• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین بیمه عمر و تکمیلی کدام است؟ راهنمایی کنید لطفاً

Today_2014

Registered User
لایک‌ها
434
ضمن عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان ارجمند
و تشکر ویژه در خصوص راهنمایی هاتون
میخواستم بپرسم بین بیمه ایران و سامان برای بیمه عمر در بازه ی 30 ساله کدوم رو انتخاب می کنید؟!
شروع از پرداخت ماهیانه 100 تومن خوبه یا 200 تومن؟! میزان ضریب افزایش پرداختی سالیانه حداقل و حداکثر چقدره؟! و کدوم یک توانایی رو واقعا دارن؟!(اعتماد مشتری و پایبندی تا اخر قرارداد)
پیشاپیش ممنون

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
طرح مشترک بیمه عمروسرمایه گزاری چیه؟ یعنی خودم وهمسرم بیمه کنیم مزیتش نسبت به تکی بیمه عمر وسرمایه کردن چیه؟
واینکه خودم بیمه عمر وسرمایه کنم بهتره یا فرزند 1 سالمه بیمه عمروسرمایه؟

hamed_kh311

Registered User
لایک‌ها
174
پاسارگاد رو اطلاعی ندارم ، خیلی اهل توضیح و شفاف سازی نیست پاسارگاد ، سیستم استعلام آنلاین هم نداره و فقط جداول پیش فرض گذاشته و از اون بدتر جداولی گذاشته که با سود 20 درصد سرمایه اندوخته رو حساب کرده ، در صورتیکه اگه ارقام سود سالهای قبل اعلامی خودش رو حساب کنید میانگینش به 20 نمیرسه !

سلام. من امروز رفتم نمایندگی سامان و نمایندگی پاسارگاد !
سامان هم مثل بیمه ما به ازای هر بیماری خاص فقط یکبار هزینه پرداخت میکنه اما بیمه پاسارگاد اینحوری نبود و گفتن که چندبار هم پرداخت میکنن

در مورد سودی که میدن توی جداولی ک بهم دادن روی سود تضمینی باز هم بیمه پاسارگاد نسبت به سامان سود بیشتری میده. البته سود مشارکت رو نمیدونم !
جداول رو پیوست میکنم یه نظر کارشناسی بدین !
چون فیلدایی که توی بیمه سامان بود داخل پاسارگاد نبود و بالعکس !
سامان سرمایه از کار افتادگی توی جدولش بود ولی پاسارکاد نبود! پاسارگاد فوت بر اثر حادثه داشت ولی سامان نداشت توی جدول !
یه سوال دیگه هم اینکه بر فرض ک طرف از ناحیه دو دست قطع عضو شد بیمه ها هم هزینه قطع عضو میدن هم از کار افتادگی ؟
ممنون میشم با توجه به جداول بنده رو راهنمایی کنین !

pasargad.jpg saman1.jpg saman2.jpg

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
میخواستم بپرسم بین بیمه ایران و سامان برای بیمه عمر در بازه ی 30 ساله کدوم رو انتخاب می کنید؟!
باید آیتم های این دو بیمه رو مقایسه کنید و ببینید تو جزییات خدماتشون چه تفاوتهایی دارن و با توجه به تفاوتهاشون شما کدومش رو برای خودتون میپسندید و مناسب میدونید . نمیشه همینطوری کلی یه نظر داد . انتظارات شما تعیین کننده هست .
شروع از پرداخت ماهیانه 100 تومن خوبه یا 200 تومن؟!
اولا که پرداخت رو حتما سالیانه انجام بدید چون بسیار به نفعتونه ، دوما تفاوت این دو تا رقم توی 30 سال بسیار زیاد هست . قطعا اگه 200 میتونید پرداخت کنید همین کار رو انجام بدید .
میزان ضریب افزایش پرداختی سالیانه حداقل و حداکثر چقدره؟!
حداقل 0 و حداکثر 20%
کدوم یک توانایی رو واقعا دارن؟!(اعتماد مشتری و پایبندی تا اخر قرارداد)
در مورد اعتماد دو طرفه هست ، مثلا اگه تو پر کردن فرم خلاف واقع بنویسید و بعدا مشخص بشه شرکت میتونه از انجام تعهداتش سر باز بزنه .
ببینید اولا بیمه ها هر نوع بیمه ای که صادر میکنن مقداری از حق بیمه برای بیمه مرکزی میره تا در صورت هر اتفاقی بیمه مرکزی جوابگوی تعهدات اونها باشه ، رشته عمر هم همینطوره ،
دوما شرکتهای بیمه خودشون و تعهداتشون رو نزد شرکت های بیمه اتکایی ، بیمه میکنن تا در صورت هر مشکلی اون شرکتها بتونن در مواقع بحرانی کمک کار شرکت بیمه باشن . تو صنعت بیمه ، بیمه نامه رو زمین نمیمونه . شرکت توسعه که ورشکست شد تعداتش توسط بیمه مرکزی و بیمه ایران پرداخت شد و از همون موقع بیمه مرکزی نظارتهاشو سخت تر کرد .
سوما بیمه مرکزی هر ساله با بررسی های مختلف مشکلات و کمبود های شرکتهای بیمه رو منعکس میکنه تو سالنامه آماری و در صورت لزوم به اونها هشدار میده ، مثلا اگه توی رشته ای ضرر ده باشن بیمه مرکزی موقتا اون رشته رو براشون معلق میکنه .
مثلا یکی از آمارهایی که منتشر میشه ضریب توانگری هست که نشون میده اون شرکت بیمه چقدر در انجام تعهداتی که بر عهده گرفته توانایی داره ، جالبه بدونید شرکت بیمه ایران که انتخاب کردید در سال 95 تو پایین ترین سطح این رده بندی (سطح 4 ) قرار داره .
اگه خیلی رو این مساله حساس هستید شرکتهایی رو که در سطح اول هستن انتخاب کنید .

2017-09-03_155527.jpg

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
طرح مشترک بیمه عمروسرمایه گزاری چیه؟ یعنی خودم وهمسرم بیمه کنیم مزیتش نسبت به تکی بیمه عمر وسرمایه کردن چیه؟
واینکه خودم بیمه عمر وسرمایه کنم بهتره یا فرزند 1 سالمه بیمه عمروسرمایه؟
باز هم کلی نمیشه گفت شرایط موجود و انتظارات مشتری تعیین کننده هست .
اگر مثلا ماهی 200 میخواهید بیمه بپردازید (بصورت سالیانه 2.4 م) بهتره 50 برای فرزند بگذارید و 150 برای خودتون .
ولی همیشه سرپرست خانوار توی اولویت هست ، چون :
  • بخاطر سن بالاتر در معرض خطرات جسمی مثل مریضی و عمل و سرطان قرار داره ،
  • زودتر به سن بازنشستگی و احتیاج به سرمایه میرسه ،
  • از محل بیمه نامه سرپرست برای نیازهای فرزند مثل ازدواج و کار و جهیزیه چه بصورت وام چه بصورت برداشت از صندوق میشه استفاده کرد و نیازهای اونها پوشش داده میشه .
  • با از کار افتادگی یا حادثه برای فرزند خانواده دچار تنش و خطر فروپاشی نمیشه ولی این اتفاقات برای سرپرست خانواده غیر قابل تحمل هست .
  • یک پوشش توی بیمه عمر هست که اگر از کار افتادگی پیدا کردید (مثلا قطع نخاع) شرکت بیمه تا پایان قرارداد خودش حق بیمه ها رو میپردازه ، این پوشش برای سنین 18 تا 55 سال قابل استفاده هست ! برای اطفال قابل استفاده نیست . در واقع بیمه شده و بیمه گذار باید یک نفر واحد باشه .

اگر میتونید بیمه نامه هم برای خودتون و هم فرزند تهیه کنید که چه بهتر ، ولی اگر نه برای سرپرست خانوار باید تهیه بشه .

تو حالت عادی شما بیمه میکنید خودتون رو و همسرتون رو فقط توی ذینعان و استفاده کنندگان از بیمه نامه خودتون قرار میدید ، ولی توی طرح مشترک شما بیمه شده اول و ایشون بیمه شده دوم میشن و تو این حالت همسر شما هم پوشش هایی مثل فوت و حادثه و ... رو دارن ، میزان پرداختی پایان قرارداد کمتر از حالت عادی هست و پوشش های نفر دوم هم از حالت عادی کمتره ولی برای کسانی که توانایی پرداخت دو تا حق بیمه ندارن طرح خیلی خوبیه . آسیا و ما طرح مشترک خوبی دارن . میتونید آنلاین استعلام بگیرید و مقایسه کنید .

.

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
سامان هم مثل بیمه ما به ازای هر بیماری خاص فقط یکبار هزینه پرداخت میکنه اما بیمه پاسارگاد اینحوری نبود و گفتن که چندبار هم پرداخت میکنن
اشتباه کرده ، بیمه سامان طبق آخرین تغییرات برای امراض خاص سه حالت پرداخت داره : چند بار برای یک مورد ، چند بار پرداخت برای چند مورد و یکبار برای چند مورد ، و هر سال هم سقف همون سال پرداخت میشه که سقف هر بیمه نامه در هر سال متفاوت هست و تعداد سبدهای انتخابی هم 5 تا شده که سبد رشد و سبد بانک سامان اضافه شده و فرم های پیشنهاد هم سه برگ شده ، اینها آخرین تغییرات سامان هست و مستقیما از سرپرستی استان من سوال کردم .
سود تضمینی طبق مصوبه بیمه مرکزی دو سال اول 16% و دو سال بعد 13% و ادامه قرارداد 10% هست ، باقی ادعاها و اعداد و ارقام همه کذب و خلاف واقع و خلاف قانون هست ، مثلا همین سبد رشد سامان میگه تضمینیمون 8% هست !! یعنی از تضمین بیمه مرکزی هم پایین تر یا تضمینی سبد بانک سامان 0% ، این ها یا در آینده با هشدار بیمه مرکزی جمع میشن یا اعدادشون اصلاح میشه ، به نظرم این گول زدن ها و زیر آبی رفتن ها در بلند مدت مشتری رو از این شرکتها فراری میده . سود تضمینی همونی بود که گفتم مابقی فاقد ارزش هست .

zz.jpg

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
سامان سرمایه از کار افتادگی توی جدولش بود ولی پاسارکاد نبود!
ما یه پوشش داریم "معافیت از پرداخت حق بیمه در اثر از کار افتادگی کامل و دائم " ، عنوانش خودش گویا هست ، در بعضی شرکتها مثل پارسیان علاوه بر این پوشش دو پوشش دیگه ارائه میشه ،
  • مستمری از کارافتادگی که تا سه برابر حق بیمه ماهانه مستمری میده و
  • سرمایه از کار افتادگی یا سرمایه اشتغال که پارسیان تا 70% سرمایه فوت و با سقف 100 م هست .

چون فیلدایی که توی بیمه سامان بود داخل پاسارگاد نبود و بالعکس !
مثلا ؟
پاسارگاد فوت بر اثر حادثه داشت ولی سامان نداشت توی جدول !
تو همین استعلامی که گذاشتید کنار ستون از کار افتادگی موجوده . فوت بر اثر حادثه رو همه شرکتها دارن .
.... توی جداولی ک بهم دادن ...... باز هم بیمه پاسارگاد نسبت به سامان سود بیشتری میده
شرایط بیمه نامه ها باید یکسان باشه ، که ظاهرا هست ، اما توی پاسارگاد معلوم نیست هزینه پوشش ها از حق بیمه کم میشه یا جداگانه پرداخت میشه !
توی سامان حق پوشش ها که مثلا برای سال اول 205 هزار ت هست از همون 2.4 م که پرداختید کم میشه و بالا هم تو توضیحات نوشته این موضوع رو ولی پاسارگاد احتمال داره که این هزینه پوشش ها جداگانه قراره که پرداخت بشه . میتونید زنگ بزنید به نماینده بپرسید .

یه سوال دیگه هم اینکه بر فرض ک طرف از ناحیه دو دست قطع عضو شد بیمه ها هم هزینه قطع عضو میدن هم از کار افتادگی ؟
عرض کردم "معافیت از پرداخت حق بیمه در اثر از کار افتادگی کامل و دائم " ، یعنی هم از کارافتادگی کلی باشه و هم دائمی ، نقص عضو طبق جدولی که دارن هر قطع دست از مچ 50% حساب میشه و بنابراین 100% سرمایه نقص عضو در اون سال پرداخت میشه ولی برای از کارافتادگی مطمئن نیستم .

.

hamed_kh311

Registered User
لایک‌ها
174
سود تضمینی طبق مصوبه بیمه مرکزی دو سال اول 16% و دو سال بعد 13% و ادامه قرارداد 10% هست ، باقی ادعاها و اعداد و ارقام همه کذب و خلاف واقع و خلاف قانون هست ، مثلا همین سبد رشد سامان میگه تضمینیمون 8% هست !! یعنی از تضمین بیمه مرکزی هم پایین تر یا تضمینی سبد بانک سامان 0% ، این ها یا در آینده با هشدار بیمه مرکزی جمع میشن یا اعدادشون اصلاح میشه ، به نظرم این گول زدن ها و زیر آبی رفتن ها در بلند مدت مشتری رو از این شرکتها فراری میده . سود تضمینی همونی بود که گفتم مابقی فاقد ارزش هست .

دقیقا. نرخ سود تضمین شده برای سال دو سال اول 16 و دو سال بعد 13 ! اما سامان زده برای 4 سال اول 12 درصد ! البته 4 درصد فرق زیادی توی 4 سال نمیکنه که بخوام به ایت حاطر بیمه سامان رو کلا بیخیال بشم و برم سمت پاسارگاد !

سرمایه از کار افتادگی توی جدول پاسارگاد وجود نداره ! معافیت از پرداخت رو هم نمیدونم ! توی هر دو جدول که چیزی نزده !

از طرفی سامان میگفت نرخ سودمون 16 درصد هست روی وام ! ولی پاسارگاد میگفت 4 درصد ! سامان میگفت بقیه شرکت ها میگن 4% هست ولی تا تسویه کامل وام به اندوختتون سودی نمیدن و این میشه سود 20% روی وامشون اما ما 16% سود میگیریم و سود اندوختتون هم میاد روی حساب. پاسارگاد میگفت نه ما هم اینجوری نیستیم !
در کل نماینده پاسارگاد زیاد مسلط نبود احساس میکنم ! بدجور بین 2 راهی گیر کردم.

یه سوال دیگه ! بیمه سامان گفتن احتمال اینکه برای بیمه یه چندتا آزمایش و معاینه باید انجام بشه هست ! معافیت پزشکی سربازی دارم ! مشکلی از این بابت پیش نمیاد ؟

با فرض اینکه پاسارگاد حق پوشش ها رو از همون 2.4 برداره پیشنهادتون کدوم بیمه هست ؟ چون تفاوت اندوخته توی 30 سال خیلی زیاد میشه !
اگه قرار باشه حق پوشش رو جداگانه محاسبه کنن ک احساس میکنم سامان بهتر باشه !

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
سرمایه از کار افتادگی توی جدول پاسارگاد وجود نداره !
همه شرکتها این پوشش رو ندارن .
معافیت از پرداخت رو هم نمیدونم !
تو استعلام بضی شرکتها نمینویسن ولی وجود داره ، باید مطمئن شد و از کسی که استعلام گرفته پرسید .

در مورد وام : قانون کلی 4% + سود داده شده هست . مثلا 22% به شما در اون سال سود داده ، پس وام شما 26% هست .
بعضی شرکتها بدون برداشت از اندوختتون به شما وام میدن مثل همین سامان یا بعضی از اندوختتون برداشت میکنن مثل ملت (سامان با بازپرداخت یکساله نرخ سود ثابت 22% داره)
ضمنا بعضی شرکتها مثل پارسیان محدودیت دفعات دارن . یا بعضی مثل آسیا بین دو وام فاصله چند ماهه باید رعایت بشه .
عمده ویژگی وام بیمه عمر، در دسترس بون و سریع بودنشه ، حداکثر ظرف دو روز میتونید یه وام بدون وثیقه و ضامن و تشریفات بگیرید . گاهی پیش میاد یه مبلغ چند ده میلیونی نیاز میشه که تو این دوره زمونه جور کردنش اگه نگیم محاله کار سختیه .

یه سوال دیگه ! بیمه سامان گفتن احتمال اینکه برای بیمه یه چندتا آزمایش و معاینه باید انجام بشه هست ! معافیت پزشکی سربازی دارم ! مشکلی از این بابت پیش نمیاد ؟
ممکنه اضافه نرخ بخورید ، هر شرکتی این کار میکنه چون تمام کسایی که بیمه میشن ریسکشون یکسان نیست پس مبلغ بیمشون هم متفاوته و ممکنه جدواولی که الان دارید اندکی مبالغش تغییر کنه . در بدترین حالت ممکنه مثلا فرد خیلی چاق رو اصلا بیمه نکنه هیچ شرکتی .

با فرض اینکه پاسارگاد حق پوشش ها رو از همون 2.4 برداره پیشنهادتون کدوم بیمه هست ؟ چون تفاوت اندوخته توی 30 سال خیلی زیاد میشه !
بله این مبالغ جزیی تو 30 سال تفاوت زیادی پیدا میکنه . برای رشد بهتر صندوقتون میتونید یه مقداری مثلا 5 یا 10 م بعنوان اندوخته اولیه بگذارید توی صندوقتون .

Today_2014

Registered User
لایک‌ها
434
باید آیتم های این دو بیمه رو مقایسه کنید و ببینید تو جزییات خدماتشون چه تفاوتهایی دارن و با توجه به تفاوتهاشون شما کدومش رو برای خودتون میپسندید و مناسب میدونید . نمیشه همینطوری کلی یه نظر داد . انتظارات شما تعیین کننده هست .

اولا که پرداخت رو حتما سالیانه انجام بدید چون بسیار به نفعتونه ، دوما تفاوت این دو تا رقم توی 30 سال بسیار زیاد هست . قطعا اگه 200 میتونید پرداخت کنید همین کار رو انجام بدید .

حداقل 0 و حداکثر 20%

در مورد اعتماد دو طرفه هست ، مثلا اگه تو پر کردن فرم خلاف واقع بنویسید و بعدا مشخص بشه شرکت میتونه از انجام تعهداتش سر باز بزنه .
ببینید اولا بیمه ها هر نوع بیمه ای که صادر میکنن مقداری از حق بیمه برای بیمه مرکزی میره تا در صورت هر اتفاقی بیمه مرکزی جوابگوی تعهدات اونها باشه ، رشته عمر هم همینطوره ،
دوما شرکتهای بیمه خودشون و تعهداتشون رو نزد شرکت های بیمه اتکایی ، بیمه میکنن تا در صورت هر مشکلی اون شرکتها بتونن در مواقع بحرانی کمک کار شرکت بیمه باشن . تو صنعت بیمه ، بیمه نامه رو زمین نمیمونه . شرکت توسعه که ورشکست شد تعداتش توسط بیمه مرکزی و بیمه ایران پرداخت شد و از همون موقع بیمه مرکزی نظارتهاشو سخت تر کرد .
سوما بیمه مرکزی هر ساله با بررسی های مختلف مشکلات و کمبود های شرکتهای بیمه رو منعکس میکنه تو سالنامه آماری و در صورت لزوم به اونها هشدار میده ، مثلا اگه توی رشته ای ضرر ده باشن بیمه مرکزی موقتا اون رشته رو براشون معلق میکنه .
مثلا یکی از آمارهایی که منتشر میشه ضریب توانگری هست که نشون میده اون شرکت بیمه چقدر در انجام تعهداتی که بر عهده گرفته توانایی داره ، جالبه بدونید شرکت بیمه ایران که انتخاب کردید در سال 95 تو پایین ترین سطح این رده بندی (سطح 4 ) قرار داره .
اگه خیلی رو این مساله حساس هستید شرکتهایی رو که در سطح اول هستن انتخاب کنید .

مشاهده پیوست 1032647
ممنون از پاسختون دوست عزیز
فقط یه سوالی ذهنمو درگیر کرده اونم اینکه:
سود بیشتر برای پرداخت سالیانه بیشتر تعلق میگیره یا واریز حق بیمه عمر بصورت ماهیانه؟! تفاوت در چی هستش؟! ضمنا درصد برای حوادث و نقص عضو و از کار افتادگی و ..... چقدر تعیین میشه؟! اختیاری یا اجباری؟!
ضمنا این مبلغ اولیه هرچه بیشتر باشه چه سودی داره؟! لطفا توضیح کامل
بازم ممنون

Last edited:

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
سود بیشتر برای پرداخت سالیانه بیشتر تعلق میگیره یا واریز حق بیمه عمر بصورت ماهیانه؟!
پرداخت بصورت سالیانه سود بیشتری داره براتون .
تفاوت در چی هستش؟!
شما مثلا ماهی 100 تومن میپردازید و شخص دیگه با همون شرایط شما سالیانه میپردازه ، ماه اول تو صندوق شما 100 هزار ت هست و تو صندوق ایشون 1.2 م تومن . چون سود بصورت روز شمار حساب میشه از همین ابتدا یه اختلاف بین شما دو نفر هست که باعث میشه اون شخص صندوقش و مبالغش از شما بیشتر بشه . ضمن اینکه هر ماه نگران فراموش کردن پرداخت اقساط نیستید .
درصد برای حوادث و نقص عضو و از کار افتادگی و ..... چقدر تعیین میشه؟!
سرمایه فوت ضریبی از حق بیمه سالیانه هست و تمام پوششهای دیگه ضرایب یا درصدی از سرمایه فوت هستن . این سیستم جوری طراحی شده که مبالغ حق بیمه متناسب با پوشش ها تنظیم میشه . مثلا کسی که ماهی 50 ت حق بیمه میده عملا نمیتونه سرمایه فوت 200 میلیونی بگیره .
اختیاری یا اجباری؟!
اجباری معنایی نداره چون کسی که بیمه عمر تهیه میکنه برای همین پوششها میخواد بیمه بشه ولی شخص میتونه این پوششها رو روی حداقل و مبالغ ناچیز بگیره .

.

hamid3pnn

Registered User
لایک‌ها
19
اگه فقط اندوخته بیشتر مد نظر باشه برید سمت شرکتهایی که بیشترین سود دادن ،
ملت ، ما ، پارسیان ، سامان (سبد پرریسک)

.
ممنون لطفا یکیش رو پیشنهاد بدید, بین ما و پاسارگاد و پارسیان از لحاظ اندوخته بیشتر و پوشش کدومش بهتر هست, وام رو فکر کنم همشون دارن, البته پاسارگاد کارت sos هم میده , بقیه رو نمیدونم که میدن یا خیر

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
دوستان من الان ماهیانه 40 تومن برای بیمه عمر (( پاسارگاد )) حق بیمه میدم.

الان میتونم برم و سالیانه ش کنم؟؟ حداقل مبلغ پرداختی حق بیمه (( سالیانه )) چقدره؟؟

بعد الان توی سند فقط پوشش مستمری دارم. میخوام از کار افتادگی و بیماری های خاص هم به قراردادم اضافه کنم. اگه این کارو بکنم بعد باید حق بیمه بیشتری بپردازم؟؟

danetey

Registered User
لایک‌ها
367
دوستان این بیمه عمر رو یه مقایسه ایی با بانک میکنین؟
البته فعلن من فقط از منظر مستمری مدنظر دارم اول اینکه سود رو کامل بزاریم کنار، مثلن بیام ماهی ۱۰۰ تومن در بانک سپرده کنم بعد از ۲۰ سال من ۲۴۰ م.تومن دارم در بیمه عمر هم همین مقدار رو دارم یا چقدر؟

بعد بیاییم سود رو دخیل کنیم اینطوری خب سود بانک در سال دهم برای مثال مشخص نیس و درحال تغییره آیا بیمه عمر مشخص هست؟
در این حالت وضعیت چطور میشه به نظرتون؟

همونطور که گفتم من فعلن تمام مزایای بیمه رو کنار گذاشتم و فقط میخوام بدونم از لحاظ سود و مستمری و اندوخته مالی وضعیت به چه شکل میشه

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
بین ما و پاسارگاد و پارسیان از لحاظ اندوخته بیشتر و پوشش کدومش بهتر هست
هر سه تا جزو موفق ها هستن و در بیمه عمر حرفهایی برای گفتن دارن ، غیر پاسارگاد اون دو تای دیگه استعلام آنلاین دارن ، استعلام بگیرید و مقایسه کنید .
پارسیان علاوه بر معافیت حق بیمه در اثر از کارافتادگی ، مستمری از کارافتادگی و سرمایه بیکاری هم جزو پوشش هاش هست .

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
الان میتونم برم و سالیانه ش کنم؟؟
در سررسید سال بیمه ای ، تغییرات اعمال میشه . در غیر این زمان نمیدونم میشه این تغییر رو اعمال کرد یا نه ، با نمایندتون تماس بگیرید .
حداقل مبلغ پرداختی حق بیمه (( سالیانه )) چقدره؟؟
تو شرکتهای مختلف یه مقدار متفاوته ، معمولا حداقل رو 50 میگیرن ولی پایین تر هم بعضی شرکتها قبول میکنن ، ولی دیگه پایین تر از 50 تومن مزیت حساب نمیشه چون خیلی نمیتونه نقش حمایتی داشته باشه ، نه پوشش های خوبی میشه گرفت نه مبلغ پایانی جالب میشه .
شما همونی که الان ماهانه میدی رو در 12 ضرب کن ، مطمئنا هون مبلغ رو سالانه میتونی بدی .
بعد الان توی سند فقط پوشش مستمری دارم. میخوام از کار افتادگی و بیماری های خاص هم به قراردادم اضافه کنم. اگه این کارو بکنم بعد باید حق بیمه بیشتری بپردازم؟؟
با هر حق بیمه ای این پوشش ها رو میشه گرفت ولی اولا هر چی حق بیمه بیشتر باشه این پوشش ها رو هم میشه بیشتر درخواست کرد و دوما هر پوششی هزینه ای داره ، با اضافه کردن هر پوشش مبلغی بابت اون پوشش از حق بیمه شما کسر میشه و مبلغ کمتری به صندوق اندوخته شما واریز میشه .

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
با هر حق بیمه ای این پوشش ها رو میشه گرفت ولی اولا هر چی حق بیمه بیشتر باشه این پوشش ها رو هم میشه بیشتر درخواست کرد و دوما هر پوششی هزینه ای داره ، با اضافه کردن هر پوشش مبلغی بابت اون پوشش از حق بیمه شما کسر میشه و مبلغ کمتری به صندوق اندوخته شما واریز میشه .
پس با اضافه کردن پوشش های بیشتر، فقط از اندوخته ام کم میشه؟؟ یعنی اجباری نیست که مثلا اون 40 تومن حق بیمه ماهیانه رو بیشتر کنم؟

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
دوستان این بیمه عمر رو یه مقایسه ایی با بانک میکنین؟
  • بانک الان چند درصد به شما میده ؟ نهایت 15% ، درسته ؟ به سپرده های بالای 50 یا 100 میلیون اونم بلند مدت حدود 17 یا 18 فکر کنم الان بدن .... تا قبل این قانون جدید بالای 100 تومن میشد 21% هم گرفت . الان کف سود در بیمه عمر 21% هست . یعنی کمترین سود پرداخت شده سال 95 __21% هست .
  • تو بانک سود محدود به دستورالعمل هاست ، ولی توی بیمه عمر بخاطر نبود سقف ، شرکتها میتونن با رقابتی که دارن هر میزان سودی که کسب کردن پرداخت کنن ، بستگی به قوی بودن تیم اقتصادیشون داره ، تا 30% هم توی بیمه عمر داشتیم .
  • توی بانک از محل سپرده های فرد فوت شده از 5 تا 65 درصد مالیات تعلق میگیره ، بیمه عمر ریالی مالیات ارث نداره .
  • خود مبلغ سپرده توی صندوق بیمه عمر مشمول هیچ مالاتی نیست ، از بانک بی اطلاعم .
  • بانک باید مبالغ بالا گذاشت تا سود خوب گرفت ولی بیمه عمر با پرداخت مبالغ اندک هم سود های بهتر از سود بانکی میشه گرفت و سود تعلق گرفته ربطی به میزان اندوخته صندوق نداره .
  • بیمه عمر از طلبکاران مصون هست ، هیچ طلبکاری نمیتونه وقتی شما ورشکست شدی از ذخیره بیمه عمر شما چیزی طلب کنه ولی بانک ....
  • سود بانکی هیچ کجای دنیا بالای دو سه درصد نیست ، چون اصولا کارکرد بانک سوددادن نیست ، وتو کشور ما هم با یه شیب آروم داره این روند اجرا میشه ، در آینده که سود بانکی زیر 10% اومد دیگه همه این مقایسه ها تموم میشه چون یه موضوع اجتناب ناپذیره و هیچ کجا بانک اینقدر سود نمیده .
  • در کنار تمام برتری ها پوشش حوادث و بیماری ها و فوت و ... هم دارید (که البته شما گقتید ملاک شما نیست ولی خب نمیشه از این موضوع به راحتی چشم پوشی کرد )
  • توی بانک تا اتمام قرارداد شما نمیتونی به پولت دست بزنی ، ولی بیمه عمر هر زمان که خواستی بازخرید میکنی .
  • تو بیمه عمر تا90% مبلغ صندوق میتونید وام فوری بدون ضامن و وثیقه بگیرید . وام بانکی که خودش هفت خانی هست ...
در کل هیچ کدوم برای سوددادن طراحی نشدن ، ولی برای جلوگیری از کم ارزش شدن پول ، بیمه عمر گزینه خوبیه .

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
پس با اضافه کردن پوشش های بیشتر، فقط از اندوخته ام کم میشه؟؟
دقیقا
یعنی اجباری نیست که مثلا اون 40 تومن حق بیمه ماهیانه رو بیشتر کنم؟
نخیر اجباری نیست ولی سعی کنید حتما اضافه کنید چون مثلا تفاوت 40 تومن با 60 تومن الان برای شما خیلی راحت قابل پرداخت هست ولی توی مبالغ پایانی بعد 30 سال تفاوت زیادی دارن .

pars2016

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
18
سلام بر دوستان و مدیر محترم گروه اقای محسن خان..
اقا یه سوالی داشتم..

من میخوام یه بیمه عمر باز کنم..
مهمترین فاکتوری که واسه من مهمه بحث سود پایان دوره هست..یا مستمری...خیلی واسم مهم نیست پوشش های بیمه ای بیمه عمر..بخاطر اینکه بیمه تکمیلی بنده اکثر اون چیزارو پوشش میده جز فوت...
یعنی میخوام بعد از 20 سال یا 30 سال یه پس انداز خوب داشته باشم..
یکی میگفت پاسارگاد ماهی صد تومن بدی بعد از 2- سال 400 میلیون میده..میخواستم ببینم بهتر از بیمه پاسارگاد وجود داره/؟
و اینکه در عین اینکه میخوام سود خوبی بده از یه طرف اعتبار هم واسم مهه...البته میدونم نمیشه هم به اصطلاح خر رو خواست هم خرما رو ..ولی میخوام حداقل ها توش رعایت شده باشه حداقل..

ممنون میشم راهنمایی کنین..تشکر

بالا