• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی و تحلیل بیت کوین، ارزهای رمزپایه و سیستم بلاک چین

نظر شما در مورد گذشته،حال و آینده ی بازار کریپتو کارنسی

• مثبت

• منفی

• خنثی ( نظری ندارم )

Results are only viewable after voting.

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
سلام
من با همون مدلی که بقیه ی صرافی ها کار میکنم، با این صرافی هم کار کردم یعنی خرید کردم ازش نه سفارش خرید.
order نزدم، مثل بقیه buy زدم و باید همون موقع کوین من رو میداد مثل چیزی که صرافی لایو کوین و چند تا معروف دیگه انجام میدم، همون موقع که خرید میزنی کوین مورد نظر رو به بالانس اضافه میکنند.

کلا حس خوبی بهش ندارم

ببینید شما مثلا میخواید کوین بخرید پس اگر میخواید انی خرید انجام بشه اول اوردرهای فروش رو ک ملت گذاشتن ببینید و تعدادی که برا فروش گذاشتن مثلا طرف 1 دونه کوینشو به فلان قیمت گذاشته برا فروش شما اون قیمتو میزنید و 10 تا بخرید ولی خوب 1 دونه بیشتر نیست تو لیست یه دونه رو میخرید و 9 تای دیگه رو باید منتظر باشید تا یکی باز اون قیمتی که شما میخواید اوردر بزاره تا به شما برسه .

دوم ممکنه شما 10 تا بخواید فلان قیمت و یه نفر هم 10 تا همون قیمت پیشنهادی شما اردر گذاشته تا میاد فرمو بزنید و کانفیرم کنید خریدتونو یه ثانیه زودتر یکی اونو میخره و متاسفانه درخواست خرید شما میره تو صف و باید منتظر باشید تا دوباره یکی همون قیمت بخواد بفروشه یا باید کنسل کنید و از نو خرید بزنید به این کاملا دقت کنید اگر میخواید انی بخرید به اوردرهای فروش و اگر میخواید انی بفروشید به اوردرهای خرید دقت کنید حتما.

arisa2020

Registered User
لایک‌ها
283
بنده خبر رو از تلگرام خوندم ، ولی تا بوده همین بوده و جایی نبوده که تحریم کنه بعد آزاد کنه گیرم که بکنه، عقل سلیم چی میگه...
حتما بعد از تحريم cryptopia نوبت livecoin و coinexchange و yobit كه ايران را تحريم كنن. پس بايد احتياط كرد.
اينا آبروي هر چي بلاك چينه بردن. شايد بخاطر همينه كه كوينها ديگه جذابيت سابق رو ندارن!!

amin_eshgh

Registered User
لایک‌ها
209
تاریخ جدید فورک بیتکوین پریویت 28/02/2018 اعلام شده
با داشتن زد کلاسیک یا بیتکوین میتوانید از این فورک برخوردار بشید

topcd

Registered User
لایک‌ها
123
لطفا یه اسکرین شات تا این مرحله رسیدی رو نشون دهید...
این کد امتحان کردم اسپین رایگان نمیده فقط چرخش خودکار انجام میده در صورتی اسپینی وجود داشته باشه..بیشتر اسپین ها ازماین بدست آوردم...
توی سایت های خارجی هنوز این سایت رو اسکم گزارش نکردند!
این سایت در واقع چند کار انجام میده:
یکی اینکه با تبلیغات popup برای خودش درآمد کسب می کنه و دوم اینکه با استفاده از منابع سخت افزاری کاربران مونرو ماین می کنه.
اگر هم اون اسکریپت جواب نداد با یک پراکسی چکر لینک خودتون رو از چند هزار پراکسی رایگان مختلف باز کنید تا چند میلیون اسپین براتون اضافه بشه.(نیاز داشتین PM بدین)
این چند پیام در سایت ها :

Ethcombo1.png

Ethcombo3.png

ethcombo4.png

eth-jpg.6146

Ethcombo2.png

نمی دونم ولی اگر رسیدین بگین ما هم بازی کنیم :cool:

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
این کراپیتوپیا خیلی نامردی کرد من خودم ایمیل دادم بهشوت و گفتن تحت هیچ شرایطی اکانت ها رو نمیبندن و مشکلی با ایران ندارن

انصافا اینم شد کشور

الان کوبا و ایران و کره شمالی فقط این مسائل رو دارن

حتی بدبخت ترین کشورای افریقایی هم کارشون گیر نمیکنه

mohandes23

Registered User
لایک‌ها
263
این کراپیتوپیا خیلی نامردی کرد من خودم ایمیل دادم بهشوت و گفتن تحت هیچ شرایطی اکانت ها رو نمیبندن و مشکلی با ایران ندارن

انصافا اینم شد کشور

حالا بستن یا میشه با ای پی دیگه انتقال داد؟

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697

انصافا اینم شد کشور

بعید میدونم مشکل از کریپتوپیا باشه از برنامه این شرکت آمریکایی برای مقابله با حملات ddos استفاده کردن incapsula که به طور پیش فرض ip ایران روی این محصول بلوکه هست. همین امروز بیت کوین برداشت داشتم مشکلی نبوده

shahrokh222

Registered User
لایک‌ها
1,282
نمیدونم هنوز چک نکردم

من با پاسپورت اصلیم وریفای هم بودم
تحت هیچ شرایطی ویرفای با اطلاعات ایرانی تو هیچ صرافیی نکن داداش بدون ویرفای میزاره روزی 5 هزار انتقال بدی خوبه همونم .
منم امروز 5 هزار دلار ازش خارج کردم که یه مقدارش موند برا فردا به نظر چند روزی ازش بکشین بیرون تا تکلیف مشخص بشه دلیل اینکارش چیه بعد اگر خطری نبود استفاده کنید

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,731
این رکود کریپتوها مگه کی تموم میشه؟ دیروز زدکش روی 491 و 476 خریدم فرت اومد پایین. حالا اگه الان بفروشم برم آربیتراژ ، فرت میره رو 600 دلار
چند روزه منتظرم داگ بره بالا هی سقوط میکنه

satansilent

Registered User
لایک‌ها
81
آخه امثال ما که میلیاردی جا بجا نمی کنیم که فکر کنن برای **** ایران پول جابجا می کنیم تا تحریم های بانکی رو دور بزنیم یا چه میدونم پولشویی کنیم و....هر چی بد بختی برای همین مردم عادیه!

امیدوارم بیتکوین یه تکونی بخوره و برگرده به همون دوران اوج چون همه چی به همین کوین بستگی داره معمولا.
دوستان این trading bot ها همچیشون اتوماتیکه (خرید و فروش) قابل اطمینان هستند و سود آوری دارن..اگه کسی استفاده میکنه میشه یه توضیحی بده تو یوتوب یکی میگفت هفته ای بین 10 تا 30 درصد سود آوری دارن.

javadth

کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
کریپتوپیا ظاهرا باز شده

وقتی میخوام وارد بشم خطا میده یعنی ایمیل که میفرسته یه کد توش هست باید بزنیم وقتی میزنم این خطا رو میده

Oh Snap!
An error occurred while processing your request, If problems persist please contact Cryptopia Support.

پسوردم رو عوض کردم و درست شد ولی بعد از چند ثانیه دوباره اکانتم قفل شد

Last edited:

deremel400

Registered User
لایک‌ها
3,762
این رکود کریپتوها مگه کی تموم میشه؟ دیروز زدکش روی 491 و 476 خریدم فرت اومد پایین. حالا اگه الان بفروشم برم آربیتراژ ، فرت میره رو 600 دلار
چند روزه منتظرم داگ بره بالا هی سقوط میکنه
کلا می خواهید کوینی بیاد تو کف و بعد بخرید یک راه حل داره به من بگید اون کوین را بخرم چند روز صبر کنید قطعا رسیده به کف :Ddogeخریدم کله پا شدetnخریدم بیش از 15رده ارزش بازارش افت کرد قیمتشم تقریبا نصف شد:mad:خلاصه یه درصدی بدید من کوین میخرم میره تا کف بعد شما بخرید:general711:

بالا