• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
دیشب بیت کوینی که داشتم فروختم. تا فروختم بیت کوین بالا رفت.
اومدم پولم رو تو یه سایت دیگه دپوزیت کردم تا بیت کوین بخرم (اختلاف قیمتش با سایت دیگه 6-7 درصد بود) تا من خواستم بخرم اونجا بیت کوین 5 درصد بالا رفت، دیگه نخریدم، بزار بالاتر بره:general210:

نه دیروز پریروز لایت کوین نسبت به بیت کوین افت کمتری کرده بود. سرمایه گذاری انجام نمیدم. سعی میکنم تو اختلاف قیمت تو بازارها چیزی در بیارم.

مگه چند پست قبلتر کاربر pool یه نمودار نداده که ساپورت روی حدود 2500 هست. کی فکرش رو میکرد بیاد روی 2250؟ الان مقاومت شده 2500

ethr اومد روی 300 من پول نداشتم الان شده 355

پول داشتم احتمالا میومد پایینتر

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
دوستان توجه کنن که سرمایه گذاری در هر بازار مالی دارای ریسک خاص خودش هست پس لطفا با شناخت کامل وارد این بازار و یا هر بازار مالی دیگری شوید.
دوستان دقت کنن که در اینجا هر تحلیل اعم از تحلیل تکنیکال و اخبار فاندامنتال گذاشته میشه دلیلی بر درست بودن و تاییدش نیست و میتونه اشتباه باشه

بخصوص تحلیل تکنیکال که من خودم به شخصه موارد زیادی دیدم که مارکت کریپتو بر خلاف تکنیکال عمل کرده.
پس حتما خودتون قبل از هر اقدام به خرید یا فروشی تحقیق و مطالعه لازم رو انجام بدید

فکر میکنم بیشتر خبر bitmain باعث کاهش قیمت شد.
2017-06-16_17.18.59.jpg
کندل hammer در تایم فریم روزانه بیت استمپ
در روند نزولی کندل hammer نشونه پاین روند نزولی و آغاز روند صعودی است

IMG_20170616_160804.jpg
تشکیل پترن معکوس head and shoulders که نشون دهنده روند صعودی هست

دوستان دقت کنن که من به هیچ عنوان ادعایی در زمینه تحلیل تکنیکال ندارم و تجربه خاصی ندارم و ممکنه این تحلیل به هرشکلی غلط پیش بره بخصوص با نزدیک تر شدن به اول اگوست،چیزی که مشخصه اگه دوباره قیمت به 3000 -3200دلار برسه امکان اینکه دوباره پایین بیاد خیلی زیاده و حتما مدیریت سرمایه فراموش نشه و البته هر شخصی استراتژی و تجربه مربوط به خودش رو داره

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
مشکل امنیتی در کیف پول jaxx
فکر میکنم مشکل در نسخه های دسکتاپ و افزونه های مرورگر باشه و برای نسخه موبایلی مشکلی نباشه
مثل اینکه یه باگ امنیتی داره که بوسیله اون شخصی که به کامپیوتر شما دسترسی داشته باشه میتونه عبارات پشتیبانی شما را بازیابی و رمز گشایی کند.
راهش اینم که گویا برای اینکه از این عبارات پشتیبان محافظت کنید این است که پوشه محل ذخیره سازی این برنامه در نسخه دسکتاپی را بر روی یک فایل سیستم رمزنگاری شده نگهداری کنید
ولی برای نسخه افزونه های مروگر راهی نداره تا اینکه اپدیت جدید رو بدن بیرون

http://www.newsbtc.com/2017/06/11/a...nemonic-seed-developers-will-not-fix-problem/

usef8000

Registered User
لایک‌ها
879
تراکنش بنده بعد 1 ماه و 1 هفته امروز کانفرم شد
با کمک یکی از کاربرانی که به antpool دسترسی داشت در bitcointalk یک ساعته برام کانفرم کرد
فی که زده بودم زیر 10 سانوشی هر بایت بود که خیلی کمه به نسبت حجم تراکنش
واقعا شبکه بیت کوین واسه معاملات درشت ساخته شده نه درامدهای ریز
فی در رقمهای درشت خیلی بصرفه هست همش هم به حجم تراکنش بستگی داره

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
دوستان چند روزه دیگه ico استاتوس رو در پیش داریم ،به نظرم پروژه بسیار خوبی هست میتونید در سایت https://status.im وایت پیپر و تیمشون رو مشاهده کنید و یا حتی پیام رسان نسخه بتاش رو دانلود کنید فکر کنم بوسیله کلید عمومی اتریوم دوستانتون میتونید اونها رو اد کنید و ارتباط داشته باشید ،پروژه عالی هست و خیلی فکرها در سر دارند باید ببینیم تا چه حد میتونن موفق بشن ،در کل من خودم این پروژه رو بهتر ازگولم و آراگون میبینم و فکر کنم بهترین توکن اتریوم باشه.
البته دوستان اگه بلند مدت بطور مثال یکساله فکر میکنید بهتر هستش در این پروژه شرکت کنید
در ضمن بازهم میگم ریسک از دست دادن کل پول و یا بخشی از سرمایه گذاریتون رو در هر پروژه ای باید بدید.
تو یوتیوب نحوه آموزش دپوزیت بوسیله ایتریوم و خرید توکن استاتوس هستش ،فقط نکات مهم اینه که مقدار گاز رو حتما 200000 بذارید که تراکنش تون زود کانفیرم بشه و اینکه به هیچ عنوان از اکسچنج ها اتریوم نفرستید ،ساده ترین راه و بهترین راه همون کیف پول https://myetherwallet.com هستش که در فیلم هم آموزشش هست ،اگه کیف پول ندارید ،ساختن کیف پول اتریوم مای اتر والت گزینه خوبی هست و تقریبا تمامی توکن ها رو پشتیبانی میکنه.
در این لینک تاریخ دقیق شروع ico هستش بهمراه راهنمایی های لازم،فقط هم از کلید عمومی(همون شماره حساب اتریوم) که داخل خود سایت اصلی پروژه هست کپی کنید برای واریز اتریوم و از جاهای دیگه اون رو کپی نکنید
امیدورام پروژه خوبی باشه :general601:
https://contribute.status.im

Last edited:

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
هیجان با سرمایه گذاری سازگار نیست من خودم از بیت کوین 73 دلاری شروع به خرید کردم بیت کوین 2650 دلار 2740 دلاری هیچ کدوم نفروختم زیر 4000 دلار فعلا قصد فروش ندارم ممکنه دوباره بیت کوین برگرده به زیر 500 دلار برای من فرقی نمیکنه اما مثلا ReddCoin از 8 ساتوشی خریدم روی 95 فروختم قصدم نگهداری بلند مدت نبود به نظر من مثلا روی زمین که سرمایه گذاری میکنی قصد فروش باید بالای 10 سال ببندی

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
هیجان با سرمایه گذاری سازگار نیست من خودم از بیت کوین 73 دلاری شروع به خرید کردم بیت کوین 2650 دلار 2740 دلاری هیچ کدوم نفروختم زیر 4000 دلار فعلا قصد فروش ندارم ممکنه دوباره بیت کوین برگرده به زیر 500 دلار برای من فرقی نمیکنه اما مثلا ReddCoin از 8 ساتوشی خریدم روی 95 فروختم قصدم نگهداری بلند مدت نبود به نظر من مثلا روی زمین که سرمایه گذاری میکنی قصد فروش باید بالای 10 سال ببندی
این social currency ها mine هم میشن ؟

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
کسی درباره ریپل یکم توضیح نمیده
خواستم والت بسازم rippex ایدنتیفای میخواد .. بدتر از پیپال

Upload your documents
  • Driver's license
  • Identity
  • Utility bills issued less than 60 days ago, with your name and your residential address.
What do I need to show?
We ask for 3 images: a selfie, a valid ID (front and back) and a recent proof of address.

اون یکی والت هم گفتن اس ام اس به تلفنهای ایران نمی فرستن ...

میشه از والتهایی که اکسچنجرها هست استفاده کرد؟
اصلاً کسی تا حالا با ریپل کار کرده؟ rippex با ایران مشکلی نداره؟

Proof of Stake از طریق نگهداری کوین داخل ولت شما می تونید درآمد کسب کنید
چقدر باید بمونه و چقدر میدن؟

pooya87

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
335
واقعا شبکه بیت کوین واسه معاملات درشت ساخته شده نه درامدهای ریز
به هیچ وجه اینطور نیست. این فقط مشکلی که در چند ماه اخیر شدت پیدا کرده...
توی 8 سال اخیر ما هیچ مشکلی نداشتیم!

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
خب برای ریپل بوسیله wallet اکسچنجرها تونستم یه مقدار ریپل انتقال بدم
..
توی بیت‌کوین تاک هم که سر زدم بعضیا همین راه رو پیشنهاد داده بودن. بعضیها هم گفته بودن به اکسچنجرها اعتمادی نیست mtgox و cryptsy اینو میگن

------------------

چند ماه پیش وقتی لایت کوین ارزون بود تو btc-e میگفتن لایت کوین مرده . کل معاملاتش (تو btc-e) چند ده هزار دلار بود. بیت کوین هم چند میلیون دلار... الان که لایت کوین گرون شده معاملات 34 میلیون دلار رو رد کرده

میگن وقتی چیزی گرون میشه مردم میرن دنبالش

khavaj

Registered User
لایک‌ها
225
من خودمم یه ماه پیش یه سرمایه گذاری خیلی کوچولو رو ریپل کردم و تو خود سایت بیترکس نگهش داشتم به نظرم امن تر از همه جا هست.

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
دوستان توجه کنن که سرمایه گذاری در هر بازار مالی دارای ریسک خاص خودش هست پس لطفا با شناخت کامل وارد این بازار و یا هر بازار مالی دیگری شوید.
دوستان دقت کنن که در اینجا هر تحلیل اعم از تحلیل تکنیکال و اخبار فاندامنتال گذاشته میشه دلیلی بر درست بودن و تاییدش نیست و میتونه اشتباه باشه

بخصوص تحلیل تکنیکال که من خودم به شخصه موارد زیادی دیدم که مارکت کریپتو بر خلاف تکنیکال عمل کرده.
پس حتما خودتون قبل از هر اقدام به خرید یا فروشی تحقیق و مطالعه لازم رو انجام بدید

فکر میکنم بیشتر خبر bitmain باعث کاهش قیمت شد.
مشاهده پیوست 1019034
کندل hammer در تایم فریم روزانه بیت استمپ
در روند نزولی کندل hammer نشونه پاین روند نزولی و آغاز روند صعودی است

مشاهده پیوست 1019035
تشکیل پترن معکوس head and shoulders که نشون دهنده روند صعودی هست

دوستان دقت کنن که من به هیچ عنوان ادعایی در زمینه تحلیل تکنیکال ندارم و تجربه خاصی ندارم و ممکنه این تحلیل به هرشکلی غلط پیش بره بخصوص با نزدیک تر شدن به اول اگوست،چیزی که مشخصه اگه دوباره قیمت به 3000 -3200دلار برسه امکان اینکه دوباره پایین بیاد خیلی زیاده و حتما مدیریت سرمایه فراموش نشه و البته هر شخصی استراتژی و تجربه مربوط به خودش رو داره

دوست عزیز قصد ندارم از لحاظ فنی در خصوص تحلیل شما صحبتی بکنم ممنونم بابت زحمتی که میکشید و به اشتراک میذارید اما من به شخصه معتقدم تایم فریم روزانه برای تکنیکال این مارکت مناسب نیست

ali market

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
697
دوست عزیز قصد ندارم از لحاظ فنی در خصوص تحلیل شما صحبتی بکنم ممنونم بابت زحمتی که میکشید و به اشتراک میذارید اما من به شخصه معتقدم تایم فریم روزانه برای تکنیکال این مارکت مناسب نیست
تارگت اول که 2700 بود خورد ولی 3000 رو فعلا فکر نکنم بتونه بزنه،یادمه قبلا هم تو تایم فریم 4 ساعته هم تحلیل گذاشته بودم شما گفتید تو اون تایم هم زیاد اعتبار نداره!البته من اصلا هیچ ادعایی ندارم و اصلا تجربه خاصی ندارم ولی خیلی دیدم که تکنیکال کارهای حرفه ای رو این تایم فریم ها برای بیت تحلیل میزنن. از دوستان عزیز حرفه ای هم چند بار خواهش کردم اگه تحلیلی دارن اینجا بذارن همه استفاده کنن،شما هم اگه تحلیل دارید من همچنان خوشحال میشم اینجا بذارید استفاده کنیم.چون اینجا باید اشتباهات و حتی نقطه نظرای مختلف رو با هم به شکل دوستانه به بحث بذاریم تا بتونیم بهترین تصمیم رو بگیریم.
من یادمه چند ماهه پیش در مورد لایت کوین و اتر کلاسیک اینجا به دوستان گفتم فاندای خوبی در پیش دارن و خداروشکر فکر کنم ازون موقع بالای 100 درصد هر کدومشون رشد داشتن.حالا نمیدونم دوستان استفاده کردن یا نه !دیروز هم ico استاتوس رو پیشنهاد دادم برای بلند مدت البته خودم خیلی اذیت شدم برای خریدش [emoji1] وضع شبکه اتریوم بدلیل شلوغی افتضاح بود دیروز

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
btce کد ارزون از کجا میشه خرید

vbd

Registered User
لایک‌ها
948
btce کد ارزون از کجا میشه خرید
ارزونش مستقیمه یعنی کسایی که اضافه دارن و میخوان بدن صرافی شما بگیری ازشون
البته در صحبت قبلی که داشتیم جواب ندادی به من منم بیخیال شدم

mehrashkan

Registered User
لایک‌ها
2,340
تارگت اول که 2700 بود خورد ولی 3000 رو فعلا فکر نکنم بتونه بزنه،یادمه قبلا هم تو تایم فریم 4 ساعته هم تحلیل گذاشته بودم شما گفتید تو اون تایم هم زیاد اعتبار نداره!البته من اصلا هیچ ادعایی ندارم و اصلا تجربه خاصی ندارم ولی خیلی دیدم که تکنیکال کارهای حرفه ای رو این تایم فریم ها برای بیت تحلیل میزنن. از دوستان عزیز حرفه ای هم چند بار خواهش کردم اگه تحلیلی دارن اینجا بذارن همه استفاده کنن،شما هم اگه تحلیل دارید من همچنان خوشحال میشم اینجا بذارید استفاده کنیم.چون اینجا باید اشتباهات و حتی نقطه نظرای مختلف رو با هم به شکل دوستانه به بحث بذاریم تا بتونیم بهترین تصمیم رو بگیریم.
من یادمه چند ماهه پیش در مورد لایت کوین و اتر کلاسیک اینجا به دوستان گفتم فاندای خوبی در پیش دارن و خداروشکر فکر کنم ازون موقع بالای 100 درصد هر کدومشون رشد داشتن.حالا نمیدونم دوستان استفاده کردن یا نه !دیروز هم ico استاتوس رو پیشنهاد دادم برای بلند مدت البته خودم خیلی اذیت شدم برای خریدش [emoji1] وضع شبکه اتریوم بدلیل شلوغی افتضاح بود دیروز

جناب منم ادعایی ندارم و اتفاقا تحلیل خوبی انجام دادید و ما هم لذت بردیم در مورد فاند م که استادید بهرحال تجربه دارید من از اون نظر هیچ سوادی از این مارکت ندارم
بهرحال من عذرخواهی میکنم اگر ناراحتتون کردم
از اینکه پاسخ دوستانو میدید اینجا و وقت میذارید هم ممنونم

بالا