دیشب کسی سیگنال مثبتی نداد که تشویق به خریدمون کنهییت کوین کش چرا ارزشش پائینه حدود 0.095 بیت کوین هست. بخریم احتمال داره بره بالا؟ مثلا بشه معادل 1 بیت کوین؟
منم نگفتم shitcoin هستش منتها شما باید ببینید چه مقدار طرفدار داره و یا کامیونیتی به کدوم سمته،در اصل باعث اصلی این فورک viabtc به همراه شرکت bitmain هستش ،به نظرم ضربه خودشون به بیتکوین رو زدن و الان ویتالیک از همه خوشحال تره در این بین،همین الان میتونم بفروشمش و بیت کوین بگیرم و بیت کوین رو تبدیل کنم به هر ارزی که خواستم و انتقالش بدم.
بیت کوین کش یه shitcoin ساده نیست که این اتفاق براش بی افته.
اختلاف قیمت بخاطر اینه که خریدارها نمیتونن براحتی از اکسچنجهای دیگه خرید کنن بخاطر مشکلات فنی ناشی از هجوم خریدارها.
منم نگفتم shitcoin هستش منتها شما باید ببینید چه مقدار طرفدار داره و یا کامیونیتی به کدوم سمته،در اصل باعث اصلی این فورک viabtc به همراه شرکت bitmain هستش ،به نظرم ضربه خودشون به بیتکوین رو زدن و الان ویتالیک از همه خوشحال تره در این بین،
در ضمن حتما نباید بریزه و میتونه در ادامه هم جای بیتکوین رو بگیره اگه بتونه باقی ماینرا و دولوپرا وجامعه بیتکوین رو به سمت خودشون بکشن که به نظرم غیرم ممکنه
bcc بعداز ظهر روی 0.34 خرید زدم تا 0.4 هم بالا رفت اما سرعت اینترنت مغازه داغون بود نشد sell بزنم. 0.36 هم میشد بزنم .. حالا اومده روی 0.22 . دوباره نمیره بالا؟ روی 0.4 اینا
بلاک چینش تا زمان فورک با بیت یکیه و بعدش جدا شدهفعلا گویا حمایت 50 درصد ماینرها رو داره و خریدارهای زیادی هم داره .چیزی که برام جالبه اینه که موقع نصب والتش رو ویندوز تمام بلاکهای بیت کوین رو هم باید دانلود کنی و تا الان 15 گیگابایت ترافیک من کم شده .در واقع فکر کنم هم از بلاک چین بیت کوین استفاده میکنه هم بلاک چین خودش رو داره .{مطمئن نیستم}
شخصا فکر نکنم قیمت بیت کوین بی افته یا حداقل زیاد بی افته چون اکسچنجهای بزرگ مانع این کار میشن ولی بجاش بیت کوین کش کنار بیت کوین قرار میگیره از لحاظ رتبه یا شاید بالاتر.
این وسط بیت ترکس بین اکسچنجها واقعا سود کرد.
تگ برای بیتفینکس کدوم رو بزنم؟اگه کوینت داخل بیت ترکس هست بفروشش و ریپل بخر انتقال بده بیت فینکس و بفروشش و با دلارش اونجا بیت کوین کش بخر الان ارزونه 370 دلاره.بیت ترکس قیمتش خیلی بالاست و به زودی هم قیمت باقی اکسچنجها میشه و قیمتش افت زیادی میکنه.اینطوری تو فنیکس کوین بیشتری گیرت میاد و با بالا رفتن قیمتش سود بیشتری میکنی.
بلاک چینش تا زمان فورک با بیت یکیه و بعدش جدا شده
خیلی حواستون رو جمع کنید از ماینر های بزرگ فقط viabtc داره ماین میکنه و بقیه نمیکنند چون دیفیکالتیش بالاست ماین به صرفه نیست
توجه داشته باشین که 14 ساعته بلاک جدید ایجاد نشده و نقل انتقال هم بین اکسچنج ها باز نیست
وقتی بلاک جدید ایجاد بشه و نقل انتقال باز بشه تمام کسانی که تو کیفهای افلاین بین کش دارن حجوم میارن تو اکسچنج برای فروش و قیمت میریزه
معامله توش خیلی ریسکیه
تگ برای بیتفینکس کدوم رو بزنم؟
Exchange Wallet
Margin Wallet
Funding Wallet
Funding Wallet رو زدم
..........
تو بیترکس 0.29bcc داشتم الان تو بیتفینکس 0.6bch دارم. bch تو بیتفینکس نهایت 0.26 بیت کوین بوده
قیمتها چرا اینقدر متفاوته
https://www.cryptocompare.com/coins/bch/markets/BTC
کی میشه دپوزیت/ویتدراو کرد
تو بیتفینکس به exchange انتقال دادم. کار کردن با بیتفینکس فرق داشت.دوست گرامی بهتره بفروشیش تا دیگه بیشتر این ضرر نکنی شما بایدExchange Wallet رو انتخاب میکردی.
ببینید برداشت تو بیتفاینکس من چند باری داشتم مثلا دیشب بیتکوین برداشت زدم تو دو ساعت اوکی شد ولی یادمه یبار اتر کلاسیک برداشت زدم همینطوری چند روز تو قسمت پردازش بود ،هر چقدم تیکت زدم به بخش پشتیبانی جواب ندادن تا اینکه بعد از چند روز واریز شد و حتی بهم ایمیل زدن و معذرت خواهی کردن!ظهر ییت کش رو روی 0.156 فروختم. دیشب تا 0.166 اومده بود اما من 0.17 گذاشته بودم. قیمت پایین تر میزدم پول خودم در میومد. از اون تو بیترکس هم تا 0.34 (قیمت خرید خودم تو اونجا) رفته بود.
الان بیت کوین کش سقوط کرده. 0.135 یعنی 15 درصد افت
...
ویتدراو بیتفینکس چقدر زمان زیادی میبره. زدکش ویتدراو کردم نزدیک 50 دقیقهاس روی Processing هست .. میترسم تا برسه، تو مقصد قیمت بیاد پایین
بیترکس و سایتهای خیلی کوچکتر مثل c-cex تو برداشت خوب عمل می کردن. c-cex حتی فیات رو عرض چند دقیقه میفرستاد. فقط برداشت از space btc چند ساعت زمان برد، اونم به همین خاطر دیگه باهاش کار نمیکنم..ببینید برداشت تو بیتفاینکس من چند باری داشتم مثلا دیشب بیتکوین برداشت زدم تو دو ساعت اوکی شد ولی یادمه یبار اتر کلاسیک برداشت زدم همینطوری چند روز تو قسمت پردازش بود ،هر چقدم تیکت زدم به بخش پشتیبانی جواب ندادن تا اینکه بعد از چند روز واریز شد و حتی بهم ایمیل زدن و معذرت خواهی کردن!
در کل به نظرم نمیشه زیاد رو سرعت برداشت از اکسچجنها حساب باز کرد.
قیمت بیت کش هم اکنون 0.215 در بیترکسفعلا گویا حمایت 50 درصد ماینرها رو داره و خریدارهای زیادی هم داره .چیزی که برام جالبه اینه که موقع نصب والتش رو ویندوز تمام بلاکهای بیت کوین رو هم باید دانلود کنی و تا الان 15 گیگابایت ترافیک من کم شده .در واقع فکر کنم هم از بلاک چین بیت کوین استفاده میکنه هم بلاک چین خودش رو داره .{مطمئن نیستم}
شخصا فکر نکنم قیمت بیت کوین بی افته یا حداقل زیاد بی افته چون اکسچنجهای بزرگ مانع این کار میشن ولی بجاش بیت کوین کش کنار بیت کوین قرار میگیره از لحاظ رتبه یا شاید بالاتر.
این وسط بیت ترکس بین اکسچنجها واقعا سود کرد.