• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ناروتو

blacklife1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چند قسمت ديدی؟ رکوردت چقدره؟ :eek::D من رکورد 55 قسمت تو يه روز دارم:p ولی بابک مثله اينکه رکورد منو شيکوند، نه؟:blink::eek: چند قسمت ديدی بابک؟:cool:

نه بابا 55 قسمت :eek::blink:
من هنوز زوده برام این رکوردا :D
حالا بزار منم یه نموره انیمه خور بشم بعد ;)

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چند قسمت ديدی؟ رکوردت چقدره؟ :eek::D من رکورد 55 قسمت تو يه روز دارم:p ولی بابک مثله اينکه رکورد منو شيکوند، نه؟:blink::eek: چند قسمت ديدی بابک؟:cool:

شرمنده خواهر ولی رکوردتون رو شکستم
200 قسمت تو 4 روز:D:D
دیشب تمام کردم

mehrdad-sensei

Registered User
لایک‌ها
0
این بااااااااااااااااااااااااااگا رو که هزار بار به من گفتی ;)
---------------
خودشم اون نانی هستش نه نارنی
evilgrin0039.gif

اونم ناندا هستش و ناروتو هم میگه ناندادته بایو :cool:

نشد ما یه حرفی بزنیم نزنی تو ذوق من؟:grrr:بااااااااااااااااااااااااااااااااااااگا

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
دیشب تمام کردم

اگه اینطوره که میشه 50قسمت برا یه روز :blink: رکورد خواهر 55 قسمت برا یه روز بود ;)

نشد ما یه حرفی بزنیم نزنی تو ذوق من؟:grrr:بااااااااااااااااااااااااااااااااااااگا

download.aspx

mehrdad-sensei

Registered User
لایک‌ها
0
دیشب تمام کردم
هاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاهاها اگه تو ذوق همه رکوردر های این تاپیک نمی خوره من 60 قسمت اول کنشین رو تو یه روزه کامل نگاه کردم هاهاهاهااههاهاهاهاهاهاهاهاههاهاهاهاهاهاهاها

nsh

Registered User
لایک‌ها
4
خوب منم روز اول 13 تا نگاه کردم
واقعا این قسمتی که توی جنگل مرگ از همدیگه دفاع میکنن متاثرم کرد و صد البته ظاهر شدن اوروچیمارو برای اولین بار

Dead_Man

Registered User
لایک‌ها
3
حالا که بحث رکورد شده منم یه چیزی بگم
من فکر می کردم من خیلی خوره شده بودم که 45 قسمت اول بلیچ رو یه جا دیدم حالا می بینم که این تقریبا یه چیز عادی هست

ichigo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها حالا که اینجوری شده یه توصیه به همتون می کنم
برین همینجور انیم ببینین بدون خواب و بدون توقف بدون هیچ کاری جز دیدن طوری که فقط بتونین بیشتر ببینین!!!

reza-t

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ركورد مانگا خوندتون چقدره ؟؟؟

من دو روزه 350 قسمت از مانگاهاي ناروتو رو خوندم:f34r:

katsoora

Registered User
لایک‌ها
0
خوب دیدم خیلی وقته کسی شخصیتی معرفی نکرده.خودم استین بالا زدم;)
Gaara.jpg

گارا
کشور:کشور باد.دهکده شن پنهان
قد:148 cm
وزن:40.2 kg
اولین حضور:قسمت35مانگا.قسمت 20 انیمه
روابط:کانکورا.تماری.کازه کاگه.شوکاکو.یاشامارو
180px-Sand_Siblings.png

واژه گارا مترادف مرگ است.اولین حضور گارا با ترس همراه بود.اینطور به نظر میرسید که اون یک قاتل بی احساسه.یه هیولا.
.گارا پسر چهارمین کازه کاگه و هم گروهی تماری و کانکورا است.پدر گارا به چیو دستور داد که تک دم
( شوکاگو) رو در بدن گارا مهر کنه.اون با این کارش امیدوار بود گارا یه سلاح خوب برای دهکدش بشه.چون این کار یک قربانی میخواست از مادر گارا.کارورا استفاده شد.
گارا توسط پدرش تربیت شد.به دلیل قدرت شوکاگو مردم دهکدش از گارا وحشت داشتند.اونا فقط هیولای درون گارا رو میدیدند.یاشامارو تنها کسی بود که به نظر میرسید گارا رو دوست داره.وقتی گارا اشتباها به کسی صدمه میزد ناشی از توانایی های ناخوداگاهی بود که شوکاکو بهش اعطا کرده بود.یاشامارو دوست داشت دیگران بفهمند که گارا قصد نداره به کسی صدمه بزنه.اما مردم اینرو نمیفهمیدند و همه گارا رو یه خطر و تهدید برای دهکده بحساب می اوردند.
به همین دلیل پدر گارا برای کشتنش ادم کش هایی رو فرستاد تا گارا رو بکشند.وقتی همه این تلاش ها با شکست همراه شد.کازه کاگه به یاشامارو گفت که گارا باید کشته بشه.یاشامارو در بوته ازمایش قرار گرفت.از طرفی گارا رو دوست داشت و از طرف دیگه میخواست انتقام خواهرش رو بگیره. .
گارا سعی کرد یاشامارو رو از جنگ منصرف کنه و به او گفت از فرمان کازه گاکه سرپیچی کند.اما یاشامارو گفت با رغبت این ماموریت رو قبول کرده.و به گارا گفت هرگز واقعا اونو دوست نداشته.یاشامارو میخواست با کشتن گارا انتقام مرگ خواهرش رو بگیره.اما او هم موفق نشد.
180px-Gaarashukakureupload.jpg

حرف های یاشامارو و کارهایی که کرد باعث عوض شدن گارا شد.گارا فهمید که هیچکس دوستش نداره.گارا رو پیشونیش نوشت "شیطان فقط خودشو دوست داره".گارا از کشتن ادمکش هایی که برای قتلش میومدند و کسانی که براش تهدیدی به حساب میومدند لذت میبرد و به مرور این کشتن ها دلیلی برای زندگیش شد.بعد از مدتی
پدر گارا قدر گارا رو فهمید و ازش خواست که برگرده و در خدمت دهکدش باشه.اون دیگه ادم کشی رو برای کشتن گارا نفرستاد.امیدوار بود گارا برگرده و یه ابزار کار امد براش بشه.
بچگی گارا تا حدی شبیه ناروتو است.هر دو اونها تنها بودن و میخواستن دوست داشته بشوند! اونها خودشون بودن نه هیولایی که درونش بود.گارا خواهر یا برادری نداشت.هیچ دوستی هم نداشت بنابراین به غیر از جنگیدن برای خودش به خاطر کسی نمیجنگید.تا زمانی که با ناروتو مواجه شد.

Keyvan_zh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم به لطف کاکاشی 50 قسمت از این انیمه رو دیدیم خیلی حال داد بیشتر بود بازم نیگاه می کردم رکوردم شد 50 تو یه روز

nsh

Registered User
لایک‌ها
4
اولین حضور ایتاچی تو کدوم قسمته؟
میگن قویترین نینجا حال حاضره

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
اولین حضور ایتاچی تو کدوم قسمته؟
میگن قویترین نینجا حال حاضره

اولین فکر کنم 82-83 باشه ;) و قویترین بودنش هنوز معلوم نیست چون زیر فرمان رئیس آکاتسوکی کار میکنه ;)

mehrdad-sensei

Registered User
لایک‌ها
0
بچه ها کسی اطلاعاتی در مورد فیلم 4 نداره می گن که :(می گن که:(میگن که ناروتا میمیره :crying: من تو گوگل یه چیزایی ازش دیدم :( خیلی ناراحت کننده هست:eek:hno:کسی نمی دونه کی میاد:crying:عجب پست غمگینی:(

Kakashi

Registered User
لایک‌ها
2
بچه ها کسی اطلاعاتی در مورد فیلم 4 نداره می گن که :(می گن که:(میگن که ناروتا میمیره :crying: من تو گوگل یه چیزایی ازش دیدم :( خیلی ناراحت کننده هست:eek:hno:کسی نمی دونه کی میاد:crying:عجب پست غمگینی:(

نه نترس نمیمیره ;) همینقدر بگم که از یه دره میفته پایین و همه فکر میکنند که میمیره :happy: ( البته حین یه مبارزه این اتفاق میفته :f34r: )

nsh

Registered User
لایک‌ها
4
مگه فیلمشم هست ؟؟
اگه اره لطفا اسم کاملشو یکی بزاره

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اولین فکر کنم 82-83 باشه ;) و قویترین بودنش هنوز معلوم نیست چون زیر فرمان رئیس آکاتسوکی کار میکنه ;)

ایتاچی برادر ساسکه بود ؟
انگار از کاکاشی بهتر بود ولی اونی که ناروتو رو تمرین میداد قویتر بود که؟

mahsa_nini

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من چند تا سوال دارم :
1) رییس چهارم دهکده کیه ؟
چرا نیستش؟
2) چرا وقتی رییس چهارم رفت بجای انتخاب رییس پنجم بازم سومی رو رییس کردن

3) استاد ناروتو (همین که کتاب مینویسه) چرا فقط علامت شوم ناروتو رو پاک کرد .
خوب مدادن مال ساسکه رو هم پاک کنه دیگه

4) چرا اوریچیمارو از دهکده رفت؟
اون همگروه رییس پنجم بود و اگه باقی مونده بود حتما با توجه به قدرتش الان رییس شده بود.

5) برادر ساسکه چرا رفت؟
اونم اگه میموند خیلی سریعتر رییس میشد

6) وقتی روباه رو مهر کردن ناروتو بودش یا بخاطر مهر روباه به دنیا اومد؟ چرا پدر و مادر و فامیل نداره؟

7)چرا 1 استاد بی نظیر مثل ناروتو و ساکورا به ساسکه ندادن که اون دهکده رو ترک نکنه؟
فعلا همینا.
ببخشید که اسمها رو فراموش کردم.

Hamido-san

Registered User
لایک‌ها
0
من چند تا سوال دارم :
1) رییس چهارم دهکده کیه ؟
تنها چيزايی که از هوکاگه چهارم ميدونيم ( البته با تماشای anime ) اينه که شباهت زيادی به Naruto داره، استاد Kakashi بوده و خيلی وقته که مرده
dying.gif

اسمش رو هم هيچوقت بهمون نگفتن، هميشه yon daimei ( يعنی "رئيس چهارم" ) صداش ميکنن
فوت کرده... چون با استفاده از تکنيکی که جون خودشو ميگرفته (
budo.gif
) تونسته kyuu bi ( همون روباه 9 دم ) رو شکست بده و توی بدن Naruto زندانيش کنه ( از اينجا ميشه نتيجه گرفت که Naruto احتمالا پسر هوکاگه چهارمه، البته اين فقط يه حدسه و هيچ "مدرکی" برای اثباتش وجود نداره )
2) چرا وقتی رییس چهارم رفت بجای انتخاب رییس پنجم بازم سومی رو رییس کردن ؟
چون ملاک انتخاب هوکاگه، قدرتش به عنوان يه shinobi هست و بعد از مرگ هوکاگه چهارم، Sarutobi همچنان زنده بود و دوباره "قوی ترين shinobi دهکده" شده بود
3) استاد ناروتو (همین که کتاب مینویسه) چرا فقط علامت شوم ناروتو رو پاک کرد ؟ خوب ميدادن مال ساسکه رو هم پاک کنه دیگه...
علامت هايی که Oruchimaru رو بدن Naruto رو Sasuke گذاشت با هم فرق ميکردن
301.gif
:
علامت رو بدن Naruto يه علامت elemental ( يعنی با استفاده از عناصر طبيعت ) بود که باعث ميشد Naruto نتونه از قدرت kyuu bi استفاده کنه... Jiraiya ( استاد Naruto ، همون که کتاب مينويسه ) خيلی زود اين علامت رو پاک کرد و شروع کرد به Naruto ياد بده که از اين قدرت بهتر استفاده کنه
از اون طرف، علامت رو بدن Sasuke يه "علامت نفرين شده" هست که خود شخص رو تبديل به يه موجود شيطانی ميکنه
pauk.gif
( از طريق عصبانيت، يا نفرت، يا... ) و ظاهرا اين علامت رو نميشه "پاک کرد" و فقط ميشه يه جورايی محدودش کرد ،طوری که اختيار استفاده از اون دست کسی باشه که علامت رو داره، نه دست خود علامت ( و اين کار رو هم Kakashi برای Sasuke انجام داد )
4) چرا اوریچیمارو از دهکده رفت؟
اون همگروه رییس پنجم بود و اگه باقی مونده بود حتما با توجه به قدرتش الان رییس شده بود.
هدف Oruchimaru اين نيست که هوکاگه بشه، البته به حرف Oruchimaru نميشه اعتماد کرد، ولی خودش گفته هدفش اينه که "تمام jutsu ها رو ياد بگيره و قوی ترين shinobi دنيا بشه"...
5) برادر ساسکه چرا رفت؟
اونم اگه میموند خیلی سریعتر رییس میشد.
هدف Itachi ( برادر Sasuke ) هم اين نيست که هوکاگه بشه، اون هم بيشتر دوست داره "قدرت" بدست بياره تا "مسئوليت"
6) وقتی روباه رو مهر کردن ناروتو بودش یا بخاطر مهر روباه به دنیا اومد؟ چرا پدر و مادر و فامیل نداره؟
wow.gif

onee-san ديگه قرار نشد اصول الدين بپرسی... جواب اين سوال ها رو هيچکس نميدونه، فقط ميشه "حدس زد" که پدر Naruto هوکاگه چهارم بوده ( که با شکست دادن kyuu bi مرد ) و مادرش هم احتمالا تو جريان همون حمله کشته شده
7)چرا 1 استاد بی نظیر مثل ناروتو و ساکورا به ساسکه ندادن که اون دهکده رو ترک نکنه؟
راستش اين کارو کردن، Kakashi بهترين کسی بود که ميتونست Sasuke رو آموزش بده، ولی خود Sasuke ازاين وضع راضی نبود ( چون آدم عجول و بی حوصله ای بود ) و رفت دنبال Oruchimaru تا قدرت اونو بدست بياره... البته اين جوری داستان يه حالت تاريخی هم به خودش ميگيره : الان هر کدوم از اعضای تيم 7 زير دست يکی از سه نينجای افسانه ای تعليم ديدن
Naruto زير نظر Jiraiya
Sakura زير نظر Tsunade
و Sasuke هم پيش Oruchimaru

ببخشید که اسمها رو فراموش کردم.
اشکال نداره nini-chan اصلا هر کی بهت گفت "به چه حقی اسم بر و بچه های naruto رو يادت رفته
148fs365154.gif
" يا بهش بگو "به حق 5 تن
wink.gif
" يا بيا به ما بگو تا خودمون بخش anime رو عليهش بسيج کنيم
cowb.gif

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
بابک :D

ميگم ناروتو کی دوباره از کيوبی استفاده ميکنه؟ قسمت چند؟ خيلی دوره يا نزديک؟:rolleyes:

ساکورا کدوم يکی از ... رو ميکشه؟ :eek::D

بالا