zcash خیلی پیشرفتش خوب بوده
سلام، من میخواستم اگه دارید هنوزسلام، دوستان دو عدد والت سخت افزاری لدجر نانو اس کاملا نو و در بسته بندی باز نشده موجوده،خودم به تازگی از فرانسه خریدم، ورژن فریم وورک اونا 1.2 از کارخانه می باشد. اگه کسی میخواد لطفا پیغام بده.
هر بالایی پایینی هم داره. دام کجا بود. بعضی وقتها بازار اصلاح لازم داره همیشه که دایم بالا نمیره
بیتکوین: اگه تونستین توی dip بخرین، خوبه.بیت کوین و اتریوم و اتر کلاسیک و زد کش و لایت کوین گزینهای خوبی هستن.
نمیدونم دلیل بدبینیت به اتریوم چیه؟بیتکوین: اگه تونستین توی dip بخرین، خوبه.
اتریوم: من از 100 متریش هم رد نمیشم در حال حاضر
اتر کلاسیک: بد نیست ولی حبابیه
زدکش: نمیدونم
لایتکوین: من نصف سرمایم الان توشهArise Chickun...
این نظر شخصی منه بیشتر. دلیلش هم اینه که من ترجیح میدم وقتی توی Altcoinها سرمایهگذاری میکنم اونا توی حباب نباشن تا بتونم حداقل 100٪ و حداکثر 1000٪ سود کنم نه اینکه وارد یه حباب بشم و همش ترس اینو داشته باشم که نکنه بترکه و تنها سوی هم که بهم میده حداکثر 10٪ باشه! این یک.نمیدونم دلیل بدبینیت به اتریوم چیه؟
اکثر سرمایه گذارهای گردن کلفت اینده خوبی براش پیشبینی میکنن در صورتی که یک سری از مشکلات پلتفرم بهبود پیدا کنه.
این نظر شخصی منه بیشتر. دلیلش هم اینه که من ترجیح میدم وقتی توی Altcoinها سرمایهگذاری میکنم اونا توی حباب نباشن تا بتونم حداقل 100٪ و حداکثر 1000٪ سود کنم نه اینکه وارد یه حباب بشم و همش ترس اینو داشته باشم که نکنه بترکه و تنها سوی هم که بهم میده حداکثر 10٪ باشه! این یک.
دو اینکه همونطور که من بارها اینجا گفتم تنها دلیل بالا رفتن قیمت اتر وجود ICOهای فراوون روی اونه. اینطوریه که برای اینکه توی این ICOها سرمایهگذاری کنی باید اتر بخری برای همین قیمت به صورت مصنوعی میره بالا. وقتی سرمایهگذاری کردی تو اوی ICO token رو میفروشی نه اتر پس قیمت اتر فرقی نمیکنه ولی اون توکن چرا.
حالا مشکل اینجاست که هر کدوم از سازندگان این ICOها الان هزاران اتر دارن. چند روز پیش 1 دونه 500000 تایی دیگه درست شد! و وقتی که وقتش برسه (مثلا وقتی از escrow بیان بیرون) این ها به فروش میرسن. هر کدوم اگه 40٪ هم بفروشن ایجاد یه فشار سنگین روی قیمت میکنه و باعث افت اون میشه.
حالا مشکل دوم خودشو نشون میده. و اونم panic sell هست. یعنی وقتی هر که میبینه قیمت 10٪ افتاد روز بعد یه 10٪ دیگه افتاد همه شروع میکنن به فروش و این مثل بهمن بیشتر و سنگینتر میشه.
در پایان باید بگم من کلا از اتر خوشم نمیاد
چون خیلی کوین مذخرفیه. شبکش کلی ایراد داره، فی بالایی داره، تراکنشها دو هفته گیر کرده بودن و ناپدید میشدن، کاملاً centralized هست، امکان Hard fork کردن زیادی داره، با Difficulty bombی هم که کار گذاشتن توی ماههای اول به زودی mining با GPU از بین میره وقتی difficulty به شدت رفت بالا و رفتن روی PoS و خیلی چیزای دیگه.
پلتفرمش هم مذخرفه. اتر قرار بود یه پلتفرم برای Smart Conctractها باشه ولی این کار رو به شدت ضعیف و بد انجام میده، هزینه ساخت یه پروژه جدید، هزینه gas، و خیلی چیزای دیگه این کار رو سخت و بیصرفه میکنه مگه اینکه بخوای ICOی اسکم بسازی و پول ازش دربیاری. اگه پلتفرمهای دیگه برای Smart COntract رو چک کنین میبینن چقدر تفاوت دارن و چقدر بهتر هستن. علاوه بر همه اینها وقتی RSK بیاد و روی بیتکوین و لایتکوین کار کنه و نسبتا هم مجانی تموم بشه دیگه کسی سراغ اتر نمیره.
در باره "سرمایه گذارهای گردن کلفت" هم باید بگم این بیشتر تبلیغاته که گروه تبلیغاتیشون توی اینترنت انجام میدن. خیلیهاش دروغ و خیلیهاش بزرگ شدن.
اینکه دیگه اتریوم سود 100 درصد نمیده کاملا درسته.ولی خیلیا رو همون 10 درصد هر چند روز یا روزانه سود میکنن.
برا سودهای 100 تا 1000 درصد کسی رو کوینهای قدیمی سرمایه گذاری نمیکنه.البته کلا این چند ماه اخیر سرمایه گذارها خیلی خوش شانس بودن مخصوصا لایتکوین که با Tether مقایسش میکردن یه مدت!!
مسئله بعدی در مورد اتریوم با یک سری نظرات موافقم ولی در مورد فی تراکنش و شبکه اصلا موافق نیستم با توجه به تجربهایی که داشتم بدترین شبکه از نظر زمان انتقال و فی مال بیت کوین هست چون شما برای انتقال مثلا 0.014 بیت کوین حداقل باید 0.001 بیت کوین فی بدی که شانس بیاری در عرض یک ساعت کارت راه بی افته .خود همین مقدار بیت کوین معادل 1 دلار تا یک و نیم دلار هست در صورتی که اتریوم خیلی کمتر از این مقدار فی برای تراکنش نیاز داره و تراکنش بیشتر از 20 دقیقه تا حالا برای من طول نکشیده.
حالا کلا شما از اتریوم خوشت نمیاد بحثش جداست!!![]()
تاریخ دقیقش کی هست؟منم راجع به بیت شاکی ام، ولی ناگفته نماند من دیروز 1 بیت منتقل کردم، 0.001 کارمزدش شد، و طی 2 دقیقه و نیم 6 کانفرم خورد.
ایشالا سر قضیه سگویت و فورک و اینا اوکی شه همه چی.
بحث اینجاست که وقتی وارد حباب میشه و یا کلا وقتی که یه کوین به شدت پامپ میشه، دیگه جای زیادی برای رشد نداره. همونطور که میبینیم الان داره به شدت دست و پا میزنه.اینکه دیگه اتریوم سود 100 درصد نمیده کاملا درسته.ولی خیلیا رو همون 10 درصد هر چند روز یا روزانه سود میکنن.
ربط زیادی به قدیمی یا جدید بودن نداره.برا سودهای 100 تا 1000 درصد کسی رو کوینهای قدیمی سرمایه گذاری نمیکنه.البته کلا این چند ماه اخیر سرمایه گذارها خیلی خوش شانس بودن مخصوصا لایتکوین که با Tether مقایسش میکردن یه مدت!!
شما تا وقتی از wallet اتر استفاده نکنی متوجه این فی نمیشی.مسئله بعدی در مورد اتریوم با یک سری نظرات موافقم ولی در مورد فی تراکنش و شبکه اصلا موافق نیستم
فی فقط مربوط به سایز به بایت هست نه مقدار بیتکوینی که میفرستین.چون شما برای انتقال مثلا 0.014 بیت کوین حداقل باید 0.001 بیت کوین فی بدی که شانس بیاری در عرض یک ساعت کارت راه بی افته
https://www.viabtc.com/tools/txaccelerator
این یکی از سایت هایی هست که tx رو توش می زنید و ماینر ها بهتون کمک میکنن. من چند باری تست کردم. واقعا عالیه
بحث اینجاست که وقتی وارد حباب میشه و یا کلا وقتی که یه کوین به شدت پامپ میشه، دیگه جای زیادی برای رشد نداره. همونطور که میبینیم الان داره به شدت دست و پا میزنه.
بحث سر ریسک همون 10٪ هست
ربط زیادی به قدیمی یا جدید بودن نداره.
XRP یکی از قدیمیترین و آشغالترین کوینهاست که 5148٪ رشد کرد چند وقت پیش.
شما تا وقتی از wallet اتر استفاده نکنی متوجه این فی نمیشی.
نرخ متوسط فی چند وقت پیش به 2.593 دلار رسید:
![]()
این از شبکه: https://www.cryptocoinsnews.com/ethereum-congested-time-start-looking-ico-platforms/
فی فقط مربوط به سایز به بایت هست نه مقدار بیتکوینی که میفرستین.
در ضمن اگه tx داشتین گیر کرده بود و کانفیرم نمیشد به علت فی پایین یه پ خ به من بده اینجا تا با احتمال 99٪ برات کمتر از 1 ساعت کانفیرم کنم!
![]()
از اونجایی که محدودیت ساعتی برای ثبت تراکنش گذاشته، باید در ساعات مختلف شانستون رو امتحان کنین!من هر موقع زدم اررور داده !!
لایت کوین تا چقدر امکان افزایش قیمت داره به نظرتون؟بیتکوین: اگه تونستین توی dip بخرین، خوبه.
اتریوم: من از 100 متریش هم رد نمیشم در حال حاضر
اتر کلاسیک: بد نیست ولی حبابیه
زدکش: نمیدونم
لایتکوین: من نصف سرمایم الان توشهArise Chickun...
یکم سخته گفتنش. و این چیزی رو که میگم فقط به عنوان یه احتمال بدونین نه چیزی که روش بخواین حتماً سرمایهگذاری کنین.لایت کوین تا چقدر امکان افزایش قیمت داره به نظرتون؟
چه موقع خوبه بکشیم بیرون سرمایه را؟