rezafarhang54
Registered User
- نوشتهها
- 220
- لایکها
- 214
!!!!اقا کسی نبود مارو ی راهنمایی کنه
دوستانی ک ساکن مسکن مهرن نظر بدن خواهشا
دوستانی ک ساکن مسکن مهرن نظر بدن خواهشا
حرف شما روقبول دارم واقعا فروختنش خیلی سخته منم تو تالش زمین داشتم با مکافات فروختم و زیر قیمتزمین خوبه
مثلا تالش و رصوانشهر.ماسال. رشت
من پدرم تو تالش دوتا زمین داره
ولی پیدا کردن مشتری سخته براشون
ملکم اگ میخوای بشینی توش ب نظرم ارزش داره
ب نظرم جایی که آشنایی کامل دارید خرید کنیددوستان بنظرتون خرید ملک یا زمین در یکی از شهرهای شمال به عنوان سرمایه گزاری مناسبه؟ من خودم مد نظرم رشت یا لاهیجانه مبلغ هم حدود سیصد میلیون توانایی دارم. لطفا اگر کسی در مورد این دو شهر اطلاعاتی داره راهنمایی کنه ممنون میشم
سلام.الان بهترین جای اراک متری چند هست؟ ملک یا عباس اباد یا جای دیگهآپارتمان توی شهر ما در دو سه ماه اخیر حدودا متری 300 تومن افزایش داشته
سلام.الان بهترین جای اراک متری چند هست؟ ملک یا عباس اباد یا جای دیگه
تهران افزایش قیمتش در بعضی مناطق بیشتر بودهآپارتمان توی شهر ما در دو سه ماه اخیر حدودا متری 300 تومن افزایش داشته
تهران افزایش قیمتش در بعضی مناطق بیشتر بوده
ولی بعضی استان ها مثل یزد و کرمان که من خبر دارم
همین حدود بوده
سلام دوستان
ما حدود 5 ماه پیش یک زمین 450 متری رو با سازنده قرارداد مشارکت ساخت بستیم که 5 طبقه دو واحدی بسازه (منطقه 5 تهران) - گویا الان با شهرداری به مشکل خورده بهش جواز 4 طبقه + 20 درصد طبقه 5 بیشتر نمیدن
سوال من اینه که جریان این 20 درصد چیه مگه میشه همچین چیزی و این که اگر بخواد خلاف کنه اون 80 درصد رو بسازه چقدر جریمش میشه؟
آیا به نظرتون قرارداد رو فسخ کنیم یا جریمه رو قبول کنیم؟
ممنون از پاسخ شما دوست عزیزاون کسری 80 درصد به خاطر این هست که خط آسمان خورده به کارتون احتمالا به علت عرض کم معبر اصلی.... ..
اتفاقا برعکس هیچ کس امسال فروشنده نیست و همه منتظر سال بعد هستند بهتون اشتباه آمار دادن![]()
با این فروشنده های کله شق قیمت پایین نمیادآره
ولی عرضه بیش از تقاضا میشه سال بعد چون همه دست از فروش کشیدن
پس بی مشتری میمونن قیمت کاهش پیدا میکنه