بیمه تامین اجتماعی اگه کمتر 30 سال پرداخت کنی ، نه مستمری پرداخت میکنه و نه پولهایی که تا اونموقع پرداخت کردی میتونی طلب کنی ،
بفرض مثال شما 15 سال تامین اجتماعی رد کنی ، نمیتونی مدعی بشی که حق بیمه ها رو بهت بدن ، ولی در بیمه عمر امکان بازخرید تو هر زمانی که اراده کنی وجود داره ، (اصل سرمایه +سود تضمینی بیمه مرکزی ) که سود تضمینی ربطی به شرکت بیمه خاصی نداره و همه پرداخت میکنن ، اونچه که متفاوته سود "مشارکت در منافع" هست که بین شرکت های مختلف از حدود 22% تا 27% متغیر هست .
در ضمن الان با بیمه همگانی و دفترچه های سلامت رغبت به بیمه تامین اجتماعی کم شده ، همه میتونن دفترچه خدمات درمانی رایگان داشته باشن ، تعهداتش کمتر از دفترچه تامین اجتماعی هست ولی بهر حال یه سری از هزینه ها رو پوشش میده ، باز هم اگه کسی نیاز داشت میتونه بیمه تکمیلی درمان با حدود ماهی 50 تومن بگیره که تعهدات و شرایطش بسیار بهتر از تامین اجتماعی هست .
من یه استعلام گرفتم ، فرد 30 ساله که یه بیمه عمر 30 ساله رو انتخاب میکنه و ماهی 150 تومن پرداخت میکنه ، البته اقساط رو سالیانه پرداخت میکنه ، و سالی 15% هم حق بیمش افزایش داره تا جلوی کم ارزش شدن سرمایه در اثر تورم گرفته بشه ، مثلا سال اول 1.8 میلیون پرداخت میکنه و سال بعد با 15% افزایش مبلغ دو میلیون و 70 هزار تومان و .... . فردای روزی که بیمه نامه رو شروع کرد اگه در هر صورتی فوت کنه مبلغ 45 میلون تومان به کسایی که خودش تعیین کرده پرداخت میشه ، اگه در اثر حادثه فوت کنه 45+90 یعنی 125 میلیون پرداخت میشه و تعهدات دیگه .... در پایان 30 سال مبلغ تضمین شده ای که دریافت خواهد کرد 1.5 میلیارد خواهد بود و مبلغ پیش بینی این شرکت بیمه (با توجه به سود محقق شده متوسط 3 سال اخیرش) مبلغ 12.9 میلیارد خواهد بود . ضمنا اگه در طی این 30 سال اتفاقی برای شخص بیفته و از کار افتاده بشه و نتونه حق بیمه ها رو پرداخت کنه چون پوشش حامی رو انتخاب کردم توی استعلام ، خود شرکت بیمه اقساط رو پرداخت میکنه و در پایان همون مبالغ پرداخت خواهد شد . اگه پوشش هایی که عرض کردم انتخاب نشه مبلغ دریافتی پایانی بیشتر هم خواهد شد .
مشاهده پیوست 1027988
اگه سایر ستون ها هم سوالی هست بپرسید اطلاع داشته باشم جواب میدم .
.