• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
در مورد افتخاری هم بهتره هرچه سریعتر کنار بره و قریب مدیر عامل بشه حداقل میدونیم فوتبالی هست و به کارش وارده

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
نکته مهم دیگه اینکه منصوریان هنوز ارنج تیمش رو درست متوجه نشده
واینکه با چه سیستم و تاکتیکی بالاخره می خواد بازی کنه !!! 6 هفته همه چی متفاوت
یک سال و خورده ای تیم دستش بوده هنوز ترکیب و تاکتیک تیم اش رو نمیشناسه !!!
تعویض هایی که میکنه رو دقت کنید باعث تضعیف تیم میشه تا تقویت تیم !!!.
اگر دو بازی ثبات تاکتیکی و نفری داشت تیم اش من می گفتم میتونه نتیجه بگیره ولی قطعا بازی بعدی هم ترکیب و تاکتیک متفاوت و همون آش و کاسه

Erfan_Buffon

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
10,255
البته مربی خارجی خوب هم الان گیر نمیاد و ریسکش هم خیلی بیشتر از مربی داخلیه
همین کرانچار که فصل پیش خیلی از دوستان خواهان اومدنش بودن اونم نتیجه خوبی نگرفته و همچنین بوناچیچ ...واسه همین مدیریت باید خیلی محتاطانه کار کنه
چون مربی خارجی هم سه بازی ببازه هوادار پشتشو خالی میکنه

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
اصلا استقلال انگار بدون مربیه وقتی میره تو زمین
به سبک بازی بازیکنا دقت کنید ... اگه استقلال رو بدون مربی بفرستن تو زمین بازم همینجوری بازی میکنن .. سانتر میکشن رو دروازه // هر از گاهی جپاروف و جباری چنتا شوت میزنن // قاعدی واسه خودش دریبل میزنه و حرکات نمایشی انجام میده // دفاع ها یه ساعت پاسکاری بی هدف میکنن تو زمین خودی

خب الانم اوضاع همینه با منصوریان .. این بازیکنا رو بدون مربی بفرستی تو زمین همین بازیو میکنن الانم با منصوریان همین بازیو میکنن!

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
البته مربی خارجی خوب هم الان گیر نمیاد و ریسکش هم خیلی بیشتر از مربی داخلیه
همین کرانچار که فصل پیش خیلی از دوستان خواهان اومدنش بودن اونم نتیجه خوبی نگرفته و همچنین بوناچیچ ...واسه همین مدیریت باید خیلی محتاطانه کار کنه
چون مربی خارجی هم سه بازی ببازه هوادار پشتشو خالی میکنه

بله مشکل اصلی از مدیریت شروع میشه ... باید مدیریت یه مربی کارنامه دار خارجی مثل همین ماگات یا دالیچ بیاره و پشتش هم بمونه ! حتی اگه هوادار پشت مربی رو خالی کنه
بهرحال مدیر باید با یه هوادار احساسی فرق داشته باشه دیگه .. باید اوضاع رو مدیریت کنه
ولی مدیریت استقلال نه چیزی از مدیریت میدونن نه چیزی از فوتبال حالیشون میشه !

reza_vc

Registered User
لایک‌ها
1,650
منصوریان از الان همه بازی ها رو هم ببره چه فایده !!!
منصوریان نشون داده مربی نیست که اهل قهرمانی باشه و همیشه اول فصل داغون بازی میکنه . دقیقا مثل مظلومی که نشون داده همیشه نیم فصل دوم تیم اش افت میکنه و قهرمان نمیشه
ما میتونیم ازش حمایت کنیم ولی فردا روزی اگر حسرتمون 10 ساله و 11 ساله شد واسه یک جام دیگه نباید دنبال مقصر بگردیم

نکته بعدی اینکه استقلال دوم بشه مثل فصل پیش و بره آسیا . من به شخصه ترجیه میدم نریم آسیا با منصوریان
منصوریان متزلزل هست توی مربی گری و کاملا امکان اینکه دوباره شش تایی بشه توی آسیا هست

سوالی که برای من پیش اومده اینه که چرا یک سری مخالف این هستن که تاج کبیر یک سرمربی خارجی حداقل در حد برانکو بگیره ( نمیگیم بهتر ) و تا چند سال خیال همه راحت شه . حداقل الان که قراره سرمربی خارجی بیاد و قطعی شده بهتره هرچه زودتر منصوریان بره چون منصوریان همونطور که گفتم در بین گزینه های ایرانی شاید بهتر بود ولی در بین خارجی ها حرفی واسه گفتن نداره

در مورد پاشازاده بشدت علاقه دارم این پسر روزی سرمربی استقلال بشه خیلی بهش ایمان دارم چون عقبه قویی داره و در حال حاضر با سواد ترین مربی ایران هست و بالاترین درجه مربی گری رو از آلمان دریافت کرده و اونجا برای مدرکش زحمت کشیده و دنبال کلاه آبی و دست کش آبی و شومن بازی نبوده و کلا خیلی با شخصیت و جنتلمن هست

اکثر به ظاهر اسطوره ها مخالف مربی خارجی خوبن چون نون خودشون آجر میشه ! اینا میخوان چرخه مربی های پیشکسوت ادامه داشته باشه تا خودشون هم از کنارش به مقام و منصبی برسن تو تیم!
اگه یه مربی خارجی خوب بیاد اینا رو اصلا ادم حساب نمیکنه

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
میگن باید فرصت داد خوب شاید در بهترین حالت تیم بتونه سهمیه آسیا رو بگیره خوب بعدش چی یک مرتبه معجزه میشه منصوریان تبدیل به مورینیو یا نه به سطحی میرسه که میتونه تیم رو در آسیا قهرمان بکنه؟ ما هدف بلند مدتمون قهرمانی در آسیاست که قکر نمیکنم اگر منصوریان به بالاترین سطح خودش هم برسه بتونه تیمی رو قهرمان آسیا بکنه خوب تیمها انتخابهای خوب و بد دارن منصوریان تقریبا انتخاب بخش بزرگی از هوادار ها بود ولی حالا مشخص شد این انتخاب شاید خیلی احساسی و بر اساس پیشینه اون به عنوان بازیکن گرفته شده تا مربی اتفاقی که برای استیلی و گل محمدی و ...در تیم رقیب هم رخ داد...ما یک جایی باید احساس رو بزاریم کنار و بپذیریم انتخاب منصوریان اشتباه بود دیگه بحث کردن نداره حالا اینکه یکسری از اول هوادار منصوریان بودن یا نبودن اهمیتی نداره الان باید از این وضعیت در بیایم شاید حتی حفظ منصوریان در کوتاه مدت بتونه کمک بکنه ولی در بلند مدت برای ما قهرمانی نمیشه...الان دیگه از منصوریان مهم تر رفتن افتخاری و جایگزینی قریب یا کسی مثل اونه...

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
هیچ کس با مربی به درد بخور خارجی مخالف نیست .. قطعن از مربیای ایرانی سره ولی همونجور که گفتم اگه همه رو برق بگیرخ ما رو چراغ موشی میگیره.

ali_men2004

Registered User
لایک‌ها
1,191
من میگم باید حمایت کرد و مطمئنم که نتیجه میگیریم ...

بعضی از مثلن دوستان هم که عادت دارن به پیشگویی کردن رو ارجاع میدم به پستای فصل قبلشون که به شرافتشون قسم میخوردن که این تیم میره دسته ی دوم .... پست هاشم موجوده ... پیش بینی های پشمکی
چیزی که عیان چه حاجت به بیان است.جالبه تنها کسی که از این عکسی که گذاشتم زورش اومده و از اول فصل داره کور کورانه از منصوریان که عالم و آدم میدونن چه افتضاحی بالا آورده (۶تا از عربا و یک گل زده تو پنچتا بازی)حمایت میکنه شما هستی واقعا آدم به بعضی چیزها شک میکنه.
میگن منصوریان پول سه فصل کامل رو گرفته برای همین هم هست که بعضب از بازیکنهای طلب کار استقلال ازین موضوع ناراحت شدن و به afc شکایت کردن واقعا اگه اینطوری باشه باید به حال این وضع استقلال و مدیریت گریست.

Last edited:

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
دوست عزیز بحث انصاف نیست . اعتبار باشگاه والاتر از همه اسم هاست . این باشگاه های استقلال بوده که به منصوریان و بقیه اعتبار بخشیده . چرا به مظلومی این فرصت داده نشد ؟ چرا باعث اون نتیجه افتضاح شد .
منصوریان بر خلاف مظلومی و حتی قلعه نویی نشان داده با ادامه این وضع ارزشی نه برای باشگاه قائله و نه برای طرفدران

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
من که میگم اگر منصوریان در کنک خوردن هوادار ها روی سکوها نقش داشته باشه هر ریالی که از استقلال گرفته حرومش باشه
هواداری که توی این وضعیت میره ورزشگاه و تشویق میکنه باید دستش رو بوسید نه اینکه پول داد به چند تا آشغال که اسمشون شده لیدر که بزنن سر و دست هوادار ها رو بشکنن...امیدوارم اونایی که توی این موضوع نقش داشتن نه تنها از فوتبال امیدوارم بزودی از صفحه روزگار محو بشن
چند هفته هست توی ورزشگاه همین داستانه
لعنت به اونایی که پشت این رذالت هستن
یعنی توی لعنتی هر نتیجه ای بگیری و گند بزنی به اعتبار استققلال هوادار باید تشویق کنه و داش علی داش علی بگه !!!! یا هرکی مخالفته ورزشگاه نیاد !!! آخرشم بری دست بگیری و ماچ کنی و فاتحه بخونی و به هوادار بیلاخ بدی و بدون عذر خواهی بری برنامه تمرینی بدی انگار هیچی نشده !!! استقلال دیگه نه فلسفه ای داره نه قدرتی نه اعتباری تا روزی که اون مدیر عاملش باشه اینم سرمربی اونام لیدرش
اگر هم واقعا منصوریان پشت این داستان ها نبوده خدا کمکش کنه در استقلال موفق شه و اسطوره بشه مثل مرحوم حجازی و پورحیدری
خدا از رگ گردن به بنده هاش نزدیک تره چوب اش هم همینطور

Last edited:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
بحث انصاف و نگاه کردن به پیشینه منصوریان در نوع خودش یه بی انصافی در حق هواداراس اتفاقا!

شما نگاه کنید مگه حمید استیلی اسطوره پرسپولیس نبود؟ مگه حمید درحشان نبود؟ مگه علی دایی نبود دیگه منصوریان از دایی بزرگتره؟؟؟ گل محمدی مگه کمتر بود؟ اینا همه مربی پرسپولیس شدن و به هیچ کدوم فرصت داده نشد اندازه علیرضا منصوریان!
من یه سوال از شما دارم..پرسپولیس زمان علی دایی بهتر بازی میکرد یا استقلال منصوریان؟؟؟
استقلال و پرسپولیس واقعا به اون معنای واقعی باشگاه نیستن که بخوان صبر کنن تا ۵ سال بعد نتیجه بگیرن...اینا مربی های بزرگ میخوان تا بتونن مقطعی نتیجه بگیرن....
همین برانکو ...بالاخره یه روزی از پرسپولیس میره و اون موقعس که پرسپولیس اگر مربی بزگتری نیاره دوباره برمیگرده به سال های قبلش!

شما حرکات این آقا رو نگاه کنید کنار زمین! تیم ۲-۰ عفبه...کجای دنیا مربی تیم رو ول میکنه میره سمت مربی حریف دستش رو میگیره و بهش میگه میخوام برم! مرد حسابی تیمت داخل زمینه هنوز!!!!!
مصاحبه مربی پدیده رو بخونید!!!
رفتار های این آدم مشمئز کننده و اصلا در شان مربی تیم بزرگ تاج هست ؟؟؟ شما موافقین منصوریان بگید!
دیگه چقدر یه مربی باید بد باشه که بذارنش کنار! نتیجه که نمیگیره...رفتارهاش درست نیست...عذرخواهی بلد نیست...
قبل بازی مصاحبه میکنه که ما پدیده رو خوب میشناسیم و تیمشون رو آنالیز کردیم! خب شما چیزی دیدی از این شناخت؟؟؟؟ مربی ما پدیده رو میشناخت یا اونا ما رو؟؟؟

به نظر من اگر هم قراره مربی خارجی بیاد..باید بیارنش...یه نیم فصل در ایران باشه و تمام بازی های استقلال رو از نزدیک تماشا کنه ...بازی های دیگه لیگ رو هم به صورت رندوم نگاه کنه و با فوتبال ایران آشنا بشه...بعد بیاد سرمربی تیم بشه.
غیر از این باز هم داستان کخ تکرار خواهد شد....

اگر امثال فرهاد مجیدی پست حمایتی میذاره از منصوریان امروز و میگه افتخاری باید بره ( بعد از بازی العین هم مجیدی گفته بود این افتخاریه که باید بره نه منصوریان ) این نظر شخصی ایناس.من نمیدونم مجیدی چی در منصوریان دیده ....یا پاشازاده که میگه منصوریان هست که باید بره....
به هر حال هر کسی یه نظری داره...
ولی من میترسم دیگه دیر بشه تعویض کادر فنی...
الان هم واقعا کسی نمیتونه تیم رو جمع کنه....مربی داخلی بازگشت به عقبه!!!
خود منم نمیدونم باید چه کار کرد!

شاید بهترین کار این باشه که منصوریان بمونه و هر گندی خواست بزنه!! در کنارش یه مربی خارجی بیاد و بازی ها رو ببینه برای فصل بعد! هم بازیکن انتخاب کنه هم با شرایط آشنا بشه! ولی نکته منفی این داستان اینه هر کسی بیاد ایران همه میفهمن و میشه یه سایه سنگین بالا سر منصوریان و تیم و بهانه برای نگرفتن نتیجه...
کلا یه بن بست اساسی هست!!!
هیچ کاری نمیشه کرد.
شاید بهترین کار در صورت رفتن منصوریان اوردن اسکوچیچ باشه که با فوتبال ما آشناست...بیارنش ..اگه خوب کار کرد تمدید کنن باهاش.

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
الان سایه کدوم بزرگتر دقیقا بالای سر پرسپولیسه؟ چه ربطی داره!
حالا در کل بی احترامی به اسطوره ها نباشه.
بزرگتر پرسپولیس خوردبین و پروین هستند
اما خب اون پورحیدری در بطن استقلال بود
البته درسته خوردبین هم سرپرست هست اما اصلا با پور حیدری قابل مقایسه نیست

به نظر من پور حیدری هم وزنه روحی بود هم مشاوره های فنی میداد
نظر شخصی هست. ممکنه خیلی ها قبولش نداشته باشند

Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
بزرگتر پرسپولیس خوردبین و پروین هستند
اما خب اون پورحیدری در بطن استقلال بود
البته درسته خوردبین هم سرپرست هست اما اصلا با پور حیدری قابل مقایسه نیست

به نظر من پور حیدری هم وزنه روحی بود هم مشاوره های فنی میداد
نظر شخصی هست. ممکنه خیلی ها قبولش نداشته باشند

Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk

منم همین رو میگم! پروین که در تیم نیست!
خوردبین هم خود شما میگی در حد پورحیدری نیست!
پس کسی در بطن پرسپولیس نیست از پیشکسوت ها...ولی داره نتیجه میگیره فقط با یه کادر فنی!
این حرفا دیگه جایی در فوتبال روز دنیا نداره.

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
آقا من به عنوان یک هوادار ترجیه میدم تیمم این فصل نتیجه نگیره ولی فصل بعد بره واسه قهرمانی
مربی خوب خارجی می خوان بیارن الان باید بیارن نه ته فصل !!!
این فصل که قهرمانی تموم شد پس دیگه رتبه ی دوم تا ته جدول چه فرقی میکنه ...آسیا هم امیدوارم با این کادر فنی نریم ...من یکی که تحمل آبروریزی مجدد رو ندارم . دیگه تکرار بشه کلا فوتبال رو میبوسم میزارم کنار .
شما حساب کن میشد حیدری و جباری و منتظری و مگویان رو که الان عملا به هیچ درد استقلال نمی خورن ( حداقل الان که میبینیم همشون بشدت پیر و چروکیده شدن و دیگه بدرد فوتبال نمی خورن ) میشد بهترین سرمربی ممکن رو آورد !!! شما شک نکنید قرارداد این ها بین 1.5 تا 2 میلیارد هست حداقل 4 تا شون رو نیاری با حساب پول منصوریان اگر باهاش تمدید نمیکردن نزدیک 10 میلیارد میشد ... با این پول راحت مربی های بزرگ رو میشد آورد استقلال و قهرمان آسیا شد

جالبه اونایی که برای استقلال تصمیم میگیرن حاضر هستن به 5 تا بازیکن مزخرف 8 - 9 میلیارد بدن ولی حاضر نیست به یک مربی خوب خارجی 5 میلیارد بدن

شما پول خوب بده بهترین مربی های دنیا هم میتونی بیاری ولی وقتی میری به رحمتی 2 میلیارد میدی بعد می خوای سرمربی بیاری با 500 میلیون خوب بهتر از منصوریان و خرمگاه گیرت نمیاد دیگه !!

Last edited:

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
چیزی که عیان چه حاجت به بیان است.جالبه تنها کسی که از این عکسی که گذاشتم زورش اومده و از اول فصل داره کور کورانه از منصوریان که عالم و آدم میدونن چه افتضاحی بالا آورده (۶تا از عربا و یک گل زده تو پنچتا بازی)حمایت میکنه شما هستی واقعا آدم به بعضی چیزها شک میکنه.
میگن منصوریان پول سه فصل کامل رو گرفته برای همین هم هست که بعضب از بازیکنهای طلب کار استقلال ازین موضوع ناراحت شدن و به afc شکایت کردن واقعا اگه اینطوری باشه باید به حال این وضع استقلال و مدیریت گریست.

اولن که شما کاره ای نیستی که بخوای به چیزی شک بکنی یا خیر ...

دوم اینکه من اصلن عکسی که میگی رو ندیدم که بخواد زورم بیاد یا خیر ...

سومن درست صحبت کن ... اینجا هر کسی میتونه بیاد نظرش رو بگه و هیچ کسی هم نمیتونه ازش بازخواست کنه که چرا تو نظرت اینه یا چیز دیگه ... ما هم هوادار سینه چاک استقلال هستیم نه منصوریان یا غیره و ذالک ... اینی هم که از منصوریان حمایت میکنم واسه اینه که مطمئنم خروج از بحران فعلی با حمایت یکپارچه از تیم بسیار محتمله

یه زمانی برای اومدن منصویان پلاکارد میاوردن ورزشگاه و با اینکه همون موقع دیگه مظلومی تمام شده بود برای استقلال ما ناراحت میشدیم از این خیانت!! با اینکه دوست داشتیم بیاد و فکر میکردیم بهترین گزینس ... الآنم با رفتن منصوریان مخالفم چون میدونم مربی به درد بخور خارجی گیر نمیاد واسه همین حداقل چند بازی آینده رو باید بهش فرصت داد ، حتی تا نیم فصل هم فرصت بهش داده بشه برای آوردن یه مربی خارجی که بتونه تیم رو برای فصل بعد هماهنگ کنه یه نیم فصل دیگه فرصت هست

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
دوست عزیز بحث انصاف نیست . اعتبار باشگاه والاتر از همه اسم هاست . این باشگاه های استقلال بوده که به منصوریان و بقیه اعتبار بخشیده . چرا به مظلومی این فرصت داده نشد ؟ چرا باعث اون نتیجه افتضاح شد .
منصوریان بر خلاف مظلومی و حتی قلعه نویی نشان داده با ادامه این وضع ارزشی نه برای باشگاه قائله و نه برای طرفدران

بله ... اعتبار باشگاه بالاتر از هر چیز دیگه ایه ... ما هم توی این شک نداریم

ولی آیا باید قطعن حکم صادر کنیم که منصوریان حاضره به خاطر خودش باشگاه و اعتبارش رو نابود کنه ؟ شایدم واقعیت اینه که در خودش این توانایی رو میبینه که بتونه اوضاع رو سر و سامون بده و اگر لحظه ای احساس کنه که در توانش نیست ادامه نده ... اینو که نمیتونیم قضاوت کنیم

m6788

Registered User
لایک‌ها
2,482
مصطفی جان با تمام احترامی که برای شما بعنوان یکی از کاربرا بسیار قدیمی اینجا قاعلم ولی فرصت دادن به منصوریان حتی واسه یبازی دیگه هم خیانت به تیمه و هم خیانت به خود علی منصور چون قطعااا تو این چند بازی هیچ اتفاق خاصی نخواهد افتاد و فقط و فقط باعث سرخوردگی بیشتر هوادارا و منفورتر شدن علی منصور میشه بنظرم همین الانم دیر شده واسه برکنار شدنش و باید سریعاا برن دنبال یه مربی درجه یک خارجی
برای این چندتا بازی تا تعطیلی دوباره لیگ هم میتونن رو گزینه موقت میک مک درموت فک کنن تا به یه مورد مناسب به توافق برسن

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
مصطفی جان با تمام احترامی که برای شما بعنوان یکی از کاربرا بسیار قدیمی اینجا قاعلم ولی فرصت دادن به منصوریان حتی واسه یبازی دیگه هم خیانت به تیمه و هم خیانت به خود علی منصور چون قطعااا تو این چند بازی هیچ اتفاق خاصی نخواهد افتاد و فقط و فقط باعث سرخوردگی بیشتر هوادارا و منفورتر شدن علی منصور میشه بنظرم همین الانم دیر شده واسه برکنار شدنش و باید سریعاا برن دنبال یه مربی درجه یک خارجی
برای این چندتا بازی تا تعطیلی دوباره لیگ هم میتونن رو گزینه موقت میک مک درموت فک کنن تا به یه مورد مناسب به توافق برسن

شما لطف دارین ... مطمئنن این احترام دو طرفس

من ندیدم که یه مربی توی یه باشگاه بد کار کنه بعد همه ی بازیکنها اینجور متفق القول یکپارچه ازش حمایت کنن ... الآن لااقل یه جو انگیزشی بین بازیکنا بوجود اومده که جبران مافات کنن ... به نظرم دو الی سه بازی فرصت به منصوریان چیزی از ما کم نکنه در هر صورت بالاتر از سیاهی رنگی نیست ... البته شاید اگر منصوریان بازی بعدیش رو ببازه دیگه نیازی به فرصت بیشتر نباشه

ali_men2004

Registered User
لایک‌ها
1,191
اولن که شما کاره ای نیستی که بخوای به چیزی شک بکنی یا خیر ...

دوم اینکه من اصلن عکسی که میگی رو ندیدم که بخواد زورم بیاد یا خیر ...

سومن درست صحبت کن ... اینجا هر کسی میتونه بیاد نظرش رو بگه و هیچ کسی هم نمیتونه ازش بازخواست کنه که چرا تو نظرت اینه یا چیز دیگه ... ما هم هوادار سینه چاک استقلال هستیم نه منصوریان یا غیره و ذالک ... اینی هم که از منصوریان حمایت میکنم واسه اینه که مطمئنم خروج از بحران فعلی با حمایت یکپارچه از تیم بسیار محتمله

یه زمانی برای اومدن منصویان پلاکارد میاوردن ورزشگاه و با اینکه همون موقع دیگه مظلومی تمام شده بود برای استقلال ما ناراحت میشدیم از این خیانت!! با اینکه دوست داشتیم بیاد و فکر میکردیم بهترین گزینس ... الآنم با رفتن منصوریان مخالفم چون میدونم مربی به درد بخور خارجی گیر نمیاد واسه همین حداقل چند بازی آینده رو باید بهش فرصت داد ، حتی تا نیم فصل هم فرصت بهش داده بشه برای آوردن یه مربی خارجی که بتونه تیم رو برای فصل بعد هماهنگ کنه یه نیم فصل دیگه فرصت هست
من نه کاره ای هستم و نه بی احترامی کردم ولی فقط خودت بگو چرا وقتی پستی میزاری در جواب پست چنتا پست مخالف میبینی.
در بزرگترین تیمهای دنیا هم وقتی تیم نتیجه نمیگیره مربی با شرافت و حرفه ای برای اینکه هم اعتبار خودش خدشه دار نشه و تیم ضربه نخوره و بیشتر وارد حاشیه نشه استعفا میده.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا