• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بهترین بیمه عمر و تکمیلی کدام است؟ راهنمایی کنید لطفاً

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
امار های رضایت مشتری
همیشه آمار رضایت مشتریان ملاک خوبی نیست ، چون توی بیمه عمر مثل ثالث یا بدنه فرد بدنبال گرفتن خسارت نیست ولی در عوض نوع فعالیت های اقتصادی و در واقع تیم اقتصادی اون شرکت بیمه عامل بسیار تاثیر گذاریه چون باعث میشه به اندوخته های بیمه عمر سود بهتری تعلق بگیره و بیمه شده ها در پایان در مقایسه با شرکت های دیگه ، مبلغ بیشتری نصیبشون بشه ، الان بالاترین رضایت مشتریان رو بیمه ایران داره ، چون بدون قید و شرط یا بازرسی خسارت اتومبیل پرداخت میکنه یا بعضا بدون عکس گرفتن و بازرسی بیمه بدنه میزنن و .... ، اینها باعث رضایت مشتریان میشه ولی در عوض ضریب خسارت بیمه ایران بیش از 90% هست و عملا سودی نداره ، این شرکت رو با شرکتی مقایسه کنیم که با مدیریت درست ضریب خسارتش (در کل بیمه ها) 60% هست ، کدوم بنیه مالی و بازده اقتصادی قوی تری دارند ؟

لااقل در بیمه عمر ، مساله رضایت مشتریان خیلی نباید مورد توجه بگیره .

.

hamid3pnn

Registered User
لایک‌ها
19
سلام دوستان بین بیمه پاسارگاد و ایران و بیمه ما کدومش بهتر هست؟ برای بیمه عمر و مستمری میخوام
از لحاظ سطح توانگری و میزان مجاز پذیرش ریسک و رضایت مشتری و سود سالهاس گذشته همونطور که در بالا گفته شد کدومش بهتر هست و پوشش های بیشتری و شرایط بهتری داره؟چون شنیدم مثلا یکی از بیمه ها اگه تا آخر پول رو نریزید فقط سود تضمینی رو میده
خیلی ممنون به خاطر راهنمایی

Mardaniali1365

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
بیمه تامین اجتماعی اگه کمتر 30 سال پرداخت کنی ، نه مستمری پرداخت میکنه و نه پولهایی که تا اونموقع پرداخت کردی میتونی طلب کنی ،
بفرض مثال شما 15 سال تامین اجتماعی رد کنی ، نمیتونی مدعی بشی که حق بیمه ها رو بهت بدن ، ولی در بیمه عمر امکان بازخرید تو هر زمانی که اراده کنی وجود داره ، (اصل سرمایه +سود تضمینی بیمه مرکزی ) که سود تضمینی ربطی به شرکت بیمه خاصی نداره و همه پرداخت میکنن ، اونچه که متفاوته سود "مشارکت در منافع" هست که بین شرکت های مختلف از حدود 22% تا 27% متغیر هست .

در ضمن الان با بیمه همگانی و دفترچه های سلامت رغبت به بیمه تامین اجتماعی کم شده ، همه میتونن دفترچه خدمات درمانی رایگان داشته باشن ، تعهداتش کمتر از دفترچه تامین اجتماعی هست ولی بهر حال یه سری از هزینه ها رو پوشش میده ، باز هم اگه کسی نیاز داشت میتونه بیمه تکمیلی درمان با حدود ماهی 50 تومن بگیره که تعهدات و شرایطش بسیار بهتر از تامین اجتماعی هست .

من یه استعلام گرفتم ، فرد 30 ساله که یه بیمه عمر 30 ساله رو انتخاب میکنه و ماهی 150 تومن پرداخت میکنه ، البته اقساط رو سالیانه پرداخت میکنه ، و سالی 15% هم حق بیمش افزایش داره تا جلوی کم ارزش شدن سرمایه در اثر تورم گرفته بشه ، مثلا سال اول 1.8 میلیون پرداخت میکنه و سال بعد با 15% افزایش مبلغ دو میلیون و 70 هزار تومان و .... . فردای روزی که بیمه نامه رو شروع کرد اگه در هر صورتی فوت کنه مبلغ 45 میلون تومان به کسایی که خودش تعیین کرده پرداخت میشه ، اگه در اثر حادثه فوت کنه 45+90 یعنی 125 میلیون پرداخت میشه و تعهدات دیگه .... در پایان 30 سال مبلغ تضمین شده ای که دریافت خواهد کرد 1.5 میلیارد خواهد بود و مبلغ پیش بینی این شرکت بیمه (با توجه به سود محقق شده متوسط 3 سال اخیرش) مبلغ 12.9 میلیارد خواهد بود . ضمنا اگه در طی این 30 سال اتفاقی برای شخص بیفته و از کار افتاده بشه و نتونه حق بیمه ها رو پرداخت کنه چون پوشش حامی رو انتخاب کردم توی استعلام ، خود شرکت بیمه اقساط رو پرداخت میکنه و در پایان همون مبالغ پرداخت خواهد شد . اگه پوشش هایی که عرض کردم انتخاب نشه مبلغ دریافتی پایانی بیشتر هم خواهد شد .

مشاهده پیوست 1027988

اگه سایر ستون ها هم سوالی هست بپرسید اطلاع داشته باشم جواب میدم .

.
کی گفته اگه کمتر از 30 سال پرداخت کنی بهت مستمری نمیدن؟ چرا اطلاعات غلط به مردم میدی؟ من رفتم تامین اجتماعی شرایطشو پرسیدم
شرایط بازنشستگی تامین اجتماعی
60 سال سن با 20 سال سابقه حقوق کامل
50 سال سن با 30 سال سابقه حقوق کامل
سن 60 سال با کمتر از 20 سال سابقه به ازای هر سال حقوق میدن مثلا اگه سنت 60 سال باشه و سابقه ات 15 سال نصف حقوق کامل میدن
بعدشم تامین اجتماعی امتحانشو پس داده چه دخلی داره به این بیمه های خصوصی که بعد 20 سال آیا بدن آیا ندن

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
60 سال سن با 20 سال سابقه حقوق کامل
اگه زیر 60 باشه چی ؟ به 20 سال پرداخت بیمه حقوق کامل میدن ؟ اصلا مگه حقوق کامل چقدر هست که نصفه و نیمه بشه ؟
مثلا اگه سنت 60 سال باشه و سابقه ات 15 سال نصف حقوق کامل میدن
نیازی نبود نوشته من رو کوت کنی ، شما خود جواب خودت رو دادی !
بعدشم تامین اجتماعی امتحانشو پس داده چه دخلی داره به این بیمه های خصوصی که بعد 20 سال آیا بدن آیا ندن
وزیر کار چند شب پیش توی شبکه خبر گفتگوی زنده داشت ، گفت اگه تا 20 سال آینده برای ترمیم صندوق دولت کاری انجام نده توان پرداخت نداریم خیلی شیک و مجلسی و با زبان شیرین فارسی ! متن گفتگو هم تو خبرگذاریها هست ، فایل تصویریش هم لینکش توی خود سایت شبکه خبر هست .
شما برو تامین اجتماعی پرداخت کن کسی مجبورت نکرده بیای بیمه عمر تهیه کنی .

Mardaniali1365

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
اگه زیر 60 باشه چی ؟ به 20 سال پرداخت بیمه حقوق کامل میدن ؟ اصلا مگه حقوق کامل چقدر هست که نصفه و نیمه بشه ؟

نیازی نبود نوشته من رو کوت کنی ، شما خود جواب خودت رو دادی !

وزیر کار چند شب پیش توی شبکه خبر گفتگوی زنده داشت ، گفت اگه تا 20 سال آینده برای ترمیم صندوق دولت کاری انجام نده توان پرداخت نداریم خیلی شیک و مجلسی و با زبان شیرین فارسی ! متن گفتگو هم تو خبرگذاریها هست ، فایل تصویریش هم لینکش توی خود سایت شبکه خبر هست .
شما برو تامین اجتماعی پرداخت کن کسی مجبورت نکرده بیای بیمه عمر تهیه کنی .
عزززیزززم
الان 40 میلیون نفر تحت پوشش تامین اجتماعی اند این جواب همه حرفات :general601:

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
سلام دوستان بین بیمه پاسارگاد و ایران و بیمه ما کدومش بهتر هست؟ برای بیمه عمر و مستمری میخوام
از لحاظ سطح توانگری و میزان مجاز پذیرش ریسک و رضایت مشتری و سود سالهاس گذشته همونطور که در بالا گفته شد کدومش بهتر هست و پوشش های بیشتری و شرایط بهتری داره؟
خیلی ممنون به خاطر راهنمایی

سود مشارکت : ایران94__24% و 95__21%
پاسارگاد 92__20% و 93__22%
ما 93__27.5% و 94__ 27%

ضریب توانگری : ایران سطح 4 (پایین ترین سطح) و دو تای دیگه سطح اول .
تو پوشش امراض خاص پاسارگاد تا 30% سرمایه فوت و حداکثر 25 میلیون پوشش داره . ما هم دقیقا همینه شرایطش ولی هر مورد رو تنها یکبار پرداخت میکنه ! مثلا دو بار سکته قلبی داشتید فقط یکبار پرداخت دارن . از ایران اطلاعی ندارم .

چون شنیدم مثلا یکی از بیمه ها اگه تا آخر پول رو نریزید فقط سود تضمینی رو میده
اگه نگم همه تو اکثر شرکتها وقتی شما بازخرید میکنی سود مشارکتی پرداخت نمیشه و فقط سود تضمنی پرداخت میشه که تفاوتش هم بسیار زیاد هست . فقط سامان ادعا داره که به بازخرید ها هم سود مشارکت پرداخت میکنه که اونهم شرایط سبدها و سودش زیاد جالب نیست .
یکی از موارد مهم تو بیمه عمر انتخاب زمان قرارداد مناسب هست جوری که مجبور به بازخرید نشیم . تفاوت سود مشارکت و تضمینی تو 30 سال خیلی زیاده واقعا باید حساب شده قرارداد بست .

سن بیمه شده و شرایط پرداخت هم تاثیر گذاره ، مثلا بیمه های ما و ملت که پوشش خوب و سود خوبی دارن برای کودکان تقریبا هیچ پوششی ندارن استعلام بگیرید خودتون متوجه میشید ولی برای همین کودک آسیا پوشش های خوبی داره .

hamid3pnn

Registered User
لایک‌ها
19
ما 93__27.5% و 94__ 27%
سن بیمه شده و شرایط پرداخت هم تاثیر گذاره ، مثلا بیمه های ما و ملت که پوشش خوب و سود خوبی دارن برای کودکان تقریبا هیچ پوششی ندارن استعلام بگیرید خودتون متوجه میشید ولی برای همین کودک آسیا پوشش های خوبی داره .
خیلی ممنون بابت راهنمایی
حالا شما با توجه به تجربتون به نظرتون کدوم بیمه بهتره؟ من 33 سالم هست و ان شاءالله میخوام مثلا 25 ساله قرارداد ببندم و میخوام مستمری مناسبی بگیرم و شنیدم اگه مثلا در پاسارگاد دوماه یا چندماه قسط بیمه دیرتر واریز بشه معلق میشه

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
خیلی ممنون بابت راهنمایی
حالا شما با توجه به تجربتون به نظرتون کدوم بیمه بهتره؟ من 33 سالم هست و ان شاءالله میخوام مثلا 25 ساله قرارداد ببندم و میخوام مستمری مناسبی بگیرم و شنیدم اگه مثلا در پاسارگاد دوماه یا چندماه قسط بیمه دیرتر واریز بشه معلق میشه
شما هر وقت که پرداختیتون به تاخیر بیوفته تو همه شرکتها جریمه نمیشید فقط به تعداد همون روز از سودتون کم میشه ، دوما تا زمانی که صندوق شما هزینه پوشش هاتون رو داشته باشه شرکت از سرمایه شما برداشت میکنه و این پوشش برقرار میمونه ، تو این حالت بیمه نامه شما معوق هست ، زمانی که سرمایه صندوق دیگه کفاف پوشش ها رو نداد بیمه نامه شما معلق میشه . اقساط رو هر جور شده سالانه پرداخت کنید ، هر جور شده ، چون تو سود پایانی تاثیر گذار هست + مزایای دیگه ای که داره . اگه در توانتون نیست یه راه ساده میگم انجام بدید .
هیچ شرکتی الزاما نمیشه گفت بهتر از شرکت دیگه هست ، شرایط شخص تعیین کننده هست که چه شرکتی مناسب تره ، مثل تعیین رشته تحصیلی که هر رشته تحصیلی برای فردی مناسب هست و همون رشته برای فرد دیگه مناسب نیست .
در نظر داشته باشید بعضی شرکتها مستمری ندارن مثل سامان .
سالانه چه مبلغی میتونید بپردازید و بیشتر کدوم بخش مد نظرتون هست ، پوشش های بالاتر و یا اندوخته پایانی بیشتر؟ سود بالاتر براتون مهمتر هست و یا قدمت و ماندگاری و اعتبار شرکت ؟ میخواهید همسر و یا فرزندتون رو هم داخل بیمه قرار بدید(طرح مشترک) یا بیمه انفرادی مد نظرتونه ؟ شغل پر خطر دارید و یا خانواده ای که سابقه امراض خاص دارن ؟ اگه اصرار به دریافت مستمری دارید ، مستمری دو نوع هست ، مادام العمر و یا مدت دار تضمینی ، نوعش رو انتخاب کنید .
اگه وام براتون مهم هست هم بگید چون شرایط وام شرکتها هم تا حدودی متفاوته .

.

hamid3pnn

Registered User
لایک‌ها
19
شما هر وقت که پرداختیتون به تاخیر بیوفته تو همه شرکتها جریمه نمیشید فقط به تعداد همون روز از سودتون کم میشه ، دوما تا
سالانه چه مبلغی میتونید بپردازید و بیشتر کدوم بخش مد نظرتون هست ، پوشش های بالاتر و یا اندوخته پایانی بیشتر؟ سود بالاتر براتون مهمتر هست و یا قدمت و ماندگاری و اعتبار شرکت ؟ میخواهید همسر و یا فرزندتون رو هم داخل بیمه قرار بدید(طرح مشترک) یا بیمه انفرادی مد نظرتونه ؟ شغل پر خطر دارید و یا خانواده ای که سابقه امراض خاص دارن ؟ اگه اصرار به دریافت مستمری دارید ، مستمری دو نوع هست ، مادام العمر و یا مدت دار تضمینی ، نوعش رو انتخاب کنید .
اگه وام براتون مهم هست هم بگید چون شرایط وام شرکتها هم تا حدودی متفاوته .

.
سلام خیلی ممنون
البته همه اینا رو که گفتید برای من مهم هستند ولی در کل برای من اندوخته پایانی و مستمری مهمتر هست و سود و اعتبار شرکت هم هردو مهم هستند و همسرم بیمه داره ,خودم میخوام بیمه بشم و مهندس کامپیوتر هستم و خدا رو شکر سالیانه میتونم پرداخت کنم و سابقه امراض خاص ندارم و اگه ماهیانه هر قسط رو کنار بذارم به راحتی میشه سالیانه پرداخت کرد و راه شما چی هست؟
و بین مادام العمر و تضمینی کدومش بهتر هست و چه تفاوتی دارن؟ و وام هم اگه باشه بهتر هست

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
سلام خیلی ممنون
البته همه اینا رو که گفتید برای من مهم هستند ولی در کل برای من اندوخته پایانی و مستمری مهمتر هست و سود و اعتبار شرکت هم هردو مهم هستند و همسرم بیمه داره ,خودم میخوام بیمه بشم و مهندس کامپیوتر هستم و خدا رو شکر سالیانه میتونم پرداخت کنم و سابقه امراض خاص ندارم و اگه ماهیانه هر قسط رو کنار بذارم به راحتی میشه سالیانه پرداخت کرد و راه شما چی هست؟
و بین مادام العمر و تضمینی کدومش بهتر هست و چه تفاوتی دارن؟ و وام هم اگه باشه بهتر هست
خوب اگه سالیانه میپردازید که حله ... واقعیت اینه که الان شرکتهایی مثل رازی ، ایران ، آسیا سود خوبی ندارن ولی در عوض اعتبار و اسم و رسم بهتری دارن ، کسی که به سود کمتر و با درصد ریسک کمتر معتقده بالطبع این شرکتها براش مناسب ترن ، در عوض شرکتهایی مثل ما ، ملت ، پارسیان ، کوثر سود بهتری دارن . نمیشه هم اعتبار بالا و هم سود بالا رو کنار هم داشت ، مثل خودرو که نمیشه هم انتظار قدرت یک ماشین آفرودی و هم مصرف سوخت یک ماشین شهری رو باهمدیگه تو یه ماشین و با قیمت پایین اونهم از یه برند معتبر طلب کنیم . اینجا خریدار بیمه باید تصمیم بگیره که تو طولانی مدت چی براش مهمتر هست و همون آیتم یا ،یتم ها رو انتخاب کنه ، با تعیین این آیتم ها خودبخود شرکتش هم معلوم میشه .
وام همه شرکتها دارن ولی شرایط فرق داره ،
در مستمری مادام العمر شرکت بعد پایان مدت بیمه تا آخر عمر شما مبلغی رو سالانه مپردازه ، در تضمینی مثلا 10 سال یا 20 سال تضمین میشه که فلان مبلغ پرداخت میشه . در حالت اول با فوت شما مستمری قطع میشه و چیزی به ذی نفعان نمیرسه ، در حالت دوم حتی در صورت فوت تا پایان اون مدت مشخص مستمری به ذی نفعانی که تعیین کردید پرداخت میشه .

hamed_kh311

Registered User
لایک‌ها
174
ما 93__27.5% و 94__ 27%

ضریب توانگری : ایران سطح 4 (پایین ترین سطح) و دو تای دیگه سطح اول .
تو پوشش امراض خاص پاسارگاد تا 30% سرمایه فوت و حداکثر 25 میلیون پوشش داره . ما هم دقیقا همینه شرایطش ولی هر مورد رو تنها یکبار پرداخت میکنه ! مثلا دو بار سکته قلبی داشتید فقط یکبار پرداخت دارن . از ایران اطلاعی ندارم .

.

سلام و ممنون بابت رااهنمایی های خوبتون.
سوالم اینجا اینه که هر دوی بیمه های پاسارگاد و ما در مورد امراض خاص فقط یک بار پرداخت میکنن یا فقط ما اینجوره ؟
سوال دیگم اینکه رفتم دفتر بیمه سرمد گفت پاسارگاد رو اگه بخوای زودتر بازخرید کنی جریمه میکنه ازش کم میشه. فکر کنم منظورش سود مشارکت بوده که دیگه بهت پرداخت نمیشه درسته ؟
در مورد بیمه سرمد نکته ای هست بگید بهتر باهاش آشنا بشیم ؟ یکی از سرمایه گذارتش بانک صادراته.
اینم یه لینک از کاتالوگ بیمه سرمد : http://sarmadins.ir//parameters/sar...6/1503834158181rlq88dj39knpdansrtd3vej742.pdf

یه سوال دیگه اینکه من تو این سایتای آنلاین میزدم واسه محاسبه یه نرخ فوت هم بود ک به اون میزان حق بیمه که سالانه میخواستیک بدیم اضافه میشد ! یا شایدم من اشتباه متوجه شدم !
در آخر هم اگه لطف کنین و بگین توی قرارداد بیمه چه چیزایی مهم هست و باید بهش توجه کنیم تا بعد از بستن قرارداد و وقتی کارمون گیرکرد متوجه نشیم قرارداد رو درست نبستیم چی هست ؟ تشکر از لطفتون

Last edited:

mersa1989

کاربر فعال پزشکی و سلامت
کاربر فعال
لایک‌ها
2,110
چند نکته رو بگم

١. بیمه تامین اجتماعی و بیمه های زندگی قابل مقایسه نیستند چون کارکردشون متفاوت هست هرچند برای مستمری از هر یک میتوان استفاده کرد اما مکانیسم پرداخت مستمری در هر یک متفاوت هست و با هم قابل مقایسه نیستند،هر کدام مزیت و عیب خاص خودشون رو دارند

٢. شرکت های بیمه در صورت بازخرید زودتر از ٥ سال طبق آیین نامه سراسری،از ذخیره اندوخته کسر میکنند
گفته میشود برخی شرکت ها در صورت بازخریدی فقط سود تضمینی سال های گذشته را میدهند
اما بنظر این صحیح نیست،چون اگر شرایط بیمه نامه را بخوانید چنین چیزی صحیح نیست،اما شاید اگر شما بعد از ١٠ سال بازخرید کنید فقط ٩ سال رو بدهند چون سال دهم تمام نشده اما در شرایط برخی بیمه ها مثل پارسیان بصراحت امده محاسبه سود روزشمار است،یعنی اگر ٤ ماه گذشته باشد هم شود این ٤ ماه حساب شده و واریز میگردد

٣. چندان نگران سود نباشید،تا الان سود شرکت ها مناسب بوده، همچنین شرکت رازی و آسیا سود خوب در حد ٢٢ تا ٢٤ درصد پرداخت کرده اند
شرکت بیمه ایران هم که بیمه عمر جدید با نام زندگانی مان صاپر میکند در واقع از طریق شرکت ایران معین که یک شرکت خصوصی بیمه مناطق ازاد تاسیس شده تئسط بیمه ایران هست این کار را انجام میدهد

در کل بین شرکت های بزرگ و قدیمی و همچنین بیمه گران خصوصی بزرگ مثل پارسیان پاسارگاد و ملت و همچنین ما و سامان و رازی به هر نظر اگر بیمه عمر تهیه کنید ضرر نمیکنید
انتخاب شرکت بستگی به نظر شما و همچنین شرایط خاصی که مد نظرتان باشد هست
زیاد نگران تفاوت دو سه درصد شود در هر سال نباشید بخصوص که معلوم نیست سال بعد هر شرکت چقدر شود بدهد

hamid3pnn

Registered User
لایک‌ها
19
سلام ممنون از دوستان به خاطر راهنمایی
بین بیمه ما و پاسارگاد و پارسیان هر کدوم که برای شرایط من که در صفحه قبل گفتم بهتر هست لطفا یکیش رو پیشنهاد بدید

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
سوالم اینجا اینه که هر دوی بیمه های پاسارگاد و ما در مورد امراض خاص فقط یک بار پرداخت میکنن یا فقط ما اینجوره ؟
پاسارگاد رو اطلاعی ندارم ، خیلی اهل توضیح و شفاف سازی نیست پاسارگاد ، سیستم استعلام آنلاین هم نداره و فقط جداول پیش فرض گذاشته و از اون بدتر جداولی گذاشته که با سود 20 درصد سرمایه اندوخته رو حساب کرده ، در صورتیکه اگه ارقام سود سالهای قبل اعلامی خودش رو حساب کنید میانگینش به 20 نمیرسه !
بیمه سرمد گفت پاسارگاد رو اگه بخوای زودتر بازخرید کنی جریمه میکنه ازش کم میشه. فکر کنم منظورش سود مشارکت بوده که دیگه بهت پرداخت نمیشه درسته ؟
منظورش همین بوده و تو همه بیمه ها هست .
در مورد بیمه سرمد نکته ای هست بگید بهتر باهاش آشنا بشیم ؟ یکی از سرمایه گذارتش بانک صادراته.
برای بیمه عمر نمیشه به شرکتی که اواخر سال 92 شروع به کار کرده دل بست ، بله سرمایه گذار اصلیش بانک صادرات هست ولی خیلی زوده که بشه گفت بیمه خوبیه یا نه ، معمولا شرکتها چند سال از شروع کارشون که گذشته باشه میرن سمت بیمه عمر نه همون ابتدا ، بعضی ها هم اصلا خیلی تا آخر تمایلی به بیمه عمر و گسترشش ندارن مثل البرز ، و ترجیح میدن رو رشته های دیگه متمرکز بشن . شاید سرمد در آینده توی رشته عمر بیمه ممتازی شد شایدم نشد ، کسی از آینده خبر نداره . سرمد ، تعاون و تجارت نو جزو آخرین و جدیدترین شرکتهای بیمه هستن .
یه سوال دیگه اینکه من تو این سایتای آنلاین میزدم واسه محاسبه یه نرخ فوت هم بود ک به اون میزان حق بیمه که سالانه میخواستیک بدیم اضافه میشد ! یا شایدم من اشتباه متوجه شدم !
اشتباه متوجه نشدید ، سرمایه فوت رنج گسترده ای داره ، به نتخاب خودتون هست ، از 3یا 5 میلیون هست تا 200 میلیون که بعضی شرکتها تا 400 میلیون هم میزنن . ولی هر شخصی نمیتونه این مبالغ حداکثری رو انتخاب کنه چون ضریبی از حق بیمه سالانه هست ، حدود 25 برابر حق بیمه سالانه سقفش هست . تمام پوشش ها هم از همین سرمایه فوت تاثیر میگیره چون همه ضریب یا درصدی از سرمایه فوت هستن .
در آخر هم اگه لطف کنین و بگین توی قرارداد بیمه چه چیزایی مهم هست و باید بهش توجه کنیم تا بعد از بستن قرارداد و وقتی کارمون گیرکرد متوجه نشیم قرارداد رو درست نبستیم چی هست ؟ تشکر از لطفتون
بسته به سن شخص ، میزان مبالغ پرداختی ، اولویتهای شخص ، نوع طرح انتخابی و اهداف بلند مدت بیمه شده این موارد بسیار میتونه متفاوت و گسترده باشه . تو یکی دو صفحه نمیشه توضیح داد . فقط توصیه میکنم اول ببینید نیازتون چی هست و بعد ببینید کدوم شرکت نیازتون رو بهتر تامین میکنه ، 30 سال میخواهید وارد معامله با یه شرکت بشید ، یه مقدار وقت گذاشتن و تحقیق کردن جای دوری نمیره . همونطور که دوستمون بالا اشاره کردن خیلی تفاوت چشمگیر ممکنه برای خیلی از افراد نکنه که چه شرکتی انتخاب بشه . خود نفس کار و تهیه بیمه عمر اینقدری مزیت و آپشن داره که خرید رو توجیه میکنه .

همچنین شرکت رازی و آسیا سود خوب در حد ٢٢ تا ٢٤ درصد پرداخت کرده اند
رازی رو اطلاع دارم که سال 93 __ 22% و سال 94__ 21% بوده سودش ، لطف میکنید سود 90 تا 95 آسیا رو بگذارید ؟ البته با منبع .

.

hamid3pnn

Registered User
لایک‌ها
19
رازی رو اطلاع دارم که سال 93 __ 22% و سال 94__ 21% بوده سودش ، لطف میکنید سود 90 تا 95 آسیا رو بگذارید ؟ البته با منبع .
سلام ممنون میشم به سوال پست قبلی من که این بود راهنمایی بفرمایید
بین بیمه ما و پاسارگاد و پارسیان هر کدوم که برای شرایط من که در صفحه قبل گفتم بهتر هست لطفا یکیش رو پیشنهاد بدید

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
سلام ممنون میشم به سوال پست قبلی من که این بود راهنمایی بفرمایید
سلام ، شما همه شرایط و آیتم ها رو گفتید که نیاز دارید ، خب بالطبع اینطوری همه شرکتها توی لیست شما قرار میگیره ،
به گزینه هاتون آسیا و ملت رو هم اضافه کنید که آیتم های خوبی دارن .
در ضمن گفتید همسرتون بیمه هست . بیمه عمر ؟ اگه بیمه عمر نیست میتونید خودتون و ایشون رو در قالب یک حق بیمه ، بیمه عمر کنید . طرح مشترک آسیا و ما رو دیدم که شرایط خوبی دارن ، چند تا شرکت دیگه هم انگار طرح مشترک دارن .

.

hamid3pnn

Registered User
لایک‌ها
19
سلام ، شما همه شرایط و آیتم ها رو گفتید که نیاز دارید ، خب بالطبع اینطوری همه شرکتها توی لیست شما قرار میگیره ،
به گزینه هاتون آسیا و ملت رو هم اضافه کنید که آیتم های خوبی دارن .
در ضمن گفتید همسرتون بیمه هست . بیمه عمر ؟ اگه بیمه عمر نیست میتونید خودتون و ایشون رو در قالب یک حق بیمه ، بیمه عمر کنید . طرح مشترک آسیا و ما رو دیدم که شرایط خوبی دارن ، چند تا شرکت دیگه هم انگار طرح مشترک دارن .

.
سلام ممنون
همه آیتمها رو نیاز ندارم بیشترمستمری خوب میخوام و همسرم بیمه عمر داره

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
سلام ممنون
همه آیتمها رو نیاز ندارم بیشترمستمری خوب میخوام و همسرم بیمه عمر داره
سوالهایی که پرسیدم رو جواب بدید تا بشه نظر داد .
مستمری از اندوخته پرداخته میشه ، هر چی اندوخته بیشتر= مستمری بیشتر .
اصل مستمری رو همه شرکتها دارن !
.

hamid3pnn

Registered User
لایک‌ها
19
سوالهایی که پرسیدم رو جواب بدید تا بشه نظر داد .
مستمری از اندوخته پرداخته میشه ، هر چی اندوخته بیشتر= مستمری بیشتر .
اصل مستمری رو همه شرکتها دارن !
.
سوالها رو صفحه قبل و این صفحه پاسخ دادم اگه سوالی مونده بفرمایید پاسخ بدم

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,444
سوالها رو صفحه قبل و این صفحه پاسخ دادم اگه سوالی مونده بفرمایید پاسخ بدم
اگه فقط اندوخته بیشتر مد نظر باشه برید سمت شرکتهایی که بیشترین سود دادن ،
ملت ، ما ، پارسیان ، سامان (سبد پرریسک)

.

بالا