول برید و 12 کلمه به عنوان بکاپ یا seed میده این کلمات رو در جای مطمعنی یادداشت کنید که اگر مشکلی پیش اومد با داشتن این 12 کلمه کیف پولتون ریکاوری میشه و به هیچ عنوان این کلمات رو در اختیار کسی نذارید چون به نوعی پریویت کی شما محسوب میشه البته داخل کیف پول میتونید پریویت کی هر کوین رو هم بگیرید که من خودم به شخصه اینکارو نکردم و به همون 12 کلمه سید اکتفا کردم و یک نکته امنیتی اینکه حتما مطعن باشید روی کامپیوتر یا گوشییتون ویروس و کی لاگری فعال نباشه و هم چنین نکته دیگه وقتی شما وارد برنامه شدین برای دریافت 12 کلمه یا حتی پریویت کی حتما ارتباط اینترنت رو قطع کنید چون آفلاین میتونید دریافت کنید بکاپ و پریوت کی رو و اینطوری امنیت بشدت بالاتر میره,امیدوارم که به دردتون بخوره
https://jaxx.io/support.html

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
BTC-E $1600 رو زد ...
بله ولی نکته ای که هست اینه که حتی تا چند روز قبل و هفته های قبل قیمت بیت کوین در بعضی سایت ها اختلاف بسیار زیادی داشت بطور مثال هنگامی که قیمت در btc-e نزدیک به 1520 رفت و یهو 100 دلار اصلاح خورد در سایت بیت فاینکس وپولونی قیمت تا نزدیک 1700 هم رفت و چیزی در حدود 140 الی 170 اختلاف قیمت داشتن ،البته قیمت دلار کوین تتر tether هم در این بین تاثیر داره که چند روز پیش بعد ازمدت ها به زیر قیمت 1 دلار کاهش پیدا کرد و به حدود 0.9 دلار هم رسید منتها دوباره داره داره به قیمت تقریبا ثابت و همیشگی خود نزدیک میشه،و قیمت بیت کوین هم داره در سایت ها و اکسچنج های مختلف کم کم به هم نزدیک میشه والان اختلاف به 50 الی 80 دلار رسیده
البته چند سناریو دیگه هم هستش که بطور مثال میگن بیت فاینکس قیمت بیت کوین رو بالا نگه داشت تو این مدت واینکه بعد از اکسچنج های چینی نوبت به بیت فاینکس و حتی بی تی سی ای رسید که گفتن فعلا ورود و خروج دلار بانکی میسر نیست البته ترس این اکسچنج تایوانی و تابعیت از بانک مرکزی تایوان و هم چنین اخطار بانک مرکزی امریکا در رابطه با قوانین پولشویی وترس این اکسچنج از تحریم شدن توسط امریکایی ها باعث شده که اعلام کنن در حال اصلاح یسری از قوانین بانکی هستن وفعلا دپوزیت و برداشت دلار رو انجام نمیدن

واینکه تو این چند روزه بازهم چند خبر خیلی مهم اومد یکیش اینکه دولت روسیه میخواد قانونی شدن بیت کوین و کریپتو کارنسی ها رو بررسی و به احتمال زیاد قبول کنه لینک خبرو میتونید مشاهده کنید البته روسیه در سال گذشته ممنوعیت بیتکوین رو حذف کرده بود منتها قانونی بودن اون رو اعلام نکرده بود و یجورایی به حالت خنثی بود این قضیه در روسیه
http://www.ibtimes.com/blockchain-c...including-bitcoin-could-be-legal-soon-2535273

البته اگه مکرون دیشب در انتخابات فرانسه بازنده بود و خانم مارین لوپن که فردی تندرو و خواهان خروج فرانسه از اتحادیه اروپا بود پیروز انتخابات میشد مطمعنا قیمت بیتکوین بالاتر هم میرفت

و هم اینکه الان شرکت معتبر viabtc که تو گروه شرکت bitmain هستش وخبرهایی بدی در روزهای اخیر در رابطه با شرکت بیت مین درومد و اینکه گفته شد روی دستگاهای انتی ماینر شون دستکاری میکردن و قدرت هش رو بالا میبردن البته نه اونایی که بفروش میرسوندن و سودهای کلانی تو این زمینه بردن و یجورایی خیلی روابط نزدیکی با هم دارن در اقدامی جالب تو توییتر برای سگویت رای گیری گذاشت بین مخاطبان که میتونه خودش نوعی سیگنال باشه برای کمیونیتی بیتکوین و اینکه شرکت bitmain بخاطر منافعی که داره مخالف سرسخت سگویت بیت کوین هستش چون گفته میشه دیگه نمیتونه از قضیه بوست انتی ماینرهاش استفاده کنه و اینجاست که راه این دو شرکت از هم جدا میشه و تاثیر که شرکت viabtc روی باقی داره خیلی زیاده و هم اینکه بالانس رای گیری بهم میخوره و وقتی بالانس و توازن عوض بشه سگویت رو میشه بدن خطر با UASF اکتیو کرد
https://twitter.com/ViaBTC/status/860933165002522625?s=09

https://twitter.com/TuurDemeester/status/860945353264300033?s=09

همونطور که در این لینک میبیند تو چند روز اخیر بعد از بحث سگویت روی چند کوین دیگه و اجرایی شدنشون که مهم ترینشون لایت کوین بود و اخبار داغ کریپتو کانسی ها بود تو این چند وقته اخیر و هم چنین اضافه شدنش به کوین بیس بعد از بیتکوین و اتریوم بود و باعث بالا رفتن قیمتش شد و دراصل مقدمه ای برای سگویت بیتکوین به احتمال قوی بوده و هم چنین درصد بیت کوین انلیمیت کمی کاهش پیدا کرده و دارن به هم نزدیک میشن البته باید درصد سگویت بالاتر بشه تا توازن بهم بخوره و بره روی UASF و اینطوری از قضیه دو تکه شدن بیت کوین یا همون هارد فورک جلوگیری بشه
https://coin.dance/blocks

و اینطوری میشه با استفاده از uasf از زیاده خواهی pool های بزرگ بیتکوین جلوگیری کرد و میشه گفت حتی یجورایی اهرم فشار برای اونها باشه تا برن رو سگویت ،دوستان معنی کلی یسری عبارتها رو هم نوشتم البته خودتون میتونید سرچ بزنید و کلی مطالب هستش مطالعه کنید
Softfork:
تغییرات جزیی در بلاک چین کوین ها
Hardfork:
تغییرات عمده در ساختار بلاک چین کوین ها که باعث بوجود اومدن دو کوین از دل اون کوین میشه
Segwit(segregated witness):
در کل و خلاصه یه نوع سافت فورک که همونطور از معنیش مشخص هست میاد تفکیک میکنه یسری از داده های غیر ضروری روی بلاک ها رو و باعث افزایش حجم بلاک ها و همینطور سرعت تراکنش و همنطور باعث پایین اومدن فی تراکنش میشه مشکلی که این چند وقته استفاده کنند گان بیت کوین دچارش بودن
البته یه سری ها نقدی که به سگویت دارن اینه که یه راه حل موقت هست چون تا 2x الی 3x میتونه باعث خالی کردن فضای بلاک بشه
Bitcoin ulimited:
باعث افرایش کلی سایز بلاک ها تا چند برابر میشه و نوعی هارد فورک محسوب میشه و در اصل با این شرایط ما دو کوین خواهیم داشت
UASF:User Activated Soft Fork)
با این عمل در اصل یوزرها و نودهای شبکه میتونن سافت فورک و سگویت رو فعال کنن هر کسی که یه نود کامل داشته باشه میتونه رای بده و کمیونیتی بیت کوین از دست ماینرها و بازی هاشون راحت میشه و به نظرم نوعی دموکراسی و تاکتیک عالی برای اکتیو کردن سافت فورک از طریق فول نودها و دور زدن ماینرها

و همه اینها میتونه خبرهایی خوبی برای بیتکوین باشه

Last edited:

C'Tun

Registered User
لایک‌ها
22
با دورد،من خیلی وقته متاسفانه نمیرسیدم زیاد سر بزنم به فروم،ممنون از همه دوستان که اینجا مشارکت دارن برای کمک به همدیگه
https://changelly.com
https://shapeshift.io
دوتا از بهترین اکسچنجرای تبدیل بیت کوین به آلت کوین ها فقط روزانه محدودیت داره برای هر کوینی که میخواید تبدیل کنید که فکر میکنم برای خیلی از دوستان کافی باشه،لازم نیست از اکسچنج های مثل چینجر دات کام که فی خیلی بالایی میگیرن استفاده کنین.
در ضمن کیف پول jaxx که هم اوپن سرس هست و با اکسچنجر شیپ شیفت که در بالا لینکشو دادم همکاری میکنه و میتونید مستقیم از همین کیف پول بیت کوین و آلت کوین هاتونو چنج کنید کیف پول مطمعنی هست و میتونید تعدادی از آلت کوین هارو بغیر از بیت کوین در اون نگهداری کنید ،از داخل سایت میتونید هم نسخه اندروید هم ios و هم نسخه دسکتاپ داره دانلود کنید و با خیال راحت استفاده کنید ،فقط دوستان توجه کنن که در موقعی که پول رو نصب کردید شما در قسمت منو کیف پول برید و 12 کلمه به عنوان بکاپ یا seed میده این کلمات رو در جای مطمعنی یادداشت کنید که اگر مشکلی پیش اومد با داشتن این 12 کلمه کیف پولتون ریکاوری میشه و به هیچ عنوان این کلمات رو در اختیار کسی نذارید چون به نوعی پریویت کی شما محسوب میشه البته داخل کیف پول میتونید پریویت کی هر کوین رو هم بگیرید که من خودم به شخصه اینکارو نکردم و به همون 12 کلمه سید اکتفا کردم و یک نکته امنیتی اینکه حتما مطعن باشید روی کامپیوتر یا گوشییتون ویروس و کی لاگری فعال نباشه و هم چنین نکته دیگه وقتی شما وارد برنامه شدین برای دریافت 12 کلمه یا حتی پریویت کی حتما ارتباط اینترنت رو قطع کنید چون آفلاین میتونید دریافت کنید بکاپ و پریوت کی رو و اینطوری امنیت بشدت بالاتر میره,امیدوارم که به دردتون بخوره
https://jaxx.io/support.html
مرسی علی جان بابت اطلاعات خوبت
شما چیزی در مورد Ripple (XPR)شنیدی ؟ خیلی توی اخبار ها هست و این طور که زدن جای پیشرفت خیلی خوبی داره.

8030

Registered User
لایک‌ها
465
xrp ته دیگش رو هم خوردن و جهش خودش رو کرد برادر دیر رسیدی. قیمت 4 ماه پیشش رو برو نگاه کن و با الان مقایسه کن ببین چقدر جهش وحشتناکی داشته.

تو این بازار انگار داری حکم و شلم بازی میکنی.احتمال همه چی میره.هر کیم میگه من میتونستم پیشبینی کنم فلان میشه داره حرف مفت میزنه چون اگه میتونست الان خودش میلیاردر شده بود.
تنها xrp نبوده خیلی از کوینهای دیگه هم جهش بسیار زیادی داشتن تو این چند ماه.
ای لعنت بر این poloniex
تمام این دودها داره از زیر خاکستر همین لعنتی بعلاوه چند تا اکسچینجر بزرگ دیگه بلند میشه.

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
مرسی علی جان بابت اطلاعات خوبت
شما چیزی در مورد Ripple (XPR)شنیدی ؟ خیلی توی اخبار ها هست و این طور که زدن جای پیشرفت خیلی خوبی داره.
خواهش میکنم دوست عزیز ما اینجاییم تا به همدیگه کمک کنیم امیدوارم جدای از بحث ترید و پولی این قضیه هر کسی در مورد این تکنولوژی اطلاعاتی داره همه دوستان رو بهره مند کنه تا ما ایرانی ها هم از این تکنولوژی عظیم که جنبه های گوناگونی داره بهره ببریم ،
بله ریپل Ripple یکی از کوین هایی هست که رشد خوبی داشته تو این چند وقت اخیر و هم اکنون اتریوم را جا گذاشت تو مارکت کپ و الان دومه بعد از بیتکوین ،چندتا نکته داره یکی اینکه تعداد بالایی داره درحدود صد میلیارد که الان در حدود 38 میلیارد وجود داره و چند وقته اخیر خبرش اومد بیرون که یسری از بانک ها در ژاپن و حتی استرالیا و چندتا کشور دیگه دارن روش سرمایه گذاری میکنن و برای انتقالات پولی بین بانکی و به نوعی سهام ازش استفاده کنن و البته Stellar Lumens (XLM) هم که کوین فورک شده همین ریپل هست اگه اشتباه نکنم مثل ریپل رشد خوبی داشته تو این چند روز و حجم معمالاتی این دو کوین در 24 ساعت گذشته بشدت بالا رفته
ویک بحثی در مورد ریپل هست اینه که نمیشه اسم کوین رو روش گذاشت و متمرکز هستش به گفته برخی افراد متخصص .ولی به هرحال تا اینجای کار که رشد خوبی کرده
اگه قصد سرمایه گذاری دارید من حقیقتش خودم هیچ کوینی رو بعد از این پامپ و رشد عجیب وارد نمیشم و سعی میکنم تو کف سرمایه گذاری کنم هر چند که شاید خیلی بالاتر هم بره و شایعه شده که تا یک دلار میخواد بره ولی فکر نمیکنم تا اونجا بره حداقل حالا حالاها چون همون طور که گفتم تعداد خیلی بالایی داره ولی به هر صورت بازار کریپتو خیلی قابل پیشبینی نیست.
البته همین الان چک کردم دوباره به رده سوم برگشته گویا ریپل و مقدار خیلی کمی قیمتش افت کرده و اتریوم دوم هست یک نکته در مورد اتریوم اینه که بزرگترین اکسچنج کره جنوبی حجم معاملاتی خیلی بالایی دارن رو اتریوم و لایت کوین هم اخیرا جزو علاقه کره ای ها شده و حجم خیلی خوبی پیدا کرده، امروز یه خبرم خوندم گویا هفته بعد اتریوم کلاسیک هم قراره به این اکسچنج کره ای افزوده بشه
و خبر آخر اینکه کمتر از 48 ساعت مونده به اجرای سگویت روی لایت کوین و اگه قیمت بیت کوین ثابت بمونه تو این چند روز و پامپ و دامپ قابل ملاحظه ای نکنه (چون بالا وپایین شدن قیمت بیتکوین در آلت کوین ها تاثیر داره البته نه مثل گذشته ولی به هر حال هنوزم تاثیرات خودش رو داره) باید ببینیم میتونه از 28 دلار به عدد 50 که هدف بوده تو این چند وقته اخیر برسه یا نه البته لایت کوین از 4 دلار حرکت صعودی خودشو تو ماه اخیر شروع کرده و تا اینجا هم رشد خوبی داشته.چون با اجرای سگویت و Lightning Network اتفاقات جالبی روی هسته این کوین اجرا میشه که یکیش سرعت تراکنش ها بشدت بالا میره.
البته دوستان حتما حتما دقت کنند که اینجا ما هیچ گونه پیشنهاد خرید یا فروشی نمیدیم و فقط اخبارو بررسی میکنیم

Last edited:

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
خوب حالا وقتی به 21 میلون میرسیم و دیگه جایزه ای وجود نداره برای ماینر ها اون موقع چی میشه
لازم نیست نگران چیزی باشین که توی سال 2140 اتفاق می‌افته.
ولی برای جواب باید بگم که "fee" جای اون رو میگیره.

الان به نظر شما قیمت افزایش پیدا می کنه بازم یا یه دوره افت را خواهیم داشت.
نظر دوستان با تجربه چیه؟
من کوتاه مدت هیچ نظری راجع به بیت کوین ندارم.
فقط بلند مدت. قیمت هم هرسال بین 100٪ تا 200٪ رشد داشته تا حالا!

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
و هم اینکه الان شرکت معتبر viabtc که تو گروه شرکت bitmain هستش وخبرهایی بدی در روزهای اخیر در رابطه با شرکت بیت مین درومد و اینکه گفته شد روی دستگاهای انتی ماینر شون دستکاری میکردن و قدرت هش رو بالا میبردن البته نه اونایی که بفروش میرسوندن و سودهای کلانی تو این زمینه بردن و یجورایی خیلی روابط نزدیکی با هم دارن در اقدامی جالب تو توییتر برای سگویت رای گیری گذاشت بین مخاطبان که میتونه خودش نوعی سیگنال باشه برای کمیونیتی بیتکوین و اینکه شرکت bitmain بخاطر منافعی که داره مخالف سرسخت سگویت بیت کوین هستش چون گفته میشه دیگه نمیتونه از قضیه بوست انتی ماینرهاش استفاده کنه و اینجاست که راه این دو شرکت از هم جدا میشه و تاثیر که شرکت viabtc روی باقی داره خیلی زیاده و هم اینکه بالانس رای گیری بهم میخوره و وقتی بالانس و توازن عوض بشه سگویت رو میشه بدن خطر با UASF اکتیو کرد
این بیشتر دراما بود تا واقعیت :)
در ضمن UASF هم همچنان پشتیبانی ماینرها رو می‌خواد. اگع اشتباده نکنم حداقل 51٪ شایدم 80٪. باید BIPش رو ببینی.

دو تکه شدن بیت کوین یا همون هارد فورک جلوگیری بشه
هارد فورک هیچ ربطی به "دوتکه" یا split شدم نداره
درضمن بیت‌کوین حداقل یک بار هاردفورک داشته!

درصد بیت کوین انلیمیت کمی کاهش پیدا کرده
درصد هیچ فرقی نکرده. این تغییرات واریانس و طبیعیه

Softfork:
تغییرات جزیی در بلاک چین کوین ها
+ backward compatible
Hardfork:
... که باعث بوجود اومدن دو کوین از دل اون کوین میشه
غلط

Segwit(segregated witness):
در کل و خلاصه یه نوع سافت فورک که همونطور از معنیش مشخص هست میاد تفکیک میکنه یسری از داده های غیر ضروری روی بلاک ها رو و باعث افزایش حجم بلاک ها و همینطور سرعت تراکنش و همنطور باعث پایین اومدن فی تراکنش میشه مشکلی که این چند وقته استفاده کنند گان بیت کوین دچارش بودن
البته یه سری ها نقدی که به سگویت دارن اینه که یه راه حل موقت هست چون تا 2x الی 3x میتونه باعث خالی کردن فضای بلاک بشه
دلیل اصلی مخالفت دو تا چیزه:
1. باید سایز بلاک هم افزایش پیدا کنه و همچنین همه باید به keypair جدید برن تا تاثیرپذیر باشه. وگرنه هیچ فرقی نداره
2. LightningNetwork خیلی چیزها رو Centralize میکنه و هیچ کس اینو نمی‌خواد.

Bitcoin ulimited:
باعث افرایش کلی سایز بلاک ها تا چند برابر میشه و نوعی هارد فورک محسوب میشه و در اصل با این شرایط ما دو کوین خواهیم داشت
دوباره غلط
دلیل مخالفت با این:
1. خیلی قدرت رو به ماینرها میده
2. کدی براش نوشتن خیلی مشکل داره

UASF:User Activated Soft Fork)
با این عمل در اصل یوزرها و نودهای شبکه میتونن سافت فورک و سگویت رو فعال کنن هر کسی که یه نود کامل داشته باشه میتونه رای بده و کمیونیتی بیت کوین از دست ماینرها و بازی هاشون راحت میشه و به نظرم نوعی دموکراسی و تاکتیک عالی برای اکتیو کردن سافت فورک از طریق فول نودها و دور زدن ماینرها
نه. هنوز به پشتیبانی ماینرها احتیاج داره ولی نه 95٪ SegWit (BIP9(

navik68

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام دوستان عزیز.مرسی از توضیحات همه دوستان که برای منه مبتدی بسیار خوب بود.ی سوال داشتم.لطفا بزرگان و دوستان عزیز جواب بدهند
باتوجه به تغیر قیمت کوین ها تو این 3ماه.قیمت دوژکوین از هر1000تا هزارتومن رسیده به 4000تومن.به نظر شما این کوین ارزش داره سرمایه گذاری کرد برای طولانی مدت؟یعنی از اینم بیشتر میشه؟

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
لازم نیست نگران چیزی باشین که توی سال 2140 اتفاق می‌افته.
ولی برای جواب باید بگم که "fee" جای اون رو میگیره.

من کوتاه مدت هیچ نظری راجع به بیت کوین ندارم.
فقط بلند مدت. قیمت هم هرسال بین 100٪ تا 200٪ رشد داشته تا حالا!
البته بعضی وقتام ریزش داشته ولی خب به قول شما در بلندمدت شیب صعودیه
من همچنان معتقدم تحلیل خوب روش جواب میده
توی تاپیک قبلی هم نوشتم
چارت روزانه در 7 آپریل سیگنال خرید داده با قیمت 1175
اخرین بار همین ده روز پیش روی 1300 سیگنال خرید بسیار قوی صادر شد
و حالا میبینیم که 1600 هم رد کرده

8030

Registered User
لایک‌ها
465
البته بعضی وقتام ریزش داشته ولی خب به قول شما در بلندمدت شیب صعودیه
من همچنان معتقدم تحلیل خوب روش جواب میده
توی تاپیک قبلی هم نوشتم
چارت روزانه در 7 آپریل سیگنال خرید داده با قیمت 1175
اخرین بار همین ده روز پیش روی 1300 سیگنال خرید بسیار قوی صادر شد
و حالا میبینیم که 1600 هم رد کرده

دوست گرامی شما این سیگنال ها رو از کجا میگیری؟

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
البته با همه احترام به دوستانی که تکنیکال کار میکنن من خودم تکنیکال آشنایی چندانی ندارم فقط آشنایی مختصری با مقدمات مثل نقاط support و resistance و trend line ها دارم وتا اونجایی که دیدم تکنیکال رو کریپتو کارنسی کمتر جواب میده البته در مورد کوین های سنگین مثل بیتکوین ویا اتریوم و یا حتی لایت و مونرو در کل کوین های شناخته شده باز میشه درصد پایینی روی تکنیکال حساب کرد و در مورد کوین های که تازه لانچ میشن و والیوم پایینی دارن به نظر هیچ حسابی نمیشه روی تکنیکال باز کرد و همش یا فاندامنتال هست و یا دست های پشت پرده،البته بازم میگم کسی تکنیکال بدونه خیلی میتونه براش مفید باشه ولی در کل نسبت به بازار فارکس و حتی بورس خودمون فکر میکنم درصد نفوذ تکتیکال از فاندامنتال کمتره البته بازم نظر شخصی خودم هست چون من خودم فارکس کار نکردم.
بطور مثال ما الان در نقطه 1815 نقطه مقاومت برای بیتکوین داریم که در صورت عبور از این مقاومت میتونه تا 1900 و حتی 2000 دلار بره و البته نقطه 2000 یک بعد روانی داره از نظر عددی که خیلی سخت خواهد بود رسیدن به این عدد برای بیتکوین.
و همینطور در نقطه 1700 دلار نقطه ساپورت هست برای بیت کوین که اگه این قیمت رو بشکنه به سمت پایین میتونه تا نقطه حمایت بعدی یعنی 1660 و بعد 1600 دلار هم بریزه.
نکته اینکه بررسی چارت از روی سایت بیتفاینکس بود.
به والیوم هم حتما توجه کنن دوستان از دیروز والیوم بیت کوین کمی کاهش پیدا کرده و فکر میکنم از 1میلیاردو سیصد میلیون به 1 میلیارد کاهش پیدا کرده.
البته همینطور طور که گفتم من قصد هیچ گونه سیگنال دهی در این تاپیک ندارم و در اصل میخواستم بگم کسی تکنیکال بدونه میتونه تا حدودی بهش کمک کنه و این یک مثال بود، حالا هر چقدر هم بیشتر آشنایی داشته باشه دیدش نسبت به روند قیمت بازار بهتر خواهد بود ،بازم میگم اینها فقط نظرات شخصی خودم بود و خودتون حتما مطالعه داشته باشین،شاید یسری از دوستان با تکنیکال بهتر جواب بگیرن
و اینکه الان چالش اصلی بیتکوین همونطور که ماه پیش گفتم مطمعنا سگویت و بحث سایز بلاک ها خواهد بود و باید فاندامنتال را حتما دنبال کرد

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
در ضمن UASF هم همچنان پشتیبانی ماینرها رو می‌خواد. اگع اشتباده نکنم حداقل 51٪ شایدم 80٪. باید BIPش رو ببینی.
UASF اصلا برای اکتیو شدن به کمک ماینرها احتیاج نداره و ما اینو در vertcoin چند روز پیش دیدیم ولی ماینرها لازم هست که تا 20 درصد رو سگویت را ماین کنه.مهم ترین مسئله این هست که طرف مقابل بالاتر از 51 درصد نداشته باشه و اگر هم داشته باشه به اقلیت حمله نکنه ،اینجا هست که BIP 148 میاد تو کار،BIP 148 تغییر در پیشنهاد UASF هست که اگر اکثریت ماینرها به اقلیت که سگویت ماین میکنن حمله کنن فول نودها از ماینرهای سگویت دفا میکنن و حمله کننده رو دفع میکنن.
هارد فورک هیچ ربطی به "دوتکه" یا split شدم نداره
درضمن بیت‌کوین حداقل یک بار هاردفورک داشته!
بله لزوما هر هارد فورکی دوکوین ایجاد نمیکنه ولی شاید و به احتمال زیاد ما در bitcoin unlimited دو کوین داشتیم اگر این اتفاق می افتاد ،الان چند ماهی میشه در سایت بیتفاینکس توکن های bcu و bcc میفروشن به ملت معلوم نیست تکلیف اون توکن ها چی میشه اگه سگویت اجرا بشه به احتمال زیاد
و همینطور در مورد اتریوم که دیگه خیلی شناخته شده است هاردفورکی که انجام شد ما الان ETHو ETC رو داریم.

درصد هیچ فرقی نکرده. این تغییرات واریانس و طبیعیه
علاوه بر واریانس که طبیعی هست و گاها بلاک هایی که توسط هر کدوم پشتیبانی و ماین میشن ممکنه پشت هم ماین بشن و درصد رو دچار نوسان کنن، فکر میکنم حدود یک ماه پیش که F2pool سیگنال سگویت داد و عملا ورق رو برگردوند در مورد لایتکوین چون بزرگترین pool ماینیگ لایت کوین هستش و همینطور در مورد بیت کوین هم سگویت نزدیک 20 درصد بود تاثیر داشت البته درصدش در بیتکوین خیلی پایینتر هست این پول.خیلی از پول هایی که از سگویت لایت کوین پشتیبانی کردن از سگویت بیتکوین پشتیبانی نمیکنن.

1. باید سایز بلاک هم افزایش پیدا کنه و همچنین همه باید به keypair جدید برن تا تاثیرپذیر باشه. وگرنه هیچ فرقی نداره
2. LightningNetwork خیلی چیزها رو Centralize میکنه و هیچ کس اینو نمی‌خو
1سگویت سایز را با compact کردن زیاد میکنه،ظرفیت بین 1.7 تا 4 MB زیاد میشه.
2دقیقا برعکس LN قدرت رو غیرمتمرکز تر میکنه در جهات مختلف و همینطور قضیه paymant channel که خیلی اتفاق جالبیه
ما در ابتدا روی لایت کوین اتفاقات LN رو خواهیم دید،شما میتونید قهوه خودتون را خیلی سریع سفارش و پرداخت کنید;)
و همین طور احتمالا امسال اتفاقات زیادی در زمینه PC خواهد افتاد و کنفرانس میلان رو در پیش رو داریم.
در کل روی LN درسته بحث های زیادی هست ولی عملا تکنولوژی برتر کریپوتوهاست و اینو خواهیم دید.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
خاک بر سر من که روی 1200 رفت و نخریدم روی 900 هم اوم باز نخریدم و الان شده 1720

میتونستم 20 میلیون تومن بخرم تا 3 ماه دیگه که لازم ندارم بفروشم

زیر 900 که نمیومد

C'Tun

Registered User
لایک‌ها
22
دوستان خیلی دارم راجع به LTC میبینم /داستانش چیه ؟ موقع خریده ؟

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
من خودم تکنیکال آشنایی چندانی ندارم فقط آشنایی مختصری با مقدمات مثل نقاط support و resistance و trend line ها دارم

من خودم فارکس کار نکردم.

بطور مثال ما الان در نقطه 1815 نقطه مقاومت برای بیتکوین داریم که در صورت عبور از این مقاومت میتونه تا 1900 و حتی 2000 دلار بره و البته نقطه 2000 یک بعد روانی داره از نظر عددی که خیلی سخت خواهد بود رسیدن به این عدد برای بیتکوین.
و همینطور در نقطه 1700 دلار نقطه ساپورت هست برای بیت کوین که اگه این قیمت رو بشکنه به سمت پایین میتونه تا نقطه حمایت بعدی یعنی 1660 و بعد 1600 دلار هم بریزه.
نکته اینکه بررسی چارت از روی سایت بیتفاینکس بود.
دوست عزیز سلام و ممنون بابت صحبتتون
من ادعایی توی تکنیکال ندارم
اما به عنوان یه تکنیکالیست (مدرس دوره های تکنیکال و تریدر چند ساله که پایبند به تحلیل تکنیکاله) خدمتتون عرض میکنم که تکنیکال چیزی نیست که انشا کنید
اینکه شما میگی کجا مقاومت داره کجا حمایت و کجا فلان.... اینا رو باید روی چارت نشون بدی
نیازی به نوشتن نیست
شما یه شات از چارت بگیر و خطوط حمایت و مقاومتی که میگی رو روش نشون بده که ببینیم چرا میگین مثلا 1700 ساپورتش هست؟ بر چه اساس؟ این حرف تا وقتی روی چارت ترسیم نشه ارزشی نداره
مورد بعدی اینکه فاند بهرحال تاثیر خودشو روی چارت میذاره و ما در تکنیکال برای تحلیل از چارت استفاده میکنیم پس خواه ناخواه فاند هم در تحلیل ما لحاظ میشه
ضمنا الان دیگه بیتکوین/دلار برا خودش جفت ارزی شده که روی چارت نمایش داده میشه، شاید چند سال پیش حرفتون درست بود و این ارز تحلیل بردار نبود اما حالا دیگه داستان متفاوته
موفق باشید

بالا