blacklife1
کاربر تازه وارد
چند قسمت ديدی؟ رکوردت چقدره؟من رکورد 55 قسمت تو يه روز دارم
ولی بابک مثله اينکه رکورد منو شيکوند، نه؟:blink:
چند قسمت ديدی بابک؟
![]()
نه بابا 55 قسمت
من هنوز زوده برام این رکوردا
حالا بزار منم یه نموره انیمه خور بشم بعد
چند قسمت ديدی بابک؟
![]()
چند قسمت ديدی بابک؟
![]()
این بااااااااااااااااااااااااااگا رو که هزار بار به من گفتی
---------------
خودشم اون نانی هستش نه نارنی![]()
اونم ناندا هستش و ناروتو هم میگه ناندادته بایو![]()
شرمنده خواهر ولی رکوردتون رو شکستم
200 قسمت تو 4 روز
دیشب تمام کردم
نشد ما یه حرفی بزنیم نزنی تو ذوق من؟:grrr:بااااااااااااااااااااااااااااااااااااگا
هاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاها اگه تو ذوق همه رکوردر های این تاپیک نمی خوره من 60 قسمت اول کنشین رو تو یه روزه کامل نگاه کردم هاهاهاهااههاهاهاهاهاهاهاهاههاهاهاهاهاهاهاهاشرمنده خواهر ولی رکوردتون رو شکستم
200 قسمت تو 4 روز
دیشب تمام کردم
اولین حضور ایتاچی تو کدوم قسمته؟
میگن قویترین نینجا حال حاضره
بچه ها کسی اطلاعاتی در مورد فیلم 4 نداره می گن کهمی گن که
میگن که ناروتا میمیره :crying: من تو گوگل یه چیزایی ازش دیدم
خیلی ناراحت کننده هست
hno:کسی نمی دونه کی میاد:crying:عجب پست غمگینی
![]()
اولین فکر کنم 82-83 باشهو قویترین بودنش هنوز معلوم نیست چون زیر فرمان رئیس آکاتسوکی کار میکنه
![]()
تنها چيزايی که از هوکاگه چهارم ميدونيم ( البته با تماشای anime ) اينه که شباهت زيادی به Naruto داره، استاد Kakashi بوده و خيلی وقته که مردهمن چند تا سوال دارم :
1) رییس چهارم دهکده کیه ؟
فوت کرده... چون با استفاده از تکنيکی که جون خودشو ميگرفته (چرا نیستش؟
چون ملاک انتخاب هوکاگه، قدرتش به عنوان يه shinobi هست و بعد از مرگ هوکاگه چهارم، Sarutobi همچنان زنده بود و دوباره "قوی ترين shinobi دهکده" شده بود2) چرا وقتی رییس چهارم رفت بجای انتخاب رییس پنجم بازم سومی رو رییس کردن ؟
علامت هايی که Oruchimaru رو بدن Naruto رو Sasuke گذاشت با هم فرق ميکردن3) استاد ناروتو (همین که کتاب مینویسه) چرا فقط علامت شوم ناروتو رو پاک کرد ؟ خوب ميدادن مال ساسکه رو هم پاک کنه دیگه...
هدف Oruchimaru اين نيست که هوکاگه بشه، البته به حرف Oruchimaru نميشه اعتماد کرد، ولی خودش گفته هدفش اينه که "تمام jutsu ها رو ياد بگيره و قوی ترين shinobi دنيا بشه"...4) چرا اوریچیمارو از دهکده رفت؟
اون همگروه رییس پنجم بود و اگه باقی مونده بود حتما با توجه به قدرتش الان رییس شده بود.
هدف Itachi ( برادر Sasuke ) هم اين نيست که هوکاگه بشه، اون هم بيشتر دوست داره "قدرت" بدست بياره تا "مسئوليت"5) برادر ساسکه چرا رفت؟
اونم اگه میموند خیلی سریعتر رییس میشد.
6) وقتی روباه رو مهر کردن ناروتو بودش یا بخاطر مهر روباه به دنیا اومد؟ چرا پدر و مادر و فامیل نداره؟
راستش اين کارو کردن، Kakashi بهترين کسی بود که ميتونست Sasuke رو آموزش بده، ولی خود Sasuke ازاين وضع راضی نبود ( چون آدم عجول و بی حوصله ای بود ) و رفت دنبال Oruchimaru تا قدرت اونو بدست بياره... البته اين جوری داستان يه حالت تاريخی هم به خودش ميگيره : الان هر کدوم از اعضای تيم 7 زير دست يکی از سه نينجای افسانه ای تعليم ديدن7)چرا 1 استاد بی نظیر مثل ناروتو و ساکورا به ساسکه ندادن که اون دهکده رو ترک نکنه؟
اشکال نداره nini-chan اصلا هر کی بهت گفت "به چه حقی اسم بر و بچه های naruto رو يادت رفتهببخشید که اسمها رو فراموش کردم.