عجب بدشانسی ایتریوم رو 0.09 نتونستم بخرم الان شده 0.135![]()
جا پاش سفت نیس یه اصلاح تا .1046 باید میزد ولی فقط داره میره بالا یه بای اوردر بذار روی این مقدار
این ico هست درسته؟این پروژه به نظر من ارزش سرمایه گذاری داره:
https://www.dcorp.it/
اصلاح میکنم احتمالا تا 1188 پایین بیادجا پاش سفت نیس یه اصلاح تا .1046 باید میزد ولی فقط داره میره بالا یه بای اوردر بذار روی این مقدار.
من .1170 به بالا کمکم فروختم
بلهاین ico هست درسته؟
یه تحلیل میکنید که دلیل انتخابتون چیه
بله
تحقیق در سایتهای خبری
تحقیق در مورد تیمشون
خوندن whitepaper شون
ico شما باید توی سایت خودشون عضو بشید و از طریق بیت کوین خرید کنید.ممنون از پیشنهاد. این مورد تو bittrex هست؟ کوین کوآنتوم هم کفشه و داره میره بالا دوستان نگاهی بندازید
اگر آماتور هستید اینکار پیشنهاد نمیشه چون احتمال از دست دادن کوینهاتون زیاد میشهسلام.لطفا یه کیف پول واسه ویندوز معرف کنید که هم معتبر باشه و هم اینکه کوین های زیادی رو ساپورت کنه.ممنون
یکی دو سال هست توی سایت بلاک چین عضو هستم ولی میخوام یه نرم افزار معتبرتر باشه ضمن اینکه بلاک چین فقط بیت کوین ساپورت میکنه،البته سایت کوین پیمنتس هم هست اما مشکل اون اینه که اگه سایت جمع کنه بره دیگه چیزی دست ما نمگیره ولی اگه نرم افزار باشه میتونیم ریکاوری کنیم.اگر آماتور هستید اینکار پیشنهاد نمیشه چون احتمال از دست دادن کوینهاتون زیاد میشه
برای هر کوین باید از کیف پول خودش استفاده کنی چون کیف پولها محدود هستن (اطلاعات مثل پسورد و seed , key) حتما ازش پرینت بگیر روی کاغذ و جای امنی نگهداری کن)یکی دو سال هست توی سایت بلاک چین عضو هستم ولی میخوام یه نرم افزار معتبرتر باشه ضمن اینکه بلاک چین فقط بیت کوین ساپورت میکنه،البته سایت کوین پیمنتس هم هست اما مشکل اون اینه که اگه سایت جمع کنه بره دیگه چیزی دست ما نمگیره ولی اگه نرم افزار باشه میتونیم ریکاوری کنیم.
Tether یک نوع کوین هست که تقریبا قیمت ثابت برابر با یک دلار امریکا رو داره و معمولا در سایتهای اکسچنج بجای واحد دلار استفاده میشه ،سایت های پولونیکس و بیترکس که میدونم این کوین-دلار رو تو لیستشون دارن ،فکر کنم جدیدا بی تی سی ای هم اضافه کرده برداشت بوسیله تتر رو ،البته من خودم تا حالا کار نکردم ،گویا با ایران مشکل داره سایت اصلی این کوین و ایران رو تحریم کردهTether (USDT) چطور کوینی هست؟ میشه روش کار کرد؟
سایت tether انگار با ایران مشکل داره چه سایتهای برای اکسنچ و والت tether هست؟