بشترین دامپ که من دیدم تاحالا 200 بیتکوین بوده. بیشترین حجم روزانه هم که در چند ماهه اخیر بوده 71115 بیتکوین بوده و هیچوقت هم 20000 تا یک جا نیست. علتش هم اینه که خیلیها stop loss دارن و وقتی یهو 200 تا فروخته میشه و قیمت عوض میشه (بالا یا پایین) کلی از این باتها شروع به فعالیت میکنن.
FUD=Fear Uncertainty and Doubt
اصلا بیتکوین رو با این آلتهای آشغال مقایسه نکن.
مثلا ETH در حال حاضر حدود 90 میلیون کوین تولید کرده که از این مقدار 80 میلیونش تحت کنترل یه عدهی محدودیه از جمله Vitalik سازنده این کوین.
راجه به حبابی اشتباه بزرگی دارین میکنن به نظر من.
در حال حاضر اوضاع به خاطر یه سری مشکلات که حوصلش نیست انجا بگم بده و همه دارن از این وضع سواستفاده میکنن که FUD پراکنی کنن. اما به زودی تموم میشه این وضع.
دقیقا خودم یادمه همون لحظه 200 هزار تا نبود ولی بین 170 هزار تا 180 هزار تا بیتکوین بود و قیمت یهویی از 1280 به 1150 سقوط کرد در عرض یکی دو ثانیه من همون موقع انلاین بودم.چارتی هم که bitfinex نشون میده فکر کنم مال کل شبکه معاملاتی بیت کوین هست چون این مقدار منم موافقم فقط داخل این سایت معامله نمیشه و مربوط به کل هست .الان با همین وضعیت خراب بازار فقط امروز تا همین ساعت مقدار
$535,304,000 میلیون دلار بیت کوین معامله شده که نصف این مبلغ رو هم حساب کنی برای فروش فقط امروز با توجه به قیمت 1080 بیت کوین حول و حوش 200 هزار تا بیت کوین فقط فروخته شده تو این وضعیت خراب . به نقل از سایت
https://coinmarketcap.com/
در مورد Fear Uncertainty and Doubt هم نمیدونم تا حالا چقدر معامله داشتین ولی یک لحظه 5 میلیون ضرر کنین ببین ادم چه حالی بهش دست میده.همین 48 ساعت پیش دقیقا قیمت اتریوم 50 دلار بود یه بنده خدایی رفته بود حول حوش 48 دلار 1 هزار تا اتریوم خریده بود چون تو این 10 روز قیمت اتریوم بشدت بالا رفت و تقریبا از دو برابر هم بیشتر شد بعد دقیقا دیشب از ساعت 8 شب به بعد قیمت اتریوم شروع به پایین اومدن کرد و تا این لحظه الان داره 40 دلار فروش میشه و 39.5 خرید.همون دیشب خیلیا بهش گفتن نفروش دوباره میره بالا و قیمت تا 47 هم رفت ولی نفروخت که بخیال خودش بره بالا ولی بالا که نرفت هیچی تازه 7 تا هم اومد پایین والان این بنده خدا حول حوش 7 هزار دلار ضرر کرده.کلا ادم زیر فشار استرس بدی میره و واقعا شما نمیتونید تو این کار اینده رو به هیچ عنوان پیشبینی کنید.من خودم ادم ریلکسیم و اصلا اینطور ریسکها رو نمیکنم طوری خرید میکنم که اگر رفت پایین تقریبا 90 درصد مطمئن باشم تا یک ماه دیگه حداقل ضرر نکنم.
در مورد مقایسه کوینهای دیگه با بیت کوین درسته از لحاظ مقدار دارایی به بیت کوین نمیرسن ولی یه معامله گر روی چند تا کوین معامله میکنه چون میخواد پول بسازه .بیت کوین سود دهیش طول میکشه مثلا 1100 بخری شاید یک هفته طول بکشه به 1200 برسه اونم من نمیفروشم تا به قیمت ماکزیمم برسه چون اگر بخوای دائم بفروشی و بخری سود چندانی نمیکنی بخاطر اینکه دزدتر از همین اکسچینجرها کسی نیست معادل 0.2 درصد کل سرمایه شما باید چه برای خریدچه برای فروش به bitfinex کارمزد بدی .مثلا بیت کوین خریدی 1090 حالا شده بعد یک ساعت 1095 وشما باید پیش خودت 5 دلار به ازای هر بیت کوین سود کنی ولی اخرش میبینی 1 دلار بیشتر به پولت اضافه نشده اینجا شما 2 دلار بابت خرید و 2 دلار بابت فروش به bitfinex در واقع کارمزد دادی اصلا به صرفه نیست اینطور تازه بعضی مواقع تا 12 ساعت هم طول میکشه تا بیت کوین این مقدار سود بده.
در مورد حباب بازار هم این نظر منه چون قیمتها تو این هفته بشدت رفت بالا ولی بیت کوین تقریبا ثابت موند.دش کوین که کلا زنجیر پاره کرده و از 12 دلار 3 ماه پیش همینطور داره پامپ میشه و الان 100 دلاره!!
اتریوم هم کلا تو یکی دو هفته 2 و خوردی برابر شد ارزشش.مونرو و اتریوم کلاسیک هم نزدیک 40 درصد رفتن بالا.بعضی کوینهای دیگه هم همینطور .کلا معلوم نیست چه خبره!!