بیست دقیقه زیر نظر داشتمش که تفاوت قیمت پابرجا بود دیدم اربیتراژ کنم حدود 35 میلی بت استفاده داره با حساب 615 ترون فی دپوزیتش ولی نیومد تو حساب تا یک ساعت بعدش هم همچنان تفاوت قیمت بودچه مقدار یعنی؟ 613 تا فی میگیریه هیت بی سی بصرفه بود براتون؟؟؟
مقدارتون کمتر ازین عدد بوده؟
تحلیلتون چیه ؟ممکنه اتر بعد از هارد فورک سقوط کنه....
این فورکایی که کوین مبداشون قیمتشون بالاس اصلا فایده نداره.مثلا ما چنتا اتریوم نگه داریم که بخواد یه مبلغ قابل توجهی etz بهمون بده؟تازه مگه قیمتش میخواد چه قدر بشه؟
همه کوینا همینهbinince برای ویتدراو لایت کوین 0.01ltc فی گرفت الان بلاک چین اکسپلورر زده Fees 0.001338 LTC برای 25 تراکنش. از هر کدوم 0.01 گرفته اما 0.00133 فی داده
دوست عزیز وقتی چیزی نمیدونید چرا الکی تحلیل میکنید؟ممکنه اتر بعد از هارد فورک سقوط کنه....
دوست عزیز وقتی چیزی نمیدونید چرا الکی تحلیل میکنید؟
تیم توسعه اتریوم بیشتر از یک میلیارد دلار سرمایه پشتشه و بیشتر از ۲۰۰۰ تا توسعه دهنده و برنامه نویس پشتشه
اصلا این فورک عددی نیست جلوی اتریوم)))
اگه اینجوری بود که هر روز یکی یه فورک میداد قیمت رو میاورد پایین
دوست عزیز اگر کمی دقت کنید گفته شد بعد از فورک نه به علت فورک! اتر به نظر من در برگشت به کانال صعودی امروز موفق نبود و ممکنه نسبت به وضعیت فعلی سقوط داشته باشه!!!!! لطفا وقتی از هدف صحبت بنده اطلاعی ندارید بیخودی نظر ندید!
درود...عضو جمع کنیم پول قابل برداشت است یا میشه باهات ارز خرید؟یه ارز دیجیتال جدید به اسم PM7 داره لانچ میشه :
http://pm7.pm/ico/ad7610bc
تو سایتش ثبت نام کنید معادل ۲۰ دلارش رو بهتون میده
ممکنه قیمتش افزایش پیدا کنه
به هر حال پاسخ تکمیلی بنده عرض شد.شما وقتی تارگت زمانیتون دقیقا بعد از هاردفورک هست و پایه حرفتون با زمان هاردفورک شکل گرفته چطور میگید که حرفتون به هاردفورک ربطی نداره؟
راه اندازی masternode برای بچه پولداراسmasternode و proof of stake یه چیزین ؟؟؟
اونوقت برای شیت کوین ها چه اتفاقی می افته ؟ میرن تو باقالیا یا میکشن بالا ؟تحلیل نسبتا درستیه
تحلیل normal هستش مگر اینکه اتفاقی بیافته
الان بالای 40 تا ارز دارم چطوری بفهمم که کدامشون استک دارن و چطور باید فعال شه ؟ (سودشو فکر کنم صرافی ناقلا میکنه درسته ؟!) خودم بیارمشون تو مای اتر والت استک کنم خوبه ؟ یا یهو دیدی همیشه باز و آنلاین باشه هکش کنن سر 5% به فنا بریم ؟راه اندازی masternode برای بچه پولداراسیک مقدار مشخص باید از ارز مورد نظر داشته باشی تا بتونی فعالش کنی
pos با هر مقداری میتونی فعال کنی هر چی بیشتر بهتر
توضیحات در مورد همه ارزها همین فقط مقدار pivx برای فعال کردن هر masternode ده هزار تاس بقیه متفاوت هستن مثلا pure با 2500 تا میشه و ...
https://forum.pivx.org/t/masternode-vs-staking/442