rostamiani
Registered User
- نوشتهها
- 3,000
- لایکها
- 300
HP 1020 فقط 2MB Ram داره.
با این مقدار رم چند صفحه رو می تونه توی حافضش ذخیره کنه؟
سلامسلام
hp 5183 خوبه. سه كاره است. پرينت+اسكن+كپي
چاپ رنگي با كيفيت مناسب داره و روي انواع كاغذ و مقواي معمولي، گلاسه، شفاف و... چاپ مي كنه. از انواع دوربين هاي ديجيتال هم مي تونه عكس ها رو مستقيماً چاپ كنه. كارت ويزيت هم ميتونه بزنه.
قيمت: 200 تومن
مزاياش زياده. مي تونيد توي سايت:
www.rayansaba.com
بخونيد. اما معايبش:
1- گران بودن هزينه چاپ هر برگ (متن معمولي: 33 تومن جوهر+6 تومن كاغذ، عكس رنگي: 535 تومن جوهر+15 تومن كاغذ گلاسه)
2- خشك شدن جوهر در صورت عدم استفاده طولاني مدت (مثلاً چند ماه)
در ضمن چاپ ليبل سي دي هم انجام ميده، اما پرينترهاي سه كاره، چاپ مستقيم روي سي دي نمي كنند. اگه اون امكان رو مي خوايد، مدل:
hp 5063
Canon 4200
(البته يكي از دوستان گفت كه چاپ روي سي دي، امكان چندان جالبي نيست. چون اگه دست خيس به سي دي بخوره، رنگهاش پاك ميشه).
اگر هم ميخوايد متن هاي سنگين چاپ كنيد، بهتره ليزري (سياه و سفيد) بگيريد كه هزينه چاپ هر برگ متن با اون تقريباً نصف جوهر افشان ميشه)
مشخصات و قيمت انواع چاپگر و چندكاره رو از اينجا بگيريد:
www.rayansaba.com
سلامHP 1020 فقط 2MB Ram داره.
سلاملطفا راهنمائی کنید
میخوام یه دستگاه سه کاره لیزری بگیرم که کار اصلی من با اون کپی سیاه وسفید هست و حجم کارروزانه من حداکثر 100 الی 150 برگ هستش !
Canon 3110 بهتره یا 3220 ؟ البته من یک پرینتر Canon LBP-3200 دارم که کارتریج اون EP-26 هستش و اگر 3110 بگیرم از این نظر که کارتریجشون رو در مواقع لزوم بشه جایگزین کرد ... جالب به نظر می رسه !!
یا اینکه برم سراغ HP ؟؟؟؟ از HP هم مدل 3052 رو در نظر دارم ...یکی از فروشنده ها میگفت که Canon رو بیخیال شو ! و فقط HP بگیر ....
خودم هم موندم چی بگیرم ؟ از این پرینتر لیزر 3200 هم که دارم ( Canon ) راضی هستم .ازطرفی هم حرف بعضی از فروشنده ها که میگن فقط HP بگیر منو گیج کرده:blush:
دوستان نظراتتون رو با ذکر دلیل بفرمائید .ممنون
سلام
بگذاريد اول يه سوال از شما بكنم:
شما كه چاپگر ليزري كنن داريد، وقتي جوهرش تموم ميشه چكار مي كنيد؟ آخه نماينده كنن گفت كه چاپگرهاي ليزري ما قابل شارژ نيستند. آيا شما با هر بار تمام شدن كارتريج، ميريد كارتريج نو مي خريد؟
در مورد انتخاب سه كاره هم، به نظرم بهتره يكي از همون سه كاره هاي اچ پي رو (كه اسكنر تخت و ADF رو با هم دارند) انتخاب كنيد. چون مصرف شما يه مقدار بالاست بايد حتماً دستگاهي بگيريد كه از عهده كارهاي سنگين بر بياد. به نظرم مدل 3052 به بالا خوب هست. اين هم مشخصات انواع سه كاره هاي اچ پي:
http://www.shopping.hp.com/webapp/s...tion&v1=Print,+copy,+scan&catLevel=2#bcAnchor
سلامآقا من کارتریج کانن رو میدم شارژمیکنند 8000 تومان !! خوب هم جواب میده
یعنی کانن رو بیخیال بشم حتی به دلیل یکی بودن کارتریج پرینترم ؟ و آیا همون HP 3052 عالیه ؟؟ انتخاب بهتری توی اون رنج قیمت وجود نداره ؟
سلاممن می خوام یه پرینتر سه کاره بخرم! می خاوم که جوهرش ازا ین مدلهای چندتایی که هر رنگ یه جوهر جدا داره باشه
اچ پی خوبه اما هزینه کارتریجش گرونه! شارژشم که خوب در نمیاد!
کنون رو اپسون رو نمی دونم!
قیمت هم تا 100 تومن!
سلاممن می خوام یه پرینتر سه کاره بخرم! می خاوم که جوهرش ازا ین مدلهای چندتایی که هر رنگ یه جوهر جدا داره باشه
اچ پی خوبه اما هزینه کارتریجش گرونه! شارژشم که خوب در نمیاد!
کنون رو اپسون رو نمی دونم!
قیمت هم تا 100 تومن!
سلاممی خواستم ببینم این پرینتر جوهر افشانه یا لیزری؟
مواد مصرفی و هزینه هاش به چه صورته؟
قیمت نو و دسته دومش چنده؟
سلامسلام
من به یک پرینتر لیزری (سیاه و سفید) که بتونه A3 هم چاپ کنه نیاز دارم
اما هیچ اطلاعی در مورد مارک ها و مدل ها ندارم
لطفا:
1- انواعی که برای خرید مناسب هست رو معرفی کنید
2- قیمت نو و دسته دومش رو بگید
3- مصرف جوهر و هزینه هاش رو بگید
4- در مورد پر مصرف بودن یا کم مصرف بودنش و مقرون به صرفه بودن یا نبودن صحبت کنید
می خوام که حدالمقدور به صرفه و کم خرج باشه. هم قیمت خود پرینتر می خوام مناسب باشه و هم مواد مصرفی
یک سئوال هم که دارم اینه که پرینترهای لیزری سیاه و سفید چه نوع جوهری مصرف می کنند؟ از این پودریاست یا اینا که مایع هست و با سرنگ میریزن داخل کارتریج؟
سلامبراي مصرف خونگي نمي خوام (براي مغازست)
من اگر يه پرينتر رنگي ليزري A3 بتونم بگيرم همه کار هام رو انجام ميده ديگه درسته؟
از چاپ عکس با کيفيت بالا تا پرينت مقالات و کار هاي دانشجويي
آيا مقرون به صرفه و عاقلانه هست که براي مغازه فقط يک پرينتر رنگي ليزري A3 بگيرم و همه ي کار هام رو با اون انجام بدم؟ قيمت همچين پرينتري حدودا چنده؟
در کل پيشنهادتون براي يک مغازه چيه؟ مي خوام اين کار ها رو بتونم انجام بدم:
1- پرينت متون (سياه و سفيد) در مقادير بالا (مثلا 100 برگ متن word در روز) در اندازه هاي A4 و A3
2- پرينت عکس و پوستر رنگي با کيفيت بالا در اندازه ي A3
از A3 هم نمي تونم بگذرم چون واقعا به چاپ A3 نياز دارم و فقط A4 کارم رو راه نمي اندازه