shahrokh222
Registered User
سلام
من با همون مدلی که بقیه ی صرافی ها کار میکنم، با این صرافی هم کار کردم یعنی خرید کردم ازش نه سفارش خرید.
order نزدم، مثل بقیه buy زدم و باید همون موقع کوین من رو میداد مثل چیزی که صرافی لایو کوین و چند تا معروف دیگه انجام میدم، همون موقع که خرید میزنی کوین مورد نظر رو به بالانس اضافه میکنند.
کلا حس خوبی بهش ندارم
ببینید شما مثلا میخواید کوین بخرید پس اگر میخواید انی خرید انجام بشه اول اوردرهای فروش رو ک ملت گذاشتن ببینید و تعدادی که برا فروش گذاشتن مثلا طرف 1 دونه کوینشو به فلان قیمت گذاشته برا فروش شما اون قیمتو میزنید و 10 تا بخرید ولی خوب 1 دونه بیشتر نیست تو لیست یه دونه رو میخرید و 9 تای دیگه رو باید منتظر باشید تا یکی باز اون قیمتی که شما میخواید اوردر بزاره تا به شما برسه .
دوم ممکنه شما 10 تا بخواید فلان قیمت و یه نفر هم 10 تا همون قیمت پیشنهادی شما اردر گذاشته تا میاد فرمو بزنید و کانفیرم کنید خریدتونو یه ثانیه زودتر یکی اونو میخره و متاسفانه درخواست خرید شما میره تو صف و باید منتظر باشید تا دوباره یکی همون قیمت بخواد بفروشه یا باید کنسل کنید و از نو خرید بزنید به این کاملا دقت کنید اگر میخواید انی بخرید به اوردرهای فروش و اگر میخواید انی بفروشید به اوردرهای خرید دقت کنید حتما.