dooste.man83
Registered User
- نوشتهها
- 6,371
- لایکها
- 7,353
در مورد افتخاری هم بهتره هرچه سریعتر کنار بره و قریب مدیر عامل بشه حداقل میدونیم فوتبالی هست و به کارش وارده
البته مربی خارجی خوب هم الان گیر نمیاد و ریسکش هم خیلی بیشتر از مربی داخلیه
همین کرانچار که فصل پیش خیلی از دوستان خواهان اومدنش بودن اونم نتیجه خوبی نگرفته و همچنین بوناچیچ ...واسه همین مدیریت باید خیلی محتاطانه کار کنه
چون مربی خارجی هم سه بازی ببازه هوادار پشتشو خالی میکنه
منصوریان از الان همه بازی ها رو هم ببره چه فایده !!!
منصوریان نشون داده مربی نیست که اهل قهرمانی باشه و همیشه اول فصل داغون بازی میکنه . دقیقا مثل مظلومی که نشون داده همیشه نیم فصل دوم تیم اش افت میکنه و قهرمان نمیشه
ما میتونیم ازش حمایت کنیم ولی فردا روزی اگر حسرتمون 10 ساله و 11 ساله شد واسه یک جام دیگه نباید دنبال مقصر بگردیم
نکته بعدی اینکه استقلال دوم بشه مثل فصل پیش و بره آسیا . من به شخصه ترجیه میدم نریم آسیا با منصوریان
منصوریان متزلزل هست توی مربی گری و کاملا امکان اینکه دوباره شش تایی بشه توی آسیا هست
سوالی که برای من پیش اومده اینه که چرا یک سری مخالف این هستن که تاج کبیر یک سرمربی خارجی حداقل در حد برانکو بگیره ( نمیگیم بهتر ) و تا چند سال خیال همه راحت شه . حداقل الان که قراره سرمربی خارجی بیاد و قطعی شده بهتره هرچه زودتر منصوریان بره چون منصوریان همونطور که گفتم در بین گزینه های ایرانی شاید بهتر بود ولی در بین خارجی ها حرفی واسه گفتن نداره
در مورد پاشازاده بشدت علاقه دارم این پسر روزی سرمربی استقلال بشه خیلی بهش ایمان دارم چون عقبه قویی داره و در حال حاضر با سواد ترین مربی ایران هست و بالاترین درجه مربی گری رو از آلمان دریافت کرده و اونجا برای مدرکش زحمت کشیده و دنبال کلاه آبی و دست کش آبی و شومن بازی نبوده و کلا خیلی با شخصیت و جنتلمن هست
چیزی که عیان چه حاجت به بیان است.جالبه تنها کسی که از این عکسی که گذاشتم زورش اومده و از اول فصل داره کور کورانه از منصوریان که عالم و آدم میدونن چه افتضاحی بالا آورده (۶تا از عربا و یک گل زده تو پنچتا بازی)حمایت میکنه شما هستی واقعا آدم به بعضی چیزها شک میکنه.من میگم باید حمایت کرد و مطمئنم که نتیجه میگیریم ...
بعضی از مثلن دوستان هم که عادت دارن به پیشگویی کردن رو ارجاع میدم به پستای فصل قبلشون که به شرافتشون قسم میخوردن که این تیم میره دسته ی دوم .... پست هاشم موجوده ... پیش بینی های پشمکی
بزرگتر پرسپولیس خوردبین و پروین هستندالان سایه کدوم بزرگتر دقیقا بالای سر پرسپولیسه؟ چه ربطی داره!
حالا در کل بی احترامی به اسطوره ها نباشه.
بزرگتر پرسپولیس خوردبین و پروین هستند
اما خب اون پورحیدری در بطن استقلال بود
البته درسته خوردبین هم سرپرست هست اما اصلا با پور حیدری قابل مقایسه نیست
به نظر من پور حیدری هم وزنه روحی بود هم مشاوره های فنی میداد
نظر شخصی هست. ممکنه خیلی ها قبولش نداشته باشند
Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk
چیزی که عیان چه حاجت به بیان است.جالبه تنها کسی که از این عکسی که گذاشتم زورش اومده و از اول فصل داره کور کورانه از منصوریان که عالم و آدم میدونن چه افتضاحی بالا آورده (۶تا از عربا و یک گل زده تو پنچتا بازی)حمایت میکنه شما هستی واقعا آدم به بعضی چیزها شک میکنه.
میگن منصوریان پول سه فصل کامل رو گرفته برای همین هم هست که بعضب از بازیکنهای طلب کار استقلال ازین موضوع ناراحت شدن و به afc شکایت کردن واقعا اگه اینطوری باشه باید به حال این وضع استقلال و مدیریت گریست.
دوست عزیز بحث انصاف نیست . اعتبار باشگاه والاتر از همه اسم هاست . این باشگاه های استقلال بوده که به منصوریان و بقیه اعتبار بخشیده . چرا به مظلومی این فرصت داده نشد ؟ چرا باعث اون نتیجه افتضاح شد .
منصوریان بر خلاف مظلومی و حتی قلعه نویی نشان داده با ادامه این وضع ارزشی نه برای باشگاه قائله و نه برای طرفدران
مصطفی جان با تمام احترامی که برای شما بعنوان یکی از کاربرا بسیار قدیمی اینجا قاعلم ولی فرصت دادن به منصوریان حتی واسه یبازی دیگه هم خیانت به تیمه و هم خیانت به خود علی منصور چون قطعااا تو این چند بازی هیچ اتفاق خاصی نخواهد افتاد و فقط و فقط باعث سرخوردگی بیشتر هوادارا و منفورتر شدن علی منصور میشه بنظرم همین الانم دیر شده واسه برکنار شدنش و باید سریعاا برن دنبال یه مربی درجه یک خارجی
برای این چندتا بازی تا تعطیلی دوباره لیگ هم میتونن رو گزینه موقت میک مک درموت فک کنن تا به یه مورد مناسب به توافق برسن
من نه کاره ای هستم و نه بی احترامی کردم ولی فقط خودت بگو چرا وقتی پستی میزاری در جواب پست چنتا پست مخالف میبینی.اولن که شما کاره ای نیستی که بخوای به چیزی شک بکنی یا خیر ...
دوم اینکه من اصلن عکسی که میگی رو ندیدم که بخواد زورم بیاد یا خیر ...
سومن درست صحبت کن ... اینجا هر کسی میتونه بیاد نظرش رو بگه و هیچ کسی هم نمیتونه ازش بازخواست کنه که چرا تو نظرت اینه یا چیز دیگه ... ما هم هوادار سینه چاک استقلال هستیم نه منصوریان یا غیره و ذالک ... اینی هم که از منصوریان حمایت میکنم واسه اینه که مطمئنم خروج از بحران فعلی با حمایت یکپارچه از تیم بسیار محتمله
یه زمانی برای اومدن منصویان پلاکارد میاوردن ورزشگاه و با اینکه همون موقع دیگه مظلومی تمام شده بود برای استقلال ما ناراحت میشدیم از این خیانت!! با اینکه دوست داشتیم بیاد و فکر میکردیم بهترین گزینس ... الآنم با رفتن منصوریان مخالفم چون میدونم مربی به درد بخور خارجی گیر نمیاد واسه همین حداقل چند بازی آینده رو باید بهش فرصت داد ، حتی تا نیم فصل هم فرصت بهش داده بشه برای آوردن یه مربی خارجی که بتونه تیم رو برای فصل بعد هماهنگ کنه یه نیم فصل دیگه فرصت هست